Ειδήσεις

23 Δεκ 2008

Χρόνια πολλά!


Χ ρ ό ν ι α
π ο λ λ ά !


S t u d i o A - b l o g

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ο Αλέξης, το γήπεδο και ο λαϊκισμός

Μήνυμα αναγνώστη
...
Το άρθρο αυτό είναι δημοσιευμένο στο ημερήσιο φύλλο της Sport Day της 18/12/2008. Η φωτογραφία είναι από το ίδιο άρθρο.

SportDay / Καρπετόπουλος Αντώνης
18/12/2008, 15:29
Έχει μπλέξει άσχημα ο Συνασπισμός με την ιστορία του γηπέδου του Παναθηναϊκού. Η ευχή μου στον Αλέξη Τσίπρα κυρίως, αλλά και στον Αλέκο Αλαβάνο, που αναγκάστηκε να κάνει συνέντευξη Τύπου για να ξεκαθαρίσει (;) τη θέση του κόμματός του για το θέμα του Βοτανικού, είναι η ιστορία να τους γίνει μάθημα. Και να καταλάβουν ότι η πολιτική που περιορίζεται στη διαμαρτυρία είναι τόσο στείρα ώστε σου γυρνά κατάμουτρα. Κυρίως όταν σε αρκετές περιπτώσεις δεν έχεις το σθένος να την υποστηρίξεις γιατί τη βάσισες σε μια συνθηματολογία, τις συνέπειες της οποίας δεν είχες υπολογίσει.



Χθες ο Τσίπρας επανέλαβε την πρόσφατη τοποθέτησή του ότι ο Συνασπισμός δεν είναι κατά του γηπέδου του ΠΑΟ. «Υπάρχει μια συντονισμένη επιχείρηση επικοινωνιακής λάσπης απέναντι στη στάση του Συνασπισμού», είπε και πρόσθεσε ότι απευθύνει έκκληση στους ιθύνοντες του ΠΑΟ να μην μπουν σε αυτή τη λογική, γιατί «ο Συνασπισμός δεν είναι κατά της κατασκευής του γηπέδου». Δεν χρειάζεται να βάλει και τα κλάματα: το καταλάβαμε. Προφανώς δεν είναι κατά της κατασκευής του γηπέδου, μόνο που αυτό το ανακάλυψε τώρα, όταν άρχισαν οι αντιδράσεις των οπαδών. Στις 2 Δεκεμβρίου π.χ., όταν συζητήθηκε στη Βουλή έπειτα από επερώτηση βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ το θέμα, ο Γρηγόρης Ψαριανός (που ελπίζω να είναι πιο συνεπής από τον Τσίπρα σε όσα υποστηρίζει) είχε δηλώσει επί λέξει ότι «εμείς (σ.σ.: δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ) λέμε τα γήπεδα να γίνουν εκτός του πολεοδομικού ιστού της πόλης» -σόρι, αλλά δεν άκουσα κάποιον από τους ηγέτες του Συνασπισμού να τον διορθώνει. Γιατί, άλλωστε να τον διορθώσει; Ο Γρηγόρης ήταν εντός γραμμής! Το κακό είναι ότι στο μεταξύ η γραμμή άλλαξε.


Ελπίδα


Στην Ελλάδα μπορείς να λες ό,τι θες με την ελπίδα ότι κανείς δεν θα θυμάται τίποτα. Έλα, όμως, που τα άτιμα τα γραπτά μένουν. Η δημοτική παράταξη από την οποία (για να μην ξεχνιόμαστε) ξεκίνησε την πολιτική καριέρα του ο ίδιος ο Τσίπρας, η Ανοιχτή Πόλη, είναι ανοιχτά κατά του σχεδίου της διπλής ανάπλασης από το 2006! Και είναι όχι στα λόγια, αλλά με πράξεις. Από τότε, όταν ο Βωβός δεν είχε αγοράσει στην περιοχή ούτε τετραγωνικό, με δελτίου Τύπου (!) ο ίδιος ο Τσίπρας και η παράταξή του μας πληροφορούσαν ότι «η τροπολογία που έδωσε στη δημοσιότητα ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, σε συμφωνία με τον Δήμο Αθηναίων και τον κ. Γ. Βαρδινογιάννη, σχετικά με το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Ελαιώνα και την αξιοποίηση του χώρου του γηπέδου της Λ. Αλεξάνδρας, αποτελεί ένα ακόμα περιβαλλοντικό και οικονομικό σκάνδαλο».



