Ειδήσεις

28 Μαρ 2008

Μετά τον Γ' Βαλκανικό η Ελλάδα εξισλαμίζεται!

«Μετά τον Γ’ Βαλκανικό Πόλεμο που θα γίνει το 2013 (επειδή τότε θα έχουμε την επέτειο των 100 χρόνων από τη συνθήκη του Βουκουρεστίου*!) ο ισλαμισμός θα επικρατήσει στην Ελλάδα, λόγω των μειονοτήτων που υπάρχουν σε αυτήν».
Αυτό θα είναι το σενάριο του επόμενου βίντεο που προβλέπεται ότι σε περίπου δεκαπέντε μέρες θα είναι έτοιμο και θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο από την οργάνωση «Βουλγαρικά Ανθρώπινα Δικαιώματα» στην οποία αναφερόμαστε και στην προηγούμενη ανάρτησή μας.
Σε συνομιλία που είχαμε με μέλος της οργάνωσης, ιστοσελίδα της οποίας είναι η γνωστή http://www.bulgarmak.org/, μάθαμε ότι η συγκεκριμένη ένωση έχει τα γραφεία της στη Θεσσαλονίκη αλλά είναι πολύ δύσκολο να επικοινωνήσει οποιοσδήποτε με τα μέλη της, τα οποία δε δημοσιεύουν τα ονόματά τους και τηλεφωνικούς αριθμούς γιατί απειλούνται από ακροδεξιούς.
Χαρακτηριστικά μας είπε ότι ο ίδιος έχει δεχτεί πάνω από 3.000 απειλητικά email.
Ένα άλλο σημείο το οποίο μας έκανε εντύπωση είναι ότι η συγκεκριμένη οργάνωση αναφέρει στην ιστοσελίδα της: «Η πολιτική οργάνωση "Βουλγαρικά Ανθρώπινα Δικαιώματα" ιδρύθηκε το 2000 και λειτουργεί νόμιμα μέσα στα πλαίσια της Συνταγματικής τάξης με την έγκριση του Αρείου Πάγου έχοντας εγγραφεί στα βιβλία πολιτικών κομμάτων της Βουλής των Ελλήνων και του Υπουργείου Εσωτερικών.
Η ιδρυτική πράξη έγινε τον Ιούνιο 2000 με βάση τον νόμο 59/1974 που επιτρέπει την αυτοδίκαιη σύσταση πολιτικών οργανώσεων με προϋπόθεση την κατάθεση Δήλωσης Συνταγματικής πειθαρχίας προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
Η δήλωση κατατέθηκε την 1η Ιουνίου 2000 στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου.
Αντίγραφο εστάλη στην Βουλή των Ελλήνων (αριθ. πρωτ.1557) και στο Υπουργείο Εσωτερικών (αριθ. πρωτ. 577/26649) όπου και καταχωρήθηκε στο βιβλίο πολιτικών κομμάτων».

Στις καταστατικές αρχές της αναφέρεται ότι: «Δεν υπάρχει Μακεδονική εθνότητα στα ιστορικά εδάφη της Αιγαιακής και Βαρδαρικής Μακεδονίας. Το αρχαίο Μακεδονικό έθνος έσβησε οριστικά το 148 πΧ με την Ρωμαϊκή κατάκτηση, και δεν υπήρξε καμία ιστορική επανεμφάνιση ούτε απλή αναλαμπή επί είκοσι αιώνες. Οι γηγενείς κάτοικοι της Μακεδονίας είναι κατά πλειοψηφία Βούλγαροι που κατοικούν στα ιστορικά εδάφη της Μακεδονίας εδώ και 1400 χρόνια».
Να υποθέσουμε ότι αυτές οι θέσεις υποδηλώνουν συνταγματική πειθαρχία;

*Συνθήκη Βουκουρεστίου: Τα σύνορα Ελλάδας - Βουλγαρίας στη γραμμή Μπέλες - εκβολές Νέστου - Προσάρτηση Ανατολικής Μακεδονίας - 28 Ιουλίου 1913.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

2013: Γ΄ Βαλκανικός πόλεμος - Το τέλος της Ελλάδας

Μετά τα Σκόπια και η Βουλγαρία φαίνεται ότι διεκδικεί τη Μακεδονία. Αυτό υποστηρίζεται σε ιστοσελίδα η οποία αναφέρεται στα Βουλγαρικά ανθρώπινα δικαιώματα στη... Μακεδονία. Στην ίδια ιστοσελίδα ο Μέγας Αλέξανδρος παρουσιάζεται ως καταραμένος, αμφισβητείται η ελληνικότητα πολλών εδαφών ενώ από το στόχαστρό της δεν ξεφεύγουν ούτε οι Πόντιοι.
Μάλιστα, ανάμεσα στα πολλά βίντεο που υπάρχουν σε αυτήν, υπάρχει και ένα, το οποίο προβάλλαμε και στην εκπομπή μας, που δείχνει ότι Τούρκοι, Βούλγαροι και Αλβανοί εισβάλλουν στη χώρα μας και μετά από μάχες μόλις 48 ωρών καταφέρνουν να αποδεκατίσουν τον ελληνικό στρατό και να παρελάσουν νικητές στην Κομοτηνή, τη Θεσσαλονίκη και τα Ιωάννινα.



Παρά τις προσπάθειες μας για ένα διάστημα περίπου δύο εβδομάδων να "ανοίξουμε" και πάλι τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα δεν τα καταφέρναμε. Αναρωτιόμασταