Ειδήσεις

26 Απρ 2009

Το αστυνομικό δελτίο της Χαλκίδας

ΚΡΟΥΣΜΑ ΤΣΑΝΤΑΚΗΔΩΝ
Μέσα σε τρεις ημέρες είχαμε και άλλο κρούσμα τσαντάκια με θύμα για άλλη μια φορά γυναίκα. Ίσως είναι για αυτούς εύκολη λεία ενώ εκείνο που τους οδηγεί στην πράξη είναι η τσάντα.
Σε κεντρικό σημείο της Χαλκίδας και αυτή την φορά ακολούθησε για μερικά μέτρα το ανυποψίαστο θύμα και μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου της αφαίρεσε την τσάντα. Η γυναίκα δεν πρόλαβε να αντιδράσει ενώ αυτό που είδε ήταν τον δράστη πάνω σε μία μαύρη μηχανή.


ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΣ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
Βάνδαλος χτύπησε σε εκκλησία κοντά στο Αλιβέρι. Ήταν πρωί όταν για άγνωστο λόγο πλησιάσε το προαύλειο της εκκλησία και άρχισε να πετά πέτρες και υαλότουβλα. Αποτέλεσμα ήταν να σπάσουν τα τζάμια του ναού. Ο δράστης αφού έριξε τις πέτρες εξαφανίστηκε. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες η αστυνομία την επόμενη μέρα οδηγήθηκε στα ίχνη του δράστη έπειτα από καταγγελίες και τον συνέλαβε.


ΤΟΝ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΗΣΤΕΨΑΝ

Μια απίστευτη ιστορία διαδραματίστηκε σε χωριό. Όχι μόνο το θύμα το λήστεψαν αλλά το έσπασαν και στο ξύλο. Το θύμα διατηρεί μαγαζί στο χωριό και έτσι οι δράστες μπήκαν στο μαγαζί του. Για άγνωστο λόγο λογομάχησαν με αποτέλεσμα ο καβγάς να φέρει το άγριο ξυλοφόρτωμα. Οι δράστες άρχισαν να χτυπούν ανελέητα το θύμα με μπουνιές και κλωτσιές. Ο άνθρωπος φώναζε βοήθεια. Το γεγονός αυτό έκανε τους δράστες να φύγουν αμέσως από το μαγαζί του. Βέβαια δεν έφυγαν με άδεια χέρια μιας και πήραν μαζί τους το πουκάμισο που φορούσε και όπου μέσα στο τσεπάκι υπήρχαν 4500 ευρώ. Η αστυνομία αναζητά τα ίχνη των δραστών.
........
Γιώργος Κουτσελίνης