Σε αυτό το δελτίο Τύπου εγώ τις λέξεις «Βωβός» και «mall» δεν τις βρήκα πουθενά γραμμένες! Τον Βαρδινογιάννη καταγγέλλει, την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τον δήμο και την κυβέρνηση και μάλιστα παίρνει θέση και κατά της ανάπλασης της Λεωφόρου, διότι θα πειραχτούν, λέει, αν γίνει πράξη το σχέδιο, μερικά προσφυγικά σπίτια από αυτά που είναι δίπλα στον Αρειο Πάγο! Η Ανοιχτή Πόλη τη διαφωνία της με το σχέδιο για το γήπεδο την εξέφραζε διαρκώς και σε κάθε ευκαιρία. Τον Δεκέμβρη του 2007 π.χ. η Ανοιχτή Πόλη, πάλι με Δελτίο Τύπου, αναρωτιέται με ποιον τρόπο θα εισπράττει χρήματα ο δήμος από τον ΠΑΟ και για να κάνει κατανοητή τη διάσταση του σκανδάλου υποστηρίζει ότι αν τα εισιτήρια του γηπέδου πωλούνται μέσω εταιρείας (μέσω της Ticket Club π.χ.), δεν υπάρχει πρόβλεψη για το πώς ο Δήμος θα πάρει τα χρήματά του. Διαβάζοντας τα δελτία Τύπου σχηματίζεις την εντύπωση ότι αυτό το γήπεδο είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο της Ελλάδας!


Θέση


Δεν με πειράζει η θέση -ίσα ίσα. Συμφωνώ απόλυτα και με τον Φώτη τον Κουβέλη, που χθες είπε ότι δεν γίνεται να στοχοποιούνται πολίτες επειδή έχουν οικολογικές ευαισθησίες: έχει δίκιο. Δεν θες, κύριε, το γήπεδο; Δικαίωμά σου -το λες και εισπράττεις ή τα «μπράβο» όσων συντάσσονται με την ανησυχία σου ή τα αναθέματα από όσους ισχυρίζονται ότι η συγκεκριμένη περιοχή αποτελεί ντροπή για την ίδια την πόλη της Αθήνας. Αλλά όποια κι αν είναι η θέση σου, πάρε τις ευθύνες που σου αναλογούν. Η θέση δεν με ενοχλεί, ο ΣΥΡΙΖΑ έτσι κι αλλιώς για όλα διαμαρτύρεται. Αυτό που με ενοχλεί είναι οι πολιτικές κωλοτούμπες, κυρίως διότι δείχνουν ότι οι κατά καιρούς θέσεις παίρνονται χωρίς να εξεταστούν οι περαιτέρω συνέπειες. Αυτό που έγινε στην προκειμένη περίπτωση είναι μια πράξη πολιτικής επιπολαιότητας, που τώρα πληρώνεται από τον ίδιο τον Συνασπισμό. Πολύ φοβάμαι ότι άλλες πράξεις πολιτικής επιπολαιότητας του ίδιου χώρου πληρώνονται από τη χώρα και από όλους μας.


