Ειδήσεις

22 Απρ 2009

Με διαδικασίες εξπρές, εκτός ΑΣΕΠ, διορίστηκαν 55 ειδικοί επιστήμονες στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Με διαδικασίες εξπρές, εκτός ΑΣΕΠ, διορίστηκαν 55 ειδικοί επιστήμονες στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας με αμοιβές πάνω από 2.600 ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται επιδόματα και υπερωρίες.

Ο διαγωνισμός έγινε με συνέντευξη το Σάββατο του Λαζάρου και τα αποτελέσματα δημοσιοποιηθήκαν μέσω διαδικτύου το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης.
……..
Συνεχίζεται…
Ανάμεσα στους επιτυχόντες, η γενική γραμματέας του υπουργείου Παιδείας και μέλος της κεντρικής επιτροπής της ΝΔ, η οποία προσλαμβάνεται και ως νομικός σύμβουλος στο γραφείο του υπουργού Αμυνας. Ως δεύτερη νομικός σύμβουλος του υπουργού προσλαμβάνεται η ειδική συνεργάτης του πρωθυπουργού ενώ συγγενής υφυπουργού που υπέγραψε την προκήρυξη του διαγωνισμού, προσλαμβάνεται στη μία από τις δύο θέσεις πτυχιούχων Πληροφορικής.

Από: Alpha 98,9

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ...

ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ....

ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...

Παναγιώτης Κ. είπε...

Αυτή είναι η Ελλάδα του 2009. Όλοι είμαστε υπεύθυνοι για αυτή την κατάσταση. Όλοι ανεξαιρέτως. Γιατί ακόμα και αυτοί που τα χώνουν πίσω από την ανωνυμία του Διαδικτύου θα σταματήσουν να τα χώνουν όταν η διαφθορά τους χτυπήσει την πόρτα και τους δοθεί διέξοδος από την "κόλαση της αβεβεβαιότητας". Δεν υπάρχουν αξίες πλέον σε αυτή την χώρα; Όλοι θέλουν να παίρνουν και κανείς δεν έχει να προσφέρει τίποτα; Και μη χειρότερα, αν υφίσταται τέτοιος όρος για μια τέτοια κατάσταση...

Ανώνυμος είπε...

Με τι μούτρα θα ζητήσουν ψήφο από τους άνεργους με προσόντα που βρίσκουν παντού κλειστές πόρτες; Την ίδια ώρα που όσοι σχετίζονται με πολιτικούς βολεύονται μια χαρά; Ντροπή τους!

Ανώνυμος είπε...

ενας πολιτης εχει δικαιωμα να προσβαλει την διαδικασια προσλυψεων με προσφυγη στο δικαστηριο ??και να την ακυρωσει ??