Ειδήσεις

10 Οκτ 2008

Αλληθωρίζουν τα ΜΜΕ;

Στην αρχαιότητα ο κήρυκας, ο φορέας ενός μαντάτου ήταν δημοφιλής.Τόσο, ώστε να μην πληρώνει ποτέ για το φαγητό του, να θεωρείται περιζήτητος γαμπρός και οι πολιτικοί να ερίζουν ποιος θα έχει καλύτερες σχέσεις με τους περισσότερους. Βλέπετε οι κήρυκες γνώριζαν κόσμο.

Αρκετούς αιώνες μετά εμφανίστηκε ο τελάλης. Επίσης δημοφιλής στον κόσμο, αρνητικά ή θετικά δεν παίζει ρόλο, καθώς ανακοίνωνε τις διαταγές ή τις ειδήσεις της περιόδου.
Σήμερα οι κήρυκες και οι τελάληδες θα μπορούσαν να είναι οι ρεπόρτερ καναλιών ή εφημερίδων .Ενώ ο τελάλης εργαζόταν για τον βεζίρη ή αργότερα τον πρόεδρο της κοινότητας, του χωριού μεταφέροντας τα μαντάτα, ο ρεπόρτερ δουλεύει για τον καναλάρχη ή τον ιδιοκτήτη της εφημερίδας.Επειδή πολλοί θα βιαστούν να κάνουν σκέψεις περί διαπλοκής ή μίσθαρνων οργάνων αφήστε με πρώτα να καταθέσω κάποιες επισημάνσεις:

Καταρχήν υπάρχουν δύο ειδών άνθρωποι. Αυτοί που διψούν για εξουσία και αυτοί που εξουσιάζονται.

Από τη χρονική περίοδο που οι . . . «εφημερίδες» σκαλίζονταν σε μαρμάρινες πλάκες με σφηνοειδή γραφή ή με ιερογλυφικά σε πάπυρο, ο στόχος μπορεί να ήταν η ενημέρωση αλλά οι «ιδιοκτήτες» των μέσων μόλις αντιλήφθηκαν την ισχύ τους, άρχισαν να λοξοκοιτάζουν την εκάστοτε εξουσία.

Παγκοσμίως στο μεσοπόλεμο και μετά, πολλές εφημερίδες ήταν όργανα κομμάτων ή συμφερόντων. Λαμπρές δημοσιογραφικές φωνές και πένες ήταν η εξαίρεση και το άλλοθι της δημοσιογραφίας.

ΣΗΜΕΡΑ: Έχει πλέον εκλείψει ο παραδοσιακός εκδότης εφημερίδων. Τον έχει αντικαταστήσει κάποιος που είναι πιθανότατα εργολάβος και έχει την εφημερίδα για να προωθήσει τις δουλειές του. Όσον αφορά τα κανάλια είναι μια εξαίρετη επένδυση και μάλιστα, κάνεις και ισχυρούς φίλους.
Συμπερασματικά η ισχύς των ΜΜΕ, το δέος που προκαλούν στις εξουσίες αλλά και τα όποια πιθανά… παραστρατήματα ιδιοκτητών, έχουν μια διαχρονικότητα.
Πάντα οι πολιτικοί ήθελαν τα Μέσα με το μέρος τους, πάντα κάποιοι ιδιοκτήτες αισθάνονταν την ψευδαίσθηση της ισχύος και πάντα κάποιοι υπάλληλοι δημοσιογράφοι αισθάνονταν άσχημα και προσπαθούσαν να κάνουν αμερόληπτα τη δουλειά τους ή εν πάσει περιπτώσει να αυτολογοκρίνονται σε τέτοιο βαθμό ώστε να μην χάσουν εργασία και αξιοπρέπεια .
Αναμφίβολα, τα ΜΜΕ είναι επιχειρήσεις που προσβλέπουν στο κέρδος και σίγουρα κάποιοι κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν. Από το να προβάλλουν «σκουπίδια» που εξάπτουν τα ταπεινότερα ανθρώπινα ένστικτα μέχρι να εκτελούν συμβόλαια πολιτικών «δολοφονιών».
Πιστέψτε με όμως, δεν είναι όλοι έτσι. Θα μπορούσα να αναφερθώ, με στοιχεία, σε συγκεκριμένα παραδείγματα αλλά θα έθετα εαυτόν σε σοβαρούς επαγγελματικούς κινδύνους.Θα μου πείτε βέβαια κάποια «κανάλια» με μηδενική τηλεθέαση ή εφημερίδες με ανύπαρκτη κυκλοφορία πώς επιβιώνουν; Με κρατική διαφήμιση ή με άλλους πόρους;Δεν πρέπει να σας ανησυχούν αυτά.
Προσωπικώς, με φοβίζει περισσότερο η πιθανή διαπλοκή των ισχυρών και προβεβλημένων Μέσων με τους εκάστοτε ηγέτες των χωρών. Φραγμός στη σχέση διαπλοκής δεν μπορεί να μπει και αυτό γιατί οι νόμοι ψηφίζονται με καθυστέρηση, υποκλίνονται στη γραφειοκρατία, και οι πιθανοί διαπλεκόμενοι έχουν καλύτερα αντανακλαστικά από το νομοθέτη.
Το μυστικό είναι το προσωπικό ήθος τους καθενός.Άλλο ήθος είχαν οι ιδιοκτήτες της εφημερίδας που αποκάλυψε το σκάνδαλο Γουότεργκεϊτ και άλλο οι ιδιοκτήτες του καναλιού που ανακάλυψαν κορμοράνους στον Περσικό.Άλλο ήθος είχαν αυτοί που υποκλίθηκαν στον Χίτλερ και άλλο αυτοί που φυλακίστηκαν γιατί δεν υπέκυψαν.Άλλο τσαγανό έχουν αυτοί που αποκάλυψαν το Βατοπαίδι και άλλο αυτοί που κάλυψαν τους εμπλεκόμενους .
Πάντως για να μην γίνουμε αφοριστικοί, φαντάζεται κάποιος ένα αύριο χωρίς ΜΜΕ;Σίγουρα, όχι. Καλώς ή κακώς τα «Μέσα» έχουν γίνει η φωνή του λαού και είναι το μοναδικό αντίπαλο δέος στους εκάστοτε εξουσιαστές.
Προσωπικώς, προτιμώ ΜΜΕ που ανεβάζουν Μπερλουσκόνι στην εξουσία παρά να μην υπάρχουν, αφήνοντας ασύδοτους όλους αυτούς που πιστεύουν πως πάντα έχουν δίκιο, είναι ικανότεροι και εξυπνότεροι από το λαό, και είναι οι επί γης σύγχρονοι Θεοί.

Νίκος Μάνεσης
………
Από: http://anemologites.com/

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Έγκλημα για οικονομικές διαφορές

45χρονος τυπογράφος χτύπησε στο κεφάλι με σιδερένιο αντικείμενο και σκότωσε 62χρονη όταν αυτή του ζήτησε για πολλοστή φορά τα χρήματα που της χρωστούσε.
Το περιστατικό έγινε σήμερα το πρωί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και ο τυπογράφος όταν κατάλαβε τι είχε συμβεί, έβαλε το πτώμα της σε ένα χάρτινο κιβώτιο, το έκλεισε και αποφάσισε να φύγει από το μαγαζί του.
Όμως τέσσερις ώρες μετά πήγε στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και παραδόθηκε.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Επιβεβαιώνονται και από τρίτο υπάλληλο της πολυεθνικής εταιρείας, όσα κατέθεσε ο μάρτυρας – κλειδί για τα «υψηλά» ραντεβού του μοναχού Εφραίμ

Και τρίτος υπάλληλος της πολυεθνικής εταιρείας, επιβεβαιώνει τα όσα κατέθεσε ο Άγγελος Αποστολίδης για ραντεβού του μοναχού Εφραίμ με πολιτικά πρόσωπα και κρατικούς λειτουργούς.
Ο μάρτυρας υποστηρίζει ότι ο Θόδωρος Ρουσόπουλος είχε επανειλλημένως επισκεφθεί τα γραφεία της πολυεθνικής επιχείρησης, όπου συναθροίζονταν τα μέλη του Κέντρου Ελληνικού Ορθόδοξου Πολιτισμού.
.........

Διαβάστε και: Και το όνομα αυτού: Άγγελος Αποστολίδης – Ο μάρτυρας – κλειδί των «ιερών» μετακινήσεων σε Μαξίμου και ΚΕΔ κατέθεσε σήμερα στον εισαγγελέα

Αυτοβούλως εμφανίστηκε στον εισαγγελέα, ο επί χρόνια οδηγός του ηγούμενου Εφραίμ, μετά τις συγκλονιστικές του αποκαλύψεις στην τηλεόραση του «Alpha»


Και δεύτερος μάρτυρας επιβεβαίωσε τις χθεσινές αποκαλύψεις που έκανε στον «Alpha» ο άνθρωπος που μετέφερε τον Εφραίμ σε Μαξίμου και ΚΕΔ


Ο εισαγγελέας Ηλίας Κολιούσης θα ζητήσει εγγράφως τα στοιχεία του ανθρώπου που σε χθεσινή συνέντευξή του στον «Alpha» μίλησε για τα «ιερά δρομολόγια»


Ο οδηγός των μοναχών του Βατοπεδίου, μιλάει στο δελτίο ειδήσεων του «Alpha» για τα ιερά δρομολόγια του Εφραίμ και Αρσένιου σε Μαξίμου και ΚΕΔ!

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Κρούσμα φυματίωσης παρουσιάστηκε σε καθηγητή του 39ου Λυκείου της Αθήνας - Επτά καθηγητές και είκοσι μαθητές στο νοσοκομείο "Σωτηρία" για έλεγχο

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Όχι στις προτάσεις Νίμιτς από τα Σκόπια

Ο πρόεδρος της χώρας Μπράνκο Τσερβένκοφσκι, με ανακοίνωση του θεωρεί ότι αυτές δεν λύνουν το πρόβλημα.
Αν δεν επέλθουν σημαντικές τροποποιήσεις, η δέσμη αυτή ιδεών, δεν θα μπορούσε να αποτελέσει βάση περαιτέρω διαπραγμάτευσης και οριστικής υπέρβασης της εκκρεμότητας της ονομασίας, είπε.


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Με το ερώτημα της αργίας παραπέμπεται ο διευθυντής του ΙΚΑ Πατρών που για 150 ευρώ κατέσχεσε ένα τραπέζι και τρεις καρέκλες από ανήμπορο ηλικιωμένο

Όχι μόνο ανακλήθηκε η απόφαση κατάσχεσης της περιουσίας του Σπύρου Σιάκου μετά τη δημοσιοποίηση του θέματός του από το χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Πελοπόνησσος" αλλά "ο Διευθυντής του Περιφερειακού Υποκαταστήματος Πατρών, κος Μιχάλης Αλέξανδρος, για έλλειψη κοινωνικής ευαισθησίας και ακραία εφαρμογή των διατάξεων και ετέθη στη διάθεση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου με το ερώτημα της αργίας".

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου του ΙΚΑ:


Η Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, αναφορικά με την περίπτωση κατάσχεσης της κινητής περιουσίας του συνταξιούχου του Ιδρύματος, κου Σπύρου Σιάκου, από το Περιφερειακό Υποκατάστημα Πατρών, για οφειλές προς το Ίδρυμα, εκφράζει τη λύπη της για την ταλαιπωρία, στην οποία υπεβλήθη ο υπερήλικας συνταξιούχος, για την αναλγησία, με την οποία ενήργησαν στελέχη του Ιδρύματος και για την έλλειψη διοικητικής ικανότητας, που έδειξαν στο χειρισμό της, και ανακοινώνει τα εξής:

Πρώτον,
εξεδόθη απόφαση άρσης της εντολής κατάσχεσης της κινητής περιουσίας του ως άνω συνταξιούχου.
Δεύτερον,
εκλήθη σε απολογία ο Διευθυντής του Περιφερειακού Υποκαταστήματος Πατρών, κος Μιχάλης Αλέξανδρος, για έλλειψη κοινωνικής ευαισθησίας και ακραία εφαρμογή των διατάξεων και ετέθη στη διάθεση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου με το ερώτημα της αργίας.
Τρίτον,
προβλέπεται στο νομοσχέδιο που ετοιμάζεται για τον εκσυγχρονισμό του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, η μεταβολή των ορίων για τη λήψη αναγκαστικών μέτρων και η αντιμετώπιση ειδικών περιπτώσεων με κοινωνική ευαισθησία.

Πρέπει να επισημανθεί, ότι το θέμα αντιμετωπίσθηκε από τη Διοίκηση με ευελιξία και κοινωνική ευαισθησία, εξυπηρετώντας τον πρωταρχικό σκοπό του Ιδρύματος, που δεν είναι άλλος από την κοινωνική προστασία των ασφαλισμένων και των συνταξιούχων.
...........
Διαβάστε και: Για 150 ευρώ το ΙΚΑ του κατέσχεσε ένα τραπέζι και τρεις καρέκλες, τα μοναδικά περιουσιακά του στοιχεία!

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Για εγγυημένες καταθέσεις

Λεωνίδας Καπερναράκος



Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Είμαστε όλοι (εν δυνάμει) Ισλανδοί!

ΠΤΩΧΕΥΣΕ Η ΙΣΛΑΝΔΙΑ

του Χάρη Μπότσαρη

Η Ισλανδία είναι η πρώτη δυτική καπιταλιστική χώρα που πτώχευσε από την παρούσα οικονομική κρίση και το μόνο που απομένει πλέον στην κυβέρνηση του Ρέϋκιαβικ είναι η παράδοσή της στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
Παρά τις προσπάθειες που έγιναν η Σκανδιναβική χώρα δεν μπόρεσε να αποφύγει το μοιραίο και θα πρέπει να υποστεί τις συνέπειες των σκληρών μέτρων που θα της επιβληθούν προκειμένου να αποκατασταθεί η νομισματική σταθερότητα.
Άκαρπο παραμένει προς το παρόν και το αίτημα της Ισλανδίας προς τη Ρωσία για δανεισμό 4 δισεκατομμυρίων ευρώ, παρά το ότι η Μόσχα βλέπει το ζήτημα με συμπάθεια.
Η Ισλανδική κορώνα πρέπει να θεωρείται παρελθόν καθώς έχει χάσει μέσα σε μια εβδομάδα περισσότερο από τη μισή της αξία σε σχέση με το ευρώ και δεν υπάρχει πια θέμα διαπραγμάτευσής της στο σύστημα ισοτιμιών.
Χωρίς βιώσιμο νόμισμα δεν μπορεί να υπάρξουν τραπεζικές λειτουργίες και ιδίως όταν αυτές απευθύνονται στις διεθνείς αγορές, ούτε και να αντιμετωπιστούν η ανεργία και ο πληθωρισμός ενώ και τα επιτόκια βρίσκονται στα ύψη.
Μια κατεύθυνση για υιοθεσία του ευρώ ως εθνικού νομίσματος της Ισλανδίας είναι δυνατόν να δώσει μακροπρόθεσμα λύσεις, όμως οι δυσκολίες θα είναι τεράστιες και ιδιαίτερα στην παρακολούθηση των επιτοκίων της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας.
Η Ισλανδία που μόλις πριν λίγους μήνες ήταν μια αξιοθαύμαστη χώρα σήμερα βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση και κανείς δεν γνωρίζει πότε θα μπορέσει να ορθοποδήσει οικονομικά.

........
Από: http://kourdistoportocali.blogspot.com/

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Στέλνουν ψυχικά ασθενείς, ενταγμένους σε πράγραμμα επανένταξης, πίσω στα ψυχιατρεία

Οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα "Ψυχαργώ" διαμαρτυρήθηκαν σήμερα, για την απόφαση του υπουργείου να διακόψει το πρόγραμμα σε όλην την Ελλάδα και να κλείσει τους ξενώνες όπου νοσηλεύονται άτομα με ψυχικές διαταραχές.
Από τη διακοπή του προγράμματος δεκάδες εργαζόμενοι, που ήδη είναι απλήρωτοι για μήνες, θα χάσουν τη δουλειά τους ενώ οι ασθενείς θα επιστρέψουν στις απάνθρωπες συνθήκες των ψυχιατρείων.
Οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους.
.........
Η ιστοσελίδα του προγράμματος "Ψυχαργώς": http://www.msu.gr/





Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ολόκληρη η πρόταση Νίμιτς

Μήνυμα αναγνώστη
........
Μόλις τη βρήκα στο http://www.politis-gr.blogspot.com/.
.................
Δώστε την στον κόσμο να την διαβάσει να δούνε τι λέει αυτός ο άθλιος ο Νίμιτς.
Προσέξτε το άρθρο 6.
................
Έγγραφο Εργασίας (8 Οκτωβρίου 2008)
Παρακάτω συνοψίζονται τα βασικά στοιχεία μιας προτεινόμενης δομής για την επίλυση του θέματος του «ονόματος», τα οποία θα μπορούσαν να ενσωματωθούν σε αρκετά ντοκουμέντα, συμπεριλαμβανομένης μιας διμερούς συμφωνίας ανάμεσα στα δύο Μέρη, μιας αναφοράς του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών προς το Συμβούλιο Ασφαλείας και ενός ψηφίσματος του Συμβουλίου Ασφαλείας (κυρωμένου από τη Γενική Συνέλευση).Το «Πρώτο Μέρος»(σ.σ Ελλάδα) και το «Δεύτερο Μέρος»(σ.σ ΠΓΔΜ) ορίζονται στην Ενδιάμεση Συμφωνία της 13ης Σεπτεμβρίου 1995.
……….
Συνεχίζεται…
1. Το Συνταγματικό Όνομα Republika Makedonija θα παραμείνει το συνταγματικό όνομα του Δεύτερου Μέρους και θα χρησιμοποιείται ως επίσημο όνομα του Δεύτερου Μέρους αναφορικά με τις εσωτερικές του υποθέσεις.
2. Το Δεύτερο Μέρος θα υιοθετήσει μέσω των συνταγματικών διαδικασιών το όνομα «Republic of North Μacedonia» (στα γαλλικά: «Republique de Macedoine du Nord).
Θα αναφέρεται εφεξής ως «Διεθνές Όνομα/ Ηνωμένα Έθνη» (United Nations/ International Name), το οποίο όνομα θα έχει πλήρη νομική ισχύ και θα χρησιμοποιείται ως επίσημο όνομα του Δεύτερου Μέρους σε διεθνείς σχέσεις συμπεριλαμβανομένων:
α) Στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών μετά την κύρωση του «Διεθνούς Ονόματος/ Ηνωμένα Έθνη» μέσω ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών και της Γενικής Συνέλευσης.
β) Σε άλλους επίσημους και ημιεπίσημους διεθνείς, πολυμερείς και περιφερειακούς οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ.
γ) Σε επίσημες, ημιεπίσημες διεθνείς, πολυμερείς και περιφερειακές συνόδους, διασκέψεις, πρωτοβουλίες και παρεμφερείς καταστάσεις.
δ) Σε πολυμερείς συνθήκες, συμφωνίες και παρεμφερή επίσημα ντοκουμέντα και όργανα.
3. Το σύντομο όνομα που θα χρησιμοποιείται σε επίσημη χρήση στα Ηνωμένα Έθνη και σε άλλες επίσημες διεθνείς χρήσεις θα είναι «Νorth Μacedonia» (στα γαλλικά: «Μacedoine du Νord»).
4. Το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών συστήνει σε τρίτα μέρη-κράτη να χρησιμοποιούν το «Διεθνές Όνομα/Ηνωμένα Έθνη» στην επίσημη διμερή χρήση. Σε κάθε περίπτωση, όπως προβλέπεται στην παράγραφο 2 ανωτέρω, το «Διεθνές Όνομα/ Ηνωμένα Έθνη» θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά σε όλες τις διμερείς επίσημες και ημιεπίσημες συνόδους, διασκέψεις, πρωτοβουλίες και παρεμφερείς καταστάσεις, όπου και αν διεξάγονται και οποιεσδήποτε κι αν είναι οι αυστηρά διμερείς συμφωνίες αναφορικά με οποιοδήποτε κράτος οικοδεσπότη ή κράτος που συμμετέχει.
5. Το «Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας δεν θα αποτελεί πλέον αποδεκτή χρήση του ονόματος του Δεύτερου Μέρους.
6. Το «Μακεδονία» από μόνο του δεν θα χρησιμοποιείται από οποιοδήποτε κράτος ως επίσημο όνομα.
Καθένα από το Πρώτο Μέρος και το Δεύτερο Μέρος θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις λέξεις «Μακεδονία» και «Μακεδονικός» σε αρμόζουσες, μη επίσημες περιπτώσεις. Υπό τον όρο, ωστόσο, ότι ούτε το Πρώτο Μέρος ούτε το Δεύτερο Μέρος δεν θα θεμελιώσουν αποκλειστικά πολιτικά, εμπορικά ή άλλα δικαιώματα στο όνομα «Μακεδονία» ή «Μακεδονικός» από μόνα τους σε οποιαδήποτε γλώσσα.
8. Διαβατήρια και παρεμφερή έγγραφα ταυτοποίησης που χρησιμοποιούνται διεθνώς (και όχι αποκλειστικά εντός του Δεύτερου Μέρους) θα έχουν τη μορφή και την ορολογία που προβλέπεται στο Παράρτημα 1 του Εγγράφου Εργασίας.
9. Το Πρώτο Μέρος και Δεύτερο Μέρος διατηρούν τις θέσεις τους στο ζήτημα των κατάλληλων επιθέτων αναφοράς στο Δεύτερο Μέρος, το οποίο ζήτημα δεν σχετίζεται με τη διεθνή συμφωνία που πρόκειται να εισαχθεί μεταξύ τους. Για σκοπούς επίσημης χρήσης εντός του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών η Γενική Γραμματεία θα υιοθετήσει κατάλληλους όρους για χρήση ως επίθετα για το Δεύτερο Μέρος σύμφωνα με τη συνήθη του διαδικασία.
10. Τα ονόματα «Μακεδονία» και «Μακεδονικός» μπορούν να χρησιμοποιούνται για εμπορικούς σκοπούς από οντότητες αμφοτέρων του Πρώτου Μέρους και του Δεύτερου Μέρους σε μη αποκλειστική βάση, σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, τις συμβάσεις και τις πρακτικές που σχετίζονται με τη χρήση γεωγραφικών ονομάτων για εμπορικούς σκοπούς. Τα Μέρη θα εφαρμόσουν αυτή την παράγραφο μέσω κατάλληλων τεχνικών συμφωνιών και διευθετήσεων.
11. Κάθε Μέρος θα επιβεβαιώσει την αποκήρυξή του σε οποιαδήποτε εδαφική διεκδίκηση κατά του άλλου μέρους και θα συμφωνήσει να μην επιβεβαιώσει ή να ενθαρρύνει αλυτρωτικές διεκδικήσεις ή εχθρικές δηλώσεις κατευθυνόμενες εναντίον του άλλου Μέρους.
12. Το Πρώτο Μέρος θα υποστηρίξει τις αιτήσεις του Δεύτερου Μέρους υπό το «Διεθνές Όνομα/ Ηνωμένα Έθνη» να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, υπό την προϋπόθεση ότι το Δεύτερο Μέρος θα ανταποκρίνεται στις συνήθεις απαιτήσεις και στα κριτήρια ένταξης.
Το Πρώτο Μέρος και το Δεύτερο Μέρος θα διαπραγματευτούν, με τις καλές υπηρεσίες του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, μια νέα Τελική Συμφωνία που θα αντικαταστήσει την Ενδιάμεση Συμφωνία της 13ης Σεπτεμβρίου 1995.
Αυτές οι διαπραγματεύσεις θα ξεκινήσουν μέσα σε τρεις μήνες μετά την επίσημη ημερομηνία έναρξης ισχύος της χρήσης του «Διεθνούς Ονόματος/ Ηνωμένα Έθνη» στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, και η νέα Τελική Συμφωνία θα καλύπτει εκείνα τα ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος όπως συμφωνούνται από τα δύο Μέρη.



Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο: Να χυθεί άπλετο φως για τον τραυματισμό στο Αφγανιστάν του Γιώργου Κοίλιαρη

Ο τραυματισμός στο Αφγανιστάν του Γιώργου Κοίλιαρη «κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες», πολεμικού ανταποκριτή της ΕΡΤ είναι ένα συγκλονιστικό γεγονός που μας γεμίζει ανησυχία αλλά και ερωτηματικά για τις συνθήκες στις οποίες έγινε και την βραδύτητα της πληροφόρησης.
Ο βρόμικος πόλεμος του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν με την συμμετοχή της ελληνικής κυβέρνησης έχει δεκάδες θύματα δημοσιογράφους ενώ η εκατόμβη των νεκρών Αφγανών στα 7 χρόνια της κατοχής είναι ατελείωτη.
……
Συνεχίζεται…

Σύμφωνα με πληροφορίες φέρει τραύματα στο κεφάλι και τον αυχένα, παραμένει νοσηλευόμενος σε σοβαρή κατάσταση, αλλά εκτός κινδύνου. Ένας ακόμη δημοσιογράφος, θύμα του πολέμου που έχουν εξαπολύσει οι αμερικάνοι και οι σύμμαχοί τους σε διάφορες γωνιές του πλανήτη.
Ο τραυματισμός του Γιώργου Κοίλιαρη, αποδεικνύει για μια ακόμη φορά, και με τον πιο τραγικό τρόπο, τα ψέματα του ΝΑΤΟ και της Ελληνικής κυβέρνησης ότι «η κατάσταση εξομαλύνεται» σιγά σιγά στα πεδία των μαχών. Εκεί μας οδηγεί η πολιτική του Μπούς, η πολιτική της προσπάθειας του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού σφάζοντας λαούς να εξασφαλίσει την παγκόσμια κυριαρχία του. Εκεί μας οδηγεί η πολιτική της Ντόρας Μπακογιάννη που σαν πιστό σκυλάκι ακολουθεί τα βήματα του Μπούς. Αυτές οι εξελίξεις μας κάνουν να φωνάξουμε ακόμη πιο δυνατά.

ΕΞΩ το ΝΑΤΟ από το Αφγανιστάν, τα Βαλκάνια, και τον Καύκασο. Να γυρίσει πίσω τώρα ο ελληνικός στρατός από το Αφγανιστάν.

Ο Γ.Κοίλιαρηςέχει βρεθεί σε δεκάδες εμπόλεμες περιοχές καλύπτοντας υποδειγματικά τις πολεμικές συγκρούσεις, σε μια προσπάθεια να αναδεικνύει πάντα την αλήθεια που κρύβεται πίσω από κάθε βρώμικη πολεμική εκστρατεία των ιμπεριαλιστών. Ταυτόχρονα, από την πρώτη στιγμή έχει συμμετάσχει με τον πιο ενεργό τρόπο στο αντιπολεμικό κίνημα.
Τελευταία φορά που συνεργαστήκαμε ήταν αυτή την άνοιξη που ο Γιώργος μετάφρασε το Ιρακινό συνδικαλιστή που μίλησε στην εκδήλωση που πραγματοποίησε η «Συμμαχία σταματήστε τον πόλεμο» στην ΕΡΤ, ενόψει του αντιπολεμικού συλλαλητηρίου στις 19 Μάρτη.

Καλούμε την ΕΣΗΕΑ και την ΠΟΕΣΥ να δραστηριοποιηθούνε άμεσα για την ασφαλή επιστροφή του Γιώργου Κοίλιαρη, για να βγει στο φως όλη η αλήθεια για τις συνθήκες τραυματισμού του, αλλά και να μπούνε μπροστά στον αγώνα για τον τερματισμό της ελληνικής εμπλοκής στον βρώμικο πόλεμο στο Αφγανιστάν.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Financial Crimes - Τραυματισμός του συναδέλφου Γιώργου Κοίλιαρη

Μόλις μάθαμε ότι τραυματίστηκε στο Αφγανιστάν ο συνάδελφος Γιώργος Κοίλιαρης, πολεμικός ανταποκριτής της ΕΡΤ. Σύμφωνα με πληροφορίες φέρει τραύματα στο κεφάλι και τον αυχένα, παραμένει νοσηλευόμενος σε σοβαρή κατάσταση, αλλά εκτός κινδύνου.
Ένας ακόμη δημοσιογράφος, θύμα του πολέμου που έχουν εξαπολύσει οι αμερικάνοι και οι σύμμαχοί τους σε διάφορες γωνιές του πλανήτη.
……….
Συνεχίζεται…

Ο Γιώργος έχει βρεθεί σε δεκάδες εμπόλεμες περιοχές καλύπτοντας υποδειγματικά τις πολεμικές συγκρούσεις, σε μια προσπάθεια να αναδεικνύει πάντα την αλήθεια που κρύβεται πίσω από κάθε βρώμικη πολεμική εκστρατεία των ιμπεριαλιστών. Ταυτόχρονα, από την πρώτη στιγμή έχει συμμετάσχει με τον πιο ενεργό τρόπο στο αντιπολεμικό κίνημα. Τελευταία αφορά που συνεργαστήκαμε ήταν αυτή την άνοιξη που ο Γιώργος μετάφρασε το Ιρακινό συνδικαλιστή που μίλησε στην εκδήλωση που πραγματοποίησε η «συμμαχία σταματήστε τον πόλεμο» στην ΕΡΤ, ενόψει του αντιπολεμικού συλλαλητηρίου στις 19 Μάρτη. Του ευχόμαστε περαστικά και να είναι σύντομα κοντά μας στα ρεπορτάζ που ήταν παραδείγματα προς μίμηση, αλλά και στους κοινούς αγώνες για να σταματήσουμε όλους τους πολέμους.

Ο τραυματισμός του Γιώργου Κοίλιαρη, αποδεικνύει για μια ακόμη φορά, και με τον πιο τραγικό τρόπο, τα ψέματα του ΝΑΤΟ και της Ελληνικής κυβέρνησης ότι «η κατάσταση εξομαλύνεται» σιγά σιγά στα πεδία των μαχών. Εκεί μας οδηγεί η πολιτική του Μπούς, η πολιτική της προσπάθειας του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού σφάζοντας λαούς να εξασφαλίσει την παγκόσμια κυριαρχία του. Εκεί μας οδηγεί η πολιτική της Ντόρας Μπακογιάννη που σαν πιστό σκυλάκι ακολουθεί τα βήματα του Μπούς. Αυτές οι εξελίξεις μας κάνουν να φωνάξουμε ακόμη πιο δυνατά.
ΕΞΩ το ΝΑΤΟ από το Αφγανιστάν, τα Βαλκάνια, και τον Καύκασο. Πίσω οι Ελληνικές Δυνάμεις από τους στρατούς κατοχής.

Καλούμε την ΕΣΗΕΑ και την ΠΟΕΣΥ να δραστηριοποιηθούνε άμεσα για την ασφαλή επιστροφή του συναδέλφου Γιώργου Κοίλιαρη, για να βγεί στο φως όλη η αλήθεια για τις συνθήκες τραυματισμού του, αλλά και να μπούνε μπροστά στον αγώνα για τον τερματισμό της ελληνικής εμπλοκής στον βρώμικο πόλεμο στο Αφγανιστάν.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Καταρρέει το ιστορικό σπίτι όπου σκοτώθηκε ο εθνικός ήρωας Παύλος Μελάς στις 13 Οκτωβρίου 1904

104 χρόνια, μετά τη θυσία του Παύλου Μελά στο χωριό Στάτιστα, σημερινό Μελάς, το ιστορικό σπίτι του Καντζάκη, όπου άφησε βαριά λαβωμένος την τελευταία του πνοή, καταρρέει!
«Μην ανεβαίνετε!» είναι η πρώτη συμβουλή των λιγοστών κατοίκων, που εξηγούν αμέσως πως «είναι έτοιμο να πέσει»!
Και πραγματικά, η εικόνα που αποκομίζει ο προσκυνητής σήμερα, είναι αποκαρδιωτική.
Σάπια δοκάρια, σάπια ξύλα, γκρεμισμένα ιδανικά, άδειοι, γυμνοί, ψυχροί τοίχοι, ερημιά, εγκατάλειψη, απόγνωση, θλίψη απέραντη…
Το σπίτι-μνημείο, όπου στις 13 Οκτωβρίου 1904 έπεσε ο εθνικός ήρωας, είναι έτοιμο να πέσει και αυτό, όχι από τις σφαίρες των αντιπάλων, αλλά από τα βόλια της αδιαφορίας του Κράτους για το οποίο θυσιάστηκε ο Μίκης Ζέζας!
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ενώ έχουν πια αρχίσει οι βροχές του Φθινοπώρου, το σπίτι-σύμβολο, μένει εντελώς ξεσκέπαστο, χωρίς κεραμίδια, ίσως για να το αποτελειώσουν τα χιόνια των Κορεστείων, που σε λίγους μήνες θα σκεπάσουν βαριά ολόκληρη την περιοχή!

Ειδικότερα, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Απογόνων Μακεδονομάχων «Παύλος Μελάς», πραγματοποίησε την περασμένη Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2008, προσκύνημα τιμής και μνήμης σε ιστορικές γωνιές της Δυτικής Μακεδονίας, εν όψει της Επετείου του Ένοπλου Μακεδονικού Αγώνα και του θανάτου του ηρωικού Αρχηγού του Παύλου Μελά στις 13 Οκτωβρίου 1904!
Έτσι έφτασε και στο χωριό «Μελάς», για να αντικρίσει παραμονές της Επετείου, ένα πρωτόγνωρο θέαμα αδιαφορίας, εγκατάλειψης και ερήμωσης…
Αν και από το 2004, είχε προκηρυχθεί «Αρχιτεκτονική μελέτη επισκευαστικών εργασιών» της Οικίας όπου σκοτώθηκε ο Παύλος Μελάς, εν τούτοις σήμερα, τέσσερα ολόκληρα χρόνια μετά και 104 από τη θυσία του Παλικαριού, το σπίτι παραμένει έρημο και έτοιμο προς κατάρρευση!
Με παράπονο και γεμάτος δάκρυα, ο Γ. Τσάκαλος, εγγονός της Χριστίνας Καντζάκη, που είχε φιλοξενήσει και κηδεύσει σε ώρες τραγικές για τη Μακεδονία τον θρυλικό Καπετάν Μίκη Ζέζα, απαντά στις αγωνιώδεις ερωτήσεις μας, για το εάν έχει ενδιαφερθεί τελικά κάποιος για αυτή την κατάντια:
«Ε, που και που έρχονται και σοβαντίζουν δυο Αλβανοί» μας απαντά και νιώθουμε να χάνουμε το έδαφος κάτω από τα πόδια μας!..
Το σπίτι του Εθνικού Ήρωα, που έχυσε το αίμα του για την Ελλάδα, το «σοβαντίζουν… Αλβανοί»…
Εκεί που θα έπρεπε να βρίσκονται στοργικά, οι καλύτεροι Πρωτομάστορες της Πατρίδας, για τη οποία θυσιάστηκε ο Παύλος Μελάς! Αλλά ούτε και αυτό δικαιούνται ως φαίνεται οι μεγάλοι ήρωες…
.......
.......
...........
Από Πανελλήνιο Σύλλογο Απογόνων Μακεδονομάχων «Ο Παύλος Μελάς»

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Άφησε την τελευταία του πνοή μετά από καυγά στους διαδρόμους της Τροχαίας Λάρισας

Από την Τροχαία αρνήθηκαν, δημιουργήθηκε ένταση και ο 70χρονος έπεσε στο πάτωμα όπου άφησε την τελευταία του πνοή.
Το προσωπικό του ασθενοφόρου που έφτασε στο σημείο, του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες αλλά ήταν πλέον αργά.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Χημικός - μηχανικός έκανε διαρρήξεις αυτοκινήτων για να ξεχρεώσει τις πιστωτικές του κάρτες

Χημικός μηχανικός συνελήφθη χθες το βράδυ τη στιγμή που προσπαθούσε να διαρρήξει δυο αυτοκίνητα
Ομολόγησε ότι το τελευταίο διάστημα είχε κάνει αρκετές διαρρήξεις γιατί δεν μπορούσε να πληρώνει τις δόσεις από τις πιστωτικές του κάρτες...

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Με διευρυμένο ωράριο από Δευτέρα το Κτηματολόγιο

Από τις 8:00 το πρωί έως τις 8:00 το βράδυ, αλλά και τις Kυριακές 19 και 26 του Οκτωβρίου, θα λειτουργούν από τη Δευτέρα, τα 30 από 78 γραφεία κτηματογράφησης σε όλη τη χώρα.
Στην Αττική, τα γραφεία με διευρυμένο ωράριο είναι στους δήμους: Αιγάλεω, Νέας Ιωνίας, Χαϊδαρίου, Περιστερίου, Αχαρνών, Παλλήνης, Ραφήνας, Ηλιούπολης, Ελληνικού, Μαρκοπούλου, Άνω Λιοσίων, Πάρκου Αντώνη Τρίτση, Κηφισιάς, Κορωπίου.
Στην υπόλοιπη Ελλάδα, το ωράριο αυτό αφορά στα Γραφεία Κτηματογράφησης σε Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, Δράμα, Κιλκίς και Πολύγυρο.



Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Χρηματιστήρια σε ελεύθερη πτώση

Σε ελεύθερη πτώση βρίσκονται τα χρηματιστήρια σε όλο τον κόσμο με τους επενδυτές να προεξοφλούν ότι η παγκόσμια οικονομία βυθίζεται σε ύφεση και το διεθνή τύπο να μιλά για λουτρό αίματος.
Σημαντικές οι απώλειες και στην Αθήνα με το γενικό δείκτη στην Αθήνα να βρίσκεται κοντά στο μείον 6% κάτω από τις 2.400 μονάδες.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Βίντεο από κατολίσθηση - Τρομακτικά εντυπωσιακό


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Μια δραχμή το τηλεφώνημα - Φωτογραφία πριν την ανακάλυψη του καρτοτηλεφώνου, αλλά και του... ευρώ!

Από: http://www.aiolikanea.gr

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Κάντε από τον υπολογιστή σας ένα εικονικό ταξίδι στην Αθήνα

Κάντε ένα εικονικό ταξίδι στην Ακρόπολη, στο Στάδιο, στο Μετρό, στο αεροδρόμιο και άλλού...
.........
Στο: http://www.athensvirtualtour.com/
.........
Ελένη Κορίνη


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

"Κίτρινη" κάρτα από τον ΟΗΕ στη χώρα μας για το πρωτόκολλο του Κιότο

Η αρμόδια επιτροπή του ΟΗΕ ζήτησε συμπληρωματικά στοιχεία από το ΥΠΕΧΩΔΕ ώστε να κρίνει αν εφαρμόζεται σωστά η περιβαλλοντική πολιτική στη χώρα μας.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης ζητά επίσημη ενημέρωση για το θέμα της Μονής Βατοπεδίου

Σύμφωνα με το σημερινό φύλλο της εφημερίδας «Καθημερινή», με επιστολή του προς την Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους, ο Οικουμενικός Πατριάρχης ζητά επίσημη και υπεύθυνη ενημέρωση για τις αποφάσεις τις Διπλής Σύναξης τον περασμένο μήνα.
Μέχρι σήμερα το Φανάρι δεν έχει καμία ενημέρωση για την υπόθεση από την Ιερά Κοινότητα της Αθωνικής Πολιτείας.


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Γιάννης Τραγάκης για σκάνδαλο Βατοπεδίου: Όλα ξεκίνησαν επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ...

''Όλα ξεκίνησαν το 2003 επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, όταν η Μονή Βατοπεδίου απέκτησε τα περιουσιακά της στοιχεία που της επέτρεψαν στη συνέχεια να κάνει τις ανταλλαγές'', δήλωσε στον «Αlpha 98,9» ο επικεφαλής της ΚΟ της ΝΔ, Γιάννης Τραγάκης.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

220 σχολεία τελούν υπό κατάληψη σε όλη τη χώρα, είπε στον Αlpha 98,9 ο Θανάσης Τσιριγώτης, μέλος του ΔΣ της ΟΛΜΕ

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Κλειστή η Πανεπιστημίου από το συλλαλητήριο φοιτητών

Συλλαλητήριο στα Προπύλαια πραγματοποιούν αυτή την ώρα φοιτητές, οι οποίοι ζητούν μεταξύ άλλων να μην αναγνωρίζονται τα Κέντρα Ελευθέρων Σπουδών.
Κλειστή η Πανεπιστημίου.



Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ένα προσβλητικό κείμενο σε πιστή μετάφραση από την τουρκόφωνη «Μπιρλίκ» της Κομοτηνής

Δεν θα πούμε, ούτε θα γράψουμε τίποτα περισσότερο από την απόδοση σε πιστή μετάφραση ενός δημοσιογραφικού κειμένου που φιλοξενήθηκε ανερυθρίαστα στην τουρκόφωνη εφημερίδα της Κομοτηνής «Μπιρλίκ», ένα κείμενο εξυβριστικό και απαράδεκτο που κάτω από το πρόσχημα του χιούμορ γράφει ό,τι γράφει…
………
Συνεχίζεται…

Δημοσίευμα εφημερίδας Μπιρλίκ στις 20/08/2008 που έχει επίσης δημοσιευθεί και στην ηλεκτρονική διεύθυνση της εφημερίδας Μπιρλίκ (http://www.birlikgazetesi.info/?pid=8&id_aktualno=12).
«Τα όμορφά μου παιδιά. Όταν ήμουν παιδί υπήρχε ένα τραγούδι που έλεγε, «Βρε, Έλληνα βίασαν (γαμ…) την μάνα σου;».

