Ειδήσεις

28 Νοε 2008

Ποιοι πολιτικοί θα καταθέσουν στην Εξεταστική την ερχόμενη εβδομάδα

Τη Δευτέρα το πρωί θα καταθέσει ο προέδρος της «Rassadel», Άθως Κοιρανίδης και το απόγευμα οι πρώην υπουργοί Δρυς και Απόστολος Φωτιάδης και νυν υφυπουργός Οικονομικών Αντώνης Μπέζας.
Από την Τρίτη καταθέτουν οι Κώστας Κιλτίδης, Αλέξανδρος Κοντός, Ευάγγελος Μπασιάκος, Σάββας Τσιτουρίδης, Θεόδωρος Ρουσόπουλος, Γιώργος Βουλγαράκης, Βασίλης Μαγγίνας, Πέτρος Δούκας ενώ προς το παρόν δε θα βρεθούν ενώπιον της Επιτροπής οι συνεργάτες των αρχηγών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, κύριοι Γιάννης Αγγέλου και Γιάννης Παπακωνσταντίνου αντίστοιχα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μας αξίζουν σίγουρα (και χρειαζόμαστε) καλύτερες ηγεσίες αλλά όχι κάποιες που θα κυβερνούν σαν υποχείρια ξένων δυνάμεων, όπως ο Γιωργάκης και η Ντορούλα.
Όπως από το καλό υπάρχει το καλύτερο έτσι και από το κακό υπάρχει το χειρότερο.

Και μη μου πείς ότι άς τους δώσουμε την ευκαιρία να αποδείξουν τον εαυτό τους, διότι θα θεωρήσω ότι έχεις φιλτράρει τη σκέψη σου, λόγω των προφανών πολιτικών σου προτιμήσεων (δεν σε κατακρίνω, σε κρίνω).

Τόσο η Ντόρα όσο και ο Γιώργος είναι ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ, τόσο σε ότι αφορά τις προσωπικές τους δυνατότητες όσο και σε ότι αφορά από πού παίρνουν κατευθυντήριες γραμμές.

Επειδή ξέρω ότι καταλαβαίνεις σταματώ εδώ.

Unknown είπε...



Να σερβίρω κουβέρ άρτον μεταλήψεως άρτι αρτοκλασμένον;

Ecclesia SA, Real Estate Agencies...