Ειδήσεις

14 Ιαν 2009

A, ρε κουμπάρε... δε σε προλαβαίνω με τα δωράκια σου...

Βασισμένο στις σημερινές εξελίξεις... που απαιτούν άμεσες εξηγήσεις!
...........
Από: krogias.blogspot.com

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τι αναφέρεται στην προκήρυξη του Επαναστατικού Αγώνα που θα δημοσιευτεί αύριο στην εφημερίδα "Το Ποντίκι"

Για μια πολύ σκληρή 11σέλιδη προκήρυξη, μίλησε ο Αντώνης Δελατόλας στο δελτίο ειδήσεων του Antenna.
Με αυτήν ο Επαναστατικός Αγώνας αναλαμβάνει την ευθύνη για

  • την επίθεση κατά της κλούβας των ΜΑΤ στου Γουδή στις 23 του περασμένου Δεκεμβρίου
  • την επίθεση εναντίον των ανδρών των ΜΑΤ στα Εξάρχεια στις 4 Ιανουαρίου
  • την τοποθέτηση βόμβας με δυναμίτιδα που δεν εξερράγη σε εταιρεία πετρελαιοειδών της Shell, στη συμβολή των οδών Χαρίτων και Αγίας Κυριακής στο Παλαιό Φάληρο, τον περασμένο Οκτώβριο.
Η προκήρυξη περιέχει κινηματογραφική εξιστόρηση για το πώς έγινε η επιχείρησή του Επαναστατικού Αγώνα στο υπουργείο Πολιτισμού.
Αναφέρουν ότι κανένας από τους αστυφύλακες δεν ειδοποίησε κανέναν, ότι δε χρησιμοποίησαν τα όπλα τους, ούτε έκαναν κάτι για να προστατευτούν.
Η προκήρυξη στοχοποιεί τον Κορκονέα, τον ειδικό φρουρό που σκότωσε τον Αλέξη Γρηγορόπουλο.
Θα είναι μικρής διάρκεια η παραμονή του Κορκονέα στη φυλακή, τον περιμένουμε σύντομα κοντά μας, γράφουν.
Τέλος, στην προκήρυξη, ο Επαναστατικός Αγώνας εμφανίζεται ως ο συνεχιστής της 17 Νοέμβρη.

Ολόκληρο το κείμενο της προκήρυξης στην εφημερίδα "Το Ποντίκι" που κυκλοφορεί αύριο.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Αυξήθηκε η ζήτηση για σωματοφύλακες μετά την απαγωγή του Παναγόπουλου

Διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του Αlpha ότι ο ιδιοκτήτης εταιρείας παροχής υπηρεσιών φύλαξης προσώπων Ανδρέας Βενέτης, είπε ότι μεταξύ άλλων, μετά την απαγωγή Παναγόπουλου, εφοπλιστής με μεγάλο στόλο πλοίων ζήτησε άνδρες για την ασφάλεια του ίδιου και της οικογένειάς του, κάτι που δεν είχε κάνει ποτέ μέχρι σήμερα...

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Έρευνα στις φυλακές για τον «εγκέφαλο» της απαγωγής του Περικλή Παναγόπουλου

Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα σενάρια σχετικά με την απαγωγή του Περικλή Παναγόπουλου. Μεταξύ άλλων ερευνά το ενδεχόμενο ο εγκέφαλος να είναι μέσα στη φυλακή και να οργανώνει από εκεί την απαγωγή ή οι δράστες να έχουν ανθρώπους μέσα στην φυλακή, που εμπλέκονται σε παλαιότερες υποθέσεις απαγωγών και μαζί να οργανώνουν το σχέδιο ή να είναι νονοί της νύχτας και κακοποιοί με εμπλοκή σε αποδράσεις κρατουμένων, οι οποίοι είναι αδίστακτοι και έχουν εμπειρία.
Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, τα μέχρι στιγμής στοιχεία οδηγούν την Αστυνομία κυρίως στις δύο πρώτες πιθανότητες, καθώς από την μέχρι στιγμής έρευνα έχουν προκύψει πολλά κοινά σημεία στις απαγωγές του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου και του προέδρου του ΣΒΒΕ Γιώργου Μυλωνά, που οργανώθηκε και εκτελέστηκε από τον Βασίλη Παλαιοκώστα και τους συνεργούς του, που βρίσκονται πλέον στη φυλακή.
.......
Περισσότερα: Αlphatv

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Φωτογραφίες με συνθήματα για το χτύπημα στο Διαμαντή Μαντζούνη – Ένα μήνυμα αναγνώστη και τα σχόλιά σας: "You've been reported as a nazi"

Το μήνυμα του αναγνώστη που δημοσιεύσαμε θα το δείτε εδώ: Φωτογραφίες με συνθήματα σχετικά με το δολοφονικό χτύπημα στο Διαμαντή Μαντζούνη - Ντροπή!

Τώρα τα σχόλια:

Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Βαρέθηκα να διαβάζω αυτή την αηδία σε όλα τα blogs! Αναζητήστε τους 'συγγραφείς' στους ΜΑΤατζήδες, στους χρυσαυγίτες και στους ΚΥΠατζήδες κοκ. Η βρώμα πάει με την βρώμα!

12/1/09 16:40


Σχόλιο διεγράφη

Αυτή η ανάρτηση αφαιρέθηκε από το συγγραφέα.

12/1/09 17:10


Σχόλιο διεγράφη

Αυτή η ανάρτηση αφαιρέθηκε από το συγγραφέα.

