Ειδήσεις

30 Μαΐ 2008

Πολιτική κόντρα για την ποινική δίωξη σε βάρος του Κεφαλογιάννη

Τα «πυρά» της αντιπολίτευσης δέχεται η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός, με αφορμή την άσκηση ποινικής δίωξης κατά του πρώην υπουργού και συμβούλου του Κώστα Καραμανλή, Γιάννη Κεφαλογιάννη. Ο πρώην υπουργός έκανε λόγο για «απόπειρα σπίλωσης» αναφέροντας σε γραπτή δήλωσή του ότι «όσοι από πολιτικά κίνητρα πιστεύουν ότι θα με πλήξουν, τους θυμίζω την παροιμία: Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται». Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης σχολίασε καυστικά ότι «υποθάλπουν εγκληματίες και τώρα απειλούν εισαγγελείς.
Σύμφωνα με έγγραφα που είχαν δημοσιευθεί το περασμένο φθινόπωρο…

…όταν βρισκόταν σε εξέλιξη οι αστυνομικές επιχειρήσεις στα Ζωνιανά, αστυνομικοί είχαν καταγγείλει, ότι ο κ. Κεφαλογιάννης είχε ζητήσει από δύο συναδέλφους τους να ρίξουν στα «μαλακά» χασισοκαλλιεργητή, προσφέροντας ως αντάλλαγμα διορισμό στη γυναίκα του ενός και καλή μεταχείριση στο Σώμα και για τους δύο. Η δίωξη κατά του κ. Κεφαλογιάννη έδωσε την αφορμή στην αντιπολίτευση να ασκήσει δριμεία κριτική, τόσο στον ίδιο, όσο και στον Πρωθυπουργό, του οποίου έχει τοποθετήθηκε σύμβουλος από τον Φεβρουάριο του 2006, όταν έγινε ο ανασχηματισμός της προηγούμενης κυβέρνησης.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου δήλωσε ότι «περιμέναμε από χθες ο κ. Κεφαλογιάννης να μιλήσει έπ’ αυτού και να εξηγήσει. Τον περιμένουμε και σήμερα και βεβαίως περιμένουμε εξηγήσεις από τον Πρωθυπουργό, του οποίου εξακολουθεί να είναι σύμβουλος». Ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος ερωτηθείς αν τίθεται θέμα παραίτησης του κ. Κεφαλογιάννη, απάντησε ότι «ο κ. Κεφαλογιάννης είναι από το 2006 άτυπος και άμισθος Σύμβουλος και όχι διορισμένος με μισθό, όπως οι άλλοι Σύμβουλοι του Πρωθυπουργού. Από πού να παραιτηθεί, λοιπόν;».
Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης σχολίασε ότι «στην περίπτωση που τα όσα συζητούνται για τον κ. Κεφαλογιάννη, αποδειχτούν αληθινά, νομίζω ότι θα πρέπει να λυπόμαστε για τη Δημοκρατία που τόσο προσπαθούμε να στεριώσουμε. Και είναι διπλή ντροπή, γιατί ο κ. Κεφαλογιάννης ήταν και υπουργός Δημοσίας Τάξεως». Αιχμές άφησε με αφορμή την δίωξη του κ. Κεφαλογιάννη ο βουλευτής της ΝΔ στα Χανιά Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ο οποίος μιλώντας στον ρ/σ Alpha 98,9 είπε ότι «αυτό που ξέρω είναι, ότι για μένα κάποιος είπε κάτι και την ίδια μέρα έφυγα από το υπουργείο. Αυτό ξέρω» Η δική προσδιορίστηκε για τις 22 Σεπτεμβρίου. Μαζί με τον κ. Κεφαλογιάννη κατηγορείται και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ της ΝΔ στο Ρέθυμνο Αρκάδιος Σπανουδάκης.

Από: «Alpha»

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τα νέα μέτρα για τα blogs

Εκεί στην κυβέρνηση μήπως τα έχουν χάσει;

Βγήκε ο κύριος Χατζηγάκης και ανακοίνωσε πως έρχονται μέτρα για τα blogs.
Θα ορίζεται λέει υπεύθυνος για το νόμο σε κάθε ιστολόγιο!
Και άντε πως πέρασε κάτι τέτοιο...
Το δούλεμα που θα… πέσει παγκοσμίως για την χώρα το σκεφτήκατε;
Το πώς θα καταργήσετε το blogspot και το wordpress το σκεφτήκατε;
Το ενδεχόμενο να πηγαίνουν οι bloggers στα ίντερνετ καφέ και να αναρτούν ό,τι γουστάρουν το σκεφτήκατε;
Μήπως να κλείνατε και τα ίντερνετ καφέ;
Το wi-fi (ασύρματη σύνδεση υπολογιστών με το διαδίκτυο) σας λέει κάτι;
Μήπως να το καταργούσατε και αυτό για να είστε πιο ασφαλείς;
Την πιθανότητα να σταματήσουν κάποια από τα blogs που σας… «καίνε» και να μετεξελιχθούν σε σελίδες με κατάληξη από χώρες που δεν ισχύουν νόμοι φίμωσης την σκεφτήκατε;
Μήπως θα ακολουθούσατε το παράδειγμα χωρών όπως η Τουρκία και η Κίνα να απαγορεύατε την πρόσβαση και σε αυτά;
...............
Περισσότερα: www.greekalert.com

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Επέμβαση της αστυνομίας γίνεται αυτεπάγγελτα όταν υπάρχει αυτόφωρο κακούργημα ή έγκλημα κατά της ζωής

Μήνυμα αναγνώστη

............
Ο Πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου ειδοποίησε όπως λέει από την πρώτη στιγμή την αστυνομία και ζήτησε άμεση επέμβαση...
Άμεση ήταν η απάντηση του Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης στις Πρυτανικές Αρχές:
Σύμφωνα, με το νόμο που ισχύει για το άσυλο, επέμβαση της αστυνομίας γίνεται αυτεπάγγελτα όταν υπάρχει αυτόφωρο κακούργημα ή έγκλημα κατά της ζωής, χωρίς να χρειάζεται ειδική παραγγελία από τον εισαγγελέα.

Ερώτημα:
Είναι δυνατόν οι Πρυτανικές αρχές να μην γνώριζαν το έγγραφο της Εισαγγελίας που συντάχθηκε πριν από δύο χρόνια;
Τι απαντά για μια ακόμη φορά ο Εισαγγελέας στις Πρυτανικές αρχές:
Η Πανεπιστημιακή κοινότητα πρέπει να αναλάβει επιτέλους τις ιστορικές ευθύνες της στην κατάντια του ασύλου και όχι να ζητά άλλοθι σε Εισαγγελείς και αστυνομίες.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Προεκλογικό σποτ στα Σκόπια: Εσύ με επέλεξες και τώρα θα πρέπει να μείνουμε μαζί για τα επόμενα 4 χρόνια!



Aγόρι: Ήταν πολύ όμορφα χθες βράδυ...
Kοπέλα: Τι θες εσύ εδώ;
Aγόρι: Εσύ με επέλεξες..
Kοπέλα: Ποιος σου είπε να έρθεις εδώ;
Aγόρι: Εσύ!
Kοπέλα: Ήταν ένα λάθος! (Η κοπέλα κλειδώνεται στην τουαλέτα)
Aγόρι: Βγες απο εκεί! Θα είμαστε κοντά! Θα περνάμε όμορφα και θα ζήσουμε απομονωμένοι από όλο τον υπόλοιπο κόσμο!
Kοπέλα: Σε παρακαλώ φύγε..
Aγόρι: Αυτό δε γίνεται. Εσύ με επέλεξες και τώρα θα πρέπει να μείνουμε μαζί για τα επόμενα 4 χρόνια!

