Ειδήσεις

11 Φεβ 2009

Θα παραιτηθεί αύριο ο Γιάννης Μανώλης;

Σε νέα κρίση η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Μανώλης αναμένεται το αργότερο μέχρι την Πέμπτη να παραιτηθεί από τη κοινοβουλευτική ομάδα αλλά και από την κομματική του ιδιότητα.

Με συνέντευξη του ο κ. Μανώλης επιτέθηκε σκληρά στην υπουργό Εξωτερικών, για την οποία ανέφερε ότι έχει δημιουργήσει το όνομά της λόγω της οικογένειάς της αλλά και της στήριξης των μέσων ενημέρωσης. Σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο κ. Μανώλης επανέφερε στην επικαιρότητα το θέμα της διαδοχής του Κώστα Καραμανλή το οποίο αγωνιωδώς η κυβέρνηση προσπαθούσε όλο το προηγούμενο διάστημα να κλείσει.

Ακολούθησε η δημόσια αποδοκιμασία των δηλώσεων του από το γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Γιάννη Τραγάκη, μετά και τα νέα πυρά του κ. Μανώλη κατά της Ντόρας Μπακογιάννη αλλά και από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο. «Χαρακτηρισμοί και αναφορές τέτοιου είδους για στελέχη της κυβέρνησης δεν συμβαδίζουν ούτε με τις διαχρονικές αξίες της παράταξης, ούτε με το πρωταρχικό μέλημα που είναι το καλό του τόπου» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Τραγάκης.
......