Ειδήσεις

18 Ιουν 2009

Είχαν προαναγγείλει τον φόνο «Η ζωή κάθε μπάτσου κοστίζει όσο μία σφαίρα», έγραφε ο συντάκτης της προκήρυξης μετά την επίθεση στο Α.Τ. Κορυδαλλού

Η δολοφονία αστυνομικού από τη «Σέχτα Επαναστατών» ήταν τόσο αναμενόμενη όσο είναι το σκοτάδι μετά τη δύση του ηλίου. «Τώρα κάθε μπάτσος πρέπει να γνωρίζει ότι ίσως να είναι ο επόμενος στόχος...

Η ζωή κάθε μπάτσου κοστίζει όσο μία σφαίρα» έγραφε με περισσή κυνικότητα ο συντάκτης της πρώτης προκήρυξης της «Σέχτας», που έκανε την εμφάνισή της τον περασμένο Φεβρουάριο με ένοπλη επίθεση εναντίον του Αστυνομικού Τμήματος Κορυδαλλού.
Με την ίδια κυνικότητα έγραφε στη συνέχεια ότι «όπως και τα ντόνατς που τρώνε (σ.σ.: οι αστυνομικοί) έτσι και αυτοί δεν είναι ωραίοι χωρίς μία τρύπα στη μέση».

....
Συνεχίζεται...
Ανώτερα στελέχη δεν χτύπησε. Χτύπησε όμως τον τηλεοπτικό σταθμό «Αλτερ», λίγες μόλις μέρες μετά την ένοπλη επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού.
Το Αστυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού χτυπήθηκε από τρεις ενόπλους που φορούσαν κράνη τα ξημερώματα της 3ης Φεβρουαρίου 2009.
Οπως διαπιστώθηκε από την εξέταση στους 19 κάλυκες που βρέθηκαν στον τόπο της επίθεσης, οι δράστες είχαν «γαζώσει» το Αστυνομικό Τμήμα με δύο όπλα που δεν είχαν ξαναχρησιμοποιηθεί ως τότε. Το ένα ήταν αυτόματο τύπου «Σκόρπιον» και το δεύτερο πιστόλι των 9 mm.

Περισσότερα: http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&tag=8777&pubid=4158809