Ειδήσεις

22 Απρ 2009

Καταγγελίες πολιτών για τα αποτελέσματα της προκήρυξης 55 θέσεων ΕΕΠ στο Υπ. Εθνικής Άμυνας

Διαβάστε και: Με διαδικασίες εξπρές, εκτός ΑΣΕΠ, διορίστηκαν 55 ειδικοί επιστήμονες στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας

.....
Πληθαίνουν οι καταγγελίες των πολιτών για τα αποτελέσματα της προκήρυξης πλήρωσης πενήντα πέντε (55) θέσεων ειδικού επιστημονικού προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, το οποίο προβλέπεται στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (ΥΠΕΘΑ) και κατανέμεται στις Γενικές Διευθύνσεις α) Οικονομικού Σχεδιασμού και Υποστήριξης (ΓΔΟΣΥ), β) Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων (ΓΔΑΕΕ), γ) Πολιτικής Εθνικής Άμυνας και Διεθνών Σχέσεων (ΓΔΠΕΑΔΣ), καθώς και στο Γραφείο του Υπουργού Εθνικής Άμυνας (Δείτε εδώ την προκήρυξη).
…..
Συνεχίζεται…


Αργά την Μεγάλη Πέμπτη (16/4/2009) επέλεξε το Υπουργείο Εθνικής Αμυνας να ανακοινώσει τα αποτελέσματα της παραπάνω προκήρυξης στο δικτυακό του τόπο (http://www.mod.mil.gr/) ενέργεια που δημιουργεί ερωτηματικά, και μάλιστα σε ένα σκαναρισμένο έγγραφο δίχως ημερομηνία, αριθμό πρωτοκόλλου και υπογραφές.

Οι καταγγελίες που δέχεται το Diorismos.gr από πολίτες πληθαίνουν και κάνουν λόγο για προσληπτέους χωρίς τα απαραίτητα πτυχία, μεταπτυχιακά η/και διδακτορικά, με πτυχία που δεν αντιστοιχούν στη συγκεκριμένη θέση πρόσληψης καθώς επίσης και για ανεπάρκεια στις προϋποθέσεις κατοχής εμπειρίας.

Στη λίστα προσληπτέων της προκήρυξης του Υπουργείου Εθνικής Αμυνας βρίσκονται γνωστά ονόματα που σε άλλους διαγωνισμούς δεν κατάφεραν να περάσουν το μέσο όρο όπως επίσης και υποψήφιοι κομματικών ψηφοδελτίων, κεντρικών επιτροπών κομμάτων καθώς και νυν υψηλά στελέχη υπουργείων!

Αναμένουμε την απάντηση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στις καταγγελίες των πολιτών που εκφράζονται και μέσα από τις ομάδες συζήτησης (δείτε εδώ).

Από: http://diorismos.gr/Dpages/news/viewnews.php?nid=6305&type=1