12/1/09 17:38


Σχόλιο διεγράφη

Αυτή η ανάρτηση αφαιρέθηκε από το συγγραφέα.

13/1/09 00:09


Ο/Η the Bloopers team είπε...

UPDATE για την απάτη:
Αποδεικνύουμε ότι μετά (πολύ μετά) από όποιον έγραψε το πρώτο σύνθημα, το συμπλήρωσε κάποιος άλλος με διαφορετική απόσταση ψεκασμού και άλλο γραφικό χαρακτήρα. Κι ενώ ακόμα το σπρέι δεν έχει καν στεγνώσει, πέφτει και η φωτό με την Panasonic DMZ-TZ1. Ο εντοπισμός ήταν εύκολος, Σαλονίκη, κάπου κοντά στο μαγαζί του Λιάκουρα στη μεγάλη φασιστομάνα του Βορρά. Αστυνομία και χρυσή αυγή μαζί στη μάχη κατά της αλήθειας!
Η γραφιστική/εικαστική ανάλυση της φωτό, έγινε από μέλος του καλλιτεχνικού (και εικαστικού) επιμελητηρίου.
...στούμε φίλε!
Κατεβάστε τις φωτό και 2-3 αναλύσεις από εδώ κι εκτιμήστε δεόντως την "πληροφόρηση" που μεταξύ των άλλων στόκων, μας προσφέρει ΚΑΙ ο στούντιος ALPHAς...
Αποστέλλομεν υμίν τας πιτσικουλίτσας ημών...

13/1/09 01:13



Ο/Η the Bloopers team είπε...

you've been reported as a nazi to the RTL's administration

13/1/09 18:24


Ο/Η the Bloopers Team (CA) είπε...

as we wrote before: you've been flagged and reported.
13/1/09 18:36


grbloopers team προς Εμένα

Μπορούμε να το κλιμακώσουμε αλλά από αυτοσεβασμό δεν θα το κάνουμε.
Το ζητούμενο πλέον είναι μόνο το να κλείσει ένα μπλογκ που εκμεταλλευόμενο το κύρος το οποίο του προσδίσει η εκπομπή, διαδίδει ψευδείς ειδήσεις. Είναι η δεύτερη σειρά πλαστογραφημένων φωτό που ανεβάσατε.
Η όποια αντιμαχία πάντως θα περιοριστεί στο μπλογκ. Δεν θα μεταφερθεί σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, αφού στόχος δεν είναι τα άτομα, αλλά το μέσο για την τέλεση της πράξης.
Ο αυτοσεβασμός του αριστερού βλέπετε, είναι κάτι το οποίο η ακροδεξιά ποτέ δεν είχε, ούτε ποτέ πρόκειται να αποκτήσει.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Δεκατρείς απαγωγές έχουν γίνει από το 1990 μέχρι το 2008. Η πρώτη είχε τραγική κατάληξη. Οι υπόλοιπες είχαν θετική έκβαση

18 Μαΐου 1990
Ο 17χρονος Τσιγγάνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Τσατσάνης απάγεται από την περιοχή της Αγίας Βαρβάρας. Η υπόθεση «Μαρσελίνο», όπως ήταν γνωστός ο νεαρός, καταγράφεται στα ελληνικά αστυνομικά χρονικά ως η πρώτη απαγωγή για λύτρα και εκείνη που είχε τραγική κατάληξη. Τρεις μήνες μετά την απαγωγή του, ο Γιάννης Τσατσάνης βρέθηκε δολοφονημένος στο χωριό Σκούρτα της Βοιωτίας.
Για τη δολοφονία του Μαρσελίνο κατηγορήθηκαν έξι άτομα, ανάμεσά στους οποίους και ο ξάδελφός του Βασίλης Βασιλείου. Ένας από τους δράστες, που είχε διαφύγει στο εξωτερικό, βρέθηκε νεκρός πριν από κάποιους μήνες.

12 Ιουλίου 1991
Δύο άγνωστοι απήγαγαν την κόρη εμπόρου πολύτιμων λίθων, μέσα από το σπίτι της οικογένειας στο Πόρτο Ράφτη. Οι δράστες αναισθητοποίησαν την νταντά και στη συνέχεια άρπαξαν τη 14χρονη Βελγίδα Ταμάρ Οσκανιάν.
Για την απελευθέρωσή της ζήτησαν λύτρα 2.000.000 δολάρια. Οι δράστες της απαγωγής απελευθέρωσαν την ανήλικη χωρίς να πάρουν δραχμή. Η υπόθεση της απαγωγής της ανήλικης είχε αίσιο τέλος. Όχι όμως και για την γκουβερνάντα της, που εξέπνευσε στο νοσοκομείο.

16 Σεπτεμβρίου 1995
Απήχθη μέρα μεσημέρι, στην Ανάβυσσο, στο δρόμο για το σχολείο ο 11χρονος Κωνσταντίνος Δαλάκας. Αφέθηκε τελικά ελεύθερος τέσσερις ημέρες μετά την απαγωγή του κι αφού πρώτα οι δράστες πήραν 41.000.000 δραχμές. Όπως είχε προκύψει από τις έρευνες των αστυνομικών, η θεία του μικρού είχε δώσει στους τρεις συνεργούς της την πληροφορία ότι η γιαγιά του μικρού είχε κερδίσει στο λαχείο 130.000.000 δρχ.
Η υπόθεση απαγωγής του 11χρονου ήταν η πρώτη στην οποία υπήρξε επικήρυξη των δραστών με 200.000.000 δρχ.

