Ειδήσεις

7 Δεκ 2008

Μήνυμα από Αναρχικούς Αντιεξουσιαστές από Αθήνα, Αχαΐα και Κορινθία: όταν εκείνοι μιλάνε για ζημιές, εμείς μιλάμε για ανθρώπινες ζωές

Μήνυμα
....
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ/ΣΣΕΣ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ
ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

σύντροφοι και συντρόφισσες του αναρχικού χώρου μην δίνετε τροφή στην προπαγάνδα των ΜΜΕ για την ταύτιση του αναρχισμού με το χάος και την καταστροφή

τον πολίτη και τον εργαζόμενο σε αυτήν την στιγμή πού η δίκαιη οργή για την δολοφονία τού 15χρονου νεαρού από μπάτσο ειδικό φρουρό,τόν
θέλουμε μαζί μας

Μην αφήσετε τον μπαχαλισμό, τον χουλιγκανισμό και το πλιάτσικο να αμαυρώσουν τις ιδέες μας και τον δίκαιο ξεσηκωμό μας

Στόχος μας δεν είναι η βασανισμένη μικροεπιχείρηση και τα αυτοκίνητα απλών πολιτών αλλά το Κράτος και τα σύμβολά του

ανάληψη ευθύνης για αυτό το μήνυμα από
Αναρχικούς Αντιεξουσιαστές από Αθήνα, Αχαΐα και Κορινθία

12 σχόλια:

Unknown είπε...

Κατάλαβε τώρα ο κύριος της τιτλέζας γιατί το "ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ" είναι μνημειώδης βλακεία; Αν δεν κατάλαβε, ας διαβάσει αυτή την ανακοίνωση κι ας δει τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας. Ας ελπίσουμε να μην υπάρξουν έκτροπα.

Ανώνυμος είπε...

σιγα τα ωα!

Ανώνυμος είπε...

Kαι ποιος καιει ρε καλοπαιδα, τα μαγαζια, τα αυτοκινητα...ποιος σπαει τις βιτρινες, φορώντας κουκουλα? Εγω τους λεω αναρχοδηλους...και ανανδρους.Η αναρχια ειναι ιδεολογια, τροπος ζωης απεναντι σε καθε συστημα!! ΟΙ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΟΜΩΣ? ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑ!@!

Ανώνυμος είπε...

η βια θελει βια φιλε και οι μπατσοι παντα εμαθαν να προκαλουν

Ανώνυμος είπε...

Κανονικά όποιος φοράει κουκούλα πρέπει να εξουδετερώνεται με "κάθε μεσο"!Γιατί πίσω από μια κουκούλα μπορεί να κρυφτεί και ο χειρότερος εγκληματίας ικανός για όλα,ο ποιο στιγερός δολοφόνος!Ναι στις διαδηλώσεις,ναι στις εξεγέρσεις,ναι στιε απεργίες και στις διαμαρτυρίες αλλά ποτέ με κουκούλα.Αυτό πρέπει επιτέλους να εκλείψει!

Ανώνυμος είπε...

Μην ξεγελιεστε Ρεεεεε!!! Και οι 300 ανεξαρτητως κομματος θελουν μονο λεφτα! οι αναρχικοι δεν ειναι αναρχικοι, ειναι κομματοσκυλα! Και οι μπατσοι ειναι συνενοημενοι μαζι τους! Νομιζετε τυχαια τον εφαγαν τον Αλεξη;! Ολοι οι πολιτικοι αρχηγοι ηξεραν οτι θα ηταν η σταγονα που θα ξεχειλιζε το ποτηρι! Κυνδινευουμε με ανατροπη του πολιτευματος Ρεεε!!! Και ξερετε ποιοι θα βγουν κερδισμενοι τωρα που οι αμερικανοι χανουν την ισχυ τους;! Τα ΛΑΜΟΓΙΑ!!! Ξυπνηστε ΡΕΕΕΕ!!!

