Ειδήσεις

19 Δεκ 2008

O Κερκ Ντάγκλας, διεκδικεί σήμερα τον τίτλο του γηραιότερου μπλόγκερ στο ΜySpace

Ο 92χρονος Ντάγκλας, που εγκατέλειψε το σινεμά πριν από πέντε χρόνια, ανοίγει ένα νέο μονοπάτι στο Χόλιγουντ, αυτή τη φορά μέσω μιας ιστοσελίδας στον τόπο κοινωνικής δικτύωσης ΜySpace, στην οποία αναλογίζεται «τα χρόνια της ζωής, του έρωτα και της μάθησης», καταγράφοντας τις αναμνήσεις και τις απόψεις του.
….
Συνεχίζεται…

Στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα μπορεί να διαβάσει κανείς τι πιστεύει για την πολιτική (είναι οπαδός του Μπαράκ Ομπάμα ), ποια είναι τα πιο αγαπημένα φιλμ από αυτά στα οποία, αλλά και τη μεγαλύτερη επιθυμία της ζωής του αυτή την εποχή: να γνωρίσει την Αντζελίνα Τζολί «υπό την προϋπόθεση ότι θα μου το επιτρέψει η γυναίκα μου».
Ο αειθαλής κ. Ντάγκλας καυχάται ότι διαθέτει σήμερα 4.414 «ηλεκτρονικούς» φίλους και υποστηρίζει ότι βασικός στόχος του ιστολογίου του είναι η παρακίνηση σε διάλογο των χιλιάδων αναγνωστών που γίνονται μέλη. «Εκφράζω τη γνώμη μου και τους δηλώνω ότι δεν χρειάζεται να συμφωνούν μαζί μου γιατί ζούμε σε μία ελεύθερη χώρα» έγραψε προ ημερών.
«Οι απαντήσεις τους είναι πολύ ενδιαφέρουσες. Παίρνω το ζήτημα πολύ σοβαρά. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα το έκανα Δεν είμαι υποχρεωμένος να το κάνω. Δεν κερδίζω χρήματα, είναι κάτι που μου δίνει προσωπική ευχαρίστηση» υποστηρίζει.
Ο Ντάγκλας, ο οποίος έγινε διάσημος τη δεκαετία του ΄50, απολαμβάνει σήμερα στο Χόλιγουντ αίγλη σχεδόν αυτοκρατορική. Είναι πατέρας του Μάικλ Ντάγκλας και πεθερός της ηθοποιού Κάθριν Ζέτα Τζόουνς . Έχει αφιερώσει την ιστοσελίδα του στα επτά εγγόνια του.
Ξεκίνησε το γράψιμο του ιστολογίου πέρυσι, με χαρακτήρα αρχικώς προσωρινό και στόχο την προώθηση των απομνημονευμάτων του με τίτλο «Let΄s Face Ιt». Αποφάσισε ωστόσο να συνεχίσει την απόπειρα όταν είδε το ενδιαφέρον που προσείλκυσαν τα σχόλιά του.
Σήμερα δηλώνει ότι λαμβάνει τόσο πολλά μηνύματα που είναι πλέον αδύνατον να απαντήσει ο ίδιος, κάτι που ήταν και η αρχική του πρόθεση. «Θέλω να γνωρίζετε όμως ότι εκτιμώ κάθε σχόλιο που δέχομαι είτε θετικό είτε αρνητικό. Και απολαμβάνω την εμπειρία τού να μιλάω σε ανθρώπους τόσο πολλούς αλλά και τόσο νεότερούς μου» λέει.
……

Από: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artId=247322