Ειδήσεις

5 Δεκ 2008

Τρεις διαρρήξεις σε χωριά του Φισκάρδου τη νύχτα της κακοκαιρίας – Εκμεταλλεύτηκαν το ότι δεν κυκλοφορούσε ψυχή στους δρόμους!

Οι κακοποιοί φαίνεται ότι έχουν βάλει στο στόχαστρο τα Mini markets της περιοχής του Φισκάρδου. Σπάνε τις πόρτες με λοστούς και αρπάζουν ανενόχλητοι κυρίως τις κάρτες της κινητής τηλεφωνίας, τσιγάρα και ότι άλλο μπορεί να πουληθεί γρήγορα και ακίνδυνα. Με δέκα μποφόρ ποιος μπορεί να βγει από το σπίτι του, εν τω μεταξύ ό,τι θόρυβο και να ακούσουμε λέμε ότι είναι από τον αέρα.
………
Συνεχίζεται…

Εκτός λοιπόν από το βενζινάδικο της Σάμης που ληστεύτηκε τις 2 Δεκέμβρη με τη τελευταία κακοκαιρία, μας καταγγέλθηκαν ότι σε μια βδομάδα έγιναν τρεις διαρρήξεις στη Βόρεια Κεφαλονιά.

Συγκεκριμένα:

Βασιλικάδες: Διέρρηξαν παντοπωλείο , άρπαξαν τσιγάρα, κάρτες , κονσέρβες, μακαρόνια ακόμα και ... φύλλα αλμυρού μπακαλιάρου!!! Τα κλοπιμαία υπολογίζονται πάνω από 10.000 ευρώ.

Φισκάρδο: Διέρρηξαν καφενείο, βρήκαν στο ταμείο 300 ευρώ, βούτηξαν τον φορητό υπολογιστή του ιδιοκτήτη, κάτι κάρτες και αριβερντέτσι Φισκάρδο...

Αντυπάτα: Διέρρηξαν παντοπωλείο, έκλεψαν τα τσιγάρα, τις κάρτες και ότι μπόρεσαν από τρόφιμα.

Το χαρακτηριστικό όλων αυτών των κλοπών είναι ότι έγιναν τη νύχτα με τη μεγάλη κακοκαιρία που δεν κυκλοφορούσε ψυχή στη περιοχή. Αρκετοί κάτοικοι, εκ των υστέρων, θυμούνται ότι εκείνο το βράδυ τα σκυλιά γαύγιζαν σαν τρελά αλλά υπέθεσαν ότι ήταν εξ αιτίας της κακοκαιρίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας τις ανακρίσεις έχουν αναλάβει τα Α.Τ. Φισκάρδου και Σάμης. Ανακοινώσεις και δελτία τύπου πάντως δεν έχουν εκδοθεί.

Για την ιστορία , σας μεταφέρουμε τον διάλογό μας με το ΑΤ Σάμης όταν ζητήσαμε πληροφορίες για τη ληστεία στη Σάμη (ημερομηνία 3 Δεκεμβρίου).


…….
Περισσότερα: http://kefaloniapress.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3236&Itemid=38