Ειδήσεις

18 Ιουν 2009

ΟΙ «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ» ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΡΧΑΡΙΑ 2009 ΣΤΗ ΦΥΣΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΡΟΥΣΣΩΝ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ

Το Σάββατο 13.06.2009 στις παλιές κατασκηνώσεις της Φύσκας στο δήμο Κρουσσών στο Κιλκίς, πραγματοποιήθηκαν τα 3α ΠΑΡΧΑΡΙΑ.
.....
Περισσότερα: akrites.madblog.gr

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Οι ειδήσεις σήμερα

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Προκαλεί η Τουρκία μόλις δύο 24ωρα πριν την άφιξη στην Αθήνα του Πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τα εγκαίνια του νέου Μουσείου της Ακρόπολης

Νέες τουρκικές προκλήσεις στο ανατολικό Αιγαίο

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Επιβεβαιώθηκε το 31ο κρούσμα της γρίπης Α΄ στην χώρα μας

Το τελευταίο περιστατικό αφορά έναν 38χρονο Έλληνα, ο οποίος επέστρεψε την Τρίτη από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου είχε μεταβεί για επαγγελματικές υποχρεώσεις.
Ο 38χρονος μετά την άφιξη του στην Ελλάδα παρουσίασε 39 πυρετό και διακομίστηκε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις και νοσηλεύεται μετά την διαπίστωση ότι φέρει τον ιό.
/////
Περισσότερα: Alphatv

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Πάλι ρεζίλι των (κα-η-μμένων) σκυλιών θα γίνουμε...

Μιλάμε για τα εγκαταλειμμένα τετράποδα που οι φιλόζωοι-φυσιολάτρες του Υμηττού, ταΐζουν σε κάθε επίσκεψή τους (μερικά μέτρα πριν την πύλη του στρατοπέδου).

.....
Περισσότερα: adena-gr.blogspot.com

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ωραία τα κατάφεραν τα πράσινα και κυρίως μπλε παπαβλαχάκια, που προπαγάνδιζαν υπέρ της αποχής για να «τιμωρήσουν» τα «κακά» κόμματα

Ωραία τα κατάφεραν τα πράσινα και κυρίως μπλε παπαβλαχάκια, που προπαγάνδιζαν αναφανδόν με στεντόρεια φωνή, υπέρ της αποχής για να «τιμωρήσουν» τα «κακά» κόμματα.
Για να καταλάβει κανείς το μέγεθος της λούμπας που έπεσαν οι αφελείς, πρέπει να συγκρίνει τα αποτέλεσμα ΜΕ ΑΠΟΧΗ και ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΧΗ παίρνοντας σαν δεδομένο:
Α) Τον αριθμό των ψηφισάντων στις τελευταίες βουλευτικές και
Β) Οι δυσαρεστημένοι και αηδιασμένοι, κατά τεκμήριο ψηφοφόροι των κομμάτων εξουσίας, θα ψήφιζαν «εκ του ασφαλούς» ένα «μικρό» κόμμα

Συνεχίζεται…

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΧΗ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 23,13 % και 5 ΕΔΡΕΣ

ΠΑΣΟΚ 26,24 % και 6 ΕΔΡΕΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΑΠΟΧΗ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 32,29 και 8 ΕΔΡΕΣ

ΠΑΣΟΚ 36,64 και 8 ΕΔΡΕΣ


Αν αυτό ήθελαν οι δυσαρεστημένοι πολίτες , τους ζητώ συγνώμη, αλλά μου θυμίζει την ιστορία με την αλεπού , που έλεγε στο κυνηγό όταν την έπιασε στο δόκανο, να την κάνει ότι θέλει, μόνο να μην την πετάξει μέσα στα βάτα. Ο αφελείς κυνηγός για να την τιμωρήσει την πέταξε σε κάτι βάτα και η αλεπού έγινε καπνός.


Με εκτίμηση

Β.Ι.Βάρσος

Κηφισιά

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Και τα φανάρια τρελάθηκαν - Βίντεο

Χθες το μεσημέρι, στον κεντρικότερο δρόμο της Γλυφάδας και σε ώρα αιχμής τα φανάρια δείχνουν ταυτόχρονα κόκκινο και πράσινο!





Από: totefteri.blogspot.com

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Είχαν προαναγγείλει τον φόνο «Η ζωή κάθε μπάτσου κοστίζει όσο μία σφαίρα», έγραφε ο συντάκτης της προκήρυξης μετά την επίθεση στο Α.Τ. Κορυδαλλού

Η δολοφονία αστυνομικού από τη «Σέχτα Επαναστατών» ήταν τόσο αναμενόμενη όσο είναι το σκοτάδι μετά τη δύση του ηλίου. «Τώρα κάθε μπάτσος πρέπει να γνωρίζει ότι ίσως να είναι ο επόμενος στόχος...