Δεν ξέρω αν βιάστηκε η μάνα του Έλληνα όμως, αυτός ο Έλληνας τσορμπατζής είναι αποφασισμένος να μας διαλύσει. Βρε μην με νευριάζετε, πώς να μην μας διαλύσει όταν ανάμεσα μας υπάρχουν άχρηστοι άνθρωποι. Για αυτό από εμάς δεν γίνονται ούτε καν σκατά.
Βρε στα δεξιά κοιτάω βλέπω χαφιέδες συνεργάτες, στα αριστερά μου κοιτάω βλέπω ανθρώπους γλείφτες. Τι να κάνουμε λοιπόν όταν υπάρχουν τέτοιοι; Εμείς αντί να ασχολούμαστε με τον Έλληνα τσορμπατζή, ασχολούμαστε με τους εαυτούς μας.

Να τώρα, έμεινε λίγος χρόνος για να ανοίξουν τα σχολεία και από τον μεγάλο υπουργό μου Στυλιανίδη δεν βγαίνει τσιμουδιά. Ο άνθρωπος πήγε στην Αθήνα και νομίζω πως έπιασε το πράγμα (πουλί) του Παπά. Και εμείς δεν βγάζουμε φωνή.

Από την άλλη, οι γονείς δεν ενδιαφέρονται για το σχολείο των παιδιών τους, δεν σκέπτεται κανείς αν ο δάσκαλος ξέρει καλά να διδάσκει ή όχι. Τότε τι θα γίνει η κατάσταση αυτών των παιδιών;
Όποιος δεν αναζητάει κάτι, δεν τον δίνει κανείς τίποτα. Άντε λοιπόν κουνηθείτε λίγο!

Εμείς κάποτε είχαμε ένα νομάρχη που τον λέγανε Άρη Γιαννακίδη. Ο άνθρωπος βγήκε νομάρχης και προσέχει τώρα μόνο αν έγιναν οι εργασίες του Πανθρακικού σταδίου ή όχι.

Βρέ νομάρχη Άρη, εμείς γι’ αυτό σε ψηφήσαμε; Βρε, δεν σκέπτεσαι καθόλου τους ψήφους του μειονοτικού κόσμου; Εάν έχεις τύψεις εκπλήρωσέ τα! Όμως θα σου κάνω μόνο μια ερώτηση. Εσύ κ. νομάρχη Άρη, ΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ;


Λες συνέχεια ότι έκανες δρόμους κ.ά. Βρε αυτά ούτως ή άλλως πρέπει να τα κάνεις. Δεν παίρνεις λεφτά από εμάς;
Βρε όταν πληρώνουμε φόρο στην εφορία βγαίνει η πίστη μας! Όμως όταν στριμώχνουμε τους αντινομάρχες τότε σου ζητάνε συγνώμη.

Εσύ έτσι βρήκες τη λύση. Εάν εγώ ήμουν αντινομάρχης θα δήλωνα την παραίτησή μου στο κέντρο της πλατείας και θα εξηγούσα όλα τα βρόμικα που γίνονται μέσα στην νομαρχία.

Εάν κ. νομάρχα μου σε στεναχώρησα με αυτά που είπα και αν με κατάλαβες λάθος, δεν θα σου ζητήσω συγγνώμη. Διότι αυτή η στήλη είναι μια σατιρική στήλη και εσύ βρέθηκες εδώ με αυτά που δεν έχεις κάνει.

Τώρα θέλω να ρωτήσω στους νέους κάτι. Αυτοί που παίρνουν με παραπλάνηση τους ψήφους μας και πηγαίνουν στην Αθήνα και εκλέγονται βουλευτές από την αντιπολίτευση, γιατί συνέχεια καταθέτουν επερωτήσεις στη βουλή;

Μήπως αυτές οι επερωτήσεις που καταθέτουν πηγαίνουν και σε άλλα υπόλοιπα κόμματα; Λέω ότι αυτοί πρέπει να κάνουν μια πιο ανοιχτή πολιτική με θάρρος και να διεξάγουν περισσότερο αγώνα αναζήτησης των μειονοτικών δικαιωμάτων.

Και αυτό πρέπει να είναι γνωστό από όλα τα πολιτικά κόμματα ακόμη και από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο μουφτής μου Ιμπραχήμ Σερίφ φυλακίστηκε όπως και ο μακαρίτης Σαντίκ Αχμέτ. Ο κ. Αγκά ξυλοφορτώθηκε όπως και ο Φαΐκογλου. Όμως αυτοί οι άνθρωποι τι κάνουν; Αλλά είναι φυσιολογικό, διότι όταν εκλέγεσαι μπαίνεις στη σειρά για να πάρεις μια Μερσεντές και φεύγεις και οι υπόλοιποι μένουν από πίσω σου να τρώνε την σκόνη. Ο Θεός ας βοηθήσει να έχουμε ένα καλό τέλος.

Υπογραφή,


Ο εκδότης της εφημερίδας ΜΠΙΡΛΙΚ και ανταποκριτής ΤΡΤ, ΙΛΧΑΝ ΤΑΧΣΙΝ (Η φράση «Anasύnύ Bellemek» χρησιμοποιείται ως ύβρις που σημαίνει βιασμό της μητέρας). Πηγή: «Tόrkηe’nin Argo Sφzlόπό, Ali Pόskόllόoπlu, Arkadaώ Yayύnevi, 2004» (Το αργκό λεξικό της τουρκικής γλώσσας, Αλί Ποσκολλούογλου, εκδόσεις Αρκαντάς, 2004)


………
Από: http://www.xronos.gr/minority/detail.php?ID=42050

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ακόμα να γίνει η απάνληση καυσίμων στο «Sea Diamond» - Στο τρίτο κατάστρωμα έχουν φτάσει τα καύσιμα

Στο τρίτο κατάστρωμα του «Sea Diamond» έχουν ανέβει, όπως διαβάζουμε στο www.neasantorinis.gr, τα καύσιμα που έχουν απομείνει και η κλίση του ναυαγίου είναι 25 μοίρες με την πλώρη προς τον βυθό.
Αυτά αποτύπωσαν σύμφωνα με πληροφορίες μας τα ρομποτικά βαθυσκάφη του Ωκεανογραφικού «Φιλία» που έκανε σχετικές έρευνες πριν από λίγες μέρες στη περιοχή του ναυαγίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι ειδικοί πλέον έχουν σημάνει συναγερμό και ζητούν την άμεση απάντληση των καυσίμων από το πλοίο.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Δυο νεαροί επέμεναν να τους παντρέψει ο δήμαρχος Καλλιθέας!

Οι δύο νέοι που ήλθαν στο δημαρχείο Καλλιθέας με σκοπό να ενώσουν εαυτούς εις σάρκαν μίαν με τα δεσμά του πολιτικού γάμου, βρήκαν την πόρτα κλειστή και τον δήμαρχο Καλλιθέας με γυρισμένη την πλάτη. Αρνήθηκε να τους παντρέψει κι έδωσε εντολή στην αρμόδια υπηρεσία του δήμου Καλλιθέας, όχι μόνο να μην δέχεται αιτήσεις πολιτικών γάμων από ομοφυλοφίλους, αλλά και να μην καταγράφονται επίσημα με αριθμό πρωτοκόλλου.
............
Από: http://www.kallitheaonline.gr

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Το Ωνάσειο μου δίνει άδεια 2 μηνών μετά από εγχείρηση ανοικτής καρδιάς και το ΙΚΑ μου ζητάει να περνάω κάθε 15 μέρες από Επιτροπή για να την ανανεώνω

Μήνυμα αναγνώστη
......