15 Δεκεμβρίου 1995
Ο Αλέξανδρος Χαΐτογλου, ιδιοκτήτης της βιομηχανίας «Μακεδονικός Χαλβάς», απήχθη στην περιοχή Γαλήνης Ωραιοκάστρου, στο 20ό χιλιόμετρο της οδού Ωραιοκάστρου-Θεσσαλονίκης. Οι δράστες σταμάτησαν τον βιομήχανο και με την απειλή όπλων τον επιβίβασαν σε άλλο αυτοκίνητο, με το οποίο τον περιέφεραν για 24 ώρες. Η οικογένειά του κατέβαλε 260.000.000 δραχμές. Ο βιομήχανος αφέθηκε τελικά ελεύθερος στον σταθμό των υπεραστικών λεωφορείων στην Καρδίτσα, τρεις μέρες μετά και αφού πρώτα ο αδελφός του άφησε τα λύτρα σε ερημική τοποθεσία, στην εθνική οδό Λαμίας-Αράχοβας. Για την υπόθεση είχαν κατηγορηθεί οι αδελφοί Παλαιοκώστα και ο Παύλος Κερεμίδης, που έπεσε νεκρός από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς.

25 Ιανουαρίου 1996
«Την κόρη σου να μην την περιμένεις απόψε. Την έχουμε πάρει εμείς. Να μαζέψεις λεφτά και θα σε πάρω τηλέφωνο. Τώρα δεν μπορεί να σου μιλήσει. Μην τολμήσεις και πάρεις τηλέφωνο την Αστυνομία γιατί θα το μετανιώσεις», είπαν οι απαγωγείς στον πατέρα της Ζέτας Κουκέα, καθηγήτριας γαλλικών.
Οι απαγωγείς, που ήταν κρυμμένοι σε ανεγειρόμενη οικοδομή, δίπλα στο σπίτι της, στην οδό Μυστράλ 4, στο Νέο Ψυχικό, εμφανίστηκαν μπροστά της τη στιγμή που ετοιμαζόταν να αποβιβαστεί από το αυτοκίνητό της.
Με τα όπλα στα χέρια τής είπαν να μη φωνάξει, την έσπρωξαν στο διπλανό κάθισμα, ο ένας μπήκε στη θέση του οδηγού και ξεκίνησαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Λίγα μέτρα πιο κάτω επιβιβάστηκε στο Ι.Χ. και τρίτος συνεργός τους.
Οι απαγωγείς, ανάμεσά τους και ένας αυτοκινητιστής, γνωστός του πατέρα της, κράτησαν την κοπέλα τρεισήμισι μέρες σ' ένα κρησφύγετο, περίπου μισή ώρα απόσταση από το σπίτι της. Πριν συλληφθούν πήραν 50 εκατομμύρια δραχμές.
Είχαν ζητήσει 400.000.000 δρχ.

Φεβρουάριος 1996
Περίπου ένα μήνα μετά, έπεσε θύμα απαγωγής ο γιος του γνωστού μεγαλοξενοδόχου και ιδιοκτήτη των ξενοδοχείων «Maris» στην Κρήτη, Νίκου Μεταξά. Ο Μιχάλης Μεταξάς κατευθυνόταν στο σημείο στο οποίο είχε σταθμεύσει το τζιπ του, όταν του επιτέθηκαν πέντε ένοπλοι κουκουλοφόροι.
Περίπου μία ώρα μετά την απαγωγή του, οι δράστες τηλεφώνησαν στη σύζυγό του και ζήτησαν λύτρα 1 δισεκατομμύριο δραχμές για να τον αφήσουν ελεύθερο.
Έπειτα από τέσσερις μέρες διαπραγματεύσεων και αφού οι απαγωγείς συμφώνησαν να πάρουν 50.000.000 δρχ. ο Μιχάλης Μεταξάς, πατέρας τριών παιδιών, αφέθηκε ελεύθερος.
Όπως είπε στους αστυνομικούς, δεν μπόρεσε να αναγνωρίσει τους απαγωγείς του, οι οποίοι φορούσαν συνεχώς κουκούλες.

29 Αυγούστου 1996
Ένας αλλοδαπός από την Αλβανία και τρεις συνεργοί του κατηγορούνται για την απαγωγή του 22χρονου Διαμαντή Τσαμπάζη, γιου μεγαλοεργολάβου της Θεσσαλονίκης.
Οι δράστες πήραν 150 εκατομμύρια δραχμές από τα 300 εκατομμύρια που ζήτησαν ως λύτρα και απελευθέρωσαν τον νεαρό, τον οποίο είχαν μεταφέρει στην Αλβανία, 19 ημέρες μετά σε παραλία της Κέρκυρας.
Τα στοιχεία για την οικονομική επιφάνεια της οικογένειας του θύματος γνώριζε ένας από τους απαγωγείς, που εργαζόταν στο βενζινάδικο στο οποίο ήταν μόνιμος πελάτης ο 22χρονος.

24 Ιανουαρίου 1997
Απήγαγαν έξω από το ιδιωτικό σχολείο «Παγκρήτειο», στο Ηράκλειο της Κρήτης, την 6χρονη Ελένη Λουλάκη, κόρη εμπόρου αυτοκινήτων.
Τρεις ώρες αργότερα, άγνωστος τηλεφώνησε στο σπίτι της μικρής και είπε επί λέξει: «Το δέμα το έχουμε εμείς. Θέλουμε 120 εκατομμύρια για να σας το δώσουμε».
Για την υπόθεση της απαγωγής της 6χρονης είχε κατηγορηθεί η ιδιοκτήτρια του σχολείου και δύο ακόμη συνεργοί της.