ευτυχια είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ "ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ"!!! ΠΑΡΑΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ:ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Μια απούσα κυβέρνηση από τους κουμπάρους μέχρι τη Vodaphone και το Βατοπάίδι και ένα σύστημα που στέλνει ανθρώπους με πτυχία για ΤΕΣΤ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ. Αυτή είναι η μίζερη πραγματικότητα για την οποία πρέπει να κατέβουμε όλοι στο δρόμο. Ενάντια στο κράτος των Υπουργείων και των Golden Boys.Αντιεξουσιαστής είναι ο άνθρωπος που ξυπνάει κάθε μέρα το πρωί για το μεροκάματο και είναι αντιμέτωπος με την κάθε κυρία Πελέκη που δεν ήξερε για τις ανταλλαγές και είναι εξουσία. Φτάνουν οι τσάμπα μάγκες με το πλιάτσικο και τις καταστροφές.Αν θέλουν να καταστρέψουν ας πάνε στα Υπουργεία της δήθεν δημοκρατικής κοινωνίας!

Ανώνυμος είπε...

κάψτε τα υπουργεία,τους 300 ανθέλληνες,το βατοπέδι.....ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗ.....ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ=ΠΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.....ΚΑΙΤΕ ΤΑ MCDONALDS KAI META ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΤΡΩΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ?????? ΚΑΨΤΕ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑΣ.....

Ανώνυμος είπε...

Ρε Μαλακες!Ξερετε πως φωναζαν οι δηθεν αναρχικοι τον μπατσο που καθαρισε τον Αλεξη?! ΡΑΜΠΟ !!! Ειναι ολοι γνωστοι μεταξυ τους ΡΕΕΕ!!! Και δεξιοι και αριστεροι ολοι το ιδιο ειναι!!! Στημενο ηταν, τζαμπα το φαγαν το παιδι!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι ακριβώς είναι στημένο? και ποια από ολα είναι τα Λαμόγια, τελικά?
Γιατί εχω μπερδευτεί... Μας αρέσει η κοινωνία που ζόυμε και θέλουμε να την διατηρήσουμε? και αν η εξουσία ερωτά με βία, εμείς πως να απαντήσουμε???? Ειρηνικά ή με σκυμμένο κεφάλι?? και όλοι όσοι τώρα, σε εναν κόσμο αθλιας, καθημερινής βίας, μιλούν και καταδικάζουν την οργή των παιδιών παιδιώνπου μέχρι χτες αποκαλούσαμε "χαμενα στον κόσμο τους, αδιάφορα". Τα παδιά με έκαναν να θυμηθώ τα όνειρα της εφηβείας, τον κόσμο που ονειρευτηκα και δεν πολέμησα να κατακτήσω, μου θύμηθαν κάτι που μάλλον όλοι μας φαίνεται να έχουμε ξεχάσει: πώς είναι να είσαι ενωμένος. πως είναι να απαντάς στην αδικία,χωρις να κλείνεις τα μάτια. Δεν ξέρω που ανήκετε, δεν έχω ιδέα ποια συμφέροντα υπερασπίζονται οι αναρχικοί. ξέρω μόνο πως η αναρχία είναι απουσία κάθε αρχής. Στο πέρασμα των χρόνων, πνιγμένοι στα δάνεια, στις άδειες ζωές, στο λάθος έρωτα, στην κατανάλωση που γεμίζει κενά και αδειάζει όνειρα, κλειστήκαμε σε έναν εαυτό, σε μια ιδεολογία, σε ενα βίσμα, μια δουλεία, έναν απέραντ συμβιβασμό...αλλά ως πότε, ρε παιδία, και γιατί?
Τα παιδία τα θαύμασα!!!
Το πλιάτσικο είναι πλιάτσικο και η οργή είναι οργή!!!!
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ...
ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ...ΟΠΟΙΑ ΙΔΕΑ ΔΕΚΤΗ._

Ανώνυμος είπε...

