Ειδήσεις

9 Δεκ 2008

Αποζημιώσεις εξπρές υπόσχονται στους ιδιοκτήτες καταστημάτων που καταστράφηκαν

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, αποφάσισε σε συνεννόηση με το υπουργείο Οικονομίας να προβεί σε καταγραφή των ζημιών των επιχειρήσεων, ώστε να προχωρήσει το συντομότερο δυνατό η διαδικασία καταβολής των αποζημιώσεων.
Οι επιχειρήσεις που υπέστησαν ζημιές μπορούν να συμπληρώσουν τη δήλωση ζημιών που βρίσκεται στην πρώτη σελίδα της ιστοσελίδας του ΕΒΕΑ, http://www.acci.gr/ και να την αποστείλουν στο ΕΒΕΑ είτε μέσω INTERNET (info@acci.gr) είτε μέσω fax στα: 210 36 12 218 και 210 36 16 464, ή να συμπληρώνουν τα απαραίτητα στοιχεία σε online φόρμα.
Mπορούν επίσης για κάθε σχετικό θέμα, να επικοινωνούν τηλεφωνικά στα: 210 36 22 158 , 210 33 82 225, 210 36 25 903.

3 σχόλια:

Unknown είπε...


Αντε ξανά με τα τριχίλιαρα που θα τα θέλουν μετά (πάλι) πίσω...


Φυσικά σε ΟΛΑ τα ευρωπαϊκά προγράμματα υπάρχουν μεσάζοντες και κοράκια με τεράστια ποσοστά μίζας.

Οι καταγγελίες συρρέουν κατά εκατοντάδες στο εξωτερικό και οι ελεγκτές δεν προλαβαίνουν τον "τουρισμό" στην Ελλάδα. Ευτυχώς, κάποιοι εξ αυτών είναι ΚΑΙ Ελληνες, ΚΑΙ φίλοι μας.

Πείτε "αλεύρι"!

Unknown είπε...

Μιχαλοειδείς απόγονοι των "υπουργών" της Χούντας,

Επειδή πολύ καιρό τώρα "η αστυνομία είναι κοντά στον πολίτη", επειδή συχνά-πυκνά μέσα από τις γραμμές της ξεπηδούν νεοναζί χρυσαυγήτες, επειδή η ανοχή έχει και τα όριά της, επειδή οι εντολές προς τους "δίπλα" προέρχονται από τους "μαζί", ΤΩΡΑ είμαστε εμείς "δίπλα" σας, ΕΜΕΙΣ "μαζί" σας.

Αναπνέουμε στο σβέρκο σας!
Θα τηρήσετε τους νόμους και το Σύνταγμα ή θα σας πάρει ο διάολος.
Τέρμα η λεηλασία και καταστροφή της χώρας.-

Δεν είναι μόνο 300 χούλιγκαν στο δρόμο, είναι η νεολαία που δεν μπορεί να ζήσει, δεν μπορεί να σπουδάσει, δεν μπορεί καν να ερωτευτεί ή να παντρευτεί. Είναι ο κόσμος που χάνει τα βουνά του και τις παραλίες του, είναι ο κόσμος που η ζωή του γίνεται ακριβότερη λιγότερη και χειρότεροι.

Κι εσείς παλιομαλάκες, αντιπροτείνετε να... μας πληρώσετε τις σπασμένες τζαμαρίες! Θα τα φτιάξουμε μόνοι μας όπως πάντα. Πάρτε τον πούλο! Δεν σας χρειαζόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι οι ιδιοκτήτες καταστημάτων που υπέστησαν ζημιές, λεηλατήθηκαν ή πυρπολήθηκαν λόγω αδράνειας της Αστυνομίας, μπορούν να αποζημιωθούν 100%, ασκώντας «Αγωγή Αστικής Ευθύνης κατά του Δημοσίου του άρθρου 105 του Εισαγωγικού νόμου του Α.Κ.» ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου, όπως ορίζεται αναλυτικά στο www.equal-rights-greece (πλήρης περιγραφή των στοιχείων της αγωγής στο αντίστοιχο κεφάλαιο «Αστική Ευθύνη του Δημοσίου»).