Ειδήσεις

10 Ιαν 2009

Ο ΟΗΕ θα επαναλάβει τη διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λωρίδα της Γάζας

Τα Ηνωμένα Έθνη θα επαναλάβουν τη διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας στους κατοίκους της Λωρίδας της Γάζας, αφού έλαβαν διαβεβαιώσεις για την ασφάλεια του προσωπικού τους από το Ισραήλ, αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα ο ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.
……
Συνεχίζεται…

Η Υπηρεσία Αρωγής του ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους Πρόσφυγες (Unrwa), διέκοψε, παρά την κρίσιμη κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας, από την Πέμπτη τις επιχειρήσεις της, όταν μια από τις φάλαγγες μεταφοράς ανθρωπιστικής βοήθειας επλήγη από ισραηλινές οβίδες και ένας Παλαιστίνιος οδηγός σκοτώθηκε. Ωστόσο η Unrwa ανακοίνωσε χθες ότι τα Ηνωμένα Εθνη έλαβαν αξιόπιστες διαβεβαιώσεις ότι η ασφάλεια του προσωπικού του ΟΗΕ, οι εγκαταστάσεις και οι ανθρωπιστικές επιχειρήσεις θα γίνουν πλήρως σεβαστές. "Επί της βάσεως αυτής, οι κινήσεις του προσωπικού του ΟΗΕ, που διεκόπησαν χθες , θα επαναληφθούν το συντομότερο δυνατόν", αναφέρεται στην ανακοίνωση. Η Διεθνής Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού από την πλευρά της έχει περιορίσει από χθες τις δραστηριότητές της στη Λωρίδα της Γάζας, όταν ένα από τα οχήματά της δέχθηκε πυρά, προερχόμενα πιθανότατα από τις ισραηλινές στρατιωτικές δυνάμεις.


ΑΠΕ

3 σχόλια:

Δ' Ενδειαν Δένδιαν Ν. είπε...

Ηθικόν δίδαγμα εκ την εκπομπής Μάνεση:

1. Καλέστε πάντα Αδωνη και Μανώλη. Αυτοί οι μαϊντανοί παραθύρων μπορεί να μην έχουν ποτέ κάτι να συνεισφέρουν στη συζήτηση ή την ειδησεογραφία, αλλά είναι πάντα πρόθυμοι, παράγουν τζερτζελέ τηλεθέασης, ευθυγραμμίζονται αυτομάτως με τον συμβουλάτορα Κύρτσο και κυρίως με τις συνεχείς διακοπές, θόρυβο και παρεμβολές, παρεμποδίζουν αποτελεσματικά όλους τους υπόλοιπους να ακουστούν.

2. Τις πλειοψηφίες ή τις μειοψηφίες δεν τις κρίνουν, ούτε τις ορίζουν οι ψήφοι αυτών που έχουν λόγο και ψήφο στα συγκεκριμένα όργανα. Τις αποφασίζουν οι εκδότες, όπως ο εκδότης και συμβουλάτορας του καταδικασμένου διεθνούς απατεώνα καναλάρχη, ο Κύρτσος!

StudioA-blog είπε...

Σας παρακαλούμε να μην βρίζετε.

Προσωπικοί χαρακτηρισμοί που δεν αποδεικνύονται νομίζουμε ότι δεν είναι αναγκαίοι για να γίνει διάλογος...

StudioA-blog είπε...

Σας θυμίζουμε απλώς ότι κάποτε διαμαρτυρόσασταν για τους αναγνώστες που έγραφαν άσχετα σχόλια, σε άσχετες αναρτήσεις.

Αυτό, σήμερα εσείς το κάνετε κατά κόρον...