Ειδήσεις

20 Μαρ 2009

Εξάχρονος με δείκτη νοημοσύνης πάνω και από του Einstein! - Βίντεο

Ένας 6-χρονος από το Οχάιο έχει κάτι που μόνο ένα σε εκατομμύριο ανθρώπους έχει. Ο Pranav έχει δείκτη νοημοσύνης 176. Ένα άτομο στους ένα εκατομμύριο έχει δείκτη νοημοσύνης176 και πάνω. Ο δείκτης νοημοσύνης του Άλμπερτ Αϊνστάιν θεωρήθηκε περίπου 160. Ο μέσος ΔΕΙΚΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΎΝΗΣ είναι 100.

Προσέξτε το βίντεο, για να δείτε την μεγαλοφυΐα σε δράση.
……
Συνεχίζεται…






Ο Pranav Veera, που αγαπάει τα τηλεοπτικά παιχνίδια και τα παιχνίδια όπως οποιοδήποτε άλλο παιδί, έχει ένα χαρακτηριστικό που πραγματικά ξεχωρίζει.
Ο μικρός μπορεί να πει το αλφάβητο ανάποδα και να απαριθμήσει τα ονόματα των Αμερικανών Προέδρων με την σειρά που υπηρέτησαν το αξίωμα. Εάν του δώσεις οποιαδήποτε ημερομηνία από 2000, ο Veera μπορεί να σας πει ποια ημέρα της εβδομάδας ήταν.
Επίσης έχει μια φωτογραφική μνήμη.
Ούτε ο Άλμπερτ Αϊνστάιν δεν σημείωσε τόσο υψηλόβαθμό στα διαγράμματα νοημοσύνης όσο Veera: Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΎΝΗΣ των θρυλικών μεγαλοφυών ήταν πιθανά περίπου 160.
«Είναι καταπληκτικό παιδί,» δηλώνει ο Marci Taylor, δάσκαλος στον παιδικών σταθμών του Veera. «Ξέρει τόσο πολλά, όμως είναι τόσο ενθουσιασμένος με την εκμάθηση νέων πραγμάτων από οποιοδήποτε παιδί που έχω δει ποτέ. »
Για περισσότερα εδώ και προσέξτε το βίντεο, για να δείτε την μεγαλοφυΐα σε δράση.
http://tapantaleme.wordpress.com/2009/03/20/iq176/