14 Φεβρουαρίου 1998
Παρέδωσαν στον 18χρονο Γιώργο Περιστέρη μια ανθοδέσμη, στο σπίτι του στην ανατολική Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια τον απήγαγαν και ζήτησαν από τον πατέρα του, Χαρ. Περιστέρη, γνωστό αρχιτέκτονα, 70 εκατομμύρια.
Τελικά πήραν 44.000.000 δρχ. και συνελήφθησαν αφού κατά τη διάρκεια της παραλαβής επενέβησαν οι αστυνομικοί. Για την υπόθεση κατηγορήθηκε ένας οικοδόμος, συνεργάτης του πατέρα του, και ακόμη τρεις συνεργοί του.

2 Οκτωβρίου του 2001
Έγινε η απαγωγή του επιχειρηματία Γιάννη Ζώνα, ο οποίος αφέθηκε τελικά ελεύθερος στις αρχές Δεκεμβρίου, 64 ημέρες μετά. Οι απαγωγείς που κρατούσαν τον 35χρονο σε νοικιασμένο διαμέρισμα, στην περιοχή των Σπάτων, τον άφησαν ελεύθερο όταν πήραν από τον πατέρα του ένα από τα τρία εκατομμύρια δολάρια που ζητούσαν.
Το διαμέρισμα ξενοικιάστηκε αμέσως μετά την απελευθέρωση του Ζώνα και για την υπόθεση κατηγορήθηκαν δύο άτομα.

11 Απριλίου 2002
Ένας 23χρονος, ο οποίος εργαζόταν ως σερβιτόρος κοντά σ' ένα από τα καταστήματα της οικογένειας Χαζάκη, κατηγορήθηκε για τη συμμετοχή του στην απαγωγή της 6χρονης κόρης του επιχειρηματία, Μαρκέλλας, που απήχθη λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της στην Περαία Θεσσαλονίκης, και ως ο άνθρωπος που έδωσε τις πληροφορίες στους συνεργούς του.
Οι δράστες της απαγωγής, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, προκάλεσαν τροχαίο και άρπαξαν τη μικρή τη στιγμή που τη μετέφερε ο πατέρας της στο σχολείο της στο Πανόραμα. Στη συνέχεια ανάγκασαν διερχόμενη οδηγό να εγκαταλείψει το όχημά της, επιβιβάστηκαν σε αυτό και εξαφανίστηκαν. Οι απαγωγείς, που ζητούσαν 3.000.000 δολάρια, εντοπίστηκαν από τα κινητά τους τηλέφωνα.
Στις 6 Μαΐου συνελήφθησαν. Η μικρή απελευθερώθηκε και οι δράστες οδηγήθηκαν στη Δικαιοσύνη.

12 Δεκέμβριου 2005
Ο Διαμαντής Μασούτης, ιδιοκτήτης αλυσίδας σούπερ μάρκετ στη Θεσσαλονίκη, έπεσε θύμα ληστείας με ομηρία. Δύο άνδρες χτύπησαν το θυροτηλέφωνο του σπιτιού του και παριστάνοντας τους αστυνομικούς τού είπαν ότι έχουν να του επιδώσουν κάποια έγγραφα.
Όταν εκείνος άνοιξε, οι δράστες έδεσαν τον ίδιο και τη σύζυγό του με την απειλή πιστολιών και στη συνέχεια απαίτησαν 1.000.000 ευρώ για να τους αφήσουν ελεύθερους.
Τελικά πήραν τα 300.000 ευρώ που τους πήγε ο οικονομικός διευθυντής της επιχείρησης και λίγες ώρες μετά, αφού έδεσαν και εκείνον χειροπόδαρα, πήραν τα χρήματα και έφυγαν ανενόχλητοι.

9 Ιουνίου 2008
Με μια επιχείρηση «καταδρομικού» τύπου, τρεις ένοπλοι απήγαγαν τον πρόεδρο του Συνδέσμου Βιομηχάνων Βορ. Ελλάδος και πρόεδρο της εταιρείας «Αλουμίλ», Γ. Μυλωνά, τη στιγμή που επέστρεφε στο σπίτι του, στην οδό Πανοράματος 33, στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.
Οι δράστες εμφανίστηκαν μπροστά του στο πάρκινγκ, ακινητοποίησαν το Ι.Χ. του βιομήχανου και με την απειλή όπλων έβγαλαν έξω το Γ. Μυλωνά και τη σύζυγό του.
Την άφησαν να φύγει και εξαφανίστηκαν. Το Ι.Χ. βρέθηκε σε πάρκινγκ πολυκαταστήματος, ύστερα από τηλεφώνημα που έκαναν οι απαγωγείς στη σύζυγό του. Μέσα σε αυτό ήταν το κινητό του τηλέφωνο και το ρολόι του.
Μετά από 13 ημέρες ομηρίας ο Γ. Μυλωνάς απελευθερώθηκε σε έναν ερημικό χώρο έξω από τη Θεσσαλονίκη. Οι απαγωγείς τού υπέδειξαν πού βρίσκεται ένα αυτοκίνητο, ώστε να το πάρει και να γυρίσει μόνος του στο σπίτι του.
Η υπόθεση άρχισε να ξεδιαλύνεται όταν εντοπίστηκε ένας 40χρονος στα Χανιά, ο οποίος προσπάθησε να αγοράσει πολυτελές Ι.Χ. με μέρος των προσημειωμένων χαρτονομισμάτων που δόθηκαν ως λύτρα, τα οποία εκτιμάται ότι ήταν πάνω από 10.000.000 ευρώ.
Δύο μήνες μετά, συνελήφθη ως «εγκέφαλος» της απαγωγής ο Βασίλης Παλαιοκώστας μαζί με άλλους τέσσερις συνεργούς.

Από: Ελευθεροτυπία

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Μήνυμα αναγνώστη: Έχετε χάρη που μας κρατάνε ο snb και ο kl

Μήνυμα αναγνώστη
........
Για studio-a με κοινοποίση στο τρωκτικό.

Για αυτούς που δεν θέλουν να γίνει το γήπεδο του Παναθηναϊκού
Εμπάθεια και ψεύδη. Η απάντηση δόθηκε σήμερα στο MEGA, και υπάρχει δημοσιευμένη στο έγκυρο τρωκτικό εδώ:
"Σας υπογράφω ότι το γήπεδο του ΠΑΟ θα γίνει"
Με το τρωκτικό διαφωνούμε πολιτικά αλλά σεβόμαστε ότι αν κάτι είναι ψέμα κατεβαίνει, και οι διαψεύσεις δημοσιεύονται

Σύμφωνα πάντως με μήνυμα αναγνώστη, συνεργάτης της εκπομπής σας, είναι έμπορος ναρκωτικών. "Εμείς δεν συμφωνούμε πάντα με τα μηνύματα αναγνωστών", αλλά λέμε να το δημοσιεύσουμε έτσι κι αλλιώς.
Οι δημοσιογράφοι διασταυρώνουν κι επαληθεύουν, να μην χαρακτηρίσω αυτούς που απλά ανεβάζουν.
Έχετε χάρη που μας κρατάνε ο snb και ο kl...

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Διάκος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας από τα γραφεία της Μητρόπολης στην Κυπαρισσία;

Μήνυμα αναγνώστη
………..

ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΓΙΓΑΤΟΝΩΝ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ...
ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ:
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΙΑΚΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΠΗΓΕ ΝΑ "ΦΟΥΝΤΑΡΕΙ" ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ!
……
Συνεχίζεται…


ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ, ΤΙ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΑΚΟΜΑ... ΠΑΝΤΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΛΛΕΙΨΕ Ο ΔΙΑΚΟΣ ΝΑ "ΦΟΥΝΤΑΡΕΙ"!!!ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ, ΠΑΝΤΩΣ, ΟΤΙ Ο ΔΙΑΚΟΣ ΠΡΙΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΝΑ "ΦΟΥΝΤΑΡΕΙ", ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΦΡΑΣΤΙΚΗ "ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ" ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ!!! ΣΤΟ "ΤΣΑΚ" ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ "ΦΟΥΝΤΑΡΕ".


Από: http://trifylianews.blogspot.com/2009/01/blog-post_2533.html

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Για αυτούς που δεν θέλουν να γίνει το γήπεδο του Παναθηναϊκού

Μήνυμα αναγνώστη
………..
Τα πήρε ο Κακλαμάνης με τον Τσίπρα.
Σας στέλνω την απάντηση του για το γήπεδο, γιατί αξίζει να την δημοσιεύσετε, να μάθει και ο κόσμος τι πραγματικά συμβαίνει και ποιοι είναι αυτοί που δεν θέλουν να φτιάξει η Πανάθα γήπεδο.
Σε ερώτηση δημοσιογράφου πως έχουν προκύψει δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία θα ανασταλούν οι εργασίες για την κατασκευή του γηπέδου, την ίδια ώρα ο κ. Τσίπρας τονίζει ότι το γήπεδο θα χτιστεί και τρίτον, εάν υπάρχει άλλο πλάνο σε περίπτωση που δεν προχωρήσει αυτό που έχουμε μέχρι τώρα στα σκαριά.
Ο Νικήτας απάντησε...
………
Συνεχίζεται…

"Ο Δήμος, η Αθήνα και από ότι γνωρίζω και η ΠΑΕ, τα δύο ενδιαφερόμενα μέρη, επισήμως δεν έχουμε λάβει καμία απολύτως απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας. Εάν ισχύουν αυτά τα οποία γράφονται στον Τύπο και τα οποία οφείλονται σε διαρροές που έγιναν από το Συμβούλιο της Επικρατείας - κάτι το οποίο μου προκαλεί αλγεινή εντύπωση εάν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα - όταν θα έρθει επισήμως η απόφαση και δούμε το σκεπτικό και το αιτιολογικό της, τότε θα υπάρξει και η αντίδραση του Δήμου της Αθήνας. Και θα είναι αντίδραση που πρέπει να γίνει όχι σαν Δήμος, αλλά σαν πόλις και σαν ένα εκατομμύριο κάτοικοι αυτής της πόλης.

Όλα τα υπόλοιπα δεν μας αφορούν.

Τώρα, δεν ξέρω τι είπε ο κύριος Τσίπρας. Ο κύριος Τσίπρας προφανώς επανέλαβε τα όσα είπε στη συνέντευξη, που έκανε σε υψηλότατο επίπεδο μέσα στη Βουλή και η οποία ήταν κατά τα δύο τρίτα υβρεολόγιο εναντίον του δημάρχου της Αθήνας και κατά το ένα τρίτο παντελώς ανακρίβειες και ψέματα, όπως αποδεικνύουν οι πράξεις και οι ψηφοφορίες που γίνονται στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας.

Δεν μας απασχολεί τι κάνει ο κύριος Τσίπρας.

Αυτό που θέλω να πω όμως από σήμερα είναι ότι η διπλή ανάπλαση θα γίνει. Αργά η γρήγορα θα γίνει. Και όταν θα έρθει η ώρα που θα εγκαινιαστεί, γιατί θα γίνει και αυτό, το γήπεδο του Παναθηναϊκού, θα στηθούν δύο στήλες. Στη μία στήλη θα αναγράφονται αυτοί που βοήθησαν για να γίνει η διπλή ανάπλαση και στην άλλη θα αναγράφονται αυτοί που την πολέμησαν. Και αυτή η δεύτερη στήλη θα είναι χωρισμένη στα δύο. Στο ένα μέρος θα είναι οι φυσικοί αυτουργοί που πολέμησαν την ανάπλαση και τους ξέρουμε - αυτός ο περιοδεύων θίασος που κάνει ενστάσεις επί παντός επιστητού - και οι ηθικοί αυτουργοί, που κρύβονται πίσω από τους φυσικούς αυτουργούς, και για τους οποίους όταν έρθει η ώρα θα μιλήσουμε και για αυτούς."

Νικήτα παρότι είσαι γαύρος, οι Παναθηναϊκοί είμαστε μαζί σου.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ενημερωτική εκστρατεία, για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού και δωρεάν εξέταση σε όσες γυναίκες το επιθυμούν

Μήνυμα αναγνώστη

........\
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΑΣ
Αθήνα 14 Ιανουαρίου 2009
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενημερωτική εκστρατεία, για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού και δωρεάν εξέταση σε όσες γυναίκες το επιθυμούν, σε οκτώ δήμους του νομού Αττικής ξεκινά από την ερχόμενη Παρασκευή 16 Ιανουαρίου και για μία εβδομάδα, η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας.
…..
Συνεχίζεται…

Στόχος της εκστρατείας είναι η άμεση επαφή και ενημέρωση - προφορική αλλά και γραπτή με τη διανομή σχετικών βιβλιαρίων-
των γυναικών , καθώς μόλις μία στις τρεις Ελληνίδες που ζουν στα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας μας δεν είναι αρκετά ενημερωμένη για το θέμα, σύμφωνα με πανελλήνια έρευνα!

«Η ενημερωτική εκστρατεία είναι ενταγμένη στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων που πραγματοποιεί η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου, για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού» τόνισε η πρόεδρος της Εταιρείας κ. Λυδία Ιωαννίδου Μουζάκα, κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν στη Συνέντευξη Τύπου κλιμάκιο εννέα γιατρών της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας θα μετακινείται στους παρακάτω Δήμους με διώροφο κόκκινο Λονδρέζικο λεωφορείο. Η όλη εκδήλωση γίνεται υπό την Αιγίδα και σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και τους κατά τόπους Δήμους.


Σύμφωνα με το πρόγραμμα οι γιατροί της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας με το κόκκινο λεωφορείο θα επισκεφτούν τους δήμους:



Ø Αθηναίων 16/1-18/1/2009 (Πλ. Συντάγματος) 10.00-21.00


Ø Μαγούλας 19/1/2009 (Κεντρική Πλατεία) 10.00-15.00


Ø Ασπρόπυργου 19/1/2009 (Κεντρική Πλατεία) 16.00-21.00


Ø Κερατέας 20/1/2009 (Κεντρική Πλατεία) 10.00-14.00


Ø Σπάτων 20/1/2009 (Κεντρική Πλατεία) 15.00-21.00


Ø Ραφήνας 21/1/2009 10.00-20.00


Ø Αγ. Στέφανου 22/1/2009 10.00-15.00


Ø Κρυονερίου 22/1/2009 16.00-21.00



ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ


«Σύμφωνα με τα στοιχεία της τελευταίας επιστημονικής έρευνας ο βαθμός ενημέρωσης για τους τρόπους πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού στη χώρα μας χαρακτηρίζεται σχετικά ικανοποιητικός» ανέφερε η κ Μουζάκα « Ωστόσο, συμπλήρωσε αυτό δεν αντιστοιχεί στην καθ’ ημέρα πράξη αφού οι γυναίκες φθάνουν σε προχωρημένα στάδια καρκίνου του μαστού όταν πρόκειται να χειρουργηθούν. Γι’ αυτό το λόγο εμείς αγωνιζόμαστε ώστε όλες οι Ελληνίδες να ενημερωθούν για τον κίνδυνο που τις απειλεί».


Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας ποσοστό της τάξεως του 20% των γυναικών αισθάνεται «πολύ» ενημερωμένο, 45% «αρκετά», 28% «λίγο» και 7% «καθόλου» ενημερωμένο.


