Ειδήσεις

24 Νοε 2008

Προσπάθησε να μαντέψεις τι δείχνει αυτή η φωτογραφία - 1


Συνεχίζεται...

.

426.000 κινητά καταστρέφονται καθημερινά

2 σχόλια:

molemou είπε...

ENA PROSOPO.TIN KALISPERA MOU

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΔΕΞΙΩΝ
******************************
ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΕΦΡΑΙΜ, ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΨΩΜΙΑΔΗΣ, ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΤΡΙΕΣ
...............................
Πάτερ-φαμίλιας της διαφθοράς ο Καραμανλής
...............................
Οι συνεχιζόμενες αποκαλύψεις για τη δυσώδη υπόθεση του Βατοπεδίου δείχνουν ότι το σκάνδαλο δεν έχει μόνο βάθος και πλάτος, αλλά και μεγάλο… ύψος. Αυτός είναι ο λόγος που η κυβέρνηση προσπαθεί πανικόβλητη να αξιοποιήσει πολιτικά την αμφισβητούμενη αξιοπιστία μιας μάρτυρος: για να βγει ο Κ. Καραμανλής από το «κάδρο» όπου τον τοποθέτησε η μία και μοναδική μαρτυρία.

Τον κεντρικό σχεδιασμό για την προικοδότηση του ηγούμενου Εφραίμ με τα φιλέτα του Ελληνικού Δημοσίου αναδεικνύουν καταθέσεις μαρτύρων που πρωταγωνίστησαν στο εθνικό ξεπούλημα. Ένα έγκλημα που είχε και ιθύνοντα νου –που σχεδίασε κάθε λεπτομέρεια– και «συνεργούς»!


Πανικόβλητο το Μέγαρο Μαξίμου μπροστά στις αποκαλύψεις, επιχείρησε να «μπλοκάρει» τουλάχιστον το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών της Μονής Βατοπεδίου, του ηγούμενου Εφραίμ και των μοναχών Αρσένιου, Ευδόκιμου και Αγάπιου, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν εντοπιστεί υπόγειες διαδρομές χρήματος από τις «ιερές τσέπες» προς φυσικά πρόσωπα, ακόμη και προς πολιτικούς, μέσω συγγενών τους!

Κατόπιν πιέσεων όμως της αντιπολίτευσης ο εισαγγελέας Εφετών Αθηνών Κυριάκος Καρούτσος κλήθηκε από τον πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής Χρήστο Μαρκογιαννάκη να κινήσει τη σχετική διαδικασία και να αποστείλει τις επόμενες ημέρες «την κίνηση των λογαριασμών από 1-1-2005, περιλαμβανομένων και των τυχόν προθεσμιακών καταθέσεων, ομολόγων, repos, μετοχών κ.α., καθώς και όλα τα δάνεια».

Ούτε ένα ούτε δύο αλλά 60 εκατ. ευρώ αναζητούνται στους δεσμευμένους ιερούς λογαριασμούς –τόσο αποτιμήθηκε η ζημιά του Δημοσίου–, ενώ άφαντα παραμένουν και τα 9 εκατομμύρια που πήρε «μαύρα», χωρίς απόδειξη, η Μονή Βατοπεδίου από την κυπριακή εταιρεία NOLIDEN, όπως παραδέχτηκε στην Εξεταστική Επιτροπή ο ιδιοκτήτης της Σπύρος Πολέμης, ως δωρεά με την απόκτηση του ολυμπιακού ακινήτου, στους Θρακομακεδόνες.

''PASOK poisonous''