Ειδήσεις

1 Νοε 2008

"Έσπασε" τη σιωπή του ο Γεράσιμος Γιακουμάτος

Μετά από μήνες, ο πρώην υπουργός Απασχόλησης Γεράσιμος Γιακουμάτος, λέγοντας ότι "η τηλεόραση είναι σαν το τζάκι, όταν πας κοντά καίγεσαι, όταν είσαι μακριά κρυώνεις" αποφάσισε να αρχίσει να... ζεσταίνεται από την εκπομπή "Studio Alpha" του Νίκου Μάνεση.

Όσον αφορά στο ότι κάποιοι τον «φωτογράφισαν» σαν το πρόσωπο το οποίο έδωσε στον τηλεοπτικό σταθμό «Alpha» στοχεία με τα οποία ξεκίνησε την έρευνα για τη Μονή Βατοπαιδίου, μετά από δήλωση του Νίκου Κακαουνάκη σύμφωνα με την οποία, στοιχεία για το σκάνδαλο Βατοπαιδίου έδωσε στον «Alpha» πρώην υφυπουργός της κυβέρνησης, είπε ότι είναι δεκαοχτώ χρόνια βουλευτής και έχει μπέσα, έτσι ώστε αν γνώριζε κάτι, να άνοιγε δημοσίως και μόνος του το φάκελο με τα στοιχεία αυτά.
Είπε ακόμα ότι παρουσία μαρτύρων ο Νίκος Κακαουνάκης τον διαβεβαίωσε ότι δεν εννοούσε αυτόν. ........

Ζητώντας του να σχολιάσει την τύχη των Ολυμπιακών Ακινήτων απάντησε ότι για την παράδοσή τους στη Μονή Βατοπαιδίου ενημερώθηκε από την τηλεόραση.
Βαβαίως, παραδέχτηκε ότι πρόκειται για ένα σκάνδαλο το οποίο, όπως είπε, θα διερευνήσει η Εξεταστική Επιτροπή.

Όσον αφορά στην αγωγή που προτίθεται να κάνει ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος στον τηλεοπτικό σταθμό «Alpha» και ειδικότερα σε τρεις δημοσιογράφους του, είπε ότι είναι αντίθετος με τις αγωγές και ότι δεν έχει κάνει ούτε μία στα δεκαοκτώ χρόνια που ασχολείται ενεργά με την πολιτική.

Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος αρνήθηκε να σχολιάσει οτιδήποτε σχετικά με το Θεόδωρο Ρουσόπουλο, λέγοντας ότι ο κόσμος έχει εξοργιστεί αλλά περιμένει την απόφαση της Εξεταστικής Επιτροπής την οποία εμπιστεύεται.
Δεν θα αναφερθώ σε οτιδήποτε αφορά στον κύριο Ρουσόπουλο από τη στιγμή που δεν είναι και ο ίδιος εδώ, παραιτήθηκε και ως βουλευτής θα μπορέσει να υπερασπιστεί τον εαυτό του, είπε.