Ειδήσεις

6 Μαρ 2009

Στα χέρια της MIG η Ολυμπιακή

Στα χέρια της Μαρφίν περνάει, όπως όλα δείχνουν, η "Ολυμπιακή", καθώς επιτεύχθηκε η συμφωνία και με τη σύμφωνη γνώμη της Κομισιόν.
Επισήμως η έγκριση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αναμένεται σε μία εβδομάδα, οπότε και θα συνεδριάσει η διυπουργική Επιτροπή αποκρατικοποιήσεων, προκειμένου να μπουν και οι οριστικές υπογραφές στο αποψινό προσύμφωνο.
..........
Από: Alpha 98,9

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τι είναι αυτό βρε παιδιά; Έγινε στο Αργοστόλι...

Δίσκοι σερβιρίσματος
είναι;




Πατήστε "Συνεχίζεται" για να δείτε πού, για ποιον και γιατί χρησίμευσαν.

Οι σκηνές που βλέπετε έγιναν πριν λίγες μέρες στο Αργοστόλι κατά τη διάρκεια ομιλίας του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ και βουλευτή Β' Αθηνών Ανδρέα Λοβέρδου.

Είχε ετοιμαστεί η αίθουσα της συγκέντρωσης σε ξενοδοχείο σύμφωνα και με τις υποδείξεις του καλεσμένου και είχε στηθεί το σκηνικό με προεδρείο. Όταν μπήκε όμως ο βουλευτής στην αίθουσα άλλαξε γνώμη, δεν του άρεσε το στήσιμο.

Ζήτησε βάθρο να μιλήσει γιατί δεν μπορούσε καθιστός... Και καλά σηκωνόταν όρθιος αλλά τι θα γίνει με το μικρόφωνο; Να το κράταγε ο Νικόλας που είναι και πιο ψηλός από όλους; Μπα, πολύ πάει.. έτσι ...

Τη συνέχεια γράφει στο kefaloniaPhotonews , ο Σπύρος Αλεβιζόπουλος, που ήταν παρόν στη συζήτηση:

Ζήτησε βάθρο ο Βουλευτής για να μιλήσει...
Και έπεσε μικροπανικός...
Τελικά, βρέθηκαν δίσκοι σερβιρίσματος τους έβαλαν τον έναν πάνω στον άλλο και φτιάχτηκε ένα πρόχειρο βάθρο.
Όταν ρώτησα, ρε παιδιά γιατί αυτή η ξεφτίλα...
Ο τελετάρχης Άγγελος Μπενετάτος μου είπε ότι τον ρώτησαν αν θέλει βάθρο κι αυτός είπε ότι δεν θέλει.
Οπότε, θελέστα και παθέστα.

Από: http://kefaloniapress.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4687&Itemid=38

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Χέρι χέρι Καραμανλής – Καρατζαφέρης

Από: sofoscrete.blogspot.com

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Από τη μια κάνει λόγο για παράγκα Παναγιώτης Ψωμιάδης και από την άλλη κάνει έκκληση για ηρεμία

Παναγιώτης Ψωμιάδης, 5 Μαρτίου 2009: «Όπως αποδείχθηκε χθες, η παράγκα των Αθηνών συνεχίζει να υπάρχει. Αυτή η Ελλάδα βολεύει κάποιους, βολεύει το κατεστημένο».

Παναγιώτης Ψωμιάδης, 6 Μαρτίου 2009: «Ως νομάρχης και ως άνθρωπος του αθλητισμού, απευθύνω έκκληση να επικρατήσει και πάλι ήρεμο κλίμα γιατί οφείλουμε όλοι, αθλητές και φίλαθλοι, να περιφρουρήσουμε την αθλητική μας αξιοπρέπεια».
......
Συνεχίζεται...
Παναγιώτης Ψωμιάδης, 5 Μαρτίου 2009
«Όπως αποδείχθηκε χθες, η παράγκα των Αθηνών συνεχίζει να υπάρχει. Αυτή η Ελλάδα βολεύει κάποιους, βολεύει το κατεστημένο», δήλωσε ο Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τον χθεσινό ποδοσφαιρικό αγώνα Κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ.
«Ο τηλεοπτικός φακός αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα της σφαγιαστικής διαιτησίας του κ. Κουκουλάκη σε βάρος ενός εξαιρετικού ΠΑΟΚ. Τέτοιες διαιτησίες είναι ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι ντροπή με τόσο απροκάλυπτο τρόπο να γκρεμίζονται οι στόχοι μιας σπουδαίας ομάδας και τα όνειρα μιας τόσο μεγάλης μερίδας φιλάθλων», πρόσθεσε ο κ. Ψωμιάδης.

Παναγιώτης Ψωμιάδης, 6 Μαρτίου 2009
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΗΡΕΜΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα της Κυριακής ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα, ο Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Εμείς στη Θεσσαλονίκη έχουμε μάθει ότι το ποδόσφαιρο παίζεται μέσα στο γήπεδο, όχι με επιστολές εντυπωσιασμού και παρασκήνιο.
Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τον υποβιβασμό του Απόλλωνα Καλαμαριάς με την εμπλοκή του Ολυμπιακού, τις συνεχείς αδικίες σε βάρος του Ηρακλή, τη σφαγιαστική διαιτησία κατά του Άρη στο ματς με τον Ολυμπιακό πριν από τρεις εβδομάδες και την τελευταία κατάφωρη αδικία σε βάρος του ΠΑΟΚ. Όμως οι φίλαθλοι της Θεσσαλονίκης έχουν αποδείξει ότι ξέρουν να συμπεριφέρονται στο γήπεδο, ακόμη και σε δύσκολες στιγμές, όταν πράγματι η ομάδα τους έχει αδικηθεί. Ως νομάρχης και ως άνθρωπος του αθλητισμού, απευθύνω έκκληση να επικρατήσει και πάλι ήρεμο κλίμα γιατί οφείλουμε όλοι, αθλητές και φίλαθλοι, να περιφρουρήσουμε την αθλητική μας αξιοπρέπεια».

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Έκλεισε το deal κυβέρνησης - Βγενόπουλου για την Ολυμπιακή και από στιγμή σε στιγμή αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις

Προηγήθηκε έντονο παρασκήνιο, μετά και την αιφνιδιαστική κατάθεση προσφοράς της Aegean για το πτητικό έργο και την τεχνική βάση της εταιρείας.
Η MIG προειδοποίησε ότι σε περίπτωση που σήμερα δεν έμπαιναν οι υπογραφές θα αποχωρούσε από τη διαδικασία, χωρίς να διαπραγματευτεί την τιμή του αερομεταφορέα.
…..
Συνεχίζεται…

Ακολούθησε νέα σφήνα από την Αegean. Σε ανακοίνωσή της δεσμεύθηκε ότι σε περίπτωση που το Δημόσιο αποδεχτεί την προσφορά της, δε θα αυξήσει τα τιμολόγια εσωτερικού μέχρι το 2010, θα παραχωρήσει μερίδιο χωρητικότητας του εσωτερικού σε νέες ελληνικές αεροπορικές εταιρίες και θα συζητήσει το ενδεχόμενο αγοράς και της επίγειας εξυπηρέτησης, σε συνεργασία με την GOLDAIR.
…….
Από: Alpha 98,9

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Αντιρατσιστική συγκέντρωση την Κυριακή 8 Μαρτίου

ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Η «ΕΝΟΤΗΤΑ»
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΑΣΥΛΟΥ ΤΗΣ Ε.Ε.

