Ειδήσεις

9 Φεβ 2009

Μπορείτε να μου πείτε τι είναι η "Ομάδα Έψιλον";

Μήνυμα αναγνώστη

.....
Ο γιος μου ηλικίας 17 χρονών, πριν λίγες μέρες μου έφερε την επισυναπτόμενη Διακήρυξη η οποία μαζί με άλλα σχετικά έντυπα κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο καθώς επίσης και σε πολλά στέκια νεαρών όπως είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω ιδίοις όμμασι.
Όπως μου εξήγησε ο γιος μου, έχουν δημιουργηθεί σε πολλές συνοικίες της Αθήνας, της Πάτρας και της Θεσσαλονίκης διάφορες Ομάδες υπό την καθοδήγηση ορισμένων προσώπων
που ισχυρίζονται ότι εκπροσωπούν κάποια ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ και έχουν ιδρύσει κόμμα με αυτή την ονομασία.
Για την ομάδα αυτή προσωπικά έχω ακούσει διάφορα πράγματα τα οποία σε κάποιες περιπτώσεις φθάνουν τα όρια της φαντασιοπληξίας.
Τι συμβαίνει; Επειδή βλέπω το παιδί μου πολύ δραστηριοποιημένο σε αυτό το θέμα και ανησυχώ, θα σας ήμουν υπόχρεος, αν δεν σας κάνει βέβαια κόπος, να δίνατε από τηλεοράσεως κάποια εξήγηση σχετικά με τη δράση αυτής της Ομάδας και αν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τη νεολαία μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ «ΟΜΑΔΑΣ ΕΨΙΛΟΝ»
,,,,,,,\
Συνεχίζεται...

26 Ιανουαρίου 2009




-Έχοντας συνείδηση του χρέους μας απέναντι στους προγόνους μας που αγωνίστηκαν να εξυψώσουν την πατρίδα, να την κάνουν πραγματικά μεγάλη , υπερήφανη, εθνικά κυρίαρχη και αρωγό στις ανάγκες του κάθε Έλληνα πολίτη



-Αναγνωρίζοντας την ιστορική αναγκαιότητα διατήρησης της Ελληνικής μας ταυτότητας, συνείδησης, φυσιογνωμίας και εθνικής κυριαρχίας



-Θεωρώντας ότι ο διαχωρισμός των ελλήνων πολιτών σε αριστερούς, κεντρώους, δεξιούς ,σοσιαλιστές κ.λ.π.», έχει χάσει στις μέρες μας το νόημά του και δεν εξυπηρετεί πλέον το πολιτικό και κοινωνικό γίγνεσθαι



- Αντιλαμβανόμενοι ότι είναι επιτακτική ανάγκη να αγωνιστούμε για να ανατρέψουμε, την πνευματική παρακμή , πολιτιστική ανεπάρκεια, συνεχώς αυξανόμενη διαφθορά, ανισότητα και αδικία που επικρατούν στην εποχή μας




-Επιδιώκοντας να καταλάβει η χώρα μας μια επάξια των δυνατοτήτων της ηγετική θέση ανάμεσα στις εθνικές κοινότητες του μέλλοντος όπως αυτές θα διαμορφωθούν από τις αναμενόμενες σύντομα γεωπολιτικές εξελίξεις.



-Δηλώνοντας ότι ο Πατριωτισμός μας αγκαλιάζει και τους νόμιμα εγκατεστημένους μονίμως στη χώρα μας αλλοδαπούς συμπολίτες μας, με τον απαράβατο όρο ότι είναι διατεθειμένοι να ζήσουν ειρηνικά μαζί μας ,σεβόμενοι απόλυτα, τους νόμους του κράτους μας, τις συνήθειες του τόπου μας, τον πολιτισμό μας και τα ιερά και όσια της πατρίδος μας



-Αποφασισμένοι να χαλυβδώσουμε τους νέους μας, με κατάλληλη παιδεία, υγιή κοινωνικά πρότυπα και αγωνιστικά ιδεώδη, εφοδιάζοντάς τους συγχρόνως με πνευματικά και υλικά εφόδια που θα είναι ικανά να τους εξασφαλίσουν ευημερία και ασφαλή πορεία σε όλη τη διαδρομή του βίου τους.



