Ειδήσεις

26 Ιαν 2009

Τη Δευτέρα 26.1.2009 στις 9:56 το πρωί, έχουμε την πρώτη έκλειψη του χρόνου…

Είναι Ηλιακή, γίνεται στις 6 μοίρες του Υδροχόου, μαζί με τη Νέα Σελήνη στις 7 μοίρες του ζωδίου.
Η επιρροή της έχει αρχίσει από τις 11 του μήνα και θα είναι ισχυρή έως και μία εβδομάδα μετά.Δίας, Σελήνη και Ήλιος καθώς και η παρουσία του Βόρειου Δεσμού, αναπαύονται στο φιλόξενο Υδροχοΐσιο περιβάλλον καθισμένοι δίπλα, δίπλα.
……….
Συνεχίζεται…

Σε προσωπικό επίπεδο επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού Υδροχόος, Λέων, Σκορπιός και Ταύρος του πρώτου δεκαήμερου, καθώς και όσοι έχουν πλανήτες εκεί.

Η αισιοδοξία που φαίνεται να υπάρχει καθώς και η διάθεση αποφόρτισης, χρειάζονται προσοχή και σύνεση, για να μην μετατεθεί το φορτίο αλλού και βρεθούμε προ εκπλήξεων.

Η τάση για αποδέσμευση από ότι μας έχει περιορίσει σε σφιχτό κλοιό, θα είναι δηλωμένη σαν απαστράπτουσα λεζάντα, γύρω από κάθε τομέα που μας απασχολεί.

Υπάρχει η περίπτωση ικανοποίησης και η εύρεση λύσης, αλλά παράλληλα υπάρχει και η παγίδα να βυθιστούμε βαθύτερα, αν δεν προσέξουμε τα βήματά μας και τον χειρισμό των καταστάσεων.Σε γενικότερο επίπεδο, η έκλειψη αυτή για τον Ελλαδικό χώρο, είναι δυσκολοχώνευτη με αρκετές διαταραχές.

Αφροδίτη και Ουρανός από τους Ιχθείς είναι σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα της Ελλάδας και σύνοδο με την Αφροδίτη της, περνώντας από τον 11ο οίκο που έχει να κάνει με φίλους και εχθρούς.

Ξαφνικά γεγονότα ίσως βγουν στο προσκήνιο, ενώ ο Αρης σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα της Ελλάδας από τον 9ο οίκο θολώνει σχέσεις και διαπραγματεύσεις, οδηγώντας σε επιφανειακές εκλογικεύσεις χωρίς σταθερά θεμέλια.

Ο Κρόνος από την Παρθένο περνώντας από τον 5ο οίκο της Ελλάδας, είναι σε αντίθεση με την Αφροδίτη και σε τετράγωνο με τη Σελήνη της, ένα ΤΑΥ - Τετράγωνο που μαζί με τη συμμετοχή του Ουρανού, μπορεί να πυροδοτήσει γεγονότα μεγάλης έντασης, επιφέροντας συναισθήματα θλίψης και απόγνωσης.

Ο Ωροσκόπος της έκλειψης στους Ιχθείς, συμμετέχει κι αυτός στη σκληρή αντίθεση Κρόνου – Ουρανού.Χρειάζονται πολλές χωνευτικές προμήθειες, ώστε να κρατηθεί ένα ισορροπημένο επίπεδο που δύσκολα θα αποφύγει τον παρορμητισμό, τον άκρατο ενθουσιασμό και τη διάθεση εκτόνωσης σε λογικά πλαίσια.




Από: http://simmoria.blogspot.com/2009/01/261.html