Έκανα εγχείρηση ανοικτής καρδιάς πριν λίγες μέρες στο Ωνάσειο και μου έδωσαν δύο μήνες αναρρωτική άδεια.
Από το ΙΚΑ όμως μου ζητούν να περνώ κάθε 15 μέρες από επιτροπή για να μου ανανεώνουν αυτήν την άδεια.
Τι θα διαπιστώνουν δηλαδή, κάθε 15 μέρες; Το αυταπόδεικτο;
Την ταλαιπωρία που θα υποστώ για να πηγαινοέρχομαι την σκέφτονται;


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ζάκυνθος: Καταστρέφονται κοπάδια από τα αδέσποτα σκυλιά

Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Δήμος Ελατίων με τα αδέσποτα σκυλιά, αφού πολλοί αγρότες έχουν χάσει τα κοπάδια τους. Όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Η Ημέρα τση Ζάκυθος» ο αντιδήμαρχος Ελατίων, Χρήστος Τσουκαλάς, πρόκειται για κυνηγόσκυλα, τα οποία αφήνονται στα βουνά από τους ιδιοκτήτες τους.
Αυτό έχει, ως αποτέλεσμα, να μην τρέφονται και έτσι επιτίθενται στα οικόσιτα και στα αμνοερίφια των παραγωγών, προκαλώντας μεγάλες καταστροφές.
……..
Συνεχίζεται…


Ο κ. Τσουκαλάς «φωτογράφισε», ως υπεύθυνους για αυτό που συμβαίνει, τους κυνηγούς και ζήτησε από όλους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.
Μάλιστα, πρόσθεσε ότι συζήτησε το πρόβλημα που υπάρχει και με τον πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Ζακύνθου, Διονύση Μακρή, με τον τελευταίο να αναφέρει ότι τα μέλη έχουν ενημερωθεί πολλές φορές, για το συγκεκριμένο θέμα, κατά το πρόσφατο παρελθόν.
»Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τα αδέσποτα. Την τελευταία εβδομάδα, λίγες ημέρες δηλαδή μετά την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου, έχω εντοπίσει πάνω από 50 σκυλιά, τα οποία στη συντριπτική τους πλειοψηφία (90%), είναι κυνηγόσκυλα, μιας και η “ράτσα” τους είναι πόϊντερ και πανιέλ. Γίνεται ευκόλως αντιληπτό από όλους, πως κάποιοι κυνηγοί αμολάνε τα σκυλιά τους στα βουνά, δίχως να σέβονται ούτε την περιοχή, ούτε και τους κατοίκους. Στην αρχή, τα σκυλιά είναι ήμερα. Μόλις περάσουν κάποια 24ωρα όμως, αυτά γίνονται επιθετικά, λόγω έλλειψης τροφής. Το αποτέλεσμα είναι να επιτίθενται σε κουνέλια, κότες, αρνιά και κατσίκια. Πολλές φορές, ακούω τους εκπροσώπους του Κυνηγετικού Συλλόγου να λένε ότι κάποιοι στα ορεινά βάζουν φόλες και έτσι πεθαίνουν τα σκυλιά τους. Τους λέω ότι στόχος των κατοίκων δεν είναι τα κυνηγόσκυλα, αλλά τα αδέσποτα. Εξάλλου, οι φόλες δεν μπαίνουν σε απόμακρες περιοχές, αλλά σε κατοικημένες. Αυτό σημαίνει πως οι κάτοικοι προσπαθούν να “σώσουν” τις περιουσίες τους, από τη μανία των αδέσποτων σκυλιών. Καλώ τους κυνηγούς, να δείξουν σεβασμό και να μη δημιουργούν προβλήματα. Ανέφερα το πρόβλημα που υπάρχει και στον κ. Μακρή, ο οποίος μου είπε ότι έχουν ενημερωθεί τα μέλη, όμως δεν μπορεί να βρεθεί λύση. Ωστόσο, ευελπιστώ ότι οι κυνηγοί θα καταλάβουν πως αυτό που κάνουν είναι ένα μεγάλο λάθος” υπογράμμισε ο κ. Τσουκαλάς.


Από: http://www.imerazante.gr/

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Η Παγκόσμια Ημέρα Αυγού γιορτάζεται κάθε χρόνο τη δεύτερη Παρασκευή του Οκτωβρίου, δηλαδή σήμερα!

Γιορτάζεται από τη Διεθνή Επιτροπή Παραγωγών Αυγού, με σκοπό να μας υπενθυμίσει την υψηλή διατροφική αξία του αυγού…
Παρ' τ' αυγό και κούρευτο...

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τοξικομανής πέθαινε μπροστά τους και αυτοί αποφάσιζαν κινητοποιήσεις για το πρόβλημα που δημιουργούν οι τοξικομανείς στους δρόμους της Αθήνας!

Το παρακάτω περιστατικό συνέβη δυστυχώς στην Ελλάδα και όχι στο εξωτερικό! Ένας νεαρός χρήστης βρισκόταν πεσμένος από το πρωί στο κατώφλι μιας πολυκατοικίας στην οδό Σολωμού χωρίς καμία επαφή με το περιβάλλον.

Ένας κάτοικος επικοινωνεί με το ΕΚΑΒ. Οι περίοικοι, συνηθισμένοι αλλά και αγανακτισμένοι από ανάλογες εικόνες, προσπαθούν να επικοινωνήσουν, με το ΕΚΑΒ, τον ΟΚΑΝΑ, την Αστυνομία.
Η προσπάθεια δεν αποδίδει. Οι ώρες περνούν. Οι κάτοικοι επιμένουν.
Επικοινωνούν και πάλι αλλά οι ώρες περνούν χωρίς αποτέλεσμα.
Ένας ιδιοκτήτης φροντιστηρίου σκέφτεται να τηλεφωνήσει στο πρωθυπουργικό γραφείο.
Ο νεαρός αναπνέει με δυσκολία. Οι κάτοικοι της πολυκατοικίας αγανακτούν.
Εκεί, με το νεαρό ετοιμοθάνατο στα πόδια τους, αποφασίζουν ένα συλλαλητήριο για την ερχόμενη Πέμπτη.
Το πρόβλημα δεν είναι καθόλου απλό για τους ίδιους και την περιοχή τους.
Απέναντί τους «τα παιδιά με ημερομηνία λήξης» και από την άλλη μπερδεμένες αρμοδιότητες, λοξές ματιές στο πρόβλημα και έλλειψη σχεδίου ακόμη και για μια αξιοπρεπή αντιμετώπισή του.
Χθες, για μια ακόμη φορά, οι πολίτες άκουσαν το… ρόγχο του νεαρού.
Η Πολιτεία χάθηκε μεταξύ ΕΚΑΒ και ΟΚΑΝΑ.
.............

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Πάτρα: Εδώ και λίγες μέρες, στους δρόμους κυκλοφορεί ένα ταξί... αλλιώτικο από τ' άλλα – Οικονομία έξι λεπτά το χιλιόμετρο με τα υβριδικά αυτοκίνητα

Ο λόγος για το ταξί με αριθμό κυκλοφορίας ΤΑΕ 1462, του συμπολίτη Παναγιώτη Χατζή, του πρώτου αυτοκινητιστή της πόλης που απέκτησε υβριδικό μοντέλο έχοντας ως στόχο την εξοικονόμηση καυσίμων.
Τα έξοδά του για καύσιμα έχουν περιοριστεί πλέον γύρω στα 6 λεπτά το χιλιόμετρο, έναντι 11 - 11,5 λεπτών, που ήταν με το προηγούμενο συμβατικό ταξί του.
Δεδομένου, λοιπόν, ότι η αγορά του υβριδικού Honda Civic του στοίχισε 21.000 ευρώ και αν ληφθεί υπόψη ότι έχει οικονομία περίπου 300 ευρώ το μήνα, υπολογίζει να κάνει απόσβεση σε τρία - τέσσερα χρόνια.
Ήδη στη Θεσσαλονίκη έχουν πουληθεί 18 - 20 υβριδικά ταξί και αρκετά στην Αθήνα.
.........
Περισσότερα: http://www.simerini.gr/?category=1&newsid35=12817&section=32


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Νεκρή εντοπίστηκε η αγνοούμενη στην Αιτωλοακαρνανία

Το πτώμα της 45χρονης γυναίκας, η οποία αγνοούνταν από τις 2 Οκτωβρίου, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο σύζυγός της παρασύρθηκε από νερά χείμαρρου στο χωριό Ποταμούλα του νομού Αιτωλοακαρνανίας, εντοπίστηκε στην τεχνητή λίμνη «Στράτος» του δημοτικού διαμερίσματος Παρακαμπυλίων του νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Θεσσαλινίκη: Και τραυματισμοί στις καταλήψεις

Νεαροί εισέβαλλαν χθες το βράδυ στο 301ο Γυμνάσιο, στην περιοχή Χαριλάου, που βρίσκεται υπό κατάληψη εδώ και τέσσερις μέρες και επιτέθηκαν στους μαθητές με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό δυο παιδιών.


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Πάτρα: Σωματικό έλεγχο ακόμα και στους αστυνομικούς αποφάσισε το Δικαστήριο, μετά από καταγγελίες δικηγόρων για πιθανότητα παράνομων ηχογραφήσεων!

