Ειδήσεις

16 Ιουν 2009

Επικίνδυνη σηματοδότηση πλατείας στην Καλλιθέα

Μήνυμα αναγνώστη
.....
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΤΑΒΑΡΗ ΑΠΟ ΑΡΕΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ σήμα ΚΥΚΛΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ!
Το σήμα αυτό παραβιάζεται κατά εξακολούθηση από όλους τους οδηγούς που εισέρχονται ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΤΑΒΑΡΗ από την Λεωφόρο ΑΜΦΙΘΕΑΣ ΚΑΙ ΣΤΡΙΒΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ! ΑΝΤΙΘΕΤΑ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ μπουν στην οδό ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ προκαλώντας με την παράνομη και επικίνδυνη πορεία τους ένα αλαλούμ αλλά και τεράστιο μποτιλιάρισμα στην κίνηση των αυτοκινήτων πάνω στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΤΑΒΑΡΗ, αλλά και στους γύρω δρόμους. .......


Συνεχίζεται...
Επικίνδυνη σηματοδότηση πλατείας στην Καλλιθέα


Η αδιαφορια που επιδεικνυετε κ ΔΙΟΝΥΣΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ παραλιγο να κοστισουν ανθρωπινες ζωες !!!!


Στις 25 Οκτ. 2008 σας επισημαιναμε τον κινδυνο!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Για Τροχαία ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΚΑΙ Δήμο Παλαιού Φαλήρου

Μπορείτε να ρωτήσετε την Τροχαία Καλλιθέας αλλά και τον ΔΗΜΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ αν ο Κ.Ο.Κ πρέπει να τηρείτε στη ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΤΑΒΑΡΗ!!!.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΤΑΒΑΡΗ ΑΠΟ ΑΡΕΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ σήμα ΚΥΚΛΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ!
Το σήμα αυτό παραβιάζεται κατά εξακολούθηση από όλους τους οδηγούς που εισέρχονται ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΤΑΒΑΡΗ από την Λεωφόρο ΑΜΦΙΘΕΑΣ ΚΑΙ ΣΤΡΙΒΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ! ΑΝΤΙΘΕΤΑ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ μπουν στην οδό ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ προκαλώντας με την παράνομη και επικίνδυνη πορεία τους ένα αλαλούμ αλλά και τεράστιο μποτιλιάρισμα στην κίνηση των αυτοκινήτων πάνω στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΤΑΒΑΡΗ, αλλά και στους γύρω δρόμους.

Οι πεζοί που προσπαθούν να διασχίσουν την πλατεία κινδυνεύουν συνεχώς από την παράνομη και ανεξέλεγκτη πορεία των ΙΧ!!!.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ...


Είναι απορίας άξιο γιατί η Τροχαία που έχει γνώση του θέματος αφού έχει έρθει πολλές φορές και έχει κάνει αυτοψία και κόβει κλήσεις για κράνη!!! δυστυχώς δεν λαμβάνει κανένα μέτρο!!!.

ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΜΕΤΑ ;

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!



Δεκαδες αναφορες σε blog και εφημεριδες σας αφησαν αδιαφορο !!!!

Στις 29 Ιανουαριου 2009 επανηλθαμε και σας επισημαναμε το τεραστιο κινδυνο που διατρεχουν οι κατοικοι …


Έλεος κ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ!

Πόσοι μήνες πρέπει να περάσουν για να κάνετε το αυτονόητο, να σταματήσετε την παρανομία που διαπράττεται καθημερινά με την ανοχή και της Τροχαίας και μας θέτει καθημερινά εμάς και τα παιδιά μας σε ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΚΙΝΔΥΝΟ! .

Πριν λίγες μέρες μια Γιαγιά και ένα 5χρονο κοριτσάκι έπεσαν νεκρά εξαιτίας παράνομου σταθμευμένου οχήματος! που καταλάμβανε το πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να κατέβουν στο οδόστρωμα και εκεί να γίνει το μοιραίο!(αναφερομενοι στο τροχαιο που εγινε το Σάββατο, 24 Ιανουαρίου, 2009 .)

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ 24/01/2009
«Τραγικό τροχαίο δυστύχημα, που είχε αποτέλεσμα μία γυναίκα και ένα παιδί να χάσουν τη ζωή τους, έγινε στις 8.50 χθες το πρωί, στην Οδό Λιοσίων, μπροστά στο σταθμό Αττικής. Η γυναίκα, 64 ετών από τη Βουλγαρία, σκοτώθηκε επιτόπου, ενώ το κοριτσάκι, η 6χρονη εγγονή της, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε λίγη ώρα αργότερα. Σύμφωνα με τα στοιχεία που κατάφεραν και συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί της Τροχαίας, η γυναίκα πήγαινε την εγγονούλα της στον παιδικό σταθμό και βάδιζαν στο πεζοδρόμιο, όπου όμως ήταν παρκαρισμένο ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, γι’ αυτό υποχρεώθηκαν να κατέβουν στο δρόμο. Για κακή τους τύχη ωστόσο, την ώρα εκείνη ένα μικρό φορτηγό κατασκευαστικής εταιρείας, που μετέφερε πίσσα, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έκανε έναν ελιγμό και παρέσυρε γιαγιά και εγγονή, τις οποίες πίεσε πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο, ενώ συνέχισε την τρελή πορεία του, προσέκρουσε σε ένα άλλο σταθμευμένο φορτηγάκι και σε ένα προπορευόμενο λεωφορείο του ΟΑΣΑ.»



