Ειδήσεις

15 Μαρ 2009

Ο Βασίλης Λεβέντης για τους κουκουλοφόρους, τα άλλα κόμματα, τις… «στημένες» δημοσκοπήσεις και την οικολογία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 14/03/09

Από την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Όλους μας λυπεί το θέαμα, να βλέπουμε τις πόλεις της Ελλάδας με σοβαρές καταστροφές, μετά κάθε επίθεση κουκουλοφόρων και παρακρατικών στοιχείων. Η αστυνομία ή δεν συλλαμβάνει κανέναν ή συλλαμβάνει ανυποψίαστους περαστικούς από τους χώρους των ταραχών.
Φοβόμαστε ότι η νέα Δημοκρατία τώρα, όπως και το ΠΑΣΟΚ στο παρελθόν χρησιμοποιούν τις ταραχές για να αυξήσουν την κρατική καταστολή, να κάνουν νέες προσλήψεις αστυνομικών και να κάνουν νέες παραγγελίες –υποτίθεται προχωρημένης τεχνολογίας μέσων – οπότε αρχίζει νέος γύρος για λαδώματα και μίζες κομμάτων και ημετέρων.

........
Συνεχίζεται...


Υποψιαζόμαστε επίσης, ότι οι ταραχές – στις Οποίες αποκλείουμε να μετέχουν νέοι , φοιτητές και πολίτες με συγκρότηση και προσωπικότητα – χρησιμοποιούνται για να δρομολογηθούν τα σχέδια για κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου. Το άσυλο όμως είναι μια δημοκρατική κατάκτηση και νεολαία και κοινωνία θα το προασπίσουν μέχρι εσχάτων.


Φθάσαμε σε μια εποχή που αμφισβητούνται πλέον τα πάντα , δημοκρατικές ελευθερίες , κοινωνικές κατακτήσεις.


Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ καλεί το λαό να τιμωρήσει τα δύο μεγάλα κόμματα στις εκλογές , να αγνοήσει ΜΜΕ και απατεωνίστικες δημοσκοπήσεις και να βάλει στη βουλή την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ, ώστε να τιμωρηθούν τα πολιτικά τζάκια και τα αφεντικά τους οι διαπλεκόμενοι, οι κλέφτες του χρηματιστηρίου του 1999.
Ακόμη πρέπει να προσέξει ο κόσμος να μην σπαταλήσει την ψήφο του σε όργανα και ενεργούμενα γνωστών εκδοτικών συγκροτημάτων – όπως είναι οι οικολόγοι που αποβλέπουν στο να τα οικονομήσουν μέσω μη κυβερνητικών οργανώσεων από επιδοτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το πρόγραμμα της πράσινης ανάπτυξης.


Επειδή υπάρχει μεγάλο ποσοστό λαού που θέλει να τιμωρήσει τα δύο μεγάλα κόμματα , είναι φυσικό τα συγκροτήματα της διαπλοκής να προβάλουν κόμματα του χεριού τους , για να μείνει έξω από τη βουλή η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ.


Πρέπει να γίνει αγώνας μέχρι εσχάτων, για να προφυλαχτεί ο κόσμος από το ενδεχόμενο να ρίξει λάθος ψήφο , ενώ θέλει κάποια αλλαγή και κάτι καινούργιο να ανατείλει στη χώρα . Η οικολογία είναι ιερό πράγμα , κάποιοι όμως διαπλεκόμενοι καιροφυλακτούν για να τα οικονομήσουν στο όνομα της.



Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ καλύπτει τις ανάγκες για προστασία των οικολογικών αξιών και του περιβάλλοντος , ο Βασίλης Λεβέντης υπήρξε ο πρώτος που έφερε την οικολογία στη χώρα μας , όταν αυτοί που σήμερα παριστάνουν τους οικολόγους φώλιαζαν στο κόμμα του συνασπισμού.



Ένα κόμμα πρέπει να έχει απόψεις για όλα τα θέματα, για την οικονομία, την εξωτερική πολιτική, την ανάπτυξη και βεβαίως το περιβάλλον. Να βγουν λοιπόν οι κύριοι στο φως της ημέρας, να πουν τις απόψεις τους για να δούμε ποιοι είναι και όχι να κρύβονται πίσω από Αλαφούζους και Τεγοπούλους και στημένες δημοσκοπήσεις.




Το περιβάλλον θα το προστατέψει η κοινωνία και δεν θα αναθέσουμε την υπόθεση αυτή σε κανένα αυτόκλητο οικολόγο . Επίσης πρέπει η δικαιοσύνη να αρχίσει να ερευνά τα διαχειριστικά μη κυβερνητικών οργανώσεων και πίσω από τις δήθεν αθώες δενδροφυτεύσεις ποιοι παίρνουν χρήματα και πόσα κάθε φορά, χρησιμοποιώντας σχολεία και ανυποψίαστους πολίτες σαν θύματα…



Στο σχέδιο αυτό προώθησης των δήθεν οικολόγων μετέχει και ο κ. Μάκης Τριανταφυλλόπουλος , με συνεχείς αναφορές στη zougla.gr και για αυτό εκφράζουμε τη λύπη μας . Θα περιμέναμε από αυτόν πιο υπεύθυνη συμπεριφορά