Ζήτησε από το δικαστήριο να ληφθούν μέτρα έτσι ώστε να μη γίνεται παράνομη φωνοληψία, καθώς, όπως είπε χαρακτηριστικά, οι άνδρες των ΕΚΑΜ έχουν ειδικές συσκευές μετάδοσης και αναπαραγωγής ήχου κόστους 14.000 ευρώ, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να ξέρει τι κουβαλάνε οι αστυνομικοί στα τσαντάκια τους!
«Κάνουμε δίκη με κοριούς!» είπε και πρότεινε να δοθεί εξοπλισμός ραδιοεντοπισμού και παρεμβολών από την ΕΥΠ για να διασφαλιστεί η μη φωνοληψία από κανέναν.
........
Συνεχίζεται...
Η πρόεδρος του δικαστηρίου παρατήρησε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει και αποφάσισε από εδώ και στο εξής να ελέγχονται όλοι όσοι μπαίνουν στην αίθουσα του Δικαστηρίου (δικηγόροι, αστυνομικοί, ακροατήριο και κατηγορούμενοι) για συσκευές καταγραφής, ενώ ζήτησε όλα τα κινητά τηλέφωνα να είναι κλειστά μέσα στην αίθουσα!
………
Περισσότερα: http://www.patranews.gr/news.asp?ID=10678

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Φαρραί Αχαΐας: Έκανε κατάσχεση στο αυτοκίνητο του Δήμου επειδή την είχε απλήρωτη από τον Ιανουάριο του 2007!

Σε κατάσχεση περιουσιακού στοιχείου του Δήμου Φαρρών (ενός αυτοκινήτου) προχώρησε έπειτα από δικαστική απόφαση, μια υπάλληλος του Δήμου, η οποία παραμένει απλήρωτη από τον Ιανουάριο του 2007!
Πρόκειται για την Όλγα Ματσάγκα, η οποία μονιμοποιήθηκε στον Δήμο Φαρρών με το Διάταγμα Παυλόπουλου.
«Η υπάλληλος είναι διορισμένη με δυο αποφάσεις του ΑΣΕΠ. Υπάρχει υπουργική απόφαση που την έχει κατατάξει στη θέση της ο Δήμαρχος προσέφυγε στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών όπου έχασε τη δική όμως ο ίδιος επιμένει να θέλει να διώξει την υπάλληλο», σχολίασε ο δικηγόρος Άγγελος Πίγκας.
........
Συνεχίζεται...

Η υπάλληλος προσέφυγε στη Δικαιοσύνη και βγήκε απόφαση για καταβολή των μισθών. Εφόσον αυτό δεν συμβεί θα συνεχίσουν οι πλειστηριασμοί: «Εκτελέσαμε μια απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πατρών για δεδουλευμένους μισθούς που αρνιόταν ο Δήμαρχος να πληρώσει. Ο κ. Δήμαρχος έχει εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα και απορρίφθηκαν όλες οι αιτήσεις αναστολής που έχει κάνει και αρνείται να πληρώσει. Το δικαστήριο υποχρέωσε κάθε μήνα να καταβάλλεται ο μισθός. Δεν γίνεται αυτό και προχωρήσαμε στην κατάσχεση, ενώ το ίδιο θα γίνει και στην συνέχεια αν συνεχίσει η ίδια ιστορία».
Το πρωί της Πέμπτης υπάρχει και νέα δίκη με την οποία η υπάλληλος ζητάει αποζημίωση ύψους 100.000 ευρώ για προσβολή της προσωπικότητας καθώς ο Δήμαρχος αρνείται να της δώσει αντικείμενο. «Έχει απευθυνθεί στο Υπουργείο, στην Περιφέρεια, όπου μπορεί και αφού έχει εκθέσει τις απόψεις του, όλοι του έχουνε πει, εφάρμοσε τις αποφάσεις. Απασχόλησέ την και πλήρωσέ την», συμπλήρωσε ο κ. Πίγκας.
Να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος Φαρρών, δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο επί του θέματος.
……….
Από: http://www.patranews.gr/news.asp?ID=10677

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Λάρισα: Νεκρός από κατάποση κοκαΐνης προσπαθώντας να αποφύγει τη σύλληψη

Κατάπιε 20 γραμμάρια κοκαΐνης που είχε στην κατοχή του για να μη συλληφθεί από αστυνομικούς που έκαναν έφοδο στο σπίτι του, με αποτέλεσμα να πεθάνει.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν τουλάχιστον 20 ζευγάρια παπούτσια φοιτητών και άλλα τόσα από κατάστημα υποδημάτων, μεγέθους 40-42!

Οι φοιτητές τα είχαν αφήσει έξω από τα δωμάτιά τους και μέσα σε ένα βράδυ, είκοσι ζευγάρια παπουτσιών «έκαναν φτερά».
Μετά οι δράστες έκλεψαν και άλλα είκοσι ζευγάρια παπούτσια, μεγέθους 40 έως 42 από κατάστημα υποδημάτων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Κατάθεση-έκπληξη στη δίκη του Άλεξ - Αστυνομικός έβγαλε το πιστόλι του και απείλησε τον νεαρό από την Αλβανία να ομολογήσει ότι σκότωσε τον Άλεξ

«Άφωνο» άφησε το ακροατήριο η αδερφή του ανήλικου Αλβανού κατηγορουμένου στη δίκη που διεξάγεται για την εξαφάνιση του ΆΑλεξ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μάρτυρας αποκάλυψε ότι στις 28 Μαΐου 2006, την ημέρα προσαγωγής των πέντε κατηγορουμένων στην Ασφάλεια Βέροιας, αστυνομικός (τον οποίο κατονόμασε) μέσα στο γραφείο του έβγαλε το πιστόλι του και απείλησε τον νεαρό από την Αλβανία να ομολογήσει ότι σκότωσε τον Άλεξ.
......
Περισσότερα: http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=21&la=2&catid=1&artid=850508

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τη σκιά του τρίτου ατόμου που πιθανόν να κρύβεται πίσω από τη στυγερή δολοφονία του ηθοποιού Σεργιανόπουλου αναζητεί η δεύτερη τακτική ανακρίτρια

Σύμφωνα με πληροφορίες, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι εξερχόμενες κλήσεις από το κινητό τηλέφωνο του αδικοχαμένου ζεν πρεμιέ, καθώς και του Γεωργιανού δολοφόνου, οι οποίες έγιναν κατά το χρονικό διάστημα από τις 20 Μαΐου μέχρι το χάραμα της 4ης Ιουνίου. Το εξαιρετικά περίεργο (αν όχι ύποπτο) της ιστορίας είναι το εξής: Με βούλευμα διατάσσεται η άρση απορρήτου σε όλα τα τηλέφωνα θύματος και δράστη (από 20-5 έως 4-6-2008). Στη δικογραφία, ενώ υπάρχουν οι κλήσεις που δέχτηκε το θύμα στο σταθερό και στο κινητό του τηλέφωνο, δεν επισυνάπτονται οι αναλυτικές καταστάσεις των εξερχόμενων κλήσεων από το κινητό τηλέφωνο του Νίκου Σεργιανόπουλου και απουσιάζει παντελώς η λίστα με τα τηλέφωνα που έκανε και δέχτηκε ο δράστης πριν από το έγκλημα.
........
Περισσότερα: http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=21&la=2&artid=850253&catID=16

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Η κυβέρνηση του Μαυροβουνίου αναγνώρισε επίσημα το Κόσοβο ως ανεξάρτητο κράτος, ενώ, λίγες ώρες αργότερα, το ίδιο έπραξε και η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ

Ο υπουργός Εξωτερικών του Μαυροβουνίου, Μίλαν Ρούσεν δήλωσε ότι το Μαυροβούνιο έλαβε αυτή την απόφαση σε συνεργασία με την ΠΓΔΜ, μετά από πίεση από τις ΗΠΑ και την ΕΕ.

Η αναγνώριση εκ μέρους του Μαυροβουνίου εντείνει τις σχέσεις του με την Σερβία που είναι κατηγορηματικά αντίθετη με την αναγνώριση του Κοσόβου και μετά την απόφαση της Ποντγκόριτσα, ζήτησε από τον πρεσβευτή του Μαυροβουνίου στο Βελιγράδι να εγκαταλείψει τη χώρα.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ανακάλυψε με γραφολόγο την ταυτότητα του blogger που έγραφε εις βάρος του, τον συνάντησε και τον ξυλοκόπησε!

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...