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΡΤΗ 4ΜΜ - ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ
Ομάδα φασιστοειδών επιδόθηκε σε ρατσιστικό πογκρόμ σε βάρος Πακιστανών μεταναστών στο Αιγάλεω. Χθες έστησαν καρτέρι σε διερχόμενους μετανάστες κοντά στη Πλατεία Εσταυρωμένου και στην Κορυτσάς και Ζωσιμάδων κει με ρόπαλα τους χτυπούσαν ενώ έφτασαν να τους αφαιρέσουν κινητά και να τους σκίσουν χαρτιά αδειών παραμονής. Παρόμοιες επιθέσεις πραγματοποίησαν καθημερινά τις τέσσερις τελευταίες μέρες όπως κατάγγειλαν οι μετανάστες που βρέθηκαν χθες έξω από το ΑΤ Αιγάλεω.
...
Συνεχίζεται...
Το τελευταίο διάστημα πυκνώνουν ανησυχητικά οι ρατσιστικές επιθέσεις με πιο πρόσφατες στη Νίκαια και στην Λαμπρινή .Την περσινή Άνοιξη είχαν άλλωστε σημειωθεί αντίστοιχες επιθέσεις σε σπίτια Πακιστανών μεταναστών στο Αιγάλεω.


Αυτές τις επιθέσεις τις υποκινεί η ίδια η πολιτική της κυβέρνησης που στοχοποιεί ξανά και ξανά τους μετανάστες αναζητώντας αποδιοπομπαίους τράγους για την ανεργία, την φτώχεια και την υποβάθμιση της ζωής στις εργατογειτονιές.


Το θράσος τους δεν έχει όρια όταν την ίδια ώρα χαρίζουν δισεκατομμύρια στους τραπεζίτες , ρημάζει με τις απολύσεις και τα κλεισίματα τις δουλειές μας, κλέβουν τα ασφαλιστικά μας ταμεία και παγώνουν τους μισθούς. Είναι οι ίδιοι που καλύπτουν μαφιόζικες επιθέσεις σαν κι αυτή σε βάρος της συνδικαλίστριας μετανάστριας της ΠΕΚΟΠ Κωνσταντίνας Κούνεβα.


Οι μετανάστες και οι πρόσφυγες φτάνουν στην Ελλάδα κυνηγημένοι από τους στρατούς των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ που διαλύουν τις χώρες τους με πολέμους στο Αφγανιστάν, στο Πακιστάν , στην Μ.Ανατολή και η κυβέρνηση σπαταλάει δισεκατομμύρια σε εξοπλισμούς για να συμμετέχει σε αυτούς.


Η ίδια η κυβέρνηση είναι ένοχη για το έγκλημα των απαγωγών των Πακιστανών. Με τον πιο χυδαίο και εκδικητικό τρόπο επιτίθενται στην Πακιστανική Κοινότητα και σε συνεργασία με τις ΗΠΑ και την πακιστανική πρεσβεία έχουν αφαιρέσει διαβατήρια από 290 πακιστανούς μετανάστες, στον ίδιο τον πρόεδρο της Τζαβέντ Ασλάμ και σε μέλη της που συμμετείχαν στην καταγγελία των δολοφονιών στην Π.Ράλλη. Μάλιστα στην ίδια κατεύθυνση ενεργοποιούνται κυκλώματα συνεργατών της πρεσβείας στήνοντας ακόμη και «αντισυλλόγους».


Καλούμε την Κυριακή * Μάρτη 4μμ στην Πλατεία Εσταυρωμένου σε μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της κλιμάκωσης των ρατσιστικών επιθέσεων και κλιμακώνουμε στις 21 Μάρτη σο Σύνταγμα στις 1μμ στο μεγάλο αντιπολεμικό συλλαλητήριο για τα 60 χρόνια ΝΑΤΟ και την επέτειο των πολέμων σε Ιράκ και Σερβία.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Θα μετακινηθούν δωρεάν την ημέρα της γιορτής τους

