Ειδήσεις

18 Ιουν 2009

Ο αστυνομικός της Αντιτρομοκρατικής που δολοφονήθηκε είχε αναφέρει ότι τον παρακολουθούσαν περίεργα άτομα

Όπως λένε φίλοι του θύματος, ο 41χρονος είχε αναφέρει ότι άτομα «με μαλλιά και μούσια» εμφανίζονταν συχνά στον χώρο όπου έκανε υπηρεσία. Πρόγραμμα... «στοχοποίησης μαρτύρων» το πρόγραμμα προστασίας τους.

Όπως λένε φίλοι του θύματος, ο φόνος αστυνομικού που φύλασσε τη γυναίκα-μάρτυρα είχε σχεδόν προαναγγελθεί από τους τρομοκράτες, οι οποίοι, παρακολουθούσαν τον χώρο.
Το θύμα είχε αναφέρει ότι παρακολουθείτο από «περίεργα άτομα» και, μάλιστα, σε μία από τις βάρδιες των τελευταίων ημερών είχε ζητήσει τη βοήθεια συναδέλφων του, κάτι όμως που δεν επιβεβαιώνεται από την Αστυνομία. ......
Συνεχίζεται...

«Κάλεσε την ομάδα "Δέλτα" που περιπολούσε στο πάρκο Δρακοπούλου και ζήτησε να ελέγξουν άτομα τα οποία τον είχαν πλησιάσει και τον παρατηρούσαν την ώρα που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο που έκανε υπηρεσία», είπε μία γειτόνισσα της μάρτυρος στη δίκη του ΕΛΑ.Μάλιστα, μία από τις φίλες της οικογένειας του θύματος ανέφερε χθες πως της είχε μιλήσει για άτομα «με μαλλιά και μούσια» που εμφανίζονταν συχνά το τελευταίο χρονικό διάστημα στον χώρο όπου έκανε υπηρεσία.
Περισσότερα: http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&tag=8777&pubid=4158808