Ειδήσεις

25 Ιουν 2009

Πέθανε η Φάρα Φόσετ – Βίντεο

Στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν άφησε την τελευταία της πνοή σήμερα το πρωί η Φάρα Φόσετ. «Έφυγε» μετά από περίπου τρία χρόνια μάχης με τον καρκίνο η ηθοποιός που έγινε διάσημη από το ρόλο της ως Τζιλ Μονρό στην τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του '70 «Οι Άγγελοι Του Τσάρλι».
Η Φάρα φόσετ γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου του 1947.
….
Συνεχίζεται…


Η 62χρονη ηθοποιός έπασχε από καρκίνο του παχέως εντέρου-μάλιστα η περιπέτεια της υγείας της ξεδιπλώνεται στο πρόσφατο ντοκιμαντέρ «Farrah's Story ».
Με τις κατάλληλες θεραπείες φάνηκε αρχικά πως είχε καταφέρει να ξεπεράσει την ασθένεια, κάτι το οποίο οι γιατροί της ανακοίνωσαν την ημέρα των 60στών γενεθλίων της.
Δίπλα της, στις τελευταίες στιγμές της βρίσκονταν όλοι οι αγαπημένοι της, συγγενείς, φίλοι και ο σύντροφός της Ράιαν Ο'Νίλ με τον οποίο είχε σχέση τα τελευταία 27 χρόνια και είχε αποκτήσει μαζί του έναν γιο.
Μάλιστα, δέχτηκε μόλις τις τελευταίες μέρες να τον παντρευτεί αλλά δυστυχώς, δεν πρόλαβαν.

Η ασθένεια τον περασμένο Μάιο υποτροπίασε. Η διάσημη ηθοποιός είχε αναζητήσει εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας στην Ευρώπη. Τους τελευταίους μήνες ταξίδευε συχνά στη Γερμανία όπου ακολουθούσε μια πειραματική θεραπεία κατά του καρκίνου που εφαρμόζεται αποκλειστικά στην πανεπιστημιακή κλινική της Φρανκφούρτης.

Η ηθοποιός αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο με ένα τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ με τίτλο «Ένα Φτερό Και Μια Προσευχή».
«Όσο κι αν θέλω να κρατήσω το γεγονός, ότι πάσχω από καρκίνο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, θεωρώ πως έχω ευθύνη απέναντι σ' όλους τους ανθρώπους με ανάλογα προβλήματα, οι οποίοι παρακολουθώντας την ιστορία μου μπορεί να ωφεληθούν από τις εμπειρίες μου» είχε πει

Διαβάστε και: Ο Γολγοθάς ενός αγγέλου





sineater6609