Δωρέαν θα μπορούν να μετακινηθούν οι γυναίκες με τα μέσα μαζικής μεταφοράς την Κυριακή, Ημέρα της Γυναίκας, με απόφαση του υπουργού Μεταφορών Ευριπίδη Στυλιανίδη.
Η απόφαση αφορά τόσο τα μέσα μεταφοράς Αθήνας και Θεσσαλονίκης όσο και τον ΟΣΕ και τα ΚΤΕΛ σε όλη την Ελλάδα.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Έκρηξη στη Βούλα με σοβαρό τραυματισμό

Έκρηξη σε παγιδευμένο με εκρηκτικό μηχανισμό αυτοκίνητο έγινε πριν περίπου 20 λεπτά, στη Βούλα, στην οδό Καβάφη 6, κοντά στο 4ο Δημοτικό Σχολείο.
Η έκρηξη έγινε σε τζιπ επιχειρηματία της περιοχής ο οποίος είναι σοβαρότατα τραυματισμένος και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο γιατί ο μηχανισμός εξερράγη μόλις ο ιδιοκτήτης μπήκε στο αυτοκίνητο και προαπάθησε να το ξεκινήσει.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τι ζήτησε κ Καραμανλής από τους πολιτικούς αρχηγούς

1ον: Τήρηση των κανόνων της ΕΕ. Κανόνες που έχουν συναποφασισθεί και με τη δική μας συμμετοχή και ισχύουν για όλα τα μέλη της.

2ον: Κεντρικό πρόβλημα της χώρας μας αποτελεί διαχρονικά το υψηλό δημόσιο χρέος. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με προγραμματισμό και συντονισμένη προσπάθεια.

3ον: Η σταδιακή μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματος με κεντρικό εργαλείο τον αποτελεσματικό περιορισμό των δαπανών στο δημόσιο.

4ον: Το δημόσιο χρέος και το έλλειμμα ορίζουν τις πραγματικές αντοχές της οικονομίας μας. Η υπέρβαση αυτών των ορίων θα ήταν πράξη ανευθυνότητας και πιθανόν επικίνδυνη για την οικονομική σταθερότητα.

5ον: Μέσα στα όρια αυτά, είναι αναγκαίες ειδικές και στοχευμένες δράσεις, αφενός αναπτυξιακές στους τομείς και τους κλάδους που πλήττονται πιο άμεσα (όπως ο τουρισμός και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις), και αφετέρου κοινωνικές δράσεις με την εξάντληση κάθε δυνατότητας να στηρίξουμε τους συμπολίτες μας που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

6ον: Όλοι έχουμε υποχρέωση αυτοσυγκράτησης. Να μην ενθαρρύνουμε εξωπραγματικές διεκδικήσεις. Βεβαίως, κάθε κοινωνική, κάθε επαγγελματική ομάδα έχει δικαίωμα να διατυπώνει τα δικά της αιτήματα.
Ωστόσο, στις κρίσιμες περιστάσεις που διανύουμε δεν υπάρχουν περιθώρια για ανταγωνισμό πλειοδοσίας.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Αυτοτραυματίστηκε άνδρας στην ασφάλεια Καραμανλή

Σύμφωνα με αδιασταύρωτες πληροφορίες τέσσερις άνδρες των ΥΜΕΤ επέστρεφαν το βράδυ της Τετάρτης από υπηρεσία στην πρωθυπουργική κατοικία με το υπηρεσιακό τους όχημα, όταν το όπλο του ενός εκπυρσοκρότησε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, τραυματίζοντάς τον.
Όπως ισχυρίστηκαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. προσπάθησε να βγάλει το όπλο από τη ζώνη για να το τοποθετήσει στο σάκο του, αλλά κατά λάθος πάτησε τη σκανδάλη. Φυσικά, δεν δόθηκε εξήγηση για το γεγονός ότι στο όπλο υπήρχε σφαίρα στην θαλάμη (εάν πρόκειται για πιστόλι, ή στο μύλο, εάν πρόκειται για περίστροφο).
....
Περισσότερα: Έθνος

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...