Ειδήσεις

26 Ιαν 2009

Απάντηση Παπαθεμελή στον «Ιό» της Ελευθεροτυπίας, για τις αιχμές της ότι, αδελφοποίησε την ΕΥΠ με τη Μοσάντ

Μήνυμα αναγνώστη
..
Με μια πλήρη αναλυτική και τεκμηριωμένη επιστολή απαντά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης κ. Στέλιος Παπαθεμελής, στις αιχμές των συντακτών του «Ιού» της Ελευθεροτυπίας, ότι «ενώ αδελφοποίησε την ΕΥΠ με την Μοσάντ, ζητά τώρα την σύλληψη και παραπομπή στα δικαστήρια της Ισραηλικής ηγεσίας». Στην επιστολή του προς την Ελευθεροτυπία και τους συντάκτες του ΙΟΥ, ο κ. Παπαθεμελής αναφέρει:
…………
Συνεχίζεται…

Ο συντάκτης της στήλης IOSPRESS της Ελευθεροτυπίας (24/1), συγχέει λάχανα με πορτοκάλια, αναφερόμενος στις θέσεις της Δημοκρατικής Αναγέννησης και του Προέδρου της.

Σε ότι μας αφορά:


1. Καταγγείλαμε την γενοκτονία που διέπραξε-διαπράττει το Ισραήλ στη Γάζα, εναντίον αθώων παιδιών και αμάχων και απευθύναμε έκκληση στον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να προωθήσει ψήφισμα ώστε οι «27» να ενεργοποιήσουν την «οικουμενική δικαιοδοσία» που επιτρέπει στα εθνικά δικαστήρια να διώξουν και δικάσουν τα μη υποκείμενα σε παραγραφή εγκλήματα πολέμου και κατά της ανθρωπότητας, που τέλεσαν αυτόν τον καιρό πολιτικά και στρατιωτικά στελέχη του ισραηλινού κράτους.


2. Υποστηρίζουμε από καιρό και εξακολουθούμε να το κάνουμε, ότι οι σχέσεις Ελλάδος-Τουρκίας δεν είναι σχέσεις φιλίας και συνεργασίας, αλλά όπως εύστοχα τις ονόμαζε ο αείμνηστος επιφανής διπλωμάτης Μιχάλης Δούντας, σχέσεις συγκρουσιακής συνύπαρξης.

Αυτό σημαίνει ότι, ο διαρκής και αδιακόπως κλιμακούμενος στρατιωτικός εκβιασμός της 'γκυρας, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αντιμετωπισθεί με την κατευναστική πολιτική που έχει επιλέξει η πολιτική μας τάξη.


Αυτή διακατέχεται από έντονο και μόνιμο φοβικό σύνδρομο το οποίο την κατευθύνει σε παραχωρήσεις και υποχωρήσεις. Εμείς πιστεύουμε ότι, επιβάλλεται αλλαγή στρατηγικής. Επιβάλλεται στρατηγική αποτρεπτικής ισχύος. Δηλαδή εμείς που θέλουμε ειρήνη, πρέπει να ξέρουμε ότι ο εχθρός δεν θα μας επιτεθεί, μόνο αν ξέρει ότι δεν φοβόμαστε τον πόλεμο.

Μας το ξεκαθάρισε ο Θουκυδίδης: Βιβλίο Α, κεφ. 144, 3, για όποιον θέλει να μελετήσει βαθύτερα. Έχω μιλήσει για την ανάγκη να αντιγράψουμε τους Ισραηλινούς στις αρετές τους.

Όχι, χίλιες φορές όχι στα εγκλήματά τους, τα οποία καταδικάζουμε μετά βδελυγμίας. Τέλος ως υπουργός Δημόσιας Τάξης το 1994, ψάχνοντας urbi et orbi κάποια χαραμάδα φωτός για την ελληνική τρομοκρατία σε ώρες που είμασταν στο απόλυτο σκοτάδι, συμφωνήσαμε στη νομική συνεργασία με πολλές χώρες, όπως Ρωσία, ΗΠΑ, Κίνα, Ιράν, Συρία, Ισραήλ κ.λ.π.


