Ειδήσεις

5 Δεκ 2008

Το χρονικό της ληστείας και της απαγωγής του γιατρού

22:10
Η σύζυγος και τα δύο του παιδιά επιστρέφουν από έξοδο με την συνοδεία του παππού τους. Όταν αυτός φεύγει, δύο οπλισμένοι άντρες προλαβαίνουν ανοιχτή την πόρτα του εσωτερικού γκαράζ και εισβάλουν στο σπίτι.

22:15
Ορμούν στην γυναίκα και τα παιδιά, τους δένουν και τους χτυπούν. 22:30Ο 11χρονος γιος του γιατρού αντιστέκεται. Οι δράστες ρώτησαν τη σύζυγο πού κρύβει χρήματα και κοσμήματα και την απειλούν ότι θα σκοτώσουν τα παιδιά.
….
Συνεχίζεται…

22:40
Οι απαγωγείς κλειδώνουν την οικογένεια στην τουαλέτα και αρπάζουν ότι πολύτιμο υπάρχει στο σπίτι.
23:10
Ο γιατρός περνάει το κατώφλι της έπαυλης. Οι ένοπλοι είναι ακόμα εκεί. Του επιτίθενται ενώ αυτός αντιστέκεται.
24:00
Οι δράστες χτυπούν αλύπητα το γιατρό και τον κατεβάζουν στο υπόγειο όπου η αστυνομία βρήκε λίμνη αίματος και τα σπασμένα γυαλιά του. Άρα ο γιατρός είναι τραυματισμένος.

01:00
Οι ένοπλοι απαγάγουν το γιατρό και φεύγοντας παίρνουν μαζί και τα δύο αυτοκίνητά του. Η σύζυγος του γιατρού καταφέρνει να λυθεί και ειδοποιεί την αστυνομία.

09.00
Εντοπίζεται το πρώτο αυτοκίνητο στην Εκάλη, καμένο και άρα με εξαφανισμένα ίχνη.

10:00Στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης βρέθηκε καμένο και το δεύτερο αυτοκίνητο.

Οι δράστες ήταν τουλάχιστον τέσσερις, φορούσαν σκούφους και κάλτσες στο πρόσωπο και οι δύο που μπήκαν στο σπίτι μιλούσαν με ασύρματους. Συνομιλώντας με αστυνομικούς η σύζυγος του καρδιολόγου τους είπε: Κατάλαβα ότι με ακολουθούσαν κάποιοι. Έτρεξα γρήγορα τρομοκρατημένη στην γκαραζόπορτα. Μέχρι να κλείσει όμως, δυο κουκουλοφόροι ήρθαν πίσω μου. Με ανέβασαν στον πρώτο όροφο, όπου βρίσκονταν τα παιδιά μου, που τρομοκρατήθηκαν. Μεταξύ τους οι δράστες μίλησαν μάλλον στα ρωσικά. Πού είναι τα λεφτά, ρωτούσαν και μετά, πού είναι το χρηματοκιβώτιο. Κλαίγοντας τους είπα ότι δεν είχαμε χρηματοκιβώτιο. Ο ένας άρχισε να ψάχνει. Βρήκε 2.000 ευρώ. Μου πήρε και το ρολόι από το χέρι, ακόμη και τα παλτό μου. Μετά μας έδεσαν, μας φίμωσαν και μας κλείδωσαν σε μια μικρή τουαλέτα.
Οι έρευνες συνεχίζονται δυστυχώς, χωρίς αποτελέσματα έως τώρα.