Ειδήσεις

2 Οκτ 2008

"Είμαι ο Θεός", λέει ο λιποτάκτης κατάσκοπος David Shayler

Ο πρώην κατάσκοπος της MI5 (Βρετανικές Μυστικές Υπηρεσίες) και στη συνέχεια λιποτάκτης και φυγάς David Shayler, μπορεί να πλέον να μην έχει καμία από τις εξουσίες που είχε στην υπηρεσία του αλλά, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, έχει πλέον τη μεγαλύτερη δύναμη και εξουσία που μπορεί να φανταστεί κανείς.
Και αυτό επειδή μετά από μια περίοδο διαλογισμού που ακολούθησε τη φυλάκισή του για παραβίαση του απορρήτου κρατικών μυστικών, ισχυρίζεται ότι είναι ο "Μεσσίας"!
Χτες το βράδυ, ανακηρύσσοντας το εαυτό του «Θεό», εξήγησε: «Αυτό που θα έλεγα στους ανθρώπους είναι: Sας φαίνομαι για διανοητικά άρρωστος; Ακούγομαι διανοητικά άρρωστος;»...
…….
Συνεχίζεται…
«Ο λόγος που στέλνω αυτό το μήνυμα είναι γιατί είμαι απόλυτα πεπεισμένος - όσο πεπεισμένος μπορεί να είμαι για οτιδήποτε σε αυτόν τον κόσμο - ότι το σύμπαν αλλάζει μορφή και η ανθρωπότητα πρέπει να προετοιμαστεί και εγώ είμαι εδώ για να βοηθήσω στη διδαχή των ανθρώπων»...
Ο κ. Shayler, ήταν για χρόνια φυγόδικος μετά την αποκάλυψη της παρανομίας στην καρδιά της Μυστικής Υπηρεσίας, συμπεριλαμβανομένου και του ισχυρισμού ότι η ΜΙ5 ήταν υπεύθυνη για μια αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας του Λίβυου ηγέτη συνταγματάρχη Καντάφι.
Τελικά επέστρεψε οικιοθελώς στην Βρετανία όπου και καταδικάστηκε σε 6 μήνες φυλάκιση το 2002.
Έκτοτε, ζει κάνοντας ομιλίες σε ενασχολούμενος με θεωρίες συνωμοσίας.Η άποψη του Shayler για το τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου είναι ότι έγινε χωρίς κανένα αεροπλάνο αλλά με ολογράμματα αεροπλάνων που έκρυβαν πυραύλους σε συνδυασμό με διαστημικά όπλα.

Διαβάστε όλο το κείμενο ΕΔΩ
Από: http://ventetta.blogspot.com/2008/10/blog-post_8855.html

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Πανώλη, τύφος και λεπτοσπείρωση απειλούν την Αθήνα

Αυτό είναι το συμπέρασμα των ελεγκτών της Νομαρχίας Αθηνών μετά από τους ελέγχους που πραγματοποίησαν σε οικήματα που στεγάζουν αλλοδαπούς στο κέντρο της Αθήνας.
Ο νομάρχης Αθηνών Γιάννης Σγουρός απέστειλε ήδη επιστολή στις αρμόδιες αρχές (υπουργεία Εσωτερικών, Δικαιοσύνης, Υγείας, Τουριστικής Ανάπτυξης, τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Σανιδά και τον Δήμαρχο Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη) ζητώντας τους να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για την επίλυση του προβλήματος.
Νέος μπελάς για το Γιωργάκη... Μετά το Νομάρχη Δωδεκανήσου Γιάννη Μαχαιρίδη και ο Γιάννης Σγουρός ζητάει να ληφθούν τα αναγκαία μέτρα για να αντιμετωπιστούν τα αποτελέσματα της λαθρομετανάστευσης και δεν φαίνεται να συμμερίζεται τις πολυπολιτισμικές ανησυχίες του αρχηγού του.
Βλέπετε η Πάτμος και η Ομόνοια δεν είναι... Καστρί".

Από: http://egersis.blogspot.com/2008/10/blog-post_5696.html

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ευνοιοκρατική αντιμετώπιση παραιτηθέντων «γαλάζιων» στρατιωτικών

Ερώτηση
Προς τον αξιότιμο Υπουργό Εθνικής Άμυνας
Θέμα:
«Ευνοιοκρατική αντιμετώπιση παραιτηθέντων «γαλάζιων στρατιωτικών»».
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, φέτος ο αριθμός των παραιτηθέντων αξιωματικών και υπαξιωματικών του Στρατού Ξηράς ξεπερνά τους 860, δηλαδή είναι πολλαπλάσιος αυτού των προηγουμένων ετών.
Μέχρι σήμερα, τουλάχιστον, η στρατιωτική ηγεσία εξέταζε τις παραιτήσεις αυτές μετά την παρέλευση έξι ή επτά μηνών από την υποβολή τους, πρακτική που επέτρεπε στους στρατιωτικούς να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους σε χρονικό διάστημα τέτοιο ώστε να συμπληρώνουν τα 25 χρόνια υπηρεσίας μέχρι να συνεδριάσουν τα αρμόδια όργανα.
…………
Συνεχίζεται…
Φέτος, όμως, για πρώτη φορά στα χρονικά και παρά την πρακτική που ακολουθούνταν επί πολλά χρόνια, επιταχύνθηκε η διαδικασία αποστρατείας όσων στρατιωτικών είχαν υποβάλει παραιτήσεις με αποτέλεσμα για 15 εργάσιμες μέρες αρκετοί εξ αυτών να χάνουν ολόκληρο συντάξιμο χρόνο.


Παρόλα αυτά, η επιτάχυνση των διαδικασιών αποστρατείας δεν θα ήταν a priori επιλήψιμη, εάν το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεν φρόντιζε να εξαιρέσει προκλητικά τα «γαλάζια παιδιά», βάζοντας το όνομά τους σε μια άλλη λίστα αποστρατειών που προωθήθηκε για υπογραφή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μερικές μέρες αργότερα, ώστε να συμπληρώσουν τα απαραίτητα συντάξιμα και να παίρνουν μεγαλύτερη από τους υπολοίπους σύνταξη.

Συνεπώς, ερωτάται ο κ. Υπουργός:

1. Γιατί υπήρξαν δύο λίστες παραιτηθέντων αξιωματικών;

2. Ποιες οι επιπτώσεις των μικροκομματικών αυτών μεθοδεύσεων στο ηθικό και στην αποτελεσματικότητα των εν ενεργεία αξιωματικών-υπαξιωματικών του Ελληνικού Στρατού;


Αστέριος Ροντούλη
Βουλευτής ΛΑΟΣ

Γιάννης Μ. Νέγρης

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

24.09.2008 ΔΕΗ προς Καλύμνιους: Για επανασυνδέσεις να πηγαίνετε στη Ρόδο!

Όσο τρελό και να ακούγεται, είναι μια σκληρή πραγματικότητα, που αποκαλύπτει ότι οι γραφειοκράτες της Αθήνας ζούνε… σε άλλη χώρα. Ο βουλευτής (ΠΑΣΟΚ) Δωδεκανήσου κ. Ν. Ζωίδης έκανε την ερώτηση στη Βουλή ζητώντας να μάθει πώς θα εξυπηρετούνται οι Καλύμνιοι καταναλωτές μετά το κλείσιμο του πρακτορείου της ΔΕΗ στο νησί (φωτο) και πήρε την αμίμητη και ιστορική απάντηση: Να πληρώνουν το ρεύμα στην Κάλυμνο, αλλά για τις μεταβιβάσεις ρολογιών, επανασυνδέσεις κ.λπ., θα πηγαίνουν στη Ρόδο.
Έτσι και τόσο απλά βλέπει ο αρμόδιος υπουργός και τα σαΐνια στελέχη του υπουργείου το πρόβλημα της Καλύμνου (όπως και της Καρπάθου).
Είναι μέτρα της περιβόητης «Νησιωτικής Πολιτικής»;
………
Συνεχίζεται…

Ο κ. Καραμανλής, από την πρώτη στιγμή που πήρε την εξουσία, έδωσε το υπουργείο Αιγαίου στον κ. Αρ. Παυλίδη και το συμπλήρωσε με τον πομπώδη τίτλο: «Υπουργείο Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής», κάτι για το οποίο καυχιότανε χρόνια ο κ. Παυλίδης. Τώρα το ενοποίησε με το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και έκανε έναν τίτλο-σιδηρόδρομο, για να εξυπηρετήσει, υποτίθεται, ακόμη περισσότερο τα νησιά μας.
Πλην όμως, δε φτάνει που χάσαμε τα πλοία, τώρα πρέπει να τρέχουμε και στη Ρόδο για τη ΔΕΗ. Τι σόι νησιωτική πολιτική είναι αυτή;
Πότε ξανάγινε τέτοιος «άθλος» τέτοιου μεγέθους;
Οι Καλύμνιοι να τρέχουν στη Ρόδο, για να μεταφέρουν το ρολόι της ΔΕΗ στο όνομα της κόρης που πάντρεψαν και της έδωσαν το σπίτι για προίκα;
………
Περισσότερα: http://www.argokalymnos.gr/news.php?subaction=showfull&id=1222248956&archive=&start_from=&ucat=30,52,53&

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Δεν με ενδιαφέρει η κόντρα τους. Αυτό που γνωρίζει πολύ καλά η... καμπούρα μου είναι ότι μετά τις εκλογές του 2004 αυξήθηκαν οι φόροι...

Ο/Η ένας συνταξιούχος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Σταύρος Δαϊλάκης: Είμαι «αϊτός χωρίς φτερά»...":

Δεν με ενδιαφέρει η κόντρα μεταξύ των δύο κομμάτων εξουσίας .
Δεν πιστεύω ότι στα κόμματα υπάρχουν μόνο αγγελούδια γαλάζια ή πράσινα ή κόκκινα.
Σε όλα τα κόμματα είναι ανακατεμένοι οι άγγελοι με τους διαβόλους.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΜΟΥ

Π Ο Λ Υ Κ Α Λ Α

ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 4η Μαρτίου 2004 Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΜΟΥ ΑΥΞΗΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΑ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ.
ΚΟΝΤΟΛΟΓΙΣ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ .

Θα με ρωτήσετε γιατί τον ξαναψηφίσαμε την 16. Σεπτ. 07 !!!

Αυτό και αν ήταν μαζοχισμός.....

Ένας συνταξιούχος

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Η σφαγή και ο ξεριζωμός των Σέρβων είναι διαχρονικός

Μήνυμα αναγνώστη
…..

Η γενοκτονία των Σέρβων στο Κόσσοβο συνεχίζεται υπό την σκέπη και προστασία του «πολιτισμένου» δυτικού κόσμου (ΕΕ: υποτακτικός χωροφύλακας των αμερικανικών συμφερόντων).
Πριν από λίγο, σύμφωνα και με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Τανγιούγκ, πυροβολήθηκε ο Μίλος Τομάσεβιτς από το Κόσσοβο ο οποίος μετέφερε ψωμί από το Ζούμπιν Πότοκ (βόρειο Κόσσοβο) στην Γκρατσάνιτσα κοντά στην Πρίστινα (κεντρικό Κόσσοβο).
Η δύση, στην προσπάθειά της να σταθεροποιήσει τον τρομοκράτη πρώην αρχηγό του UCK και σήμερα «πρωθυπουργό» του «ανεξάρτητου» Κοσσόβου, ενισχύει και παροτρύνει τις συνεχείς δολοφονίες και την τρομοκράτηση των Σέρβων.
Θέλουν, όπως και στην Κύπρο, αλλά και την Θράκη, και τη Γεωργία… να κατασκευάσουν προτεκτοράτα στην υπηρεσία των ΗΠΑ.
Οι έλληνες πολιτικοί ηγέτες, ταυτισμένοι με τους ευρωπαίους, δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να «στεναχωρήσουν» τη φίλη και σύμμαχο ΗΠΑ. Δεν έχουν κατανοήσει ότι η αυξανόμενη δουλικότητα, το μόνο που προσφέρει είναι να αυξάνεται η «όρεξη» των φίλων αμερικανών.
...........
Φωτογραφία: Ο εγκληματίας αρχηγός του UCK, Χασίμ Θάτσι, σήμερα "ηγέτης" του νεοσυσταθέντος αμερικανονατοϊκού προτεκτοράτου, με την ονομασία "Κόσσοβο"
Πηγή είδησης: Ιερά Μητρόπολη Ράσκας και Πριζρένης
Από: http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2008/10/blog-post_118.html


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Πυροβόλησαν εναντίον του Σέρβο στο Βούτσιτρν

Μήνυμα αναγνώστη
……..
Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Τανγιούγκ άγνωστος επιτιθέμενος πυροβόλησε σε αυτοκίνητο του Σέρβου Μίλος Τομάσεβιτς από το Κόσσοβο ο οποίος μετέφερε ψωμί από το Ζούμπιν Πότοκ (βόρειο Κόσσοβο) στην Γκρατσάνιτσα κοντά στην Πρίσtινα (κεντρικό Κόσσοβο).
Ο Τομάσεβιτς έμεινε ατραυμάτιστος. Εναντίου του ιδίου πυροβόλησαν από αμάξι μάρκας «γκολφ» που έτρεχε.
Το αμάξι του Τομάσεβιτς με πινακίδες KM 511-33, το οποίο ήταν φορτωμένο με ψωμί, χτυπήθηκε με πέντε πυροβολισμούς από πυροβολικά όπλα.
…….
Από: www.kosovo.gr

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Θέλεις να προσφέρεις στον τόπο σου, κάνοντας και δημοσιεύοντας ελεύθερα το ρεπορτάζ σου και δεν σ' αφήνουν;

Μήνυμα αναγνώστη
……
Είσαι νέος, νέα, ψηλός, κοντός, ξανθιά, μελαχρινή, παχύς, λεπτός, άσχημη (σαν τη Μαρία) ή ωραία και ασχολείσαι με την δημοσιογραφία;
Θέλεις να προσφέρεις στον τόπο σου, κάνοντας και δημοσιεύοντας ελεύθερα το ρεπορτάζ σου και δεν σ' αφήνουν;
Έχεις βαρεθεί τα δήθεν, τα πρέπει, τα συμφέροντα των νταβατζήδων του Τύπου και τα έτσι;
Το "Young Greek Journalists & Bloggers" group στο Facebook σου δίνει την ευκαιρία να γνωρίσεις τους πραγματικούς σου συναδέλφους, τους πιο παρεξηγημένους επαγγελματίες της εποχής, τους λειτουργούς της δημοσιογραφίας και ελεύθερα, δίχως προκαταλήψεις και συναισθηματισμούς, να μοιραστείς μαζί τους τις ανησυχίες και τις απόψεις σου.
Γιατί, ο σεβασμός στον δημοσιογράφο εμπνέεται δεν επιβάλλεται… από κανένα Μέσο Μαζικής Εξαπάτησης.


