Ειδήσεις

16 Μαρ 2009

Mark Radcliffe: Έγινε εκατομμυριούχος πουλώντας στο eBay

Μήνυμα αναγνώστη

.....
Ο Mark Radcliffe έχει γίνει ο πρώτος εκατομμυριούχος της Μεγάλης Βρετανίας, ακριβώς 10 έτη μετά από την ίδρυση της πρώτης online λιανίκης επιχείρησης σε ένα υπόστεγο του σπιτιού του.
Τότε ήταν 21 χρονών και δούλευε σε ένα supermarket και αποφάσισε να ιδρύσει την First2sell με ακριβώς £200 στην τράπεζα. .

Συνεχίζεται...

Τώρα έχει 36.000 πελάτες μηνιαίως, οδηγεί ένα Ferrari και απολαμβάνει έναν ετήσιο κύκλο εργασιών περισσότερο από £3million.


Αρχικά, χρησιμοποίησε το υπόστεγο στο σπίτι του γονέα του ως αποθήκη, πουλώντας μερικά κινητά τηλεφωνικά εξαρτήματα και καλώδια υπολογιστών.
Τώρα πωλεί μια σειρά 3.700 κωδικών, απασχολεί 19 άτομα προσωπικό και λειτουργεί από μια αποθήκη εμπορευμάτων 10,000sqft.


Αλλά ο φιλόδοξος επιχειρηματίας ελπίζει να μετακομίσει σύντομα σε νέες, τρεις φορές μεγαλύτερες εγκαταστάσεις, να απασχολεί 34 άτομα προσωπικό και να γίνει ο παγκοσμίως μεγαλύτερος έμπορος του eBay, πουλώντας 50.000 τεμάχια μηνιαίως.


«Όταν άρχισα ήμουν πολύ νέος χωρίς καμία πραγματική οικονομική υποστήριξη, έτσι έπρεπε να αγοράσω μόνος τα μικρά, φτηνά προϊόντα που θα μπορούσα να πουλήσω γρήγορα. Άρχισα με κινητά τηλεφωνικά εξαρτήματα το 1999 από τον ιστοχώρο μου. Κατόπιν ήρθε το eBay και αυτό μου έδωσε την ευκαιρία να φθάσω σε
μια πολύ ευρύτερη βάση πελατών».


http://anopetra-eleos.blogspot.com/