Ειδήσεις

22 Δεκ 2008

"'Εφυγε" από τη ζωή ο δημοσιογράφος Χρήστος Σεφερλής

Ο δημοσιογράφος Χρήστος Σεφερλής πέθανε σήμερα το πρωί, έπειτα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.
Ο Χρήστος Σεφερλής δούλευε στον ANT1 από την έναρξη της λειτουργίας του τηλεοπτικού σταθμού. Ήταν έμπειρος πολεμικός ανταποκριτής, ενώ είχε ασχοληθεί επί χρόνια με το ρεπορτάζ του υπουργείου Εσωτερικών.
Ο Χρήστος Σεφερλής ήταν πατέρας δύο αγοριών.
........
Η ΕΣΗΕΑ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με οδύνη ανακοινώνει την απώλεια του συναδέλφου Χρήστου Σεφερλή, ο οποίος χάθηκε πρόωρα σήμερα σε ηλικία 52 ετών και ενώ είχε πολλά ακόμη να προσφέρει στην ελληνική δημοσιογραφία.
Ο Χρήστος Σεφερλής γεννήθηκε στην Ανω Βάθεια Ευβοίας το 1956. Αφού ολοκλήρωσε τις γυμνασιακές του σπουδές εισήχθη και αποφοίτησε από την Σχολή Τεχνολόγων Μηχανικών του ΤΕΙ Αθηνών.
Τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία ξεκίνησε από την εφημερίδα «ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» το 1981. Στη συνέχεια εργάστηκε στις εφημερίδες: «ΑΥΡΙΑΝΗ», «ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ», «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ», στην ΕΡΤ-2 και από το 1988 στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση του «ΑΝΤΕΝΝΑ». Υπήρξε συντάκτης του αστυνομικού και του ελεύθερου ρεπορτάζ, καλύπτοντας, παράλληλα, και το ρεπορτάζ του υπουργείου Εσωτερικών.
Ηταν τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 1992 και είχε διατελέσει μέλος του Μικτού Συμβουλίου της Ενώσεως, ως αιρετός εκπρόσωπος των εργαζομένων στον «ΑΝΤΕΝΝΑ».
Ευγενής, ευπρεπής, αγαπητός και καλός συνάδελφος διακρίθηκε για το ήθος του, την εργατικότητά του και την ευσυνειδησία του, αφήνοντας σε όλους μας τις καλύτερες αναμνήσεις. Η απώλειά του μας συγκλόνισε…
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται την οικογένειά του, τους οικείους του και αποχαιρετά έναν άξιο συνάδελφο και σεμνό εργάτη της καλής δημοσιογραφίας.
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί την Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου 2008, στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό.
.......
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας ελιναι καλά εκει που πάει...

Μακάρι να πάνε όλα καλά και για την οικογένειά του.

Τι θλίψη να είσαι δυνατος και να φεύγεις τόσο απότομα...