Ειδήσεις

7 Απρ 2009

Σύλληψη ληστή με την συνδρομή της φρουράς του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργου Καρατζαφέρη, σήμερα, στο κέντρο της Αθήνας

Συγκεκριμένα, την ώρα που το αυτοκίνητο του κ. Καρατζαφέρη κινούταν επί της οδού Βασ. Κωνσταντίνου με κατεύθυνση προς Συγγρού, στο αντίθετο ρεύμα γινόταν καταδίωξη ενός αυτοκινήτου από περιπολικό.
Ο καταδιωκόμενος έστριψε ξαφνικά αριστερά στη Ρηγίλλης και τότε ο κ. Καρατζαφέρης έδωσε εντολή στον οδηγό του να μπει μπροστά στο καταδιωκόμενο όχημα και να του κλείσει τον δρόμο.
………..
Συνεχίζεται…


Ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στα κιγκλιδώματα του πεζοδρομίου, όπου ακινητοποιήθηκε. Όμως ο οδηγός του βγήκε από το όχημα και άρχισε να τρέχει στην οδό Ρηγίλλης με κατεύθυνση την Βασ. Σοφίας. Ο οδηγός και ο συνοδός του κ. Καρατζαφέρη βγήκαν από το όχημα του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. με εντολή του και καταδίωξαν τον άνδρα, ο οποίος βλέποντας ότι την ίδια ώρα αστυνομικοί από τα γραφεία της ΝΔ κατευθυνόταν από την άλλη πλευρά προς το μέρος του, παραδόθηκε.


Ρεπορτάζ: Πέτρος Καρσιώτης
Από: http://www.alphatv.gr/

1 σχόλια:

dikaiopolis είπε...

Και τώρα μπαίνει το θέμα ήταν πολτιτισμένη? και νόμιμη η ενέργεια? να θέσει σε κίνδυνο ζωές, και πιθανόν, χωρίς να ξέρει την αιτία τις καταδίωξης?

Και πια εν συνεχεία η προιστορία τις καταδίωξης?

Η ερευνητική δημοσιογραφία σταματά άμα τις αποκομιδής πολιτικής διαφήμισης?

Το σθένος για "πολιτική παρεμβολή" κλεισίματος δρόμου σταματά στα πεζοδρόμια?

Το ανάστημα για πολιτικά "επί του πρακτικού" κλίσματα αξανεμίζεται όταν πρόκειται για θέματα διαφθοράς διαπλεκόμενων Σκύριων φενόμενων?