Ειδήσεις

23 Φεβ 2009

Κράτος καρναβάλι, απέδρασε απ' τον Κορυδαλλό με ελικόπτερο και πάλι!

Μήνυμα αναγνώστη
…..
Είναι γνωστό ότι βρισκόμαστε κατά την διάρκεια των Αποκριών. Όλοι οι Έλληνες αυτήν την περίοδο ντύνονται έναν άλλον ρόλο, ξεφεύγουν λίγο από τα όρια με σκοπό την διασκέδαση και την αναπτέρωση ηθικού.
……
Συνεχίζεται…
Το Ελληνικό κράτος σήμερα, ήθελε και αυτό να μπει στους ρυθμούς των ημερών. Και μας το απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο , ότι μπορεί να είναι το καλύτερο καρναβάλι που υπάρχει. Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι έλεγαν, μεταξύ άλλων κάτι για το "δις εξαμαρτείν". Εκεί στον Κορυδαλλό κάποιος που να σέβεται τους Αρχαίους Έλληνες δεν υπάρχει ;;;. Γιατί τους Νεοέλληνες ξέρουμε που μας έχουν γραμμένους.



Με τόσους φύλακες, διοικητάδες, οργανωτικό προσωπικό δεν βρέθηκε κανείς που να ήταν στην προηγούμενη απόδραση των Παλαιοκώστα και Ριτζάι ; Να γνωρίζει πως την πάθανε για να μην έχουμε πάλι τα ίδια. Κανένα σχέδιο ; Κανένας προβληματισμός ;



Αντ' αυτού είδαμε πάλι κινήσεις εντυπωσιασμού, μετά!!! Τι να το κάνουμε το ΜΕΤΑ ;; " Να σε χέσω Γιάννη μου, να σε αλείψω μέλι" .



Μια κυβέρνηση, ένας κρατικός μηχανισμός , σαστισμένος από το "κακό που τους βρήκε" , να τηλεφωνούν αρμοδίως και να "τα ψάλλουν" ο ανώτερος στον κατώτερο κ.ο.κ. Ο Πρωθυπουργός, στον Μακρογιαννάκη, αυτός στον Τσιάτουρα, αυτός στον Διοικητή του Κορυδαλλού, εκείνος στους υπεύθυνούς του και αυτοί στους φύλακες. Ένας μύλος απόδοσης ευθυνών και των απαραίτητων "γαλλικών".



Ο καθ' ύλην αρμόδιος Υπουργός , ο νεοεισελθής στην Κυβέρνηση Ν. Δένδιας, ανέλαβε όλο το επικοινωνιακό φορτίο. Ζήτησε και πήρε τις παραιτήσεις των υπευθύνων της απόδρασης. Όλοι οι υπόλοιποι έχουν κρυφτεί. Από αύριο όμως το πρωί και μέχρι τα βραδινά δελτία ειδήσεων θα παρελάσουν από τους δέκτες μας στελέχη και από την ΝΔ και από την αντιπολίτευση.



Δεν γνωρίζουμε αν με τους Πράσινους , θα γίνονταν τα ίδια ή χειρότερα, αλλά η Κυβέρνηση της ΝΔ μας έχει δείξει ένα και μοναδικό πράγμα. Περιμένει κάτι να συμβεί και μετά αντιδράει. Αυτό όμως είναι αντανακλαστικά αντιπολίτευσης και όχι Κυβέρνησης. Όταν διοικείς την Χώρα , χτίζεις και στο τέλος δρέπεις αυτούς τους καρπούς.



Όμως, όπως δείχνουν τα πράγματα εδώ και 5 χρόνια, απέναντι από το Μέγαρο Μαξίμου πρέπει να τοποθετήσουμε ένα πανό που να γράφει :



" ΤΟ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΝ"



μπας και προλάβουμε τα χειρότερα.




υγ. Με αυτήν την κυβέρνηση, ζούμε 2 φορές απόδραση με ελικόπετρο, 2 (όπως όλα δείχνουν) φορές καθεστώς επιτήρησης από την ΕΕ, λέτε να ζήσουμε και 2η φορά πυρκαγιές ;;



του Δημήτρη Συρμάτση



Από: http://salonica-press.blogspot.com/2009/02/blog-post_7727.html