Ειδήσεις

9 Δεκ 2008

Προτεταμένο πιστόλι 19 ώρες μετά τη δολοφονία!

Η φωτογραφία τραβήχτηκε στις 16.36, την περασμένη Κυριακή, στη συμβολή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με την οδό Λουκάρεως και σύμφωνα με πληροφορίες ο αστυνομικός που έβγαλε το πιστόλι, είναι ο επικεφαλής της διμοιρίας που ήταν την ώρα εκείνη στη συγκεκριμένη διασταύρωση.
Άγνοια για το περιστατικό με αστυνομικό με προτεταμένο όπλο που απεικονίζεται σε φωτογραφία που δημοσιεύει ο Ελεύθερος Τύπος, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος.
Η εφημερίδα δημοσίευσε τα παρακάτω:
Συμβολή Λ. Αλεξάνδρας και Κυρίλλου Λουκάρεως. Ανδρας των ΕΚΑΜ βγάζει το πιστόλι του και το προτείνει προς την κατεύθυνση των διαδηλωτών. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για τον επικεφαλής της διμοιρίας. Προκλητικά παιχνίδια με τη φωτιά, την ώρα που η πόλη πολιορκείται. Μια λάθος κίνηση, μια συμπλοκή, ένας ακόμα νεκρός; Καμία πίεση, καμία απειλή δεν το δικαιολογεί. Ολα αυτά συνιστούν προσβολή για μια Αστυνομία που βάλλεται. Που βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή την περίτπωση ο άνθρωπος να το έκανε μόνο για εκφοβισμό την αποκλείουμε? Οι επιθέσεις, οι πραγματικές επιθέσεις, των κουκουλοφόρων δεν σχολιάζονται εκτεταμένα ποτέ, αλλά ένας εκφοβισμός από αυτόν που είναι υπεύθυνος για την ασφάλειά μας γίνεται θέμα συζήτησης επί ώρες και ίσως μέρες? Αν δλδ κάποιος άνθρωπος καίγονταν ή τραυματίζονταν σοβαρά ή θανάσιμα με όλα ατά που γίνονται αυτές τις μέρες, δεν θα λέγονταν ότι η αστυνομία δεν κάνει σωστά τη δουλειά της? Τι δλδ πρέπει να κάνει η αστυνομία, να τους παρακαλέσει να σταματήσουν και να τους καλέσει σε διάλογο?

Ανώνυμος είπε...

...συνιστούν προσβολή????
Ε όχι και προσβολή!!! Έχω βρεθεί σε μια απο αυτες τις διαδηλώσεις και είδα τους διαδηλωτές να σπάνε τα πάντα μέχρι και ιδιωτική περιουσία. Όταν κάποιος αστυνομικός πετούσε έστω μια πέτρα ο Τύπος κράζει τον αστυνομικό κι έτσι ο φόβος της ΕΛΑΣ απο τον τύπο οδηγεί στις λεηλασίες!!
Σταματήστε τα παιχνίδια! Για τις λεηλασίες ευθύνονται κατά πρώτο λόγο η κυβέρνηση και κατα δεύτερο οι δημοσιογράφοι και ο Τύπος!! Δώστε θάρρος στους διαδηλωτές να σπάσουν τα μαγαζιά μας και να είστε σίγουροι πως όλοι εμείς στο τέλος που δεν είμεθα διαδηλωτες ή αστυνομικοί θα πάρουμε τα δίκανα και θα βγούμε στους δρόμους!