-Μένοντας πιστοί στις αρχές που εξασφαλίζουν, συνοχή της Ελληνικής Κοινωνίας, ελευθερία, ισότητα, διαφάνεια, δικαιοσύνη και πλήρη πρόσβαση για κάθε πολίτη σε όλα τα αγαθά και τις παρεχόμενες υπηρεσίες



Θέλοντας να αγωνιστούμε για τη σωτηρία του φυσικού μας περιβάλλοντος, την υπεράσπιση κάθε μορφής ζωής πάνω στη γη και τη σωστή χρήση της τεχνολογίας, με τρόπο που δεν θα καθιστά τον άνθρωπο «αιχμάλωτό» της



-Δεσμευόμενοι να υπηρετήσουμε το έθνος και τον Ελληνικό λαό και να υπερασπιστούμε με κάθε μέσο τα συμφέροντά του



- Διακηρύσσοντας την ολοκληρωτική μας πίστη στην Ορθόδοξη Χριστιανική Θρησκεία και ασπαζόμενοι, τις συμβατές με αυτή, αληθινές αξίες της Αρχαίας Ελληνικής Σοφίας



-Υιοθετώντας το επισυναπτόμενο Καταστατικό , προχωρούμε στην ίδρυση Κόμματος που η οργάνωση και η δράση του εξυπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος και φέρει τον τίτλο « ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ»



Ελληνίδες, Έλληνες,



Σας καλούμε να γίνετε κοινωνοί και εκφραστές του οράματος των αρχών και των πολιτικών προτάσεων της « ΟΜΑΔΑΣ ΕΨΙΛΟΝ», με την ενεργή συμμετοχή σας, τόσο στην περαιτέρω διαμόρφωση του προγράμματός της, όσο και στη λήψη όλων των αποφάσεων για την ανάδειξη των Οργάνων και των στελεχών της, σε όλα τα επίπεδα .

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ως πότε;

Μήνυμα αναγνώστη
......
Τόσο καιρό «σκιζόταν» ο Τσίπρας να μας πείσει πως είναι υπέρ της ανέγερσης του γηπέδου του Παναθηναϊκού.
Σήμερα που ψηφιζόταν το μάστερ πλαν για την λεωφόρο Αλεξάνδρας που είναι κομμάτι της διπλής ανάπλασης, η παράταξη του ψήφισε... λευκό!
Πού θα πάει αυτή η διπροσωπία;
Ως πότε θα μας δουλεύετε κύριοι της παράταξης του Τσίπρα;

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Μηνύματα αναγνωστών για αναρτήσεις άλλων ιστολογίων

Πού είναι το Μητροπολιτικό πάρκο; Ε; Πού;

Προσοχή στον ήλιο

Είναι όλες τους γυναίκες οδηγοί...

10+1 φαγητά για αύξηση της Libido (λίμπιντο)!!!!.... Διαβάστε...

Οι συμπτώσεις της Eurovision....

Δυο χρόνια μετά…δικαιώθηκε!!!

Τέλος οι στροφές της Μεγαλόπολης μέσα στο 2009

Ευρυζωνική συνεργασία δήμων της Νοτιοδυτικής Ελλάδας

ΚΑΦΚΑ Φιλιατρών: Υπολειτουργεί, απαιτούνται παρεμβάσεις και προσωπικό

«Το ΚΑΦΚΑ μπορεί και πρέπει να εκσυγχρονιστεί»

Το κλίμα μιας περιοχής ως παράγων κατανόησης επιλογής βιοτόπων

Τέλος στην ανωνυμία

Τα παράπονά σας στο Δήμαρχο και όχι στην Αστυνομία!

Το δεύτερο τεύχος της εφημερίδας enimerosi-gr

JOKE OF THE DAY!!!!!

Ο αλβανικός εθνικισμός και οι θέσεις για τους Αρβανίτες -Αλβανούς της Ελλάδας
Δούδης Δημήτρης - Μαθηματικός

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ ΒΑΣΚΟ ΓΚΛΙΓΚΟΡΟΦ
Δούδης Δημήτρης - Μαθηματικός

Επιστολή διαμαρτυρίας της Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής για επίθεση αρχών της FYROM σε ιστορικό
Δούδης Δημήτρης – Μαθηματικός

ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ
AYTO ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ;

Στο δρόμο οι Ικαριώτες για την έλλειψη γιατρών

Σ Υ Ρ Ι Ζ Α

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ Εκπροσωπώντας εμένα, χωρίς…εμένα

H λαίλαπα του αμοραλισμού

Internetική στήριξη της Νομαρχίας Λάρισας προς τους αγρότες της

Οι στρατιώτες έτρωγαν τσιπ και σοκολάτα, και χαμογελούσαν όταν σκότωναν τις κόρες μου

Δεν ξέρω τι τίτλο να βάλω...

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Παζάρια «γαλάζιων» τοπικών παραγόντων με το υπουργείο Υγείας για τη κενή θέση Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων

«Τον άμεσο διορισμό νέου διοικητή στο Νοσοκομείο Χανίων» ζητάει από τον Υπουργό Υγείας κ. Αβραμόπουλο, με παρέμβαση του στη Βουλή, ο Εισηγητής του ΚΤΕ Υγείας του ΠΑΣΟΚ και Βουλευτής Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης.
Όπως επισημαίνει στην ερώτηση του ο κ. Σκουλάκης «3,5 και πλέον μήνες μετά την παραίτηση του κ. Καραβιτάκη το Γ.Ν. Χανίων παραμένει χωρίς Διοικητή, δίχως ωστόσο μέχρι σήμερα να έχει γίνει η αναγκαία αντικατάσταση του από το Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης». «Η ακυβερνησία του νοσοκομείου Χανίων» συνεχίζει ο κ. Σκουλάκης «δημιουργεί πολλά προβλήματα στη λειτουργία αυτού, με κυριότερο το γεγονός της αδυναμίας προώθησης της διαδικασίας των κρίσεων εννέα (9) γιατρών, σύμφωνα με τον υποδιοικητή του ιδρύματος, δεδομένου ότι ο τελευταίος - δεν έχει εκ του νόμου - αρμοδιότητες υπογραφής γι' αυτή τη διαδικασία».
……….
Συνεχίζεται…

«Αν στα παραπάνω προστεθούν οι μεγάλες ελλείψεις προσωπικού, κυρίως νοσηλευτικού, τα υπέρογκα χρέη του ιδρύματος προς τους προμηθευτές τα οποία σήμερα ξεπερνούν τα 65 εκατ. € και συνεχώς διογκώνονται, οι ελλείψεις σε αναλώσιμα και λοιπά υλικά, κ.α., γίνεται κατανοητό το μέγεθος του προβλήματος που δημιουργείται από τη μη τοποθέτηση Διοικητή στο Νοσοκομείο Χανίων» σημειώνει χαρακτηριστικά ο Εισηγητής του ΚΤΕ Υγείας του ΠΑΣΟΚ.



Την ίδια ώρα, προσθέτει ο κ. Σκουλάκης δημοσιεύματα τοπικών εφημερίδων κάνουν λόγο για υπόγειο πόλεμο μεταξύ των τοπικών Νεοδημοκρατικών στελεχών για το ποιος θα επιβάλλει τον δικό του άνθρωπο στη θέση του νέου Διοικητή, αφήνοντας να εννοηθεί πως το Υπουργείο «διαπραγματεύεται» την εν λόγω θέση, αντί να επιλέξει νέο Διοικητή με τα προσόντα που ορίζει ο ν. 3329/2005».



Καταλήγοντας ο κ. Σκουλάκης επισημαίνει στον Υπουργό Υγείας πως:



1. η θέση του Διοικητή ενός νοσοκομείου είναι ουσιώδους σημασίας για την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία αυτού.



2. η καθυστέρηση τοποθέτησης του νέου Διοικητή από το Υπουργείο Υγείας, αφενός διογκώνει τα μεγάλα προβλήματα του νοσηλευτικού ιδρύματος και αφετέρου πληθαίνει τις φωνές για «παζάρια» που λαμβάνουν χώρα προς ισχυροποίηση των προσωπικών κομματικών μηχανισμών των κυβερνητικών παραγόντων, αλλά εις βάρος της δημόσιας υγείας ενός ολόκληρου νομού.



3. το Υπουργείο Υγείας οφείλει να καλύψει άμεσα τη κενή θέση του Διοικητή του Γ.Ν. Χανίων, με άτομο εγνωσμένων διοικητικών ικανοτήτων που θα πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου 3329 του 2005 σύμφωνα με τον οποίο «τη θέση των Διοικητών στα νοσοκομεία του ΕΣΥ καταλαμβάνουν άτομα με υψηλή επιστημονική κατάρτιση, με πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και μεγάλη εμπειρία, ιδίως σε μονάδες παροχής υπηρεσιών υγείας τόσο του Δημόσιου όσο και του Ιδιωτικού τομέα» και όχι με κομματικά κριτήρια.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Αιχμάλωτος του άγχους ένας στους τέσσερις Έλληνες - Κάντε το τεστ



Διαβάστε περισσότερα: Τα Νέα

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Πλειστηριασμοί - Όμηροι των τραπεζών χιλιάδες μικροοφειλέτες αφού το ακίνητό τους κινδυνεύει ακόμη και αν χρωστούν ποσά κάτω των 20.000 ευρώ

Με νέο νόμο με τον γενικό τίτλο «Προστασία δανειοληπτών και άλλες διατάξεις», το δήθεν απαγορευτικό για τους πλειστηριασμούς ποσό αυξήθηκε σε 20.000 ευρώ, χωρίς όμως να αρθούν οι προϋποθέσεις που καθιστούν εκ των πραγμάτων αναποτελεσματική τη ρύθμιση.

Για να υπαχθεί ο οφειλέτης στις διατάξεις του, πρέπει κατ΄ αρχήν να τις γνωρίζει, δηλαδή η πληροφόρησή του να μην έχει περιοριστεί σε ό,τι έχει διαφημιστεί από την κυβέρνηση, που συνήθως περιλαμβάνει μόνο τα θετικά μιας ρύθμισης χωρίς τις επιμέρους λεπτομέρειες.
Πρέπει να γνωρίζει ο πολίτης ότι ακόμη και αν η οφειλή του δεν υπερβαίνει τις 20.000 ευρώ, απειλείται με κατάσχεση εφόσον δεν πληροί όλες τις ακόλουθες προϋποθέσεις:
Να έχει μεριμνήσει ώστε εντός 15 ημερών από την πρώτη ειδοποίηση της τράπεζας (δηλαδή από την επίδοση της διαταγής πληρωμής) να έχει ασκήσει ανακοπή και να έχει προνοήσει κατά τη σύναψη του δανείου να μη συναινέσει σε εγγραφή προσημείωσης ή υποθήκης υπέρ της δανείστριας τράπεζας.
Παράλληλα πρέπει να βρίσκεται αποδεδειγμένα σε αδυναμία εκπλήρωσης της υποχρέωσής του και, τέλος, αν πρόκειται για το σπίτι του που εκπλειστηριάζεται, αυτό να είναι το μοναδικό του σπίτι.
........
Περισσότερα: Τα Νέα

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Αδυνατίστε και κερδίστε! - Βάλτε στοίχημα τα περιττά κιλά σας!

www.stickΚ.com

Μια ιστοσελίδα ακαδημαϊκού επιπέδου, αφού πίσω της βρίσκονται καθηγητές του Γέιλ. Θέτεις τον προσωπικό σου στόχο, υπογράφεις Συμβόλαιο Δέσμευσης και αποκτάς το (χρηματικό) κίνητρο που ενδεχομένως σου έλειπε για να τα καταφέρεις. www.makemoneylosingweight.com
Το όνομά της τα λέει όλα: «Κερδίστε χρήματα χάνοντας βάρος.com». Προσκαλείς φίλους, συγγενείς ή συναδέλφους σε ένα στοίχημα. Ο νικητής τα παίρνει όλα- η ιστοσελίδα διευκρινίζει ότι δεν παίρνει τίποτα. Προσφέρει, ωστόσο, χρήσιμες συμβουλές για την απώλεια βάρους και τη συντήρηση.

Η φιλοσοφία της είναι παρόμοια. «Προκαλείς» ανθρώπους που γνωρίζεις σε ένα στοίχημα για την απώλεια βάρους. Κάθε «ομάδα» έχει δικό της ιδιωτικό «πίνακα ανακοινώσεων» και κάθε μέλος μπορεί να παρακολουθεί την πρόοδό του σε ηλεκτρονικό διάγραμμα. Επιτρέπεται και το σαμποτάζ των υπολοίπων!
.........
Περισσότερα: Τα Νέα

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τα όπλα των τρομακρατών - Φωτογραφίες και χαρακτηριστικά

SΚΟRΡΙΟΝ

Βάρος: 1,3 κιλά
Μήκος: 0,4 μέτρα
Διαμέτρημα: 7,65 χιλιοστά
Ριπές ανά λεπτό: 850
Βεληνεκές: 25 μέτρα
Τιμή: Ξεκινά από 600 ευρώ

Το συγκεκριμένο υποπολυβόλο σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στην Τσεχοσλοβακία τη δεκαετία του 1950.
Αποτέλεσεκαι ακόμη αποτελεί- βασικό όπλο σε αρκετές αναπτυσσόμενες χώρες, σε αρκετά σώματα ασφαλείας, κυρίως στις ειδικές δυνάμεις.
Οπως και τα περισσότερα υποπολυβόλα, είναι γρήγορο, ελαφρύ, αποτελεσματικό και σε κοντινή απόσταση θανατηφόρο.