Η ζωή κάθε μπάτσου κοστίζει όσο μία σφαίρα» έγραφε με περισσή κυνικότητα ο συντάκτης της πρώτης προκήρυξης της «Σέχτας», που έκανε την εμφάνισή της τον περασμένο Φεβρουάριο με ένοπλη επίθεση εναντίον του Αστυνομικού Τμήματος Κορυδαλλού.
Με την ίδια κυνικότητα έγραφε στη συνέχεια ότι «όπως και τα ντόνατς που τρώνε (σ.σ.: οι αστυνομικοί) έτσι και αυτοί δεν είναι ωραίοι χωρίς μία τρύπα στη μέση».

....
Συνεχίζεται...
Ανώτερα στελέχη δεν χτύπησε. Χτύπησε όμως τον τηλεοπτικό σταθμό «Αλτερ», λίγες μόλις μέρες μετά την ένοπλη επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού.
Το Αστυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού χτυπήθηκε από τρεις ενόπλους που φορούσαν κράνη τα ξημερώματα της 3ης Φεβρουαρίου 2009.
Οπως διαπιστώθηκε από την εξέταση στους 19 κάλυκες που βρέθηκαν στον τόπο της επίθεσης, οι δράστες είχαν «γαζώσει» το Αστυνομικό Τμήμα με δύο όπλα που δεν είχαν ξαναχρησιμοποιηθεί ως τότε. Το ένα ήταν αυτόματο τύπου «Σκόρπιον» και το δεύτερο πιστόλι των 9 mm.

Περισσότερα: http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&tag=8777&pubid=4158809


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Μόνο στα χαρτιά η προστασία μαρτύρων - Τι λέει ο αντιτρομοκρατικός νόμος και τι γίνεται στην πράξη

Εδώ δεν είναι, όμως, Αμερική, Βρετανία, Γαλλία, Ιταλία... Είναι Ελλάδα και όλοι γνωρίζουν πού μένει ένας... μάρτυρας, ακόμα κι αν ανήκει στο Πρόγραμμα Προστασίας, σε ποια δίκη είναι μάρτυρας, ποιοι είναι αυτοί που τον φρουρούν αλλά και ποια τα αυτοκίνητα τα οποία χρησιμοποιούν, τα ωράρια φύλαξης και από πόσα άτομα αποτελούνται οι βάρδιες. Ουδέν κρυπτόν... όπως κανονικά θα έπρεπε.Τι ισχύειΑλλωστε το άρθρο 9 του νόμου 2928/2001 προβλέπει την προστασία του μάρτυρα που επιθυμεί να καταθέσει χωρίς να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του. Ωστόσο, ο ίδιος ο νόμος δίνει τη δυνατότητα στον κατηγορούμενο να απαιτήσει να μάθει το ονοματεπώνυμο που κρύβεται πίσω από μία κατάθεση.

Περισσότερα: Έθνος

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ο αστυνομικός της Αντιτρομοκρατικής που δολοφονήθηκε είχε αναφέρει ότι τον παρακολουθούσαν περίεργα άτομα

Όπως λένε φίλοι του θύματος, ο 41χρονος είχε αναφέρει ότι άτομα «με μαλλιά και μούσια» εμφανίζονταν συχνά στον χώρο όπου έκανε υπηρεσία. Πρόγραμμα... «στοχοποίησης μαρτύρων» το πρόγραμμα προστασίας τους.

Όπως λένε φίλοι του θύματος, ο φόνος αστυνομικού που φύλασσε τη γυναίκα-μάρτυρα είχε σχεδόν προαναγγελθεί από τους τρομοκράτες, οι οποίοι, παρακολουθούσαν τον χώρο.
Το θύμα είχε αναφέρει ότι παρακολουθείτο από «περίεργα άτομα» και, μάλιστα, σε μία από τις βάρδιες των τελευταίων ημερών είχε ζητήσει τη βοήθεια συναδέλφων του, κάτι όμως που δεν επιβεβαιώνεται από την Αστυνομία. ......
Συνεχίζεται...

«Κάλεσε την ομάδα "Δέλτα" που περιπολούσε στο πάρκο Δρακοπούλου και ζήτησε να ελέγξουν άτομα τα οποία τον είχαν πλησιάσει και τον παρατηρούσαν την ώρα που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο που έκανε υπηρεσία», είπε μία γειτόνισσα της μάρτυρος στη δίκη του ΕΛΑ.Μάλιστα, μία από τις φίλες της οικογένειας του θύματος ανέφερε χθες πως της είχε μιλήσει για άτομα «με μαλλιά και μούσια» που εμφανίζονταν συχνά το τελευταίο χρονικό διάστημα στον χώρο όπου έκανε υπηρεσία.
Περισσότερα: http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&tag=8777&pubid=4158808

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...