Ειδήσεις

14 Φεβ 2009

Δημοσκόπηση στης ALCO για το "Πρώτο Θέμα"

Πρόθεση ψήφου


ΠΑΣΟΚ: 33%
ΝΔ: 28,4%
ΚΚΕ: 7,3%
ΣΥΡΙΖΑ: 6,3%
ΛΑΟΣ: 4%
Οικολόγοι: 2,1%
Άλλο: 2,8%
Λευκό: 4,4%
Δεν ξέρω - Δεν απαντώ: 11,7%

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ……………ΑΛΛΟΥ !!!!!
………………………………………………………….

Ο Κώστας Καραμανλής μιλώντας προχθες στη Βουλή μας είπε ότι η κρίση θα είναι μεγάλη, πρωτοφανής και θα πλήξει σημαντικά την Ελλάδα.

O Καραμανλής παρουσίασε την κρίση ως εισαγόμενη, ως κάτι το εξωτικό και μακρινό, ως άλλο τέρας της Αποκαλύψεως, που αγνοούσαμε και δεν μπορούσαμε να προσεγγίσουμε, ούτε να προβλέψουμε.

Ο ίδιος όμως δεν ένιωσε την ανάγκη, αν όχι να απολογηθεί στους πολίτες, τουλάχιστον να επικρίνει τις ακραίες εκδοχές του φιλελεύθερου μοντέλου που επί μία δεκαετία υπεράσπιζε και προπαγάνδιζε στην ελληνική κοινωνία. Χωρίς λοιπόν έστω υποτυπώδη αυτοκριτική, χωρίς διάθεση αλλαγής, απαίτησε τη συναίνεση των πάντων, τοποθετώντας αυθαιρέτως εαυτόν στην οδό της υπευθυνότητας και τους άλλους σε εκείνη της ανευθυνότητας.

Με άλλα λόγια παραμένει ακόμη και τώρα, ως διαχειριστής της επερχόμενης εθνικής καταστροφής, υπερόπτης και αμετανόητος.

Δεν αναγνωρίζει τις ευθύνες του, δεν αποδέχεται τα λάθη της παράταξής του, δεν αντιλαμβάνεται την κατάρρευση της πολιτικής και ιδεολογικής ηγεμονίας της, ούτε αισθάνεται τις αγωνίες και την οργή της κοινωνίας.

Πολιτεύεται ωσάν να μην έχει αλλάξει τίποτε στον κόσμο και κυβερνά ωσάν να μην μεσολάβησαν πέντε χρόνια άγονης διακυβέρνησης.

Ο Κώστας Καραμανλής συμπεριφέρεται σαν να μην ζει εδώ ,
ο άνθρωπος είναι …αλλού !!!


‘’PASOK poisonous’’