Ειδήσεις

18 Δεκ 2008

Ας βοηθήσουμε έναν συνάνθρωπο…

Μήνυμα αναγνώστη

Το Κ.Ε.Κ. του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας σε συνέχεια δημοσιεύματος στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (Τετάρτη 17-12-2008, σελίδα 8, κάτω δεξιά) σας καλεί να βοηθήσετε έναν συνάνθρωπο μας από την Καρδίτσα.
……
Συνεχίζεται…

Ο κος Παναγιώτης Λαβίδας, 32 ετών και για δεκαέξι (16) έτη είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι ενώ δεν μπορεί να κουνήσει τα άκρα των χεριών. Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι να μην μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί. Ο κος Λαβίδας δύναται να χειρουργηθεί σε ειδικευμένο κέντρο του εξωτερικού αλλά δεν υπάρχουν τα οικονομικά μέσα για να καλυφθεί η επέμβαση αυτή.

Με το παρόν Δελτίο Τύπου το Κ.Ε.Κ. του Π.Γ.Ν.Λ. σας ενημερώνει ότι όποιος/α θέλει να βοηθήσει μπορεί να καταθέσει τη βοήθειά του σε λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος με αριθμό: 397/685333-15 (επιβεβαιώνεται όνομα με αριθμό κατά την κατάθεση).

Παρακαλούμε εκτυπώστε το παρόν Δελτίο, αναρτήστε το στον πίνακα ανακοινώσεων όπου εργάζεστε, σε ιστοσελίδα που τυχόν διαθέτετε, ενημερώστε άτομα που γνωρίζετε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Οι Έλληνες πολλές φορές έχουμε αποδείξει μέσα από τις πράξεις μας ότι βοηθούμε συνανθρώπους με ανάγκη. Με μία μικρή περικοπή μπορούμε να βοηθήσουμε τον Παναγιώτη να βελτιώσει τη ζωή του, να τον βοηθήσουμε να ξαναζήσει.

Ελπίζοντας στην αρωγή σας, σας ευχαριστούμε.