Ειδήσεις

7 Ιαν 2009

Σε τσιμεντένια μπάλα του πεζοδρομίου χτύπησε η σφαίρα που σκότωσε τον Αλέξανδρο σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso

Στην τρίτη διακοσμητική μπάλα από τις δεκατρείς που βρίσκονται στη δεξιά πλευρά στον πεζόδρομο της Τζαβέλα εξοστρακίστηκε η μοιραία βολίδα που πριν από ένα μήνα βρήκε κατάστηθα τον 15χρονο Αλέξη.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Espresso», ολοκληρώθηκε η χημική ανάλυση στα δείγματα που είχαν ληφθεί από ειδικούς εγκληματολόγους και πραγματογνώμονες από το χώρο της τραγωδίας και ανιχνεύτηκαν επίκτητα υλικά της τσιμεντένιας μπάλας στη φονική βολίδα.
Η σχετική και πέρα από κάθε αμφισβήτηση διαπίστωση του σημείου εξοστρακισμού έρχεται να δώσει αρκετές απαντήσεις, με πρώτη και καλύτερη την απόσταση που χώριζε τον ειδικό φρουρό από τον μαθητή, η οποία προσδιορίζεται πλέον κοντά στα 20 μέτρα.
Το δεύτερο και πιο βασικό συμπέρασμα, είναι η φορά - κατεύθυνση της μοιραίας βολής, η οποία από τις εμπεριστατωμένες αναλύσεις καταδεικνύει ότι έγινε από το προτεταμένο, οριζόντια προς το έδαφος, χέρι του ειδικού φρουρού. Αυτό σημαίνει ότι πυροβόλησε στοχεύοντας ευθεία προς τη μεριά του Γρηγορόπουλου και των φίλων του.........

Περισσότερα: www.espressonews.gr