Από την ανάλυση των στοιχείων προκύπτει ότι περισσότερο ενημερωμένες αισθάνονται οι γυναίκες ηλικίας 50-59 ετών. Σε αυτή την ομάδα το ποσοστό που αισθάνεται «πολύ ενημερωμένο» ανέρχεται στο 34% και «αρκετά» στο 44%. Ανησυχητική χαρακτηρίζεται η διάθεση για περαιτέρω ενημέρωση σε ορισμένες ομάδες των γυναικών. Αναλυτικότερα, ενώ εμφανίζεται ιδιαίτερα ενισχυμένη (53%) στις νεότερες ηλικίες 18-29 ετών, στις ηλικίες 60-69 παρατηρούμε ότι περιορίζεται στο 38% υποδηλώνοντας μία άρνηση για ενημέρωση γύρω από το θέμα. Το στοιχείο αυτό συνδυαζόμενο με τον χαμηλό βαθμό ενημέρωσης, στις ίδιες ηλικίες, υποδηλώνει μια συνειδητή στάση μιας ευαίσθητης ομάδας υψηλού κινδύνου του γυναικείου πληθυσμού απέναντι στην ενημέρωση σχετικά με τα μέτρα πρόληψης που υπάρχουν με κυριότερο τον ετήσιο τακτικό έλεγχο των γυναικών αυτών με μαστογραφία. Η ομάδα αυτή δεν ξέρει και δεν θέλει να μάθει ενώ εκ των πραγμάτων έχει μεγαλύτερη επίπτωση της νόσου.
Εκτός από την ηλικία, το μορφωτικό επίπεδο και ο τόπος κατοικίας φαίνεται ότι συνδέονται με τον βαθμό ενημέρωσης. Τέσσερις στις δέκα γυναίκες που κατοικούν εκτός Αθηνών και Θεσσαλονίκης, με μέσο προς χαμηλό μορφωτικό επίπεδο αισθάνονται λίγο η καθόλου ενημερωμένες.



ΠΗΓΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ



Στο ερώτημα ποιες είναι οι πηγές ενημέρωσης των γυναικών για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού παρατηρούμε ότι τα ΜΜΕ παίζουν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο. Ποσοστό της τάξεως του 62% των γυναικών ανέφερε ότι ενημερώνεται από την τηλεόραση , 55% από το γυναικολόγο τους, 35% από τις συζητήσεις με φίλες , 32% από τα περιοδικά. Συμπληρωματικές πηγές ενημέρωσης για ορισμένες ομάδες είναι σε ποσοστό 16% τα ενημερωτικά φυλλάδια, 13% ο γιατρός άλλης ειδικότητας, 9% άλλο άτομο που αντιμετώπισε το πρόβλημα ενώ γυναίκες ηλικίας 18-29 ετών ανέφεραν σε χαμηλό ποσοστό (4%) ως πηγή ενημέρωσης την παρακολούθηση σεμιναρίων και το ΙΝΤΕΡΝΕΤ.



Ιδιαίτερα στα αστικά κέντρα εκτός Αθηνών και Θεσσαλονίκης το 70% των γυναικών ενημερώνεται από την τηλεόραση. Από την ανάλυση προκύπτει ότι ο ρόλος των ΜΜΕ και κυρίως της τηλεόρασης, ενώ είναι η κυρίαρχη πηγή ενημέρωσης τους για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού για σημαντικές ομάδες του πληθυσμού, δεν επαρκεί και δεν αντικαθιστά τον ειδικό γιατρό. Οι γυναίκες που αισθάνονται πολύ ενημερωμένες έχουν ως πηγή ενημέρωσης την τηλεόραση 41% αλλά και τον γυναικολόγο σε ποσοστό 77%, στον αντίποδα όσες αισθάνονται λίγο ενημερωμένες ανέφεραν ως πηγή ενημέρωσης την τηλεόραση 65% αλλά τον γυναικολόγο μόνο στο 31%.



Τα στοιχεία αποτελούν μέρος της έρευνας που διεξήχθη για λογαριασμό της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας από την PROGNOSIS ΑΕ σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλα αστικά κέντρα, σε δείγμα 1350 ατόμων ηλικίας 18-69 χρόνων.



Η εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού και η δωρεάν εξέταση των γυναικών από κλιμάκιο ιατρών της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας, με επικεφαλής την Πρόεδρο κ. Λυδία Ιωαννίδου Μουζάκα, έχει κατά αλφαβητική σειρά:



Βενέτη Σμαράγδα (Κυτταρολόγος)


Γεωργούντζος Βασίλης ( Ακτινολόγος)


Ιωαννίδου - Μουζάκα Λυδία (Γυναικολόγος Μαστολόγος)


Λαμπρινάκη - Καλαμάτα Νεκταρία (Πλαστικός Χειρούργος)


Λιακάκος Θεόδωρος (Γυναικολόγος)


Μάλλιου Σαββούλα (Παθολόγος – Ογκολόγος)


Μανδρέκας Απόστολος (Πλαστικός Χειρούργος)


Μπαρμπούνης Βασίλης (Παθολόγος – Ογκολόγος)

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Στην εβδομαδιαία εφημερίδα «Το Ποντίκι» εστάλη η προκήρυξη με την οποία ο Επαναστατικός Αγώνας αναλαμβάνει την ευθύνη για τις πρόσφατες επιθέσεις

Στην εβδομαδιαία εφημερίδα «Το Ποντίκι» εστάλη η προκήρυξη με την οποία ο Επαναστατικός Αγώνας αναλαμβάνει την ευθύνη για τις πρόσφατες επιθέσεις, αλλά και για ένα συμβάν που μέχρι πρότινος δεν ήταν σαφές εάν ήταν τρομοκρατική επίθεση ή αδίκημα του κοινού ποινικού δικαίου.
Συγκεκριμένα η οργάνωση παραδέχεται ότι τα μέλη της πυροβόλησαν με δύο καλάσνικοφ κατά της κλούβας των ΜΑΤ στου Γουδή στις 23 του περασμένου Δεκεμβρίου, αλλά και εναντίον των ανδρών των ΜΑΤ στα Εξάρχεια στις 4 Ιανουαρίου.
…….
Συνεχίζεται…

Εκεί, με δύο καλάσνικοφ, υποπολυβόλο MP-5 και χειροβομβίδα επεδίωξαν να σκοτώσουν αστυνομικό ή αστυνομικούς, τραυματίζοντας σοβαρότατα τον Διαμ.Ματζούνη.

