Ειδήσεις

4 Νοε 2008

Τι είπε ο Θόδωρος Ρουσόπουλος για τις κατηγορίες ότι συντόνιζε τις «ιερές μπίζνες» του Βατοπεδίου

Είπε ότι η μοναδική του εμπλοκή στην υπόθεση Βατοπεδίου ήταν η συνάντηση που είχε το Σεπτέμβριο του 2004 με τοπικούς φορείς της Ξάνθης, για τα προβλήματα που είχαν με τη Μονή, κατά την οποία έμαθε ότι το Βατοπέδι είχε στην κυριότητά του τη Βιστωνίδα από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
Τους απάντησε ότι δεν έχει αρμοδιότητα για το θέμα.
Συμπλήρωσε ότι κατάγεται από οικογένεια και περιβάλλον το οποίο πιστεύει στο Θεό, ότι το 1998 ως δημοσιογράφος επισκέφτηκε τη Μονή Βατοπεδίου και αυτή ήταν η πρώτη του επαφή με το Άγιο Όρος και ότι στην πορεία των ετών συναντήθηκε και με άλλα άτομα της εκκλησίας, το Χριστόδουλο, τον Αναστάσιο Αλβανίας, το Βαρθολομαίο…

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι για γέλια αυτό το δίδυμο Καμπουράκη - Οικονομέα το πρωί στο Μέγκα. Μην έχοντας τίποτα ουσιαστικό να πούν για τις ξεκάθαρες απαντήσεις του Ρουσόπουλου, ο μέν χοντρο-βούβαλος Καμπουράκης λέει: με το Ρουσόπουλο θα ασχολούμαστε τώρα, εδώ έχουμε αύριο τις αμερικάνικες εκλογές και ο Οικονομέας του απαντάει : ναι και επίσης ο κόσμος πεινάει!
Οι υπάλληλοι των καναλο-εκβιαστών που λασπολογούσαν επί τρίμηνο για το σπίτι Ρουσόπουλου/Ζαχαρέα στο Ψυχικό, τώρα που αποκαλύφθηκε ότι ήταν μόνο ένα ΙΣΟΓΕΙΟ διαμέρισμα 60τετραγωνικών σε παλιά πολυκατοικία του 1970, θέλουν να μην μιλάμε πιά γι' αυτό.
Όσο για τη "βίλα" στην Πάρο με την πισίνα των 130 τετραγωνικών, ΤΕΛΙΚΑ ήταν ένα διαμερισματάκι 55 τετραγωνικών και η πισίνα ήταν κοινόχρηστη με όλα τα άλλα διαμερίσματα του συγκροτήματος!
Και όλη αυτή την "τεράστια περιουσία" που έχει ο Ρουσόπουλος με δανεικά (δηλαδή τα χρωστάει) λέγανε ότι την έκανε με κλεψιμέϊκα από το Βατοπέδι.
Εάν ΑΥΤΑ έκλεψε ο Ρουσόπουλος ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, όπως τουλάχιστον την αντιλαμβάνονται οι πρασινοφρουροί.
Ο μεγαλο-κλέφτης υπουργός θα έμενε σε ισόγειο 60 τετραγωνικών ή σε ή ΣΕ ΒΙΛΛΑ 2.000 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ, όπως ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, που αποφάσισε να παντρευτεί στο Παρίσι ξοδεύοντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ μόνο για τη δεξίωση;
Θυμήθηκα τώρα που λέγανε ότι έκλεψε και το ανθρωπάκι ο Ζαχόπουλος, που έμενε σε ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟ διαμέρισμα 65 τεραγωνικών και ξέχασαν οι καναλο-ηθοποιοί το βίο και πολιτεία των ζάπλουτων υπουργών του πασόκ που έλυσαν το οικονομικό πρόβλημα και των εγγονιών τους με το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤOY ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ (ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ GIORGAKIS),NOMIZOYN OTI ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΑΣΧΕΤΑ;
Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ, δεν το ξέρατε αυτό πρασινοφρουροί της πεντάρας;
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ!
Κύριοι είστε αποκρουστικοί και σας σιχαθήκαμε, ξεκουμπιστείτε και εσείς και τα αφεντικά σας.

Ανώνυμος είπε...

Όπως έγινε στις συνεντεύξεις του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, στου Αλέξη Τσίπρα, έτσι και στη συνέντευξη που έγινε στο Ρουσόπουλο, οι ερωτήσεις ήταν:
α) στημένες
β) ανώδυνες και
γ) αποδείκνυαν τη βλακεία του ερωτώντος, προς δόξαν του ερωτόμενου.

Υπενθυμίζω ότι όλες οι ερωτήσεις που είχαν γίνει:

α) στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο ακόμα και από τον Λαρυ Κίνγκ απέφευγαν να τον στριμώξουν να απαντήσει:
- Πως έχασε το θρόνο του,
- Πως τελείωσε 3 στρατιωτικές σχολές σε 2 χρόνια.
- Πώς ενώ τα παιδιά του σπούδασαν σε πανεπιστήμια, αυτός δεν κατάφερε να γίνει ποτέ δεκτός στο Cambridge,

β) Στον Αλέξη Τσίπρα, κανείς ποτέ δεν ρώτησε ποιές είναι οι απόψεις του:
- Για την Ευρώπη,
- Για το Ευρωπαϊκό Δίκαιο, τις κατακτήσεις του ευρωπαΙκού δικαίου και των αποφάσεων του ευρωπαϊκού δικαίου στα ανθρώπινα δικαιώματα και στα δικαιώματα των εργαζομένων (ή μήπως θα έπρεπε να παραιτηθούμε άπό όλα αυτά και να αρχίσουμε να τα διεκδικούμε από την αρχή με απεργίες στις φάμπρικες και με καταλήψεις σχολείων κλπ).

γ) Τον κύριο Ρουσόπουλο, δεν τον ρώτησε κανείς πως διαχειρίστηκε τις συμβουλές προς Καραμανλή (όποιος και να τις έδινε) περί Μονής Βατοπεδίου, αποπομπής Βουλγαράκη, αποπομπής Ρουσόπουλου, το πως άρχισε να πέφτει η δημοτικότητα της Ν.Δ. και να νεκραναστένεται η δημοτικότητα του ΠΑΣΟΚ.

Ο Τσίπρας, ο Κωνσταντίνος και ο Ρουσόπουλος,δεν φοβούνται καμιά ερώτηση δημοσιογράφων υπό τέτοιες συνθήκες.

Ανώνυμος είπε...

τεστ