Απλό


Το τι έχει γίνει στη συγκεκριμένη ιστορία είναι απλό. Ο Συνασπισμός πήρε θέση κατά του έργου στο όνομα μιας οικολογικής ευαισθησίας. Η Ανοιχτή Πόλη πολέμησε το σχέδιο όχι για να το ματαιώσει, αλλά για να έχει να λέει -κυρίως για να μπορεί να καταγγέλλει τον δήμαρχο, τον Βαρδινογιάννη, τα ντόπια συμφέροντα, την κυβέρνηση κ.λπ. Κάποια στιγμή οι 130 πολίτες προσέφυγαν στο ΣΤΕ -η προσφυγή έγινε για να μπορεί ο χώρος να υποστηρίζει ότι δεν μένει στα λόγια, αλλά προχωράει και σε πράξεις. Προφανώς κάπου ο Αρης Βωβός μπορεί και να βιάστηκε, σίγουρα το αληθινά ευαίσθητο ΣτΕ θέλησε να δει κάποια πράγματα. Στον Συνασπισμό δεν περίμεναν ότι το ΣτΕ θα έχει οικολογικές ευαισθησίες -πιθανότατα είχαν έτοιμες και τις επερωτήσεις για να το καταγγείλουν κι αυτό. Και ήρθε ξαφνικά η απόφαση και μπλέξανε. Οπως είμαι βέβαιος ότι θα έμπλεκαν αν αύριο έμπαιναν σε μια κυβέρνηση και έπαιρναν το Υπουργείο Παιδείας π.χ. Τότε θα διαπίστωναν πόσο δύσκολο είναι να κάνεις πράγματα, ειδικά όταν απέναντί σου έχεις ανθρώπους στους οποίους λες ότι όλα είναι μαύρα κι άραχνα κι ότι θα ζήσουν χειρότερα από τους πατεράδες τους!


Λαϊκισμός

Λένε ότι είναι θύματα λαϊκισμού. Δεν αντιλέγω. Από λαϊκισμό κάτι ξέρουν. Κυρίως από τον λαϊκισμό της ευαισθησίας.

http://syriza-watch.blogspot.com/2008/12/blog-post_18.html

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Πάμε Κέντρο : Η Αγορά του Κέντρου είναι εδώ και σε περιμένει - Πού θα γίνουν εκδηλώσεις

Μήνυμα αναγνώστη
.........
Τα πρόσφατα γεγονότα στην Αθήνα έπληξαν την εικόνα, την παραγωγική και εμπορική δραστηριότητα της πόλης σε μια περίοδο που υπό κανονικές συνθήκες κυριαρχεί η χαρά και η εορταστική διάθεση των ημερών.
Είναι αναγκαίο να δοθεί το μήνυμα ότι η πόλη μπορεί να ξεπεράσει την κρίση αυτή και να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς ζωής μακριά από εντάσεις και επεισόδια, ότι η Αθήνα θα ζήσει και θα γιορτάσει τα Χριστούγεννα.
Με στόχο την ενίσχυση της εμπορικής δραστηριότητας στα καταστήματα της Αθήνας στις περιοχές που επλήγησαν από τις πρόσφατες καταστροφές, στην ενδυνάμωση του αισθήματος κοινότητας μεταξύ των κατοίκων της Αθήνας και την τόνωση της χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας στην πόλη ο Δήμος Αθηναίων θα πραγματοποιήσει σειρά εκδηλώσεων σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, από την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008 έως και την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2008 στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων για τα Χριστούγεννα 2008 με κεντρικό τίτλο Πάμε Κέντρο :
Η Αγορά του Κέντρου είναι εδώ και σε περιμένει Happening, μουσικές, θεατρικές , καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και δρώμενα περιμένουν όχι μόνο τους δημότες, αλλά και τους επισκέπτες της πόλης από όλη την Ελλάδα.
Τους μικρούς φίλους του Δήμου θα εντυπωσιάσουν οι ζογκλέρ και ξυλοπόδαροι ντυμένοι με χριστουγεννιάτικη αμφίεση με επιδείξεις δεξιοτεχνίας που κόβουν την ανάσα.
Ο κόσμος στους ειδικά στολισμένους δρόμους θα γευτεί παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκά και κρασί υπό τους ήχους χριστουγεννιάτικων μελωδιών από μουσικά συγκροτήματα.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου - Ερμού 17:30 – 20:30
Σάββατο 20 Δεκεμβρίου - Πλ. Κοραή 17:00 – 20:00
Κυριακή 21 Δεκεμβρίου - Αιόλου 11:30 – 14:30
Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου - Βουκουρεστίου 11:30 – 14:30
Τρίτη 23 Δεκεμβρίου - Πατησίων 17:30 – 20:30
Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου - Ερμού 17:30 – 20:30
Σάββατο 27 Δεκεμβρίου - Σκουφά 17:00 – 20:00
Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου - Μοναστηράκι 11:30 - 14:30
Τρίτη 30 Δεκεμβρίου - Σταδίου 17:30 – 20:30

http://www.athinapoli.gr/

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Το Salonica - Press σας εύχεται καλές γιορτές!

