Ειδήσεις

18 Απρ 2009

Μπετόν Αρμέ τα ποσοστά της Ν.Δ.!

Ας γυρίσουμε το χρόνο πίσω, και ας δούμε την δημοσκόπηση της Kappa Research τον Μάρτιο του 2008, 3 εβδομάδες πριν το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, πρώτο θέμα μάλιστα στο ΒΗΜΑ της Κυριακής που έδειχνε να την απολαμβάνει:

ΝΔ: 29,1%,
ΠΑΣΟΚ: 23,2%
ΣΥΡΙΖΑ: 18,4%
ΚΚΕ: 7,5%
ΛΑΟΣ: 5,1%
Άλλο κόμμα: 1,8%
…….
Συνεχίζεται…


Στην αυριανή δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας, πάλι για λογαριασμό του ΒΗΜΑΤΟΣ έχουμε:


ΠΑΣΟΚ 33,9%,


ΝΔ 29,4% !!!!


ΚΚΕ 7,1%


ΣΥΡΙΖΑ 6,1%


ΛΑΟΣ 4,3%


ΟΙΚ/ΓΟΙ 3,9%



Φοβερό ε; Το καταλάβατε;


Ένα χρόνο μετά η ΝΔ παραμένει... μπετόν στο 28-29%.


Το ΠΑΣΟΚ έχει ανέβει σχεδόν 12 μονάδες.


Συμπέρασμα: η ΝΔ με αναγωγές, βρίσκεται μάξιμουμ στο 35% και το ΠΑΣΟΚ έχει κατακτήσει την 40άρα και συνεχίζει. Αυτή τη στιγμή φυσικά, γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο μέχρι να μιλήσει η κάλπη...


Μιλάμε για θαύμα Γιώργου και όλου του ΠΑΣΟΚ δηλαδή... το μεγαλύτερο και αδιαμφισβήτητο come back στην ιστορία σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα... Και σε κάποιους προφανώς δεν αρέσει αυτό...



Λύνομαι στα γέλια όσο διαβάζω στο ίδιο φύλλο την άποψη του μαγκαφά Ιωάννη, που λίγο ή πολύ ήθελε να μας περάσεις ότι "ναι μεν βρίσκεται σε κρίση ο δικομματισμός, αλλά το ΠΑΣΟΚ είναι το πρόβλημα" (ο Παπανδρέου ήθελε να γράψει, αλλά ας τολμούσε...). Λες και απολάμβανε τις τότε δημοσκοπήσεις. Λες και ήταν σίγουρος ότι τελείωσε με τον Παπανδρέου. Πάρτε μια μικρή γεύση, αλλά καλό θα είναι να το διαβάσετε όλο για να δείτε πόσο έξω έπεσε τελικά ο Pretender στους... ευσεβείς πόθους του:


"Δεν είναι ίσως η στιγμή να πούμε τι μετέτρεψε το ΠαΣοΚ στον «αδύναμο κρίκο» του πολιτικού συστήματος, όλοι άλλωστε έχουν την ιδέα τους για αυτό που φταίει. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης βαδίζει σε ένα συνέδριο, το οποίο (θεωρητικά) θα του επέτρεπε να εντοπίσει τα προβλήματα και να προωθήσει τις λύσεις. Δεν είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα το κάνει. Η βαθμιαία διολίσθηση στην ανυποληψία δεν είναι τυχαία, ούτε εξωγενής".



Καταλαβαίνετε τώρα γιατί δεν αντέχει αυτό το come back του ΠΑΣΟΚ; To come back του Γιώργου;



Από: http://krogias.blogspot.com/2009/04/blog-post_9894.html

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

>>>>Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΜΝΟ. >>ΣΤΟΝ "ΑΛΦΑ" ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΑΡΝΙΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ, ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΣΟΥΡΙ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΑΣ, ΦΟΡΑ-ΚΑΜΠΑΝΑ ! >>ΣΠΕΥΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΕΛΕΗΜΟΝΑ-ΜΑΝΕΣΗ-ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ. >>ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ. Μή γνώτω η αριστερά σου τι ποιεί ή δεξιά σου. >Ο Άγιος Νικόλαος ο Θαυματουργός έλεγε «Διά την καλωσύνην την οποίαν έκαμα εις σε δεν θέλω να ειπης εις ουδένα τίποτε εν όσω ζω. Διά τούτο σε καθιστώ υπεύθυνον ενώπιον του Θεού». >Αν Νίκο μου υπάρχει ΜΘΖ, θα συναντηθούμε στην κόλαση και επειδή είμαι συνταξιούχος δάσκαλος, θα σου βάλω σαν τιμωρία, να γράφεις στον αιώνα τον άπαντα την φράση "ΕΚΑ-ΜΑΚΑ" ή καλύτερα, "Τα μηχανάκια μέτρησης τηλεθέασης με παρέσυραν. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ !

StudioA-blog είπε...

Αν και το σχόλιό σας δεν έχει σχέση με το κείμενο, το δημοσιεύουμε γιατί μετά θα θέσετε και θέμα λογοκρισίας.

Από ό,τι φαίνεται θεωρείτε ελεημοσύνη το να χαρίζει ένας κρεοπώλης δεκατρία αρνιά και εμείς με τη σειρά μας να τα κληρώνουμε στους τηλεθεατές.

Και ακόμα θεωρείτε μη αξιοπρεπές να συμμετέχει κάποιος σε μια κλήρωση.
Εμείς κάνουμε κλήρωση πολλές φορές στην εκπομπή.
Σχεδόν κάθε σαββατοκύριακο με βιβλία που μας στέλνουν, σήμερα κληρώσαμε και ελέγχους αντισεισμικότητας κτιρίων που πρόσφερε ένας πολιτικός μηχανικός και θα συνεχίσουμε...

Χρόνια πολλά και καλό Πάσχα και σε εσάς.
Και γιατί όχι, με λιγότερο επικριτική διάθεση.