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση Άλεξ

Δύο εκ διαμέτρου αντίθετες καταθέσεις, ως προς την εμπλοκή τού αλβανικής καταγωγής αγοριού στην υπόθεση εξαφάνισης του 11χρονου Άλεξ, έδωσαν σήμερα ενώπιον του Μονομελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Θεσσαλονίκης, η μητέρα και ο ανήλικος αδελφός του 14χρονου κατηγορούμενου.
…………
Συνεχίζεται…

Η μητέρα του Αλβανού φέρεται να εμφανίστηκε πεπεισμένη ότι ο γιος της συμμετείχε με την παρέα των υπολοίπων κατηγορούμενων παιδιών στο επεισόδιο που οδήγησε στον θανάσιμο τραυματισμό του Άλεξ κι ότι το άψυχο σώμα του 11χρονου μεταφέρθηκε στο ρέμα «Μπαρμπούτα», υιοθετώντας το σενάριο που περιγράφεται στο παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης.
Με την κατάθεση της μητέρας του ήρθε να διαφωνήσει πλήρως ένας εκ των αγοριών της. «Δεν νομίζω ότι ο αδελφός μου έχει καμία σχέση με την υπόθεση. Όπως μου είπε, δεν γνώριζε καν τον Άλεξ. Έμαθε για αυτόν μετά την εξαφάνισή του», φέρεται να κατέθεσε στο δικαστήριο το αγόρι. Σύμφωνα δε με παράγοντες της δίκης, ισχυρίστηκε ότι ο αδελφός του ομολόγησε προανακριτικά την εμπλοκή του υπό το βάρος των απειλών, που δέχονταν από τις αστυνομικές αρχές.

Πάντως, ο εν λόγω μάρτυρας με την σημερινή του κατάθεση ανασκεύασε όσα είχε πει στο στάδιο της κύριας ανάκρισης, όταν παραδέχθηκε την εμπλοκή του αδελφού του στο περιστατικό. Σημειώνεται ότι λίγο πριν ξεκινήσει η σημερινή κατάθεση του ανήλικου μάρτυρα, το δικαστήριο ζήτησε από τους κατηγορούμενους να βγουν έξω από την αίθουσα, ώστε να μιλήσει ανεπηρέαστος και χωρίς την πίεση που ενδεχομένως να του δημιουργούσε η παρουσία των παιδιών.
Αίσθηση, πάντως, προκάλεσε κατά τη σημερινή -6η- μέρα της ακροαματικής διαδικασίας, το ξέσπασμα της μητέρας του ανήλικου Αλβανού, όταν υπό τον κλοιό των ερωτήσεων που δεχόταν από τους συνηγόρους υπεράσπισης, εγκατέλειψε την αίθουσα του δικαστηρίου λέγοντας: «Φεύγω, δεν αντέχω άλλο. Να σας πουν αυτοί που ξέρουν την αλήθεια. Αυτοί που μας ταλαιπωρούν τόσο καιρό, ας ομολογήσουν».
Ο συνήγορος της οικογένειας, σε δηλώσεις του, έκανε λόγο για μία «ανθρώπινη έκρηξη».
«Από την ημέρα που εξαφανίστηκε ο Άλεξ, ζει ένα απίστευτο πογκρόμ. Θεοί και δαίμονες στράφηκαν εναντίον της», είπε.
Από τη διαδικασία εξαιρέθηκε ο πατέρας του ανήλικου Αλβανού, ύστερα από δικό του αίτημα, επειδή, όπως δήλωσε, αντιμετωπίζει πρόβλημα με το αλκοόλ και οι προανακριτικές του καταθέσεις έγιναν υπό την επήρεια οινοπνευματωδών ουσιών.
Η διαδικασία διεκόπη για την ερχόμενη Δευτέρα. Εξάλλου, όπως έγινε γνωστό, εφεξής το δικαστήριο θα συνέρχεται τρεις φορές την εβδομάδα -κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη- για τη διευκόλυνση των παραγόντων της δίκης.
……
Από: ΑΠΕ

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Το ΙΝΚΑ προσκαλεί τους πολίτες να δημιουργήσουν και να στελεχώσουν Επιτροπές Δράσης και Συμβούλια Γειτονιάς

Η ακρίβεια, η φτώχεια, η αισχροκέρδεια, μας συντροφεύουν στην καθημερινότητα μας. Για αυτό, γινόμαστε ενεργοί πολίτες και αντιδρούμε. Το ΝΕΟ ΙΝΚΑ καλεί τους πολίτες, μέλη του και μη, να δημιουργήσουν και να στελεχώσουν Επιτροπές Δράσης και Συμβούλια Γειτονιάς.

Οι πρώτες επιτροπές που προτείνονται, χωρίς τούτο να σημαίνει ότι οι ίδιες οι επιτροπές και τα μέλη δεν μπορούν να προτείνουν νέες, είναι οι ακόλουθες:
Επιτροπή παρακολούθησης τιμών και ποιότητας διατροφικών αγαθών.
Επιτροπή παρακολούθησης τιμών και ποιότητας υπηρεσιών από ιδιώτες.
Επιτροπή παρακολούθησης και ελέγχου υπηρεσιών Δημοσίου και ΔΕΚΟ.
Επιτροπή ηλεκτρονικών αγαθών, υπηρεσιών και μέσων.
........
Συνεχίζεται…

Κάθε φίλος ή φίλη μπορεί να μετάσχει σε περισσότερες από μία επιτροπές του ενδιαφέροντός του ή να προτείνει περαιτέρω επιτροπές.
Με την συγκέντρωση πέντε (5) τουλάχιστον συμμετοχών θα ειδοποιηθούν οι μετέχοντες για την πρώτη συνάντηση γνωριμίας και οργάνωσης της επιτροπής.
Με τους ίδιους τρόπους και διαδικασίες το ΝΕΟ ΙΝΚΑ καλεί τους φίλους και μέλη του να συγκροτήσουν συμβούλια γειτονιάς στα όρια των δήμων τους, ανεξάρτητα από την συμμετοχή τους στις ανωτέρω επιτροπές. Η σύσταση των συμβουλίων γειτονιάς θα γίνει επίσης με την συγκέντρωση πέντε (5) δηλώσεων συμμετοχής ανά περιοχή ή δήμο.

Καλούμε τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή:
Μέσω fax: 210 6469982
Mέσω e-mail: inka@newinka.gr
Οι μετέχοντες εκτός Αθηνών, μπορούν για την μεν Θεσσαλονίκη να συγκροτήσουν τις επιτροπές δράσης με την συνδρομή του ΙΝ.ΚΑ. Μακεδονίας (fax: 2310 535263), για δε τα Ιωάννινα με την συνδρομή του ΙΝΚΑ Ιωαννίνων (τηλ. / fax: 26510 65178), είτε στους τόπους τους με την συνδρομή μας.
…………
Από: http://www.newinka.gr/

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ταξιτζής έκλεβε χρήματα από ηλικιωμένους πελάτες του

Ο 42χρονος οδηγός ταξί όταν έβλεπε ηλικιωμένους να κάνουν ανάληψη από ΑΤΜ, τους πλησίαζε, παρίστανε κάποιον γνωστό τους και προσφερόταν να τους πάει στον προορισμό τους με το ταξί.
Μέσα στο ταξί και προσποιούμενος ότι ήθελε να τους βοηθήσει να βάλουν τη ζώνη ασφαλείας, τους έκλεβε τα χρήματα που μόλις είχαν εισπράξει.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Η παγκόσμια οικονομική κρίση τους ενέπνευσε να φωτογραφίσουν γυμνές χρηματίστριες!

Παρά τα προβλήματα της παγκόσμιας οικονομίας το Playboy έχει ξεκινήσει εκστρατεία για να βρει μοντέλα που θα ποζάρουν γυμνά στην έκδοση που προγραμματίζει για τον Φεβρουάριο του 2009 με τίτλο «Οι Γυναίκες της Γουόλ Στριτ».
Γιατί, όπως δήλωσε ο επικεφαλής των φωτογράφων του περιοδικού «όταν τα νέα είναι άσχημα, τότε αυτή ίσως είναι μία ευκαιρία να κάνουμε τους ανθρώπους να χαμογελάσουν με κάτι που δίνει διαφορετική εικόνα σε αυτά».
Το περιοδικό θα επιλέξει περίπου 20 γυναίκες οι οποίες θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών και να μπορούν να αποδείξουν ότι είναι υπάλληλοι ή πρώην υπάλληλοι οικονομικών εταιρειών οι οποίες έχουν καταρρεύσει.
.............

Κάτι θα ξέρουν για το αποτέλεσμα αφού όπως βλέπετε στη φωτογραφία, το είχαν ξανακάνει τον Αύγουστο του 1989...

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Διαβάστε ολόκληρο το νομοσχέδιο για τους δανειολήπτες

Στη Βουλή κατατίθεται σήμερα το νομοσχέδιο για την προστασία των δανειοληπτών.
Μεταξύ άλλων αυξάνεται από 10.000 ευρώ σε 20.000 ευρώ το ποσό κάτω από το οποίο δεν επιτρέπεται ο πλειστηριασμός της μοναδικής κατοικίας του δανειολήπτη.

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το νομοσχέδιο.



Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Όσοι έχετε χρήματα στην Πειραιώς μην ανησυχείτε, λέει ο πρόεδρός της. Οι υπόλοιποι βασιστείτε στην κυβέρνηση...

Όσοι έχετε χρήματα στην Πειραιώς μην ανησυχείτε, λέει ο πρόεδρός της, γιατί "η τράπεζα Πειραιώς έχει σήμερα υψηλή ρευστότητα".

Οι υπόλοιποι βασιστείτε στην κυβέρνηση που όπως είπε ο υπουργός Οικονομίας θα καλύψει τους καταθέτες ό,τι και να γίνει…





Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Για να λέμε και τα καλά: Συγχαρητήρια στο Ε.Κ.Α.Β.!

Μήνυμα αναγνώστη
………

Από την στιγμή που ειδοποιήσαμε το 166 σε λιγότερο από δέκα λεπτά ήταν ασθενοφόρο στον τόπο της σύγκρουσης.
Σήμερα το μεσημέρι στο Περιστέρι συγκρούστηκαν μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού με μισθωμένο σχολικό πούλμαν με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο οδηγός της μοτοσικλέτας.
Ευτυχώς το ασθενοφόρο ήρθε ταχύτατα και ο νεαρός τραυματίας διακομίσει στο Νοσοκομείο.

Γοργίας


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

"Όποιο παιδί ήθελε, γράφτηκε σε δημόσιο νηπιαγωγείο" λέει ο ο υφυπουργός Εθνικής Παιδείας, Ανδρέας Λυκουρέντζος – Το θόρυβο προκάλεσαν οι ιδιώτες!

«Δεν υπάρχει παιδί που να ήθελε να φοιτήσει σε δημόσιο νηπιαγωγείο και να μη μπόρεσε να εγγραφεί», δήλωσε ο υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέας Λυκουρέντζος στη Βουλή.
Σημείωσε ωστόσο ότι ο «θόρυβος» δεν προέρχεται από τα δημόσια νηπιαγωγεία αλλά «από ιδιοκτήτες σταθμών που αρνήθηκαν να προσαρμοστούν εγκαίρως στις προδιαγραφές του υπουργείου».
……
Συνεχίζεται…

Όπως είπε ο κ. Λυκουρέντζος, το υπουργείο Παιδείας ζήτησε από τους μετεξελισσόμενους βρεφονηπιακούς σταθμούς να υποβάλουν φακέλους και να ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές, και ότι με πνεύμα καλής θέλησης δώσαμε 302 άδειες λειτουργίας νηπιαγωγείων, εγκρίναμε 134 και έχουμε 70 σε εκκρεμότητα. «Δεν έχουμε αντίρρηση να αδειοδοτήσουμε και οποιοδήποτε άλλο (σταθμό) τηρεί τις προδιαγραφές» είπε ο κ. Λυκουρέντζος.


Από την πλευρά του, ο κ. Πρωτούλης τόνισε ότι υπάρχει δικαιολογημένη αγανάκτηση από τους γονείς νηπίων και προνηπίων που απευθύνθηκαν στα δημόσια νηπιαγωγεία, βρήκαν «κλειστές» τις πόρτες και οδηγήθηκαν στα ιδιωτικά νηπιαγωγεία. Τα μισά προνήπια δεν εγγράφηκαν στα δημόσια νηπιαγωγεία και αυτό φαίνεται και από την αύξηση των εγγραφών στα ιδιωτικά παρατήρησε ο κ. Πρωτούλης.

Ανταπαντώντας, ο κ. Λυκουρέντζος είπε ότι η φοίτηση νηπίων και προνηπίων σε ιδιωτικά σχολεία είναι επιλογή της οικογένειας όχι μόνο ανάγκη, ωστόσο «εάν υπάρχει έστω και ένα παιδί που επιθυμεί να εγγραφεί σε δημόσιο είπε.


Από την «Καθημερινή»

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Βίντεο από χθεσινές εκδηλώσεις στην Κολομβία για τον πατέρα που απήγαγε και σκότωσε το παιδί του

Περίπου 40.000 άνθρωποι τήρησαν την χθες στην Κολομβία ενός λεπτού σιγή, που χαρακτηρίσθηκε «λεπτό εθνικής ντροπής», έπειτα από την απαγωγή και τη δολοφονία ενός βρέφους ένδεκα μηνών από τον πατέρα του για να μην πληρώνει διατροφή.
Στη Σία, την κοινότητα στα βόρεια προάστια της Μπογκοτά, όπου ο Λουΐς Σαντιάγκο άρπαξε από τα χέρια της μητέρας το μωρό στις 24 Σεπτεμβρίου, εκατοντάδες άνθρωποι κρατώντας λουλούδια και άσπρα μαντήλια συμμετείχαν σε πορεία στη μνήμη του παιδιού, το πτώμα του οποίου βρέθηκε την Τρίτη έπειτα από πολυήμερη έρευνα που έκοψε την ανάσα των πολιτών της χώρας.


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Συγκλονισμένη οι Κολομβιανοί στην κηδεία του βρέφους που δολοφονήθηκε μετά από παραγγελία του πατέρα του για να αποφύγει τη διατροφή – Βίντεο

«Η δολοφονία ενός βρέφους συγκλονίζει τη χώρα», είναι ο τίτλος της εφημερίδας El Tiempo, ενώ η εφημερίδα El Espectador δημοσιεύει στην πρώτη σελίδα ολοσέλιδη φωτογραφία του παιδιού ζητώντας «κάτι περισσότερο από ενός λεπτού σιγή».


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Απήγαγε και δολοφόνησε το έντεκα μηνών παιδί του να μην πληρώνει διατροφή!

Το πτώμα του βρέφους βρέθηκε την περασμένη Τρίτη έπειτα από πολυήμερη έρευνα.
Ο Ορλάντο Πελάγιο Ρινκόν, ο πατέρας, ομολόγησε στην αστυνομία ότι πλήρωσε για την απαγωγή και δολοφονία του μωρού, ώστε να απαλλαγεί από τη διατροφή που έπρεπε να καταβάλλει στη μητέρα του με την οποία είχε χωρίσει.
Η «παραγγελία» δόθηκε σε μια παλιά του ερωμένη, η οποία και προσέλαβε έναν ή δύο άνδρες που συμμετείχαν στο έγκλημα. Το μωρό πέθανε από ασφυξία, αφού προηγουμένως κακοποιήθηκε, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση.
Ο γενικός εισαγγελέας υποσχέθηκε ότι θα ζητήσει την μεγαλύτερη προβλεπόμενη ποινή, δηλαδή κάθειρξη 60 ετών.
Η υπόθεση προκάλεσε δημόσιο διάλογο και ενδοσκόπηση στην κολομβιανή κοινωνία, όπου υψώθηκαν φωνές υπέρ της επιστροφής της θανατικής ποινής και της ισόβια κάθειρξης.


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Κατέρρευσε το σχολείο και σκοτώθηκαν πέντε μαθητές - Βίντεο



Πέντε έφηβοι σκοτώθηκαν και άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν όταν κατέρρευσε σχολείο στην περιοχή Όρενμπουργκ της Ρωσίας.
Το σχολείο βρισκόταν υπό επισκευή, αλλά λειτουργούσε κανονικά και σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν όταν αφαιρέθηκε ένα παράθυρο κοντά στην κυρίως σκάλα.

Διεξάγεται έρευνα για να εξεταστούν πιθανές παραβιάσεις των κανονισμών της οικοδομής η οποία ήταν χτισμένη στις αρχές της δεκαετίας του ΄60 και τώρα πρόκειται να κατεδαφιστεί.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τα blogs με 100.000 ή περισσότερους επισκέπτες έχουν έσοδα πάνω από 54.000 ευρώ το χρόνο από διαφημίσεις!

Με ένα εκατομμύριο αναρτήσεις ημερησίως, η μπλογκόσφαιρα «ξεχειλίζει» από περιεχόμενο και θεωρείται πλέον συμβατικό μέσο παρά ένα περιθωριακό φαινόμενο.
Τα παραδοσιακά ΜΜΕ έχουν υιοθετήσει τα ιστολόγια ως συμπληρωματική μορφή περιεχομένου στις ειδήσεις και στα αναλυτικά άρθρα τους.
Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές της Techhnorati για την κατάσταση στην μπλογκόσφαιρα, πολλοί ιστολόγοι κερδίζουν χρήματα από την απασχόλησή τους αυτή.
Η Technorati ερεύνησε ένα δείγμα 1.000 ιστολόγων και βρήκε ότι το μέσο ετήσιο εισόδημά τους από διαφημίσεις είναι 4.300 ευρώ, αλλά οι τόποι με 100.000 ή περισσότερους επισκέπτες έχουν έσοδα πάνω από 54.000 ευρώ.
;;;;;;;;;;
Από: http://www.e-tipos.com/newsitem?id=54043

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Έτοιμο το ΠΑ.ΣΟ.Κ. για εκλογές … Οι κρυφές προτάσεις για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου στην Πέλλα

Στην πρώτη λοιπόν εξάδα συναντάμε τρία ονόματα με πρότερη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο και είναι της βουλευτού Θεοδώρας Τζάκρη, του πρώην βουλευτή Γιώργου Πασχαλίδη και του Ηλία Θεοδωρίδη ενώ τις υπόλοιπες τρεις θέσεις συμπληρώνουν νέα πρόσωπα στην κεντρική πολιτική σκηνή τα δύο εκ των οποίων προέρχονται από το χώρο της Αυτοδιοίκησης και είναι ο δήμαρχος Έδεσσας Γιάννης Σόντρας, ο νομαρχιακό Σύμβουλος Σωτήρης Κεχαγιάς και τέλος το νέο αίμα στον πολιτικό στίβο ο γιατρός Ευστάθιος Ανδρεάδης από τη Σκύδρα.........


Περισσότερα: http://www.epikinoniapress.gr/index.php?id=621


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Αποκάλυψη σοκ στην Κίνα – Οι υπεύθυνοι για το διατροφικό σκάνδαλο είχαν ζητήσει την κάλυψη της κυβέρνησης

Ο όμιλος ο οποίος ευθύνεται για το διατροφικό σκάνδαλο με το επιμολυσμένο με μελαμίνη βρεφικό γάλα σε σκόνη, είχε ζητήσει από την κυβέρνηση να βοηθήσει στη συγκάλυψη του μεγέθους του προβλήματος.
Πιο συγκεκριμένα, εκπρόσωπος του Δήμου στον οποίο εδρεύει η εταιρεία που ενοχοποιείται για το σκάνδαλο, δήλωσε ότι η Sanlu, η υπεύυνη εταιρεία δηλαδή, ζήτησε βοήθεια στη "διαχείριση" της αντίδρασης των ΜΜΕ, στις 2 Αυγούστου.
«Παρακαλούμε από την κυβέρνηση να αυξήσει τον έλεγχο και τον συντονισμό των ΜΜΕ, ώστε να δημιουργηθεί μια καλή ατμόσφαιρα για την ανάκληση των προβληματικών προϊόντων της εταιρίας», αναφέρει σύμφωνα με την κινεζική εφημερίδα «Λαϊκή Ημερησία» η εταιρεία Sanlu σε επιστολή της.
Θυμίζουμε ότι στην Κίνα, χιλιάδες παιδιά αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας μετά την κατανάλωση του επιμολυσμένου με μελαμίνη γάλακτος και τέσσερα απεβίωσαν.


