Ειδήσεις

17 Ιαν 2009

Aισθάνoμαι "φωνή βοώντος εν τη ερήμω"

Μήνυμα αναγνώστη
…..

Με τον εφοπλιστή Παναγόπουλο αρκετά ασχολήθηκε ο τύπος, που στο κάτω, κάτω έχει και 20 εκατομμύρια να δώσει στους απαγωγείς για να σώσει την ζωή του.
Με μας τους άφραγκους που έχουμε κλατάρει από την οικονομική πολιτική του κυρίου Αλογοσκούφη και της κυβέρνησης πότε θα ασχοληθείτε;
"Όταν νομίζανε ότι θα τα "πάρουν" με την αύξηση της αντικειμενικής αξίας των ακινήτων για δυοσυνεχείς χρονιές, και την αύξηση των κυμαινόμενων επιτοκίων καπάκι και παρ ΄όλα αυτά δεν πήρανε τίποτα γιατί δεν αγόραζε σπίτια πλέον ο κόσμος και φοβότανε ή δεν είχε τα φόντα για να βγάλει δάνειο από την τις τράπεζες.
............

Συνεχίζεται…
Ταυτόχρονα με αυτή την φαεινή τους έμπνευση καταστρέψανε την ΟΙΚΟΔΟΜΗ και όλα τα συναφή με αυτήν επαγγέλματα από το 2006.Εγώ τότε είμουν μεσίτρια και επειδή δεν το πήρα χαμπάρι αμέσως ότι η οικοδομή "πέθανε" έκανα υπομονή μέχρι και το τέλος του 07 και "μπήκα μέσα μέχρι τ' αυτιά".
Τώρα οι Τράπεζες που μέχρι χτες μας παρακαλούσαν, την επιθετική και κερδοσκοπική τους πολιτική να βάλουμε δάνεια και κάρτες, σήμερα που η οικονομική κρίση έγινε παγκόσμια πλέον μας απειλούν ότι θα μας πάρουν και το σπίτι.
ΠΕΙΤΕ μου αν ξέρετε , όλα εκείνα που έλεγε ο Πρωθυπουργός για προστασία των δανειοληπτών
Ισχύουν ή είναι "σχέδια επί χάρτου " ακόμη.
Δηλαδή, ότι θα προστατεύσει την πρώτη κατοικία από,κατάσχεση, ότι δεν θα βάλουνε χέρι στις συντάξεις μέχρι 1500 Ε. Τουλάχιστον ας πάγωναν τα χρέη τώρα με αυτή την οικονομική κρίση για ανθρώπους που έκλεισαν τις δουλειές τους από την Πολιτική Αλογοσκούφη.
Δηλαδή, από τα δικά τους ΛΑΘΗ έχασα την δουλειά μου και θα χάσω και το σπίτι μου 45 τμ ;
Τι Πολιτική είναι αυτή που στηρίζει τους ΕΦΡΑΙΜ και καταποντίζει τον κοινωνικό ιστό τους κράτους;
Με αυτή την πολιτική που "τρώει το βιος του φτωχού" περιμένει να ξαναδεί Κυβέρνηση ;
Πείτε και εσείς κάτι για μας! Και εμάς μας έχουν απαγάγει οι Τράπεζες που μέχρι χθες είχαν ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ και σήμερα το παίζουν σκληροί και ζορίζονται να απορροφήσουνε τα 28 Δις.
Τα μαγαζιά φαλιρίσανε, ο κόσμος ψωνίζει μόνο για να φάει, η ανεργία " πετάει" κι αυτός .... το χαβά του.

ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ

Ευχαριστώ που με ακούσατε
γιατί αισθάνoμαι "Φωνή βοώντος εν τη ερήμω"