Τέλος, δεν ήταν δυνατόν να υπογράψω οποιαδήποτε συνεργασία ΕΥΠ-Μοσάντ, αφού η ΕΥΠ εκείνη την περίοδο, υπάγονταν στο Υπουργείο Προεδρίας και όχι στο Δημοσίας Τάξεως.


Ψάξτε λοιπόν αλλού για σενάρια συνομωσίας.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της έφεσης του Δικηγόρου & Καθηγητή Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Γκουανταλαχάρα (Universidad Autónoma de Guadalajara)του Μεξικού http://youtube.com/watch?v=sT6JTKTFL1E
δες σχετικά Εβραίοι, όλη η αλήθεια
http://makelio.blogspot.com/2009/01/blog-post_17.html
Εβραίοι, όλη η αλήθεια ΜΕΡΟΣ ΙΙ
http://makelio.blogspot.com/2009/01/blog-post_5652.html
& Εβραίοι, όλη η αλήθεια ΜΕΡΟΣ ΙΙΙ
http://makelio.blogspot.com/2009/01/blog-post_2874.html

ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤ' ΕΦΕΣΗ ΔΙΚΗ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.
Αυτό σημαίνει ότι ακυρώθηκαν όλες οι μαρτυρικές καταθέσεις & ξανακαλούνται οι πάντες σε νέα δικάσιμο με νέα σύνθεση στις 04.03.2009
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΟΛΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. Πλεύρη & το νομικό επιτελείο του ΠΟΥ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΚΕΝΩΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΑΠΕΙΛΗΣ ΒΟΜΒΑΣ

(παλιό το κόλπο της ΜΟΣΑΝΤ αλλά δεν έπιασε)

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ 4/5 ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΑΒΕ ΚΛΗΤΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΘΟΥΝ ΟΙ 32 ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΘΩΩΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΜΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ 2/3 ΑΠΟΦΑΣΗ.

Ως εκ τούτου μη δυνάμενος να λάβει γνώση των επιχειρημάτων της αθώωσης του από τη μειοψηφία του πρωτοβάθμιου δικαστήριου, ήρθε σε δυσμενή υπερασπιστική θέση στην κατ' έφεση δίκη που συνιστά ακυρότητα όλης της ουσίας της κατ΄ έφεση δίκης.

ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ δημοσίως ΟΛΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΕΦΕΤΕΙΟ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΗ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 93 παρ.3 του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ "Η γνώμη της μειοψηφίας δημοσιεύεται υποχρεωτικά"

Μέχρι τα αυτιά έφτανε το χαμόγελο του κ. Πλεύρη με τους Εβραίους περίλυποι να ζητούν από το παρόν δικαστήριο (το οποίο οσφυοκαμπτούσε προκλητικά υπέρ της Χάβρας των Ιουδαίων ΜΗ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ ΥΠΟΨΗ την παριαβίαση των υπερασπιστικών δικαιωμάτων του κατηγορουμένου ως όφειλε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ από τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας-ΚΟΙΝΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ) να είναι το ίδιο την Άνοιξη, για να λάβει την απάντηση ΟΤΙ ΡΙΞΕΙ Ο ΚΛΗΡΟΣ.

Fan Club του Κωνσταντίνου Πλεύρη στο Facebook
http://en-gb.facebook.com/pages/-/24318104230

Το βιβλίο ΕΒΡΑΙΟΙ, ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
http://www.thermopilai.org/content/ilektronika-entypa

οιΕβραίοι όλη η αλήθεια - Κωνσταντίνος Πλεύρης
μέρος 1ο
http://scribd.com/doc/6355803/-1
μέρος 2ο
http://scribd.com/doc/6356487/-2

http://thepiratebay.org/torrent/4004610/Konstantinos_Plevris_-_Jews__The_Whole_Truth_(greek_language)

http://eleftheriskepsis.gr/product_info.php?products_id=2029

http://youtube.com/watch?v=d494zbv00YQ

http://video.google.com/videoplay?docid=-6229070629122885245
The Eternal Jew (Der Ewige Jude) - English dub.

http://makelio.blogspot.com/2009/01/v-finale.html