Ειδήσεις

15 Ιαν 2009

Καίγεται το γραφείο του ΟΗΕ και του Reuters, αλλά και νοσοκομείο στη Γάζα

Δύο παλαιστίνιοι εικονολήπτες τραυματίσθηκαν κατά την ισραηλινή επίθεση εναντίον του κτιριακού συγκροτήματος που στεγάζει τα γραφεία του πρακτορείου Ρόιτερ και άλλων οργανισμών μέσων ενημέρωσης, αλλά και το γραφείο του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, στο κέντρο της πόλης της Γάζας.


ΑΠΕ: Τρία μέλη του προσωπικού της υπηρεσίας αρωγής του ΟΗΕ για τους παλαιστίνιους πρόσφυγες, της Unrwa, τραυματίσθηκαν σήμερα από οβίδες ισραηλινών αρμάτων μάχης που έπληξαν το κτίριο στο οποίο στεγάζεται στην πόλη της Γάζας, δήλωσε εκπρόσωπος του ΟΗΕ. "Οβίδες ισραηλινών αρμάτων μάχης έπεσαν στο κτιριακό συγκρότημα της Unrwa, τραυματίζοντας τρεις εργαζόμενους", δήλωσε ο εκπρόσωπος Αντνάν Αμπού Χάσνα.

ΑΠΕ: Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε νοσοκομείο της πόλης της Γάζας σήμερα μετά την πτώση ισραηλινών οβίδων, δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες και πηγές του νοσοκομείου.
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο νοσοκομείο Αλ-Κουντς, που ανήκει στον παλαιστινιακό Ερυθρό Σταυρό, όταν το κτίριο επλήγη κατά τη διάρκεια ισραηλινής επίθεσης στη συνοικία Ταλ Αλ-Χάουα της πόλης της Γάζας.