Ειδήσεις

7 Μαρ 2009

Οδηγός νταλίκας από τη Ουγγαρία οδηγεί και χορεύει


Οδηγεί σε κάποια μεγάλη οδό και παράλληλα χορεύει παραδοσιακά τραγούδια.
Αυτό που έκανε πέρα από αστείο είναι και επικίνδυνο και για αυτό τώρα αναζητείται από την αστυνομία.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΤΟΣ!!! ΝΑΤΟΣ!!!! Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

Ιδού ο πολιτικός βίος και η πολιτεία του Γιωργάκη, του BRAVO YORGOS, του Αμερικάνου...Φιλέλληνα πολιτικού που έχει βάλει στόχο να αφανίσει ό,τι στοιχείο της ταυτότητάς μας έχει απομείνει ζωντανό.

α) Ένα πολύ σημαντικό γεγονός που (ενώ θα έπρεπε να αποτελέσει είδηση πρώτου μεγέθους, "θάφτηκε" εντελώς από όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης) συνέβη κατά τη διάρκεια του 7ου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ (3 Μαρτίου 2005), που ολοκληρώθηκε στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Τάε-Κβο-Ντο στο Νέο Φάληρο: Με προσωπική εντολή του ίδιου του κ.Γιώργου Παπανδρέου, το "Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι" των κ.κ. Παναγιώτη Δημητρά και Γρηγόρη Βαλλιανάτου διοργάνωσε δημόσια συζήτηση με εκπροσώπους των εν Ελλάδι μειονοτήτων, οι οποίοι κατήγγειλαν το ελληνικό κράτος για σωρεία παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Θέλετε να μάθετε ποιες ήταν αυτές οι μειονοτικές οργανώσεις που μας κατήγγειλαν για ρατσιστικές διακρίσεις εναντίον τους από το επίσημο βήμα του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ;
1) Η "Μακεδονική Μειονότητα Ελλάδας"
2) Το "Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών"
3) Η "Ισραηλιτική Κοινότητα Αθήνας"
4) Η "SOS - Ρατσισμός"
5) Η "Εταιρεία Αρωμανικού Πολιτισμού", που ισχυρίζεται ότι εκπροσωπεί ένα εκατομμύριο Βλάχων,
6) Η "Ομοφυλοφιλική και Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδος"
7) Η "Ελληνική Ομοφυλοφιλική Κοινότητα" και
8) Ο "Σύλλογος Επιστημόνων της Μουσουλμανικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης".
Είχε προσκληθεί και η "Πανελλήνια Ένωση Τσιγγάνων", η οποία -προς τιμήν της- δεν προσήλθε, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι οι Έλληνες Τσιγγάνοι δεν αισθάνονται ότι αποτελούν μειονότητα.

β) Εκ πεποιθήσεως άθεος!

Σε βιβλίο με συνεντεύξεις της, το οποίο εκδόθηκε σε ανύποπτο χρόνο, η πρώτη σύζυγος του Γιώργου Παπανδρέου, Εύα, σημειώνει για αυτόν ότι είναι ένας «εκ πεποιθήσεως άθεος». (Πηγή: Η Εύα Γεωργίου Παπανδρέου Αποκαλύπτει», σελ. 17)
Παραθέτουμε αυτούσιο το σχετικό απόσπασμα:
«Κάποια μέρα βέβαια έμαθε και το Καστρί ότι ο Γιώργος και η Εύα είχαν κάνει πολιτικό γάμο στο Λονδίνο. Εδώ, όμως, ήταν Ελλάδα και καθώς το νεαρό ζευγάρι άρχιζε σιγά σιγά να αποκτά τον δικό του κύκλο, ανέκυψε εκ των πραγμάτων η ανάγκη να γίνει και θρησκευτικός γάμος... Αυτό δημιουργούσε ψυχολογικό πρόβλημα για την Εύα, πολύ περισσότερο όταν σκεφτόταν ότι θα γινόταν μητέρα... Εθεσε λοιπόν στο Γιώργο θέμα θρησκευτικού γάμου. Και τότε βρέθηκε μπροστά σε μια οδυνηρή έκπληξη. Ο Γιώργος Παπανδρέου της δήλωσε ορθά κοφτά ότι σε καμία περίπτωση δεν είχε σκοπό να κάνει θρησκευτικό γάμο γιατί, όπως της είπε, ήταν εκ πεποιθήσεως άθεος... αμέσως μετά την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία ο πατέρας του θα περνούσε το νόμο για την αναγνώριση του πολιτικού γάμου και θα λυνόταν το πρόβλημα».
Ο Γιώργος Παπανδρέου, λοιπόν, είναι εκ πεποιθήσεως άθεος. Αυτό διαφαίνεται και από διάφορες δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς.
Όμως, δεν το ομολογεί ανοικτά και προσπαθεί να συγκαλύψει την αδιαφορία του για εθνικές συλλογικές πεποιθήσεις που είναι βαθιά ριζωμένες στη συνείδηση των πολιτών. Προσπαθεί να κρύψει την αδιαφορία κι απ' ό,τι φαίνεται, την άρνηση του, για την Ορθοδοξία και το Έθνος.