Παράλληλα, αναλαμβάνουν την ευθύνη και για την τοποθέτηση βόμβας με δυναμίτιδα που δεν εξερράγη σε εταιρεία πετρελαιοειδών στη συμβολή των οδών Χαρίτων και Αγίας Κυριακής στο Παλαιό Φάληρο, τον περασμένο Οκτώβριο. Σημειώνεται ότι δίπλα στο σημείο αυτό υπάρχει κεντρικό σούπερ μάρκετ.

Στο κείμενό της οκτασέλιδης προκήρυξης κατά πληροφορίες γίνεται αναφορά και στην δολοφονία του 15χρονου Αλέξ.Γρηγορόπουλου από τον ειδικό φρουρό της ΕΛ.ΑΣ. Επαμεινώνδα Κορκονέα.
…….
Από: Έθνος

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Δείτε τι παθαίνει κάποιος που έκλεισε με το αυτοκίνητο του το γκαράζ κάποιου άλλου!

Μήνυμα αναγνώστη

........

Από: enimerwsi-gr.blogspot.com

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Όχι στην εγκατάσταση "ωρολογιακής βόμβας" στα Τρίκαλα - Ψηφιακές υπογραφές για το θέμα

Όχι στην εγκατάσταση "ωρολογιακής βόμβας" στα Τρίκαλα.

Οι κάτοικοι των περιοχών όπου πρόκειται να εγκατασταθεί ο αγωγός υψηλής πίεσης φυσικού αερίου, διαμαρτύρονται έντονα στην εξέλιξη αυτή.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Panic Ιανουαρίου

Μήνυμα αναγνώστη
…….
To νέο τεύχος είναι online με το διεθνούς φήμης show girl Rubber Doll στο εξώφυλλο και με αποκλειστική συνέντευξη.

Μπορείτε να το δείτε στο
http://www.panicproject.org/

καθώς και μέσα από το blog στο
http://panic-gr.blogspot.com/

Στο νέο τεύχος μπορείτε ακόμα να διαβάσετε:

-Το Ρέκβιεμ των τηλε κουτσομπόλων
-Την απόλυτη Dog Gossip Εφημερίδα
-Τις ιντερνετικές αντιδράσεις για τον Κούγια
-Τους... Porn Wars
-Την λύση του μυστηρίου με το χαμόγελο της Μόνα Λίζα

Και όπως πάντα διάφορα περίεργα, χιουμοριστικά, σατιρικά και εναλλακτικά θέματα.
Καλή ανάγνωση!

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

H Γιορτή της Βασιλόπιτας της Δημοκρατικής Αναγέννησης

Μήνυμα αναγνώστη
…….

Αθήνα 14/1/09
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Σάββατο 17/1 6μ.μ. στο «Βελλίδειο» Θεσσαλονίκης.
Με λαμπρότητα όπως κάθε χρόνο και με πυκνή παρουσία φίλων ετοιμάζεται από τη Δημοκρατική Αναγέννηση και τον Στέλιο Παπαθεμελή η Γιορτή της Βασιλόπιτας το προσεχές Σάββατο στις 6 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο της ΔΕΘ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΕΛΛΙΔΗΣ.
μα της ομιλίας: Κόντρα στη χρεοκοπία της πολιτικής και της οικονομίας.……..

Συνεχίζεται…
Στην εκδήλωση το ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ θα τιμήσει προσωπικότητες και σημαντικές κοινωνικές πρωτοβουλίες. Θα τιμηθούν ο καθηγητής της Νομικής του ΑΠΘ κ. Κωνσταντίνος Βαβούσκος, ο παπάς των φυλακισμένων π. Γερβάσιος Ραπτόπουλος που έχει αποφυλακίσει ως τώρα 12.000 φυλακισμένους, ο Θεσσαλονικιός Ολυμπιονίκης του Πεκίνου Αλέξανδρος Νικολαϊδης, ο Θεσσαλονικιός Παραολυμπιονίκης Χαράλαμπος Ταϊγανίδης.
Θα τιμηθούν επίσης οι Ιερές Μητροπόλεις της περιοχής για το ευρύ κοινωνικό τους έργο (συσσίτια κ.λ.π.).

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ
Σας προσκαλεί στην καθιερωμένη γιορτή της Βασιλόπιτας
Σάββατο 17 Ιανουαρίου, ώρα 6:00 μ.μ.
στο Συνεδριακό Κέντρο ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΕΛΛΙΔΗΣ της ΔΕΘ
Μιλάει με θέμα:
Κόντρα στη χρεοκοπία της πολιτικής και της οικονομίας

Στην εκδήλωση το κοινωφελές ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ (ΙΔΡΥΜΑ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ)
θα τιμήσει προσωπικότητες και σημαντικές κοινωνικές πρωτοβουλίες
Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν χορωδίες και γνωστοί τραγουδιστές

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...