Και το βίντεο τελειώνει με τον τίτλο «Μετά την 1η Ιουνίου, δεν υπάρχουν τύψεις», το οποίο αποτελεί παράφραση μιας γνωστής ρήσης των Σκοπίων: «Μετά το σεξ, δεν υπάρχουν τύψεις»…

To έξυπνο διαφημιστικό σποτ του Σοσιαλδημοκρατικού Συνασπισμού της Ραντμίλα Σεκερίνσκα έχει βάλει φωτιά στο προεκλογικό σκηνικό της ΠΓΔΜ δυο μέρες πριν τη διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών..Το σενάριο αφορά ένα νεαρό ζευγάρι που ξυπνάει το πρωί και η μεν κοπέλα τρομάζει με το λάθος που έκανε να κοιμηθεί για ένα βράδυ με τον συγκεκριμένο νεαρό, ο δε νεαρός επιμένει πως μετά από ότι προηγήθηκε το προηγούμενο βράδυ θα πρέπει να μείνουν μαζί για τέσσερα χρόνια"απομονωμένοι απ τον υπόλοιπο κόσμο". Ο νεαρός φοράει πορτοκαλί μπλουζάκι (το χρώμα του κυβερνητικού συνασπισμού του Ν.Γκρουέφσκι) ενώ η κοπέλα προφανώς υποδύεται τον λαό των Σκοπίων που εάν επιλέξει τον κυβερνητικό συνασπισμό, θα κληθεί να πληρώσει το λάθος της επιλογής του με "απομόνωση από τον κόσμο για τα επόμενα 4 χρόνια".

Το VMRO από την πλευρά του, προχώρησε σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου χαρακτηρίζοντας «ανήθικο» το σποτάκι, το οποίο «εξευτέλισε και προσέβαλε όλους τους κατοίκους».
Ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος ζήτησε από την κ. Σεκερίνσκα να απολογηθεί στο λαό και να προχωρήσει στη διακοπή μετάδοσής του.

Από: greece-salonika.blogspot.com

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ζητούν να διδάσκεται η λεγόμενη Μακεδονική γλώσσα στα ελληνικά σχολεία της Βόρειας Ελλάδας

Λίγα μόνο εικοσιτετράωρα πριν τις εκλογές στα Σκόπια τα ακραία εθνικιστικά στοιχεία της γειτονικής χώρας που ζουν και δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και κυρίως στην Φλώρινα έκαναν και πάλι την εμφάνιση τους με ιδιαιτέρα προκλητικό τρόπο. Το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του Ουράνιου τόξου Πέτρος Βασιλειάδης πήρε το λόγο στην εκδήλωση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με θέμα το Σκοπιανό και ζήτησε να διδάσκεται η λεγόμενη Μακεδονική γλώσσα στα ελληνικά σχολεία της περιοχής. Και η πρόκληση όμως δεν σταμάτησε εκεί.
Ο Πέτρος Βασιλειάδης μίλησε ακόμα για εθνική μειονότητα Μακεδόνων στην Ελλάδα.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Πολεμικό κλίμα στη Λευκίμμη - Το χρονικό των γεγονότων από την εφημερίδα "Ελευθερία" της Κέρκυρας

"κλικ" για μεγέθυνση

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Μια λακκούβα τριών μηνών που έχει ανοίξει η ΔΕΗ στο Νέο Ψυχικό κάνει πλέον χρέη κάδου απορριμμάτων

Μήνυμα αναγνώστη
...........

Εδώ και τρεις μήνες συνεργείο της ΔΕΗ έχει ανοίξει ένα τεράστιο λάκκο στην οδό Άντερσεν και Θωμαϊδου στο Ν. Ψυχικό για να φτιάξει μια κολώνα (μπορεί να πρόκειται και για υποσταθμό). Ο λάκκος είναι πολύ μεγάλος, βρίσκεται σε στροφή και τα χώματα και οι πλάκες που έχουν βγει από τις ανασκαφές δυσχεραίνουν την πρόσβαση των πεζών. Δίπλα στο λάκκο υπάρχει και κάδος απορριμμάτων και τα περισσότερα σκουπίδια πέφτουν μέσα σε αυτόν. Οι γείτονες επικοινώνησαν με τη ΔΕΗ και η απάντηση ήταν ότι το συνεργείο που έχει αναλάβει το έργο θα περάσει κάποια στιγμή να το ολοκληρώσει.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Συνελήφθη ο Δημήτρης Σκαφτούρος στο Νιου Τζέρσεϊ

Δεκαοκτώ χρόνια φυγόδικος ο Δημήτρης Σκαφτούρος, γνωστός και σαν "βλάχος", ήταν ο μοναδικός ασύλληπτος από τη σπείρα που δολοφόνησε το Γιάννη Τσατσάνη ή "Μαρσελίνο".
Στις 18 Μαρτίου του 1990 η σπείρα απήγαγε το νεαρό ποδοσφαιριστή από την Αγία Βαρβάρα και τον μετέφερε στο μαντρί του θείου του στα Σκούρτα για να ζητήσει λύτρα 150 εκατομμύρια δραχμές.
Όμως, ο Τσατσάνης τους αναγνώρισε και τον εκτέλεσαν με δυο σφαίρες στο κεφάλι και στη συνέχεια τον έθαψαν.
.............
Λεωνίδας Καπερναράκος

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Συνάντηση δυο κόσμων – Η έκπληξη των Ινδιάνων που είχαν την πρώτη επαφή τους με... ελικόπτερα

Ινδιάνοι της Βραζιλίας που ζουν απομονωμένοι κοντά στα σύνορα με το Περού, έχουν την πρώτη τους επαφή με τα ελικόπτερα τα οποία πέταξαν πάνω από τον οικισμό τους για να τους φωτογραφίσουν. Έκπληκτοι από την έλευση των «σιδερένιων πουλιών», δεν πρόλαβαν καν να επιτεθούν με τα τόξα τους.
…………….
Από την «Καθημερινή»

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Μόλις πριν από λίγο έβαλα 2 ευρώ βενζίνη στο αυτοκίνητό μου.

Μήνυμα αναγνώστη

---------------......
Μόλις πριν από λίγο έβαλα 2 ευρώ βενζίνη στο αυτοκίνητό μου.
Είμαι ωρομίσθια καθηγήτρια γαλλικών σε τέσσερα σχολεία στην Άμφισσα και είμαι απλήρωτη από το Νοέμβριο του 2007.
Συγκοινωνία δεν υπάρχει για να πηγαίνω και στα τέσσερα σχολεία τα οποία βρίσκονται σε μακρινή απόσταση το ένα από το άλλο.
Κάνω αιματηρή οικονομία για να μπορέσω να ανταπεξέλθω στις καθημερινές ανάγκες, έχω φυτέψει στον κήπο οπωροκηπευτικά, ενώ έχω σχεδόν ένα χρόνο να πληρώσω τη ΔΕΗ.
............
Ελένη Κορίνη


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Παρέμβαση του προϊστάμενου της εισαγγελίας πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για το Σέιχ Σου

Το ρεπορτάζ του «Alpha» την προηγουμένη Κυριακή στο δάσος του Σέιχ Σου, όπου εντοπίσαμε κατεδαφισμένο το παρατηρητήριο της πυροσβεστικής και σκουπίδια κάτω από κάθε δέντρο ενώ οι περιπολίες ήταν ανύπαρκτες, προκάλεσε την παρέμβαση του προϊσταμένου της εισαγγελίας πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Βασίλη Φλωρίδη ο οποίος έπειτα από συνάντηση που είχε με στελέχη της δασοφυλακής επιβεβαίωσε την αυτοψία μας, κάνοντας αυστηρές συστάσεις στους αρμοδίους.
«Η προσοχή όλων σας πρέπει να είναι στραμένη στο Σέιχ Σου. Δεν θα επιτρέψω να καεί το δάσος ούτε από την αμέλεια κάποιου υπαλλήλου, ούτε από το χέρι κάποιου εμπρηστή» είπε.



Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τι λέει ο Γιάννης Κεφαλογιάννης για την ποινική δίωξη εναντίον του

"Οι πολίτες του Ρεθύμνου επί 40 χρόνια με τιμούν εκλέγοντάς με εκπρόσωπό τους στο Κοινοβούλιο. Στην μακρά μου παρουσία στο δημόσιο βίο υπερασπίστηκα το Σύνταγμα και τους Νόμους με τον πολιτικό μου λόγο και το πολιτικό μου έργο.
Υπηρέτησα τους πολίτες ενδιαφερόμενος πάντα ν’ ακούσω τα μεγάλα και μικρά τους προβλήματα, χωρίς να επιτρέψω σε κανέναν να ποινικοποιήσει αυτό το αυτονόητο κοινοβουλευτικό καθήκον κάθε πολιτικού για όλους τους πολίτες.Η προσπάθεια σπίλωσής μου, με βάση ουσιαστικά αστήρικτες κατηγορίες, θα καταρρεύσει ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης και οι υπαίτιοι της σκευωρίας αυτής θα κληθούν να λογοδοτήσουν.Όσοι από πολιτικά κίνητρα πιστεύουν ότι θα με πλήξουν απλώς τους υπενθυμίζω την παροιμία: Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται".

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Διάβημα διαμαρτυρίας έκανε η ελληνική κυβέρνηση για την επιμονή του Στέιτ Ντιπάρτμεντ να αποκαλέσει τα Σκόπια ως Μακεδονία κι όχι Fyrom

Χθες, λίγο πριν το μεσημέρι ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών, Αριστείδης Αγαθοκλής κάλεσε τον Αμερικανό επιτετραμμένο στην Αθήνα, Τζων Κάτριμαν και διαμαρτυρήθηκε για την στάση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ παρά τις έντονες αντιρρήσεις που εξέφρασε η ελληνική αντιπροσωπεία στη Διεθνή Διάσκεψη για την διασπορά όπλων μαζικής καταστροφής στην Ουάσιγκτον. Η Αθήνα πάντως αποφεύγει να ανεβάσει περαιτέρω τους τόνους μέχρι την Κυριακή που θα γίνουν οι εκλογές στα Σκόπια. Όταν η ελληνική αντιπροσωπεία διαπίστωσε ότι είχε αλλάξει η ταμπέλα που είχαν μπροστά τους τα Σκόπια και από FYROM αναγραφόταν ως Μακεδονία διαμαρτυρήθηκε στους Αμερικανούς αξιωματούχους, ανεπιτυχώς όμως. Λίγο αργότερα ο Έλληνας πρεσβευτής στην Ουάσιγκτον, Αλέξανδρος Μάλιας αποχώρησε από την Διάσκεψη.

Ο εκπρόσωπος του Στειτ Ντιπαρτμεντ απαντώντας σε ερώτηση του «Alpha», ισχυρίστηκε ότι οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν το γειτονικό κράτος ως Μακεδονία και κατά συνέπεια, με το όνομα αυτό απηύθυναν την πρόσκληση καθώς η Διάσκεψη δεν είχε διεθνή χαρακτήρα. Σαφές μήνυμα στα Σκόπια έστειλε ο Κάρολος Παπουλιας χαιρετίζοντας το συνέδριο της «Παμμακεδονικής Ένωσης» που αρχίζει σήμερα στις Ηνωμένες Πολιτείες: "Πραγματικά φιλικές σχέσεις δεν μπορούν να οικοδομηθούν, εάν οι γείτονες δεν εγκαταλείψουν τα αλυτρωτικά τους οράματα και δεν αποδεχθούν μια λύση στο θέμα του ονόματος, που θα σέβεται την ιστορία και θα διασφαλίζει τη σταθερότητα". Την ανάγκη ενιαίας εθνικής στάσης υπογράμμισε στο δικό του μήνυμα ο Κώστας Καραμανλής: "Οφείλουμε όλοι μαζί να σταθούμε αρωγοί στη κοινή προσπάθεια προάσπισης των εθνικών μας δικαίων" Μαζί με την ελληνική αντιπροσωπεία αποχώρησε και η κυπριακή.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Στο press - gr o Πέτρος Τατούλης μιλάει για όλους και για όλα...

Το βαθύ κράτος των κομμάτων νέμεται τον κρατικό κορβανά!
Αυτό είναι το πραγματικό εμπόδιο στην πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου!
Με νοοτροπία περασμένων αιώνων οι σημερινές εξουσίες, απειλούνται από την ελευθερία της έκφρασης...
Με κομματική πειθαρχία δεν γίνονται μεταρρυθμίσεις!
Μια συνέντευξη του Πέτρου Τατούλη στον Ανδρέα Καψαμπέλη μετά την οποία αναμένονται εξελίξεις...


Διαβάστε την στο press-gr

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Παρέμβαση Σανιδά για το γάμο των ομοφυλόφιλων στην Τήλο.

Σύνταγμα της Ελλάδας
Άρθρο - 21
1. H oικoγένεια, ως θεμέλιo της συντήρησης και πρoαγωγής τoυ Έθνoυς, καθώς και o γάμος, η μητρότητα και η παιδική ηλικία τελούν υπό την προστασία τoυ Kράτoυς.
...................
Υπενθυμίζοντας το συγκεκριμένο άρθρο του Συντάγματος ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γ. Σανιδάς προειδοποιεί ότι ο γάμος των ομοφυλόφιλων στην Τήλο θα είναι ανίσχυρος, άκυρος και παράνομος και άρα ο δήμαρχος που θα τον τελέσει θα είναι υπόδικος.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Οι ακτές που βραβεύτηκαν φέτος με "γαλάζια σημαία". Τη δεύτερη θέση ανάμεσα σε σαράντα χώρες κατέλαβε η Ελλάδα.

("κλικ" για μεγέθυνση)

Όπως ανακοινώθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης, η οποία είναι ο ελληνικός συντονιστής του Διεθνούς Προγράμματος «Γαλάζιες Σημαίες», στην Ελλάδα βραβεύτηκαν για την ποιότητά τους 430 ακτές σε σχέση με 428 που είχαν λάβει διάκριση πέρυσι, ενώ μελανό σημείο για τη χώρα μας είναι το γεγονός ότι βραβεύτηκαν μόλις 8 μαρίνες.
Τα σκήπτρα στις βραβευμένες ελληνικές ακτές κατέχει, σύμφωνα με τα στοιχεία, ο Νομός Χαλκιδικής με 46 «Γαλάζιες Σημαίες».
Για την απονομή της «Γαλάζιας Σημαίας» λαμβάνονται υπόψη 29 κριτήρια, μεταξύ των οποίων η καθαριότητα, η οργάνωση, η πληροφόρηση, η ασφάλεια των λουομένων, αλλά και η προστασία της ακτής και του προάστιου χώρου.
Από την εφημερίδα "Το Έθνος"

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τρώνε με τη δύναμη του μυαλού! Τα δύο πιθηκάκια κατάφεραν να κινήσουν έναν ρομποτικό βραχίονα μόνο με τη σκέψη τους.

Ελπίδες για μεγαλύτερη ανεξαρτησία σε άτομα με σοβαρά κινητικά προβλήματα δίνουν δύο πιθηκάκια που κατάφεραν να κινήσουν έναν ρομποτικό βραχίονα... με τη δύναμη του μυαλού τους και με κίνητρο την κατανάλωση μικρών λιχουδιών!
................
Περισσότερα: http://www.ethnos.gr/ και σε όλες τις εφημερίδες

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Μέχρι και η πρώην υπουργός Παιδείας, Μαριέττα Γιαννάκου αγανάκτησε με τις κυβερνητικές διακηρύξεις περί εκτροπής του Συντάγματος

"Είναι δυνατόν μια κυβέρνηση που επιθυμεί να αλλάξει το Σύνταγμα και δεν μπορεί, με ευθύνη της αντιπολίτευσης, να λέει ότι έχει και άλλον τρόπο; Οι νόμοι δεν μπορεί να είναι εκτός Συντάγματος!" είπε η κυρία Μαριέττα Γιαννάκου.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Γιαγιά, η Καλομοίρα βγήκε τρίτη...


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Όλες οι φοιτητικές παρατάξεις μιλούν για μισθοφόρους άντρες που αναμετρώνται στα Πανεπιστήμια. Κανείς όμως δεν αποδέχεται ότι τους χρησιμοποιεί...


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τη νύχτα της 30ης Μαΐου 1941 ο Μανώλης Γλέζος και ο Απόστολος Σάντας κατέβασαν τη σημαία των κατακτητών από την Ακρόπολη...



Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...