«Η ταύτιση του Κράτους με την Εκκλησία στην Ελλάδα και ιδιαίτερα ο συγκεντρωτισμός στο χώρο της Παιδείας, έχει δημιουργήσει ένα πολιτιστικό μονοπώλιο στη χώρα μας. Αυτό το μονοπώλιο, ουσιαστικά, δεν επέτρεψε να τεθεί υπό το φως της καθημερινής κριτικής και συστηματικής έρευνας τόσο η Εκκλησία όσο και η Παιδεία μας». (Συνέντευξη στην εφημερίδα «Τα Νέα», 3/1/2004).
Είναι σαφές ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έχει στο στόχαστρο την Εκκλησία κι ότι επιθυμεί το διαχωρισμό της Παιδείας από την Ελληνοχριστιανική παράδοση. Απώτερος σκοπός: να καταργήσει το μάθημα των θρησκευτικών και την προσευχή από τα σχολεία.
Και γενικότερα: στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης, να εμποδίσει κάθε μορφής δημόσια εκκλησιαστική παρουσία, όπως άλλωστε επιτάσσει και το Σύνταγμα της Αμερικής.

γ) Ευθανασία
.
Ο Γιώργος Παπανδρέου επιμένει «εκσυγχρονιστικά»: «Η ευθανασία είναι μια υπόθεση που θα πρέπει να κριθεί ξανά από τη σύγχρονη κοινωνία». (Πηγή: εφημερίδα «Βήμα», 17/12/2000)

δ) Ναρκωτικά

Ο Γιώργος Παπανδρέου υπερασπίζεται «τη δυνατότητα του χρήστη κάνναβης να καλλιεργεί στο σπίτι του μία μικρή ποσότητα για δική του μόνο χρήση». (Πηγή: περιοδικό «ΚΛΙΚ» αρ. 122, έτος 1997)


ε) ΒΑΦΤΙΖΕΙ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ!!
Υστερα από προφορική εντολή του υπουργού Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου προς τις Βρυξέλλες, η Ελλάδα αποδέχθηκε το αίτημα της Τουρκίας να αλλάξει, στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, η διεθνώς κατοχυρωμένη, από τη Συνθήκη του Μοντρέ του 1936, ονομασία των
«Στενών», σε «Τουρκικά Στενά»

στ) ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΣΑΝ ΥΠΟΤΕΛΗΣ ΤΟ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΕΠΕΙΔΗ ΘΙΧΤΗΚΕ Ο «ΦΙΛΟΣ» ΤΟΥ ΙΣΜΑΗΛ ΤΖΕΜ

Σε προγραμματισμένη επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας Ισμαήλ Τζέμ στην Ελλάδα (έχει πεθάνει πλέον) όταν τον εδεξιώθη στο ξενοδοχείο Μ. Βρετάνια ,έδωσε εντολή να ξεκρεμάσουν πίνακα με τον Θ . Κολοκοτρώνη μήπως και στεναχωρηθεί ο ομόλογός του.

Στην επόμενη ακριβώς επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στην Τουρκία σε ανταπόδοση της προαναφερόμενης ανωτέρω επίσκεψης του Τζέμ έφθασε στο σημείο να καταθέσει στεφάνι στον σφαγέα των Ποντίων Κεμάλ Ατατούρκ. Στέφανος τιμής στον υπεύθυνο μιας γενοκτονίας, από έναν άνθρωπο που μας εκπροσωπούσε διεθνώς και τώρα θέλει να μας κυβερνήσει...

Δικαίως η τουρκική ηγεσία έδωσε το όνομα του Γιωργάκη σε πάρκο της Άγκυρας. Δικαίως ο Τζεμ τον πειράζει: “Αν κάποια μέρα τα βρεις δύσκολα στην ελληνική πολιτική ζωή, μη λυπηθείς, βάζεις υποψηφιότητα στην Τουρκία και θα εκλεγείς αμέσως”! (ΕΨΙΛΟΝ 25/1/04).



ζ) ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΥΠ.ΕΞ. ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΛΙΣΤΑΣ, ΕΝΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΓΝΗΣΙΑ!!!!!!!!


Εδώ έχουμε το πλήρες άδειασμα του Γιωργάκη από τους ίδιους τους Τούρκους. Όταν στις 25 Μαρτίου (μα το πώς διαλέγουν οι Τούρκοι τις ημερομηνίες για προκλήσεις είναι φοβερό!!) βγήκε στην εφημερίδα Σαμπάχ μία μαύρη λίστα προσωπικοτήτων που τους απαγορεύεται η είσοδος στην Τουρκία - μεταξύ αυτών του Χριστόδουλου, πολλών βουλευτών κλπ - ο Γιωργάκης υιοθετώντας τον ρόλο του εκπροσώπου τύπου του Τουρκικού Υπ. Εξ. ΔΙΕΨΕΥΣΕ την ύπαρξη της λίστας και είπε ότι αυτά προέρχονται από "ακραίους κύκλους". Την επομένη όμως ημέρα, ο κανονικός εκπρόσωπος παραδέχτηκε ως πραγματική την περιβόητη λίστα αδειάζοντας τον κ. Παπανδρέου!!!

η) Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΣΤΗ Ε.Ε

Στις 15/3/01, στη σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών της Ε.Ε., ο Βέλγος υπουργός, για να εξυπηρετήσει τις γαλλογερμανικές σκοπιμότητες, πρότεινε να καταδικαστεί η Τουρκία για την κατάσταση των πολιτικών της κρατουμένων (“λευκά κελιά”, δολοφονίες κλπ). Ενώ κανείς υπουργός δεν τόλμησε να έχει αντίρρηση, ούτε ακόμη και ο επίτροπος Φερχόιγκεν, σηκώθηκε ο Γιωργάκης και υποστήριξε ότι “η τουρκική κυβέρνηση ρυθμίζει το καθεστώς των φυλακών προς την σωστή κατεύθυνση” και ακύρωσε την έκδοση απόφασης! Από τότε, έχουν πεθάνει 107 απεργοί πείνας.


ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ !!!! ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ….

Υ.Γ
ΑΕΙΜΝΗΣΤΕ ΑΝΔΡΕΑ ….ΤΣΑΜΠΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ.