Ειδήσεις

15 Δεκ 2008

Λύση στο πρόβλημα των 95 απολυμένων του δήμου Περιστερίου

Οριστική λύση δόθηκε στην περιπέτεια των 95 απολυμένων του Δήμου Περιστερίου, αφού μετά τη συνεχή πίεση του Νομάρχη Αθηνών, Γιάννη Σγουρού και όλων των παρατάξεων της Νομαρχίας Αθηνών, το Υπουργείο Εσωτερικών, με τροπολογία, η οποία ψηφίστηκε στη Βουλή, άνοιξε το δρόμο για την πρόσληψή τους στη Νομαρχία Αθηνών, σύμφωνα με την πρόταση που είχε καταθέσει ο Νομάρχης Αθηνών, δηλαδή η δαπάνη για τους μισθούς των εργαζομένων να καλυφθεί από οικονομικούς πόρους της Νομαρχίας.
…….
Συνεχίζεται…


Ο Νομάρχης Αθηνών, Γιάννης Σγουρός, δήλωσε: «Θεωρώ ότι μέσα σε αυτό το γκρίζο τοπίο των τελευταίων ημερών, οι 95 οικογένειες αυτών των ανθρώπων που ταλαιπωρήθηκαν για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα θα κάνουν Χριστούγεννα με αξιοπρέπεια. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου της Αθήνας που συμπαραστάθηκαν στον αγώνα μας για την πρόσληψη αυτών των ανθρώπων. Όλοι έχουν δικαίωμα, κατά τη συνταγματική επιταγή, στην εργασία και αυτό είναι υποχρέωση της πολιτείας, δηλαδή όλων μας. Χαίρομαι που δώσαμε λύση, γιατί 95 οικογένειες θα έχουν πλέον σταθερή εργασία. Αποδείχθηκε ότι η κεντρική εξουσία όταν έχει ανοιχτά τα αυτιά της στις λύσεις που προτείνουμε, τότε όλα τα προβλήματα μπορούν να επιλυθούν. Χρόνια τώρα φωνάζω για τις ελλείψεις σε προσωπικό που έχουν επιπτώσεις στην εξυπηρέτηση των πολιτών, αλλά και στην προστασία όλων μας ως καταναλωτές, αλλά δυστυχώς δεν ακούν. Και όταν έρχεται η κρίση σπεύδουν να ρίξουν το μπαλάκι των ευθυνών από Υπουργείο σε Υπουργείο. Αυτά που λέω σχετίζονται απόλυτα και με την κρίση των τελευταίων ημερών, γιατί έχουν ένα κοινό παρονομαστή: οι ‘κορυφαίοι’ δεν ακούν τις φωνές των υπολοίπων, λες και έχουν προσληφθεί από την αλαζονεία της ευφυΐας τους. Έτσι συσσωρεύονται προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και κάποια στιγμή ακολουθούν οι εκρήξεις».


ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

1 σχόλια:

Unknown είπε...


Για να βοηθήσουμε τους χρυσαυγίτες της αστυνομίας και τους οννεδίτες ειδικούς φρουρούς για την επιβολή της καθεστωτικής κομματικής πειθαρχίας στους Πολίτες,


"Μεταδίδωμεν δεξιούς ύμνους,
παρακρατικά εμβατήρια,
νεοδημοκρατικήν μουσικήν,
χορωδίας και ορχήστρας"

τρόμπα-τρόμπα, βούπα-βούπα!