Μήνυμα αναγνώστη


Το Salonica - Press σας εύχεται καλές γιορτές!

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

ηλεκτρονικό μηνιαίο περιοδικό ENIMERWSI-GR

Καλησπέρα σε όλες και σε όλους σας,
θέλαμε να σας ενημερώσουμε με μεγάλη μας χαρά ότι ετοιμάζουμε με τον νέο χρόνο που έρχεται μια καινούργια μηνιαία ηλεκτρονική έκδοση.
Θα είναι το ηλεκτρονικό περιοδικό enimerwsi-gr.
Στόχος του θα είναι να περιέχει συναρτήσεις από ειδήσεις, νέα, απόψεις και επικαιρότητα μέσα από τα μάτια των ελληνικών blogs.
Για το εγχείρημα αυτό θα χρειαστούμε φυσικά την βοήθεια όλων σας. Ό,τι έχετε δημοσιεύσει και πιστεύετε ότι θα μπορούσε να συμπεριληφθεί στο τεύχος θα το περιμένουμε στο email: enimerwsi@gmail.com.
Όπως βέβαια όλοι θα γνωρίζεται υπάρχει και η περιοδική έκδοση i-panic.
Είναι μια έκδοση που την παρακολουθούμε κάθε μήνα με αμείωτο ενδιαφέρον και σε καμία περίπτωση δεν θα θέλαμε να κάνουμε κάτι παρόμοιο με αυτήν.
Άλλωστε η blogoσφαιρα δεν πιστεύουμε ότι είναι για ανταγωνισμό. Αυτό το αναφέρουμε για να μην παρεξηγηθεί το εγχείρημα που ξεκινάμε.
Αναμένοντας ιδέες αλλά και δικές σας αναρτήσεις,

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Enimerwsi-gr

http://enimerwsi-gr.blogspot.com/

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Πώς ήξερε αυτός που ετοίμασε το αυτόματό του και στήθηκε στις 05:30 το πρωί στο ΠΟΛΥΒΟΛΕΙΟ ότι θα περάσει από εκεί η κλούβα των ΜΑΤ;

Μήνυμα αναγνώστη
.......
Πώς μπορεί κάποιος να γνωρίζει ότι τα ξημερώματα της Τρίτης 23 Δεκεμβρίου, θα περάσει από το σημείο εκείνο η κλούβα των ΜΑΤ και να πυροβολήσει δύο φορές εναντίον της; Είναι δυνατόν να πάρει κάποιος το όπλο του, και να στηθεί στο χώρο του πολυβολείου (όπως όλοι λένε) και να περιμένει …. μήπως και περάσει κάποια κλούβα των ΜΑΤ από εκεί;
Και από την άλλη… τι θέλουν να μας πουν; Ότι είχε πληροφόρηση από την ομάδα των ΜΑΤ ότι θα περάσουν από εκεί; Αλλιώς ποιος λογικός … "τρομοκράτης" θα ενεργούσε έτσι ανοργάνωτα; … Ποιον κοροϊδεύουν;

Από: http://greekriots.wordpress.com

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Φορολογική συνείδηση...

Μήνυμα αναγνώστη
........
Τυχαία είδα αυτό http://www.forologikisinidisi.gr/.
Έχει ένα τρέιλερ που λέει ώρα είναι να αποκτήσουμε φορολογική συνείδηση, μιλάμε για πολλά γέλια, το ανέκδοτο του χρόνου που πέρασε.
Υποψιάζομε ότι το έγραψε ο Βουλγαράκης με τον Ρουσόπουλο ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕ Ο ΕΦΡΑΙΜ και βέβαια το πληρώσαμε εμείς από την φορολογία.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΩΔΙΑ: http://anemos5.blogspot.com

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Λιγότεροι οι χειριστές από τα ελικόπτερα;

Μήνυμα αναγνώστη

......
Έπειτα από ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή το ΠΑΣΟΚ σχετικά με την αντιστοιχία μεταξύ χειριστών και ελικοπτέρων σε μονάδες της Αεροπορίας Στρατού, η κατάσταση εμφανίζεται ανησυχητική. Συγκεκριμένα στο 1ο ΤΕΑΣ (Τάγμα Ελικοπτέρων Αεροπορίας Στρατού) φαίνεται ότι σε συνολική δύναμη 43 ελικοπτέρων αντιστοιχούν μόνον 26 χειριστές-κυβερνήτες.
Στο 2ο ΤΕΑΣ η αντιστοιχία διαμορφώνεται σε 21 ελικόπτερα προς 17 χειριστές-κυβερνήτες.
Στο 4ο ΤΕΑΣ σε 15 ελικόπτερα Chinook αντιστοιχούν 12 χειριστές-κυβερνήτες.
Στην ίδια ερώτηση επισημάνθηκε ότι όταν (επιτέλους) παραληφθούν τα νέα μεταφορικά ελικόπτερα ΝΗ-90, θα γίνει αναγκαστικά μετάθεση αριθμού χειριστών-κυβερνητών, με συνέπεια την περαιτέρω μείωση της αναλογίας μεταξύ ελικοπτέρων και ιπταμένων.
Οι μονάδες που αντιμετωπίζουν προβλήματα στελέχωσης θα μειώσουν ακόμη περισσότερο την επιχειρησιακή τους ικανότητα, με κίνδυνο να καταστούν μονάδες εκτός αποστολής. Αν τα προαναφερθέντα είναι απολύτως βάσιμα, θα πρόκειται για ένα ακόμη δείγμα μιας εξαιρετικά επικίνδυνης πραγματικότητας, η ευθύνη για την οποία δεν βαρύνει την πολιτική αλλά ουσιαστικά τη στρατιωτική ηγεσία, που έχει μάθει να μην αντιδρά στις ποικίλες μεθοδεύσεις.
ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ιδού το παρακράτος του Παυλόπουλου και του Καραμανλή

Μήνυμα αναγνώστη

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2008/12/blog-post_6213.html

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Σε τέσσερις μήνες θα το έχεις καταλάβει...

Μήνυμα αναγνώστη

Σε τέσσερις μήνες θα το έχεις καταλάβει...

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ποινικοποίηση της μεταμφίεσης εδώ και τώρα!

Μήνυμα αναγνώστη

Ποινικοποίηση της μεταμφίεσης εδώ και τώρα!

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τρεις ήπειροι κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς internet! - Πανικός λόγω ζημιάς σε υποθαλάσσια καλώδια

Μήνυμα αναγνώστη

Τρείς ήπειροι κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς internet!

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Η Ν.Δ. κλείνει τα Kέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης.




Από: http://tvstarnews24.blogspot.com/

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Καλές γιορτές από το taxalia.blogspot.com

Μήνυμα αναγνώστη

.....

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Καλές γιορτές από το κομματόσκυλο


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Η βλακεία είναι ανίκητη!

Μήνυμα αναγνώστη
......
Η βλακεία είναι ανίκητη!

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Παπαθεμελής προς κυβέρνηση: Κάντε ένα Χριστουγεννιάτικο δώρο στο λαό - Απαλλάξτε τους από τα διόδια για 15 μέρες

Μήνυμα αναγνώστη
......
«Να απαλλάξει τους οδηγούς για 15 μέρες από τα διόδια, ως Χριστουγεννιάτικο δώρο στο λαό που βογκά κάτω από τα οικονομικά βάρη» ζητά με έκκλησή του προς την κυβέρνηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης κ. Στέλιος Παπαθεμελής. Και προσθέτει στη σχετική του δήλωση: «Κάτω από άλλες συνθήκες πριν ένα χρόνο, η κυβέρνηση αποφάσισε να παραχωρήσει με μια αποικιοκρατικού τύπου σύμβαση που υπέγραψε με ιδιωτικές εταιρίες, τα δικαιώματα είσπραξης των διοδίων.
.........
Συνεχίζεται...

«Να απαλλάξει τους οδηγούς για 15 μέρες από τα διόδια, ως Χριστουγεννιάτικο δώρο στο λαό που βογκά κάτω από τα οικονομικά βάρη» ζητά με έκκλησή του προς την κυβέρνηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης κ. Στέλιος Παπαθεμελής. Και προσθέτει στη σχετική του δήλωση: «Κάτω από άλλες συνθήκες πριν ένα χρόνο, η κυβέρνηση αποφάσισε να παραχωρήσει με μια αποικιοκρατικού τύπου σύμβαση που υπέγραψε με ιδιωτικές εταιρίες, τα δικαιώματα είσπραξης των διοδίων.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Το πολιτικό πρόβλημα και ο ρόλος των μέσων

Το πολιτικό πρόβλημα και ο ρόλος των μέσων

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Περί θεωριών συνομωσίας

Μήνυμα αναγνώστη
.........