Αλλα εσεις απαντουσατε περι ανεμων και υδατων…λεγοντας ότι δεν γνωριζετε ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !!!! γιατι δεν σας εχει ενημερωσει ουτε η Τροχαια Καλλιθεας ουτε το τοπικο Αστυνομικο Τμημα!!!


Απαντουσατε στην εφημεριδα «ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» της 08/02/2009…






Υπάρχουν 13 ακόμα άρθρα στην κατηγορία ΔΗΜΟΤΙΚΑ.

08/02/2009
Άψογα όλα στην Πλατεία Ντάβαρη του Παλαιού Φαλήρου...


Σελίδες: 1

Σε επιστολή που μας έστειλε ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διον. Χατζιδάκης, για το δημοσίευμα στο προηγούμενο φύλλο με τίτλο «Πόσο αίμα θα χυθεί για να κάνετε κάτι δήμαρχε του Παλαιού Φαλήρου», επισημαίνει τα εξής:
«Κύριε Διευθυντά,• Το συγκεκριμένο σχόλιο αποτελεί αναδημοσίευση ανωνύμου σχολίου που αναρτήθηκε στο press-blog.blogspot.com στις 30 Ιανουαρίου 2009.• Σας αποστέλλω σχετικά έγγραφα του Αστυνομικού Τμήματος Παλαιού Φαλήρου και της Τροχαίας Καλλιθέας, τα οποία βεβαιώνουν ότι ουδέποτε υπήρξε τροχαίο ατύχημα στο σημείο.• Εάν είχε συμβεί τέτοιο περιστατικό, σίγουρα θα το γνώριζα και προφανώς θα είχα λάβει τα απαραίτητα μέτρα, καθόσον δεν είμαι ανάλγητος ''να χύνεται αίμα και εγώ να αδιαφορώ'', όπως προσπαθεί να με παρουσιάσει ο συντάκτης».Όπως βεβαιώνει ο κύριος δήμαρχος, το σχόλιο είχε αναρτηθεί σε blog και απ' ό,τι γνωρίζουμε δεν υπήρξε η αντίδραση που εκδήλωσε σήμερα προς την εφημερίδα μας ο κ. Χατζιδάκης, επομένως το σχόλιο δεν είναι αποκύημα της φαντασίας μας. Δεχόμαστε πάντως τις διαβεβαιώσεις του και θα του συνιστούσαμε να μην καταφεύγει σε απειλές. Όλα στην πλατεία Ντάβαρη λειτουργούν σωστά, κύριε δήμαρχε; Δεν γίνονται παράνομα παρκαρίσματα πάνω στο πεζοδρόμιο, κύριε διοικητά του Αστυνομικού Τμήματος Παλαιού Φαλήρου κι εσείς κύριε διοικητά του Τμήματος Τροχαίας Καλλιθέας;
ΜΗΠΩΣ «ΣΚΟΠΙΜΑ» ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΑΤΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ!!!...
ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ κ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ 28 Φεβρουαριου 2009 ΩΡΑ 12.30 ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΕ ΠΟΛΥΣΥΧΝΑΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΣΤΑΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ …



ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΠΕΖΟΙ!!!


ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΘΡΗΝΗΣΑΜΕ ΘΥΜΑΤΑ!!!
Στις 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2008 σας ενημερωναμε…

Μπορείτε να ρωτήσετε την Τροχαία Καλλιθέας αλλά και τον ΔΗΜΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ αν ο Κ.Ο.Κ πρέπει να τηρείτε στη ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΤΑΒΑΡΗ!!!.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΤΑΒΑΡΗ ΑΠΟ ΑΡΕΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ σήμα ΚΥΚΛΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ!!!.

Το σήμα αυτό παραβιάζεται κατά εξακολούθηση από όλους τους οδηγούς που εισέρχονται ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΤΑΒΑΡΗ από την Λεωφόρο ΑΜΦΙΘΕΑΣ ΚΑΙ ΣΤΡΙΒΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!! ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ!!! ΑΝΤΙΘΕΤΑ !!!ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ μπουν στην οδό ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ προκαλώντας με την παράνομη!!! και επικίνδυνη!!! πορεία τους ένα αλαλούμ αλλά και τεράστιο μποτιλιάρισμα στην κίνηση των αυτοκινήτων πάνω στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΤΑΒΑΡΗ, αλλά και στους γύρω δρόμους!!! .
Οι πεζοί που προσπαθούν να διασχίσουν την πλατεία κινδυνεύουν συνεχώς από την παράνομη και ανεξέλεγκτη πορεία των ΙΧ!!!.


Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο στη ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΤΑΒΑΡΗ.
ΤΑ παράνομα σταθμευμένα οχήματα καταλαμβάνουν όλο το πεζοδρόμιο!
Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ είναι ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ!
ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ!

ΕΥΤΥΧΩΣ κ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΛΗΦΘΗΚΑΤΕ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ!!!...
ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ…


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ, κ. ΔΙΟΙΚΗΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ και κ.ΔΙΟΙΚΗΤΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ.