Ειδήσεις

25 Φεβ 2009

Σαπουνόπερα το "Κλειδί του παραδείσου"!

Μήνυμα αναγνώστη

.....
Καλά αυτή η σειρά έχει ξεφύγει για τα καλά. Καιρό τώρα, αλλά παραξέφυγε μου φαίνεται. Θα μου πείτε η μόνη είναι; Όχι βέβαια!! Απλά είπα να ξεκινήσω με αυτήν!!
Το τι έχουν δει τα μάτια των άμοιρων τηλεθεατών δε λέγεται!
Μα καλά είναι δυνατόν αυτή η σειρά να λέγεται κομεντί-μυστηρίου;
Εγώ την λέω σαπουνόπερα χωρίς δεύτερη σκέψη!
…….
Συνεχίζεται…

Σαπουνόπερα είναι να προσθέτεις όλα τα δραματικά και τα "κακά της ζωής" το ένα μετά το άλλο και φυσικά ΟΛΑ στους πρωταγωνιστές!


Δε γίνεται μέσα σε 3 επεισόδια να στήνουν παγίδα στον Παπαδόπουλο, να τον χώνουν φυλακή, να απειλούν τη Ζέτα, να την κηνυγάνε 2 να τη σκοτώσουν, να τους προδίδει ο κολλητός και πρώην της Ζέτας Τότσικας, ο οποίος ξαφνικά στρέφεται εναντίον τους, θέλει το κακό τους και αλλάζει ζωή. Μέσα σ' όλα, η Μακρυπούλια ανακαλύπτει ότι είναι κόρη του πρύτανη, το λέει στην αδερφή της (γιατί ο πρύτανης δε ζει πια), αυτή δεν την πιστεύει, γίνεται η μια από τους δυο που θέλουν να τη σκοτώσουν, τελικά αυτός που πλήρωσε να σκοτώσει τη Ζέτα, είχε πληρωθεί να σκοτώσει ΚΑΙ αυτή, τη βρίσκει στη σπονδυλική στήλη η σφαίρα, κινδυνεύει να χάσει τη ζωή της, χρειάζεται μετάγγιση μυελού των οστών από κοντινό συγγενικό πρόσωπο, τη σώζει η Ζέτα και υποθέτω όταν γίνει καλά δε θα θέλει να τη σκοτώσει (όρκο δεν παίρνω). Α, η Ζέτα γλίτωσε στο επεισόδιο αυτό από τον πληρωμένο δολοφόνο αλλά στο επόμενο στο trailer έδειξε ότι την βρήκε πάλι και θέλει να τελειώσει τη δουλειά του (μανία κι αυτός, αφού τα πήρε τα λεφτά τι τον νοιάζει;).


Κι άλλα έγιναν αλλά κάπου εδώ κουράστηκα και εγώ με την τρελή υπόθεση και λέω να μη σας κουράσω άλλο.
Πήρατε μια μικρή γεύση του τι βλέπουμε οι άμοιροι τηλεθεατές. Βλέπαμε, όσον αφορά εμένα.


(Όχι τίποτα άλλο, κρίμα το casting και το promo. Μια χαρά χημεία έχουν οι ηθοποιοί, ωραίο φαινόταν στην αρχή, αλλά... κάπου το έχασε δυστυχώς...)



http://ourgreektv.blogspot.com/2009/02/blog-post_518.html