Πολλά ακούγονται και κυρίως γράφονται με αφορμή τα τελευταία γεγονότα στην Ελλάδα.
Μία εκδοχή είναι αυτή των θεωριών συνωμοσίας ότι όλοι απεργάζονται το κακό της Ελλάδας κλπ.
Ακόμα κι αν κάποια πράγματα έχουν βάση (η ιστορία θα δείξει), ας είμαστε αρκετά προσεκτικοί πριν βγάλουμε άκριτα και βιαστικά συμπεράσματα που μόνο κακό κάνουν. Τόσο σε αυτούς που τα γράφουν, αφού υπονομεύουν το κύρος τους, αλλά νομίζω και σε σε όσους τα διαβάζουν.
Περισσότερα: ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ UCK ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΤΟΥΡΚΟΙ "ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ"ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ κ.λ.π.

Δούδης Δημήτρης
Μαθηματικός

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

To Geopolitics-Gr σας εύχεται

To Geopolitics-Gr σας εύχεται


Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το 2009 !

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Το 2009 ας φωτίσει τα θολά μυαλά όλων μας...

Φέτος δεν θα μείνουμε στις συνηθισμένες ευχές… ούτε χρόνια πολλά, ούτε καλή χρονιά.
Θα ευχηθούμε σε όλους μας υγεία πάνω από όλα, καλές σκέψεις, έντιμες πράξεις, καθαρά μάτιααξιοπρέπεια και ποιότητα.
Φέτος ας κοιτάξουμε στα μάτια τα παιδιά μας και να τους ευχηθούμε να μην γίνουν σαν και εμάς… αδίστακτοι.
Ας τους ευχηθούμε ότι θα μας διδάξουν αυτά τον πολιτισμό που εμείς τους στερήσαμε.Ας τους ευχηθούμε να έχει επιτυχία και αποτέλεσμα, η επανάστασή που κάνουν ενάντια στους γονείς τους…Ας τους ευχηθούμε να βρουν τις αξίες, τα όνειρα, τα οράματα και τις ελπίδες που τους στερήσαμε.
Ας ευχηθούμε το φως του ΑΣΤΡΟΥ της Βηθλεέμ να φωτίσει τα θολά μυαλά όλων εμάς των μεγαλυτέρων…
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
http://ellines-energoi-polites.blogspot.com/

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Christmas Wishes

Η EuroCharity σας εύχεται Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος!
Για να δείτε την κάρτα πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο http://www.eurocharity.org/article.php?article_id=5372

Wishes for Merry Christmas and a Happy New Year!
To display the Christmas card, click on the following link http://www.eurocharity.org/en/article.php?article_id=5372

EuroCharity.org
Corporate Social Responsibility
Directory Greece
E-mail: info@eurocharity.org
URL: http://www.eurocharity.org

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

«Μέλι», και… «κεχρί»!

Μήνυμα αναγνώστη

«Μέλι» και… «κεχρί»!

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ο μεμονωμένος εξοστρακισμένος πρωθυπουργός

Μήνυμα αναγνώστη
...........
http://mikrosfokion.blogspot.com/2008/12/66.html

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τα Κοντά Παντελονάκια

Τα Κοντά Παντελονάκια
Θεόδωρε,
Μου φαίνεται ότι Οσμιζόμενος Εκλογές είπες ας βγω στο Κλαρί έτσι για να με δουν οι Πρώην Ψηφοφόροι μου.
Εγώ μ’ αυτήν μου την Επιστολή δεν βγαίνω να Υπερασπισθώ κανέναν Αλαβάνο-Τσίπρα. Όμως μου φαίνεται στο Γραφείο Κλεισμένος δεν πήρες χαμπάρι τι Διαμείβεται σήμερα για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ μετά από Πολλά χρόνια στην Ελληνική Νεολαία και όχι Μόνο. Το φαινόμενο δε είναι πρωτόγνωρο διότι Ιστορικώς στην ‘’Εξαγριωμένη’’ Νεολαία Ενσωματώνονται Παιδιά της Μεσαίας τάξης και οι Παρυφές της ‘’Υψηλής’’.
........
Συνεχίζεται...

Type rest of the post hereΈχοντας Παιδιά και Ανίψια και φίλους αυτών, από 14 έως 30 ετών, που για πρώτη φορά όπως είπα ασχολούνται με
Την Πολιτική (που εσύ δεν πήρες χαμπάρι) και σε πληροφορώ περισσότερο ξύπνια από εμάς με ‘’Μακριά Παντελονάκια’’.
Οίδες?? τι Κοινωνία έχουμε Φτιάξει. Εγώ κι ας μην Κυβέρνησα Βάζω και τον Εαυτό μου μέσα.
Το Υπονοούμενο-Συμφραζόμενο από τα ‘’Κοντά Παντελονάκια’’ για όλα αυτά τα παιδιά ήταν πως είναι ακόμη
Άμυαλα-Ανώριμα-Κακομαθημένα κλπ Επίθετα και Ευτυχώς-Δυστυχώς για σένα πιασαν το ‘’Μήνυμα’’ .
Λοιπόν Θεόδωρε εσύ που δεν Φοράς ‘’Κοντά Παντελονάκια’’ προ πολλού, σε χαρακτηρίζουν τα Ανωτέρω Επίθετα
Αντιστρόφως. Μυαλωμένος-Ώριμος-Συνετός κλπ, άκου τα ‘’Χαμπέρια’’ που λένε στο Χωριό μου.
Δεν φοράς μεν ‘’Κοντά Παντελονάκια’’ αλλά ‘’Κοντούς Οφθαλμούς’’ (Κοντόφθαλμος) ΣΙΓΟΥΡΑ.
Όντας Υπουργός Εξωτερικών ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣ??? πως οι Ελληνικές ‘’Μυστικές’’ Υπηρεσίες προ Αμνημονεύτων
Ετών είναι Διαβρωμένες από Αλλότριες Υπηρεσίες και το πράγμα αμέσως θα το μάθαινε η ΜΙΤ???, συν τοις άλλοις
Λειτουργείς Επικινδύνως, στέλνοντας τον Οτσαλάν στο Γκιζντάν (Τούρκικα = Φυλακή-Κάτεργο).
Εγώ βεβαίως δεν σε Εγκαλώ για Πράξεις του Παππού σου, τι Φταις εσύ, όμως τα Γονίδια θες δεν θες τα κουβαλάς
Θεόδωρε, πρώην ‘’Επαναστατημένε’’ Κουκουέ, που βιάστηκες να βγάλεις τα ‘’Κοντά Παντελονάκια’’.
‘’Ποτέ δεν τόλμησα να είμαι επαναστάτης στα νιάτα μου γιατί
φοβόμουν πως έτσι θα γινόμουν συντηρητικός στα γεράματα’’
Robert Frost (Αυτός Θεόδωρε λέει και άλλα Σοφά Πράγματα αξίζει τον κόπο να ρίξεις μια ματιά).
http://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Frost.
Εκτός αν και εσύ, όπως ο Πρώην Συνάδερφός σου Κούβελας, τους Ποιητές τους Θεωρείς Λαπάδες (αλήθεια που Βόσκει αυτή η Ψυχή??
Διετέλεσε και Υπουργός Πολιτισμού Προάγοντας το έργο Λαπάδων, σεις Θεόδωρε μας έχετε Τρελάνει Γενικώς).

Εγώ Θεόδωρε φορώ και για όσο μπορώ ακόμη‘’Κοντά Παντελονάκια’’, αν αναγκαστώ να τα βγάλω τότε….
‘’Κλαύτα Θεόδωρε’’ (Όπως κλαύτα Χαράλαμπε).

Φιλικά
Γιάννης
Ετών 55 (Από τους 45) με ‘’Κοντά Παντελονάκια’’ Όμως.

Δεν Ευελπίζομαι μεν ότι θα μου απαντήσεις προσωπικά.
Ευελπιστώ δε όπως μου απαντήσουν οι Γραμματείς σου
Που θα διαβάσουν το E-Mail, που εννοείται οδεύει προς
Πάσαν Κατεύθυνσιν.


Και για να γελάσουμε και Λίγο.
Δύο Αναρχικοί Παίζουν Σκάκι.
ΜΑΤ λέει ο ένας
ΝΤΟΥΟΥΟΥΟΥ λέει ο άλλος

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Μια... "καυτή" νύφη

Μήνυμα αναγνώστη
........
Δείτε μια... "καυτή" νύφη:

http://kosmosnews.blogspot.com/2008/12/blog-post_4472.html

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

«Αν δεν υπάρχει βίντεο, δεν υπάρχει ξυλοδαρμός»

Μήνυμα αναγνώστη
.......
http://apneagr.blogspot.com/

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Νέα υπόθεση ζαρντινιέρας

Μήνημα αναγνώστη
.......
Ο 17χρονος μαθητής Παν. Κουλουβάκος-Αθάνατος, κάτοικος Περιστερίου κι άλλοι τρεις συνομήλικοι φίλοι του φεύγουν με το ΚΤΕΛ για Πάτρα προκειμένου να συμμετάσχουν στο καρναβάλι. Δύο ημέρες αργότερα μια τυχαία συνάντησή τους με τέσσερις «Ζητάδες» μετέτρεψε τις γλυκές αναμνήσεις του αποκριάτικου ξεφαντώματος σε εφιάλτη.

Περισσότερα: http://apneagr.blogspot.com/

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Εκτός γραμμής ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ η Α΄ ΕΛΜΕ Πέλλας;

Μήνυμα αναγνώστη

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Μηνύματα αναγνωστών

Η ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ για τα Χριστούγεννα στην πόλη…

ΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ !!!

ΗΠΙΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ

AYTO EINAI TO AΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΡΑΙΟΥ, ΣΤΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Παπαθεμελής: Σε χωματερή των Σκοπιανών, έχει μετατραπεί ο Αξιός ποταμός

Φωτογραφία της ημέρας από τους ελληνικούς δρόμους

Κρύβουν τα έγγραφα για το σχέδιο Ανάν

Ο Κυβερνήτης και ο… θρασύς - ανίκανος…

Η μεγάλη ανατροπή. Καταρρέει ο Καραμανλής

Ελπίδα (οι νέοι) και (δέος) οι κουκουλοφόροι

Έκαναν την Ακρόπολη πόρνη πολυτελείας και τώρα θίγεται το εθνικό-πολιτιστικό τους φρόνημα! Υποκριτές και Φαρισαίοι…

Φωτογραφία της ημέρας από τους ελληνικούς δρόμους
Αλέκο, διάβασες τις δηλώσεις του Σάββα Τσιτουρίδη στον «Αγγελιοφόρο»;

Ποιους εννοούν;

Όχι στα σωληνάκια της διαπλοκής

Ποιον κοροϊδεύουν;

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Κατεδάφιση γηπέδου με εκρηκτικά - Το εξαφάνισαν σε ένα λεπτό! - Βίντεο



Μισό λεπτό χρειάστηκε το στάδιο RCA Dome στην Ιντιανάπολη το περασμένο Σάββατο (20/12) για να μετατραπεί σε ένα σωρό ερειπίων. Ειδικοί υπάλληλοι χρησιμοποίησαν εκρηκτικά για να ανατινάξουν τη κατασκευή.
Το συγκεκριμένο στάδιο αποτελούσε έδρα των Indianapolis Colts, είχε κατασκευαστεί 24 χρόνια πριν (1984) και το επίσημο όνομα του ήταν Hossier Dome. Η ομάδα Colts μεταφέρθηκε στο καινούριο στάδιο Lucas Oil.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Πυροβόλισαν αυτοκίνητο των ΜΑΤ

Συνέβη στις 6 παρά 10 το πρωί.
Το αυτοκίνητο των ΜΑΤ έβγαινε από τις εγκαταστάσεις των ΜΑΤ στην περιοχή Γουδή και δέχτηκε πυροβολισμό.
Δεν υπάρχουν τραυματισμοί και οι πληροφορίες λένε ότι ο πυροβολισμός προήλθε από παλιό πυροβολείο που βρίσκεται στην Πανεπιστημιούπολη.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...