Ειδήσεις

6 Φεβ 2009

Βίντεο από κάμερα φαρμακείου εξετάζουν για την απαγωγή Παναγόπουλου

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου, ώρα 12.44. Μια άγνωστη γυναίκα που ο φαρμακοποιός της Βάρης «δεν την είχε ξαναδεί στην περιοχή» δρασκελίζει το δρόμο και μπαίνει μέσα στο φαρμακείο του. Είναι γύρω στα 45 με 50, φοράει κόκκινη μπλούζα, μαύρο παντελόνι και έχει τα χέρια της πίσω από την πλάτη. Αγοράζει ένα μεγάλο κουτί με υποσέντονα (πάνες για ηλικιωμένους), ένα λιποζάν και προτού φύγει ζητεί ένα κουτί Αprovel (φάρμακο για ασθενείς που υποφέρουν από την καρδιά, τα νεφρά τους και διαβήτη).

Τέσσερις ώρες νωρίτερα, στις 8.39, στο Καβούρι Αττικής άγνωστοι έχουν ήδη τραβήξει με τη βία μέσα από την πολυτελή μαύρη μερσεντές τον εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλο με τον οδηγό του.
Μερικές ώρες αργότερα (από τις 12.44 και 40) άντρες της Γενικής Ασφάλειας επισκέπτονται το φαρμακείο της Βάρης και παίρνουν το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει την επίσκεψη της μυστηριώδους γυναίκας. Το εάν συνδέονται τα δύο περιστατικά (επίσκεψη στο φαρμακείο και απαγωγή) μένει να απαντηθεί από την πορεία των αστυνομικών ερευνών.
......
Περισσότερα: Εspresso