Ειδήσεις

28 Ιαν 2009

Εισαγγελείς διατάσσουν τη δημοσίευση των ονομάτων των εμπλεκομένων στο κύκλωμα παιδοφιλίας

Η εισαγγελέας Αθηνών, Ελένη Ράικου, λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, που αφορά ολόκληρο το κοινωνικό σύνολο, εξέδωσε ειδική διάταξη, με την οποία διατάσσει τη δημοσίευση των ονομάτων των εμπλεκομένων, ενώ ακολούθησε ανάλογη διάταξη και από την εισαγγελέα Πειραιά, κ. Παπαγεωργακοπούλου, προκειμένου να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα των συλληφθέντων.
….
Συνεχίζεται…

Μέχρι αργά το απόγευμα δεν είχαν εκδοθεί διατάξεις, αλλά αναμένονταν, από τους εισαγγελείς Θεσσαλονίκης, Σύρου, Μυτιλήνης, Ορεστιάδας και Κιλκίς, οι οποίοι έχουν επιληφθεί της υπόθεσης.



Στην Εισαγγελία Αθηνών οδηγήθηκαν ο γιατρός αγγειοχειρουργός, Χαράλαμπος Κων. Χαραλαμπίδης 41 χρόνων, κάτοικος Γλυφάδας, ο Γεώργιος Ι. Ηλιόπουλος, 29 ετών ηλεκτρολόγος μηχανικός από τη Νέα Μάκρη, ο Σπυρίδων Χρ. Συμεωνίδης, 52 ετών μηχανικός του ΜΕΤΡΟ από την Καλλιθέα, και ο Φαίδων Χρ. Χασιώτης, 48 ετών επιχειρηματίας. Στην Εισαγγελέα Πειραιά οδηγήθηκε ο αρχιμανδρίτης Φώτιος Σωτ. Μακρυστάθης, 44 χρόνων, ο οποίος ιερουργεί στην ενορία του Αγίου Δημητρίου στο Τσεραμιό Σπάρτης. Τα ονόματα των υπολοίπων, αν και είναι γνωστά, δεν τα ανακοινώνουμε, εφόσον δεν είχαν εκδοθεί ακόμα οι διατάξεις των υπεύθυνων εισαγγελέων. Ωστόσο στη Μύκονο συνελήφθη 41χρονος μηχανικός αυτοκινήτων και DJ σε μαγαζί του νησιού.



Στη Θεσσαλονίκη συνελήφθησαν ένας 26χρονος επιχειρηματίας και ένας 36χρονος άεργος.
Στο Κιλκίς συνελήφθη ένας 36χρονος στρατιωτικός, στην Πάτρα ένας 35χρονος ιδιωτικός υπάλληλος, στην Ορεστιάδα ένας 43χρονος ιδιωτικός υπάλληλος και στη Μυτιλήνη ένας 26χρονος στρατιώτης.


Από: http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=2288809&tag=6126