Η πραγματική αναρχία όντως δεν είναι ρομαντική ιστοριούλα για εντυπωσιασμό. Κάνενας μεγάλος ιδεολόγος αναρχικός δεν απαγόρεψε το πλιάτσικο . Είναι είτε το θέλουμε είτε όχι κομμάτι της αναρχίας. Δεν υπάρχει όριο στο που σταματάει η καταστροφή του συστήματος και δεν υπάρχει εξαίρεση στην μεγάλη και την μικρή επιχείρηση . Η αναρχία αντιπαλεύεται κατα βάση την έννοια της ιδιοκτησίας και ότι αυτό συνεπάγεται οπότε τελικά αντιπαλεύεται όλο το αστικό σύστημα μικρό και μεγάλο . Μεγάλοι αναρχικοί ιδεολόγοι θεωρούν πως για να νικήσεις τους μεγαλοαστούς καπιταλιστές πρέπει να ξεκινήσεις από τους μικρούς ώστε μακροπρόθεσμα να αυξάνεις τους κατεστραμμένους μικροαστούς και να τους οδηγείς στο προλεταριάτο . Η αναρχία επιδιώκει με το περίφημο αντάρτικο των πόλεων που εμπεριέχει και την τρομοκρατία την κατάλυση του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος αυτού που λένε προεδρευόμενη δημοκρατία στην Ελλάδα , προεδρική δημοκρατία στην Γαλλία και πολλές άλλες χώρες ή και βασιλευμένη δημοκρατία στην Αγγλία. Μην σοκάρεστε αστοί από τα γενοφάσκια σας που κάποια στιγμή στην ζωή σας γοητεύεστε από την αναρχία . Σίγουρα στο μυαλό σας έχετε έναν ροματικό αναρχισμό τον οποίον δεν θα γούσταρε καθόλου ο αποτελεσματικός Μπακούνιν ούτε και ο Νταβέλης ή ο Γιαγκούλας που μπορεί να ήταν ληστές αλλά έκλεβαν τους τσιφλικάδες και που ο χρόνος τους δικαίωσε ως ληστές μεν αναρχικούς δε . Μην ξεχνάμε ότι την κατάλυση του συστήματος (προεδρευομένης δημοκρατίας για εμάς , προεδρικής δημοκρατίας για τους Γάλλους κ.λ.π.) ονειρεύεται και το κομμουνιστικό κόμμα αλλά με μια μεγάλη οργανωμένη , μαζική και αποτλεσματική επανάσταση , φυσικά όχι αναίμακτη . Ωρύεται λοιπόν κατά της αναρχίας που με αναποτελεσματικές εξεγέρσεις του χαλάει την μεγάλη ιδέα . Θεωρεί δε ότι ο αναρχισμός τελικά γίνεται ένα εργαλείο του συστήματος που εκτονώνει τον κοινωνικό αναβρασμό . Μπούρδες . Αντίβαρο Ναι . Εργαλείο Οχι!
Έτσι ωρυώταν το κομμουνιστικό κόμμα και για την κατάληψη του πολυτεχνείου το 1973.
Ο αναρχισμός όπως και ο κομμουνισμός δεν δέχεται εθνικές συνειδήσεις . Άρα στο σύγχρονο αντάρτικο των Αθηνών και ότι αυτό συνεπάγεται είναι θεμιτό να συμμετέχουν οι μετανάστες και φυσικά να κάνουν και πλιάτσικο . Όταν λοιπόν η τραμπάλα γέρνει πολύ έξω αριστερά το σύστημα τρίζει και τότε χρησιμοποιεί αθέμιτα μέσα . Έχετε αντιληφθεί ότι τα παραδοσιακά δεξιά ιδιωτικά κανάλια Αντέννα και Άλφα θερμαίνουν το κλίμα για περισσότερα επεισόδια σε αντίθεση με το Πασοκικό Μega και το πρώην Αυριανικό Άλτερ? Για ποιόν δουλεύει ο Αντέννα του Κυριακού και το Άλφα του Rtl ? Σίγουρα όχι για τους αναρχικούς και σίγουρα όχι για την κοινωνία. Μέχρι και η Τατιάνα και ο Ευαγγελάτος έγιναν κατήγοροι της αστυνομίας και υμνητές της αναρχικής εξέγερσης. Είναι τα νούμερα , είναι το Μητσοτακέϊκο , ο Κοκκός , οι Αμερικάνοι , είναι όλοι μαζί , πάντος κάτι ύπουλο είναι και χρειάζεται προσοχή γιατί έρχονται πολύ δύσκολες οικονομικές μέρες. Κι επειδή μου κακοφαίνεται η αναρχία των Εξαρχείων να δίνει τροφή στον Αντέννα και τον Άλφα ας κάνει μια απόκλιση ο αναρχικός ιδεολόγος από την Μπακουνική κι ας κάνει μια προσπάθεια να τους κάψει πριν από τους μικροαστούς . Άλλωστε από την ιδιωτική τηλεόραση ξεκίνησε η κοινωνική παρακμή. Και για να μιλάμε με πραγματικά μεγέθη για να γίνουν πετυχημένες επαναστάσεις χρειάζονται πλειοψηφίες ή έστω μεγάλες μειοψηφίες . Απέχουμε.
Οι Έλληνες είναι αστοί μέχρι το κόκκαλο και δεν εγκαταλείπουν την εθνική τους συνείδηση ακόμα κι αν σιχαίνονται τους μπάτσους . Μέχρι και την αναρχία εθνική υπόθεση την βλέπουν . Μόλις είδαν τους ξένους από δίπλα στο πλιάτσικο σκέφτηκαν να καλέσουν τους μπάτσους.
Η ουσία είναι ότι αυτή η συντηρητική αστική κοινωνία έχει ανάγκη τους αναρχικούς για να ευεσθητοποιείται . Συνήθως όμως αυτή η κοινωνία επιβάλλει κι ένα μέτρο που άλλωστε την χαρακτηρίζει . Που πήγε αυτό το μέτρο ? Χάθηκε την στιγμή που δεξιοί γίνονταν ακροδεξιοί και το Μητσοτακέϊκο , οι Αμερικανοί ,οι παραστρατιωτικοί και ο Κοκκός τρίβουν τα χέρια τους , την στιγμή που διάφοροι καπιτάλες ορέγονται να αγοράσουν και το υπόλοιπο εμπορικό κέντρο της Αθήνας . Άντε να πεις με ποιον είσαι τώρα . Κι όλα αυτά λίγο πριν υπογραφούν οι τελικές συμφωνίες για το αέριο . Κι όλα αυτά με την πιο αυθόρμητη αναρχική αφύπνηση όλων των εποχών στην Ελλάδα κι ενώ εντός και τριγύρω γίνεται πάρτυ Εθνικισμών διαφόρων εθνοτήτων.
Και τελικά αναρωτιέμαι αυτοί γιατί δεν παραιτούνται? Δεν έχουν στοιχειώδη αυτοσεβασμό ? Εκτός κι αν τα έχουν πάρει χοντρα από τους Ρώσσους και θέλουν να κλείσουν το ενεργειακό παιχνίδι.
Τέλος πάντων ας πούμε ότι ανεχόμαστε την κοινοβουλευτική δημοκρατία αλλά ότι θα την χτυπάμε εκεί που πονάει αν δεν σταματήσει να κάνει αυξήσεις μόνο σε 300 κάφρους κύριε Αλαβάνο. Σύντροφοι πιστέψτε με δεν πονάει όταν καίμε τους μικροαστούς , οι οποίοι φοβάμαι ότι δεν θα γίνουν προλετάριοι αλλά πτωχοί φασίστες , πονάει όταν της καίμε τα μέσα επιβολής της κοινής γνώμης , γκάλοπ και άλλες μπούρδες . Πονάει αν της πάρουμε την πελατεία , πονάει όταν ο κόσμος δεν βλέπει τηλεόραση και αποκτήσει μια πολιτιστική ταυτότητα . Πονάει όταν έκτος από τον σκατόμπατσο των Εξαρχείων που μου κόβει τον δρόμο επίτηδες χωρίς λόγο αρχίσει να φοβάται και το βίσμα σκατόμπατσος που είναι ασφάλεια υπουργού ή ακόμα χειρότερα δημοσιογράφου με παχύ μισθό για να κάνει θελήματα .
Φίλοι μου αναρχικοί ιδεολόγοι λίγο προσοχή με τα πιτσιρίκια . Φοβάμαι πως επειδή οι γονείς τους είναι Ελληναράδες το μόνο που θα αποκομίσουν είναι η βία για την βία μέχρι να γίνουν γιάπηδες και να χουν κάτι να θυμούνται από την εφηβεία τους . Αν η βία δεν γίνει εργαλείο του δικαίου ,του πολιτισμού και της κουλτούρας τότε δεν αξίζει τίποτα για τον homo sapiens.