Ειδήσεις

8 Νοε 2008

Δολοφόνησαν γνωστό "νονό" της νύχτας

Δυο άνδρες που φορούσαν κράνη τον πλησίασαν με τη μοτοσικλέτα τους και τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ, «γαζώνοντάς» τον με δέκα σφαίρες, σήμερα, λίγο μετά τη μία, στο Αιγάλεω, όταν σταμάτησε με το αυτοκίνητό του σε φανάρι, στη συμβολή της Ιεράς Οδού με τη Θηβών, τον Αλέκο Κοσμόπουλο.
Το θύμα δεν πρόλαβε να αντιδράσει αν και οπλοφορούσε.
Ο τρόπος εκτέλεσης, αλλά και το παρελθόν του θύματος, οδηγεί τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε ομάδες που δραστηριοποιούνται παρανόμως τη νύχτα στην Αττική.
Ο Αλέκος Κοσμόπουλος, ήταν από τους πιο γνωστούς νονούς της νύχτας και για αυτό, αλλά και από τον τρόπο εκτέλεσης οι αστυνομικοί οδηγούνται στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
….
Συνεχίζεται…

Στο http://www.zougla.gr/ διαβάζουμε ότι στο«βιογραφικό» του Αλέκου Κοσμόπουλου περιλαμβάνονται ληστείες, εμπόριο ναρκωτικών και εκβιασμοί. Αποφυλακίστηκε το 2003.
Είχε συλληφθεί στο Γύθειο στις 16 Ιουλίου 1992, μετά από επιχείρηση αστυνομικών, αφού κατηγορείται για τη δολοφονία, τον Μάιο και τον Ιούλιο του 1990, του υπαλλήλου τράπεζας Γιώργου Κάσα και του σερβιτόρου στο κέντρο «Όνειρο» Θεοδώρου Ντουρζιώτη. Τον τελευταίο τον δολοφόνησε γιατί δεν τον αποκάλεσε «κύριο»…
Επίσης, θεωρείται ότι βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία του Δημήτρη Μανιαβού, κάτι που δεν στοιχειοθετήθηκε ποτέ.