Ειδήσεις

24 Απρ 2009

Δεν πληρώνει διόδια ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Αναγέννησης

Ούτε μία ούτε δύο, αλλά... δώδεκα φορές κατάφερε να περάσει τα διόδια Σκότινας - Τεμπών - Σκότινας χωρίς να πληρώσει ευρώ ο Σταύρος Βιτάλης, εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Αναγέννησης!
Ο συνεργάτης του Στέλιου Παπαθεμελή, ο οποίος κάθε φορά που εμφανίζεται στον συγκεκριμένο σταθμό διοδίων γίνεται ο φόβος και ο τρόμος των υπαλλήλων, αρνείται κατηγορηματικά να καταβάλει το αντίτιμο για τη διέλευση επικαλούμενος την κοινοτική οδηγία 1999/62/EC, που προβλέπει την ύπαρξη διπλής λωρίδας ανά κατεύθυνση (σημειωτέον ότι στα Τέμπη, όπως και στα περισσότερα από τα 141 χλμ. που χωρίζουν την Κόρινθο από την Πάτρα υπάρχει μονή λωρίδα κυκλοφορίας).
……….

Συνεχίζεται…
Ο κ. Βιτάλης δεν... έβαλε την όπισθεν ούτε όταν, κατά την τελευταία του «έφοδο», κάποιοι υπάλληλοι αρνήθηκαν να σηκώσουν την μπάρα των διοδίων, φράζοντάς του τον δρόμο. Αντίθετα, όπως και όλες τις προηγούμενες φορές, κάλεσε τους υπαλλήλους της εταιρείας να προβούν σε μήνυση εναντίον του και αρνήθηκε να συμπληρώσει το σχετικό έγγραφο που ισχύει σε περιπτώσεις αδυναμίας καταβολής των διοδίων. Φυσικά, η εταιρεία δεν του... έκανε το χατίρι να καταθέσει μήνυση και ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Αναγέννησης πέρασε ανενόχλητος, υποσχόμενος στον εαυτό του και σε όσους δίνει το παράδειγμα να το ξανακάνει!

Περισσότερα: http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=21&la=1&catid=1&artid=983182&pg=8