Ειδήσεις

24 Ιαν 2009

Τι λέει ο άνθρωπος που "φωτογραφήθηκε" ως ο αστυνομικός διευθυντής που υποδέχτηκε μεθυσμένος τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών

Την προηγούμενη εβδομάδα είδε το φως της δημοσιότητας πληροφορία σύμφωνα με την οποία, κατά την επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, ο Αστυνομικός Διευθυντής που τον υποδέχθηκε ήταν μεθυσμένος κάτι το οποίο διέψευσε κατηγορηματικά σύσσωμη η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.
Την επόμενη μέρα επισκεφθήκαμε την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών και μιλήσαμε με τον Αστυνομικό Διευθυντή, Γιώργο Καλογερόγιαννη ο οποίος στα 32 χρόνια που υπηρετεί στο σώμα δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα.
Ο ίδιος, όπως είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Studio ALPHA», εκείνο το βράδυ ήταν μέχρι και μίση ώρα πριν την επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, σε επίσκεψη σε αστυνομικά τμήματα μαζί με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Χρήστο Μαρκογιαννάκη και τον αρχηγό της Αστυνομίας Βασίλη Τσιατούρα.
Ο κύριος Καλογερόγιαννης πικραμένος αρνείται κατηγορηματικά ότι βρισκόταν σε κατάσταση μέθης καθώς ενημέρωσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για 15 λεπτά για όλα τα τρέχοντα ζητήματα της υπηρεσίας ενώ στη συνέχεια τον συνόδευσε μέχρι την έξοδο.
Απορεί και ο ίδιος πώς μπορεί να βγήκε προς τα έξω κάτι τέτοιο, ενώ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά σε βάρος αυτών που διέδωσαν την ψευδή είδηση.
......
Μιχάλης Αραμπατζόγλου

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με τον μαρκογιαννακη θα τα πινανε μωρε... τσικουδιες