\344 Χρησιμοποιήθηκε από τη «Σέχτα Επαναστατών» στην επίθεση εναντίον του Αστυνομικού Τμήματος Κορυδαλλού, την περασμένη εβδομάδα.


ΜΡ5

Βάρος: 2,5-2,9 κιλά (ανάλογα το μοντέλο)
Μήκος: 0,4- 0,8 μέτρα
Διαμέτρημα: 9 χιλιοστά
Ριπές ανά λεπτό: 800- 900 (ανάλογα με το μοντέλο)
Βεληνεκές: 25- 100 μέτρα (ανάλογα με το μοντέλο)
Τιμή: 1.500- 15.000 (ανάλογα με το μοντέλο)

Το υποπολυβόλο ΜΡ5 πρωτοκατασκευάστηκε στη Δυτική Γερμανία και είναι συγγενές προς το γνώριμο στους περισσότερους Ελληνες G3.
Μάλιστα, ανάμεσα στα εργοστάσια που κατασκευάζεται βρίσκεται και αυτό των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (πρώην ΕΒΟ- ΠΥΡΚΑΛ).
Χρησιμοποιείται από δυνάμεις ασφαλείας σε περισσότερες από 50 χώρες και θεωρείται εξαιρετικά αποτελεσματικό και βολικό όπλο.

\344 Χρησιμοποιήθηκε από τον «Επαναστατικό Αγώνα» για πρώτη φορά στην επίθεση κατά του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Νέας Ιωνίας, στις 30 Απριλίου 2007.


ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΑΚ-47

Βάρος: 4,3 κιλά
Μήκος 0,87 μέτρα
Ριπές ανά λεπτό: 600
Βεληνεκές: 400 μέτρα
Τιμή: 50- 700 ευρώ

Το διασημότερο όπλο της (πάλαι ποτέ) Σοβιετικής Ενωσης και σε πλήρη χρήση (και εξέλιξη) από τη δεκαετία του 1940.
Σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε για να αντέχει και στις πλέον ακραίες καιρικές συνθήκες.
Η Παγκόσμια Τράπεζα υπολογίζει ότι κυκλοφορούν περίπου 75 εκατομμύρια Καλάσνικοφ ΑΚ-47 στον πλανήτη, ενώ εκτιμάται ότι συνολικά στρατοί, αντάρτες και παραστρατιωτικοί διαθέτουν στους οπλοβαστούς τους σχεδόν 500 εκατομμύρια αντίγραφα και απομιμήσεις του συγκεκριμένου όπλου.

\344 Χρησιμοποιήθηκε από τον «Επαναστατικό Αγώνα» στην επίθεση στα Εξάρχεια, προκαλώντας τον βαρύ τραυματισμό του ειδικού φρουρού Αδ. Μαντζούνη , και κατά της κλούβας των ΜΑΤ στου Γουδή κ.α.


RΡG 7 (ΤΥΡΕ 69)

Βάρος: 5,6 κιλά
Μήκος: 0,9 μέτρα
Διαμέτρημα: 40 χιλιοστά
Βεληνεκές: 200 μέτρα
Τιμή: 300- 3.000 ευρώ

Κινεζικής κατασκευής αντιαρματικό όπλο και αντίγραφο του αυθεντικού RΡG.
Είναι άγνωστο πόσα κυκλοφορούν παγκοσμίως- αμερικανοί ειδικοί εικάζουν ότι μπορεί να ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο, με τα περισσότερα να έχουν διακινηθεί από τη μαύρη αγορά.
Αν και «καθαρόαιμο» αντιαρματικό όπλο, έχει χρησιμοποιηθεί και ως αντιαεροπορικό πυροβόλο μικρού βεληνεκούς, αφού θεωρείται υπεύθυνο για την καταστροφή πολλών ελικοπτέρων σε αντάρτικα ανά τον κόσμο.

\344 Χρησιμοποιήθηκε από τον «Επαναστατικό Αγώνα» στην επίθεση κατά της αμερικανικής πρεσβείας, στις 12 Ιανουαρίου 2007.

Από: Το Βήμα

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ο χάρτης ανεργίας στην Ελλάδα

Από: Έθνος

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...