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Κυβερνητικό σχέδιο για τον περιορισμό του σκανδάλου του Βατοπεδίου;

Μπορεί ο Κώστας Καραμανλής να μην ανακοίνωσε την επιστροφή στο κράτος της περιουσίας του Βατοπαιδίου, η κυβέρνηση όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, εκπονεί σχέδιο για τον περιορισμό του σκανδάλου του Βατοπεδίου με τη νομοθετική ακύρωση διοικητικών πράξεων.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Το Φαράγγι του Πόρου στη Κεφαλονιά, έχει καταντήσει παγίδα θανάτου για ανθρώπους και αυτοκίνητα

Μήνυμα αναγνώστη
…..
Για 20.000 ευρώ κινδυνεύουν καθημερινά δεκάδες οδηγοί που κατευθύνονται προς το λιμανι του Πόρου.. Που θα βρεθούν αυτά τα 20.000; Αναζητάμε ευεργέτη ή σπόνσορα γιατί το κράτος κοιμάται...
.........

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Σαρανταπέντε λέπτα περίμενε ο Καραμανλής την κάμερα τηε ΕΡΤ για να κάνει δηλώσεις!



Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

30 εκατομμύρια ευρώ από το ΕΣΠΑ στην Εκκλησία

«Σταθμό» στις σχέσεις μεταξύ Eκκλησίας και Πολιτείας χαρακτήρισε ο Aρχιεπίσκοπος Iερώνυμος, χθες, στη συνάντηση με τους υπουργούς Eσωτερικών κ. Παυλόπουλο και Oικονομίας κ. Aλογοσκούφη την υλοποίηση της προγραμματικής συμφωνίας, που προβλέπει τη χρηματοδότηση με 30 εκατ. Ευρώ, έργων της Eκκλησίας από το Eθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Aναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) 2007 - 2013.

Η Εκκλησία εδώ και χρόνια είχε ζητήσει από το κράτος κονδύλια που ξεπερνούν τα 300 εκατ. ευρώ, για να προχωρήσει σε κοινωφελή έργα.
Άμεσα όμως διεκδικούσε τα 30 αυτά εκατομμύρια από το Δ' Κοινοτικό Πλαίσιο και το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ε.Σ.Π.Α., τα οποία άλλωστε είχαν συμφωνηθεί μεταξύ Χριστόδουλου και υπουργού Εθνικής Οικονομίας πριν από περίπου έναν χρόνο.
Την «ευλογία» του είχε δώσει ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργος Αλογοσκούφης στο τέλος του περασμένου Αυγούστου στον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο να προχωρήσει στην υλοποίηση των έργων της Εκκλησίας που θα ενταχθούν στα κοινοτικά κονδύλια (Ε.Σ.Π.Α.).


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Δήλωση του Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή μετά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου (02/10/08)

Η διεθνής οικονομική κρίση επιβάλλει αυξημένες υποχρεώσεις για την Κυβέρνηση. Οφείλουμε όλοι, με υπευθυνότητα να ανταποκριθούμε στις νέες ανάγκες που διαμορφώνονται διεθνώς.
Συγκάλεσα σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο και επεσήμανα ότι το βεβαρημένο οικονομικό περιβάλλον, όπως διαμορφώνεται σε ολόκληρο τον κόσμο, δεν επιτρέπει εφησυχασμούς. Ζήτησα από όλους να προωθήσουν αμέσως τις νομοθετικές πρωτοβουλίες και τις δράσεις που εξαγγείλαμε για να συνεχίσουμε να λύνουμε τα προβλήματα του πολίτη.
…………..
Συνεχίζεται…

Βασικός στόχος της πολιτικής μας, που λόγω των συνθηκών γίνεται επιτακτικότερος, είναι να κάνουμε σήμερα ακόμα πιο ισχυρό το δίχτυ κοινωνικής προστασίας.
- Αναφέρομαι στη θέσπιση αυξημένης προστασίας στους δανειολήπτες. Άμεσα έρχεται στη Βουλή το σχετικό νομοσχέδιο, που περιλαμβάνει συγκεκριμένα μέτρα όπως ακριβώς δεσμευτήκαμε.
- Ενεργοποιούμε τώρα το Εθνικό Ταμείο Κοινωνικής Συνοχής, με πρώτο βήμα τη χορήγηση επιδόματος θέρμανσης σ’ εκείνους που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.
- Συνεχίζουμε τον αγώνα για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής, που πλήττει τους πολλούς νομοταγείς πολίτες και ωφελεί τους λίγους παρανόμους.
Ζήτησα από τους Υπουργούς να καταγράψουν και να προβάλλουν με λεπτομέρειες τους συγκεκριμένους στόχους, ο καθένας στον τομέα του, με σαφές καθορισμένο χρονοδιάγραμμα.
Ζήτησα από τους Υπουργούς, εκτός από τις μακροπρόθεσμες δράσεις που στηρίζονται στις προγραμματικές μας δεσμεύσεις, να σκύψουν στα καθημερινά προβλήματα που σήμερα καίνε τους πολίτες: Στην ακρίβεια, στην ανεργία, στην ποιότητα ζωής της κάθε οικογένειας, στις καλύτερες σπουδές των παιδιών μας, στις πραγματικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κάθε πολίτης από το πρωί ως το βράδυ.
Ζήτησα από τους Υπουργούς αυστηρή προσήλωση στην πραγματική πολιτική, στους στόχους μας, στην απόδοση ουσιαστικού έργου, από το οποίο έχει ανάγκη η χώρα και ο κάθε πολίτης ξεχωριστά.
Τα τελευταία πέντε χρόνια η χώρα έχει μπει σε τροχιά μεταρρυθμίσεων. Αυτές οι μεταρρυθμίσεις θα συνεχιστούν, παρά τις ισχυρές αντιδράσεις των οργανωμένων συμφερόντων που είχαν βολευτεί επί δεκαετίες στο τέλμα. Η χώρα δεν έχει περιθώρια να περιμένει. Δεν μπορεί όλα γύρω μας να αλλάζουν με πρωτόγνωρους ρυθμούς και εμείς να μένουμε πίσω.
Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία για προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τις επιπτώσεις της διεθνούς οικονομικής κρίσης και την πολιτική που ακολουθούμε. Πρέπει όλες οι πολιτικές δυνάμεις και ο κάθε πολίτης ξεχωριστά να συμμετέχουν στον προβληματισμό που ανακύπτει από το ερώτημα πού θέλουμε να πάει η χώρα. Εμείς με την πολιτική των μεταρρυθμίσεων και με αποφασιστικότητα που δεν κάμπτεται από τις αντιδράσεις των λίγων βολεμένων, έχουμε απαντήσει: Η χώρα δεν έχει άλλο δρόμο. Πρέπει να προχωρήσει με δυναμισμό μπροστά. Ο καθένας ενώπιον των Ελλήνων πολιτών και ενώπιον της Ιστορίας ας αναλάβει τις ευθύνες του. Εμείς έχουμε πλήρη συναίσθηση και αναλαμβάνουμε τις δικές μας ευθύνες με πράξεις ουσίας. Με αφοσίωση στην πραγματική πολιτική και όχι στην παραπολιτική.
Είμαι εδώ για να προχωρήσω τα πράγματα προς το συμφέρον της χώρας, προς το συμφέρον του πολίτη. Στο ερώτημα πού θέλουμε να πάει η χώρα, η δική μας απάντηση είναι μία: Μπροστά και δημιουργικά προς όφελος όλων των πολιτών. Με πρώτη μας έγνοια όσους έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Με συγκεκριμένο σχέδιο. Με γνωστές στους πολίτες στρατηγικές σύγκρουσης με τις δυνάμεις του χθες. Με αποφασιστικότητα.
Η σημερινή Κυβέρνηση εκλέχτηκε για να αλλάξει τα πράγματα και τα αλλάζει. Αυτήν την εντολή έλαβα και θα την τιμήσω απολύτως.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Καραμανλής ή τανκς! Συγνώμη, Καραμανλής ή χάος, είπε πριν από λίγο στο "Σκάι" ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

"Καραμανλής ή χάος" δήλωσε στο "Σκάι" ο υπουργός Παιδείας Ευριπίδης Στυλιανίδης. Εκτός εάν κάποια συμφέροντα επιθυμούν να δώσουν τη διακυβέρνηση της χώρας στο δίδυμο Παπανδρέου και Τσίπρα, συμπλήρωσε.
Για φθηνά και ξεπερασμένα σενάρια μίλησε η Άννα Διαμαντοπούλου...
Ας κάνουν λοιπόν τις εκλογές την Κυριακή στις 16 Νοεμβρίου όπως ακούγεται από το "Ράδιο - Αρβύλα" για να γιορτάσουμε αναλόγως τη 17η...

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Κυκλοφοριακό "έμφραγμα" στο κέντρο της Αθήνας από την πορεία των εργαζομένων στηΝ Ολυμπιακή

Πορεία στη Βουλή πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στον εθνικό αερομεταφορέα αντιδρώντας στο κυβερνητικό σχέδιο ιδιωτικοποίησης.
Δείτε από την εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος" την κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας.


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Σταύρος Δαϊλάκης: Είμαι «αϊτός χωρίς φτερά» όπως και η Ολυμπιακή

Όπως εγώ είμαι «αϊτός χωρίς φτερά» έτσι είναι και η Ολυμπιακή είπε ο Σταύρος Δαϊλάκης και μπήκε στη Βουλή όπου συνεχίζεται η συζήτηση επίκαιρων ερωτήσεων για το μέλλον της εταιρίας ενώ αναμένεται να ψηφιστεί και το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου μεταφορών το οποίο περιλαμβάνει τροπολογία για ιδιωτικοποίηση της Ολυμπιακής.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Το Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης επισκέπτεται το Μαρούσι!

Ένα Λούνα Παρκ με παιχνίδια, με στόχο την εξοικείωση των παιδιών με την ιδέα της ανακύκλωσης, θα στηθεί την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου στο Μαρούσι, στην Πλατεία Αγίας Λαύρας, στις 9:30 π. μ., από την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, σε συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου.
……..
Συνεχίζεται…

Το Λούνα Παρκ αυτό αποτελεί μια εκπαιδευτική-ψυχαγωγική δραστηριότητα για παιδιά νηπιαγωγείου και Δημοτικού, με σκοπό μέσα από το παιχνίδι, να εκπαιδευτούν τα παιδιά για το ποια υλικά ανακυκλώνονται και να παροτρύνουν τους μεγαλύτερους για ενεργό και συνειδητή συμμετοχή με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής όλων μας. Τα παιδιά χωρίζονται σε ομάδες και παίρνουν μέρος στα παιχνίδια: στόχος, κρίκοι, παζλ και memory. Στο τέλος όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στα παιχνίδια θα πάρουν αναμνηστικά δώρα t-shirt, μπαλόνια, μαγνητάκια, κ. α.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Μιχάλης Καρχιμάκης: «Η Κυβέρνηση αρνείται να δώσει τα στοιχεία για το κόστος κατασκευής του Ολυμπιακού ακινήτου που παραχωρήθηκε στη Μονή Βατοπαιδίου»

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Για τον κ. Υπουργό Οικονομίας

Θέμα: «Η Κυβέρνηση αρνείται προσχηματικά να δώσει τα στοιχεία για το συνολικό κόστος κατασκευής του Ολυμπιακού ακινήτου που παραχωρήθηκε στη Μονή Βατοπεδίου»
Κύριε Υπουργέ,
Σύμφωνα με απάντηση που δόθηκε στη Βουλή από την Υπουργό Απασχόλησης σχετικά με το τελικό ποσό που δαπανήθηκε για την κατασκευή και τις τροποποιήσεις του Ολυμπιακού Ακίνητου που επρόκειτο να στεγαστεί το Υπ. Απασχόλησης, αναφέρει ότι είχε κατασκευαστεί αποκλειστικά με δαπάνες της Κ.Ε.Δ.
Παρακαλούμε να μας κατατεθεί το σύνολο της τελικής δαπάνης που απαιτήθηκε σε όλες τις φάσεις κατασκευής τροποποιήσεων, διορθωτικών επεμβάσεων του ακινήτου πριν παραχωρηθεί στη Μονή Βατοπεδίου.
Επίσης να μας κατατεθεί σε τι ποσό εκτιμήθηκε το οικόπεδο, καθώς επίσης ποιο ήταν το ύψος του δανείου που σύναψε η ΚΕΔ για τον σκοπό αυτό, ποιο το ύψος των επιτοκίων των συναφθεισών δανείων και επιπρόσθετα, ποια τα έξοδα επίβλεψης που πληρώθηκαν στην Ολυμπιακό Χωριό Α.Ε.

Οι ερωτώντες και Αιτούντες Βουλευτές

Μιχάλης Καρχιμάκης
Μάρκος Μπόλαρης
Γιάννης Δριβελέγκας
Μιχάλης Τιμοσίδης
Χρύσα Αράπογλου
Γιώργος Πεταλωτής



Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

«Ίσως με 151 βουλευτές να είναι και πιο ισχυρή η κυβέρνηση» δηλώνει ο Κώστας Αγοραστός

Από συνέντευξη στο "ΝΕΤ 105,8":

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: « Αν ο κος Δαϊλάκης παραμείνει ανεξάρτητος -όπως δήλωσε- και δεν του ζητήσει το κόμμα -όπως δήλωσε- την παραίτησή του, υπάρχει μια πραγματική κατάσταση. Ότι αυτή τη στιγμή η ΝΔ στη βουλή είναι με 151 βουλευτές. Πιο οριακά δεν γίνεται.»

ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ: «Δεν παραβλέπω τίποτα. Είμαι πραγματιστής και σας λέω, ίσως και με 151 να είναι και πιο ισχυρή η κυβέρνηση».
.....
Διαβάστε όλη τη συνέντευξη: http://tvradio.ert.gr/radio/interviews.asp?nid=422758&id=6



Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Διαφήμιση για ψωμί…

Η Hovis είναι μια πολύ γνωστή αρτοπαρασκευαστική (και όχι μόνο) βιομηχανία της Αγγλίας. Πριν λίγες μέρες έβγαλε την παρακάτω διαφήμιση.
Δεν περίμενα ποτέ οτι θα βάλω video διαφήμισης ψωμιού στο internetakias.gr αλλά μου άρεσε πάρα πολύ, οπότε δείτε την και εσείς.
Η διαφήμιση διαρκεί 122 δευτερόλεπτα, ένα για κάθε χρόνο από τότε που ξεκίνησε η εταιρεία (το 1887). Ο μπόμπιρας ξεκινάει με το ψωμί του από τη Βικτωριανή Αγγλία, περνάει απο τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο και μετά από μια ενδιαφέρουσα διαδρομή στην ιστορία της Αγγλίας φτάνει στο σπίτι του. Δείτε το!

Από: http://internetakias.gr/2008/09/28/hovis-ad/

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Μετά την επιστροφή της περιουσίας του Βατοπαιδίου στο Δημόσιο θα μπορούν και άλλοι παραβάτες να επιστρέψουν τα… κλοπιμαία και να αποφυλακιστούν;

Η διαδικασία επιστροφής στο Δημόσιο της περιουσίας της Μονής Βατοπαιδίου απαιτεί πλήθος δικαστικών αποφάσεων και είναι χρονοβόρα.
Βεβαίως, οι μοναχοί έχουν δηλώσει πρόθυμοι για κάτι τέτοιο και μπορεί να διευκολύνουν τη διαδικασία…
Και μετά όλα θα είναι εντάξει;
Δε θα έχουν καμία ευθύνη;
Γιατί τότε και εκατοντάδες άλλοι παραβάτες του νόμου θα ήθελαν να επιστρέψουν τα κλοπιμαία στους δικαιούχους και να αποφυλακιστούν…

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Μυτιλήνη: «Τράκαρε» με γάιδαρο και είναι σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι!

Ο 17χρονος αυτήν τη στιγμή νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας, σε νοσοκομείο των Αθηνών στο οποίο μεταφέρθηκε με στρατιωτικό ελικόπτερο.
Ο νεαρός οδηγούσε μηχανή, ξαφνικά είδε μπροστά του το ζώο και δεν πρόλαβε να αντιδράσει.


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Επιστροφή στο κράτος της περιουσίας του Βατοπαιδίου θα ανακοινώσει ο Καραμανλής στο Υπουργικό Συμβούλιο

Αυτό λέει ο Γιώργος Αυτιάς στην εκπομπή του "Καλημέρα σας" και αν πραγματικά συμβεί αυτό, όχι μόνο θα αποκαταστήσει το τραυματισμένο προφίλ του αλλά θα εκτοξευτεί και η δημοτικότητά του.
Στην πράξη βέβαια κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο και όπως είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος είναι καλεσμένος στην εκπομπή, πρόκειται περισσότερο για επικοινωνιακό τρικ.




Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Εξάρθρωση πορνογραφικού κυκλώματος στην Ισπανία - Δύο από τους συλληφθέντες, εκμεταλλευόντουσαν τα ίδια τους τα παιδιά!

Συνελήφθησαν 121 άτομα.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι ένας αστυνομικός, ένας πράκτορας της ισπανικής υπηρεσίας πληροφοριών (CNI) και ένας σπουδαστής της Σχολής Πολιτοφυλάκων.
Δύο από τους συλληφθέντες, εκμεταλλευόντουσαν τα ίδια τους τα παιδιά!
Κατασχέθηκαν 347 σκληροί δίσκοι, 1.186 cd και dvd, 36 φορητοί υπολογιστές και χιλιάδες φωτογραφίες.
Το κύκλωμα είχε εξαπλωθεί σε 75 χώρες.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Σταύρος Δαϊλάκης: Μακάρι να ήμουν μεθυσμένος αλλά δεν μπορώ να πιω…

Μακάρι να ήμουν μεθυσμένος αλλά δεν μπορώ να πιω λόγω του διαβήτη που κληρονόμησα από τη μητέρα μου, είπε απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τις φήμες που τον θέλουν να είχε πιει πριν πει αυτά που είπε στο «Extra».
Αλλά και μεθυσμένος να ήταν, σήμερα τα επαναλαμβάνει και επιμένει στην απομάκρυνση Ρουσόπουλου και Αγγέλου.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Έπρεπε να διαγραφεί υπό αυτές τις συνθήκες ο Δαϊλάκης για να μάθουμε την ιστορία με τη Mercedes;

Τη διηγήθηκε και ό ίδιος τελικά, σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Καλημέρα σας» του Γιώργου Αυτιά.

Πήρα τη βουλευτική Mercedes, μπήκα μέσα και την οδήγησα έως τη Δράμα.
Σε όλον το δρόμο σκεφτόμουν: Ποιος είμαι εγώ πού οδηγώ Mercedes; Μόλις έφτασα, πήγα σε ένα σχολείο παιδιών με ειδικές ανάγκες, βρήκα το διευθυντή του και του είπα: Πάρε τη Mercedes και τον οδηγό μου για να πηγαινοέρχονται στο σχολείο τα παιδιά. Εγώ θα πληρώνω τη βενζίνη.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Επιμένει ο Δαϊλάκης για Ρουσόπουλο και Αγγέλου: «Τραβούν τα γκέμια» του Καραμανλή

Από τις 6:00 έως τις 8:00 το πρωί ο Σταύρος Δαϊλάκης στην εκπομπή «Καλημέρα σας» του Γιώργου Αυτιά μίλησε για τη διαγραφή του.
Τα κυριότερα σημεία των όσων είπε:

Εμφανίστηκε να επιμένει για Ρουσόπουλο και Αγγέλου: «Τραβούν τα γκέμια» του Καραμανλή είπε και συμπλήρωσε ότι ο Καραμανλής αν βγει έξω να πιει έναν καφέ θα έχει όλους τους ψηφοφόρους με το μέρος του αλλά δεν τον αφήνουν να «βλέπει» έξω.

Εμφανίστηκε προσβεβλημένος από την εμπλοκή Τραγάκη. Δεν μπορείς να διαγράψεις έναν βουλευτή και να βάζεις τον Τραγάκη να του ζητήσει να παραιτηθεί. Είναι ταπείνωση και ο μεγαλύτερος εγκληματίας απολογείται, είπε.

Για την αλλαγή της στάσης του όσον αφορά στις δηλώσεις του περί παραίτησης είπε ότι ήταν έτοιμος να παραιτηθεί αλλά η αργοπορία του τηλεφωνήματος με το οποίο θα του το ζητούσαν τον έκανε να μετανιώσει αφού στο μεσοδιάστημα είχα δεκάδες τηλεφωνήματα που του έλεγαν να μην παραιτηθεί.

Για τον Καραμανλή είπε ότι έχει μετανιώσει για αυτό που έγινε γιατί τον αγαπάει και δε θέλει να τον στεναχωρεί. Ακόμα είπε ότι «έπρεπε να κάνει ο πρόεδρος μια κίνηση για να μη σχολιαστεί αρνητικά» και ότι τον θέλει να κινείται γρήγορα όπως στη διαγραφή του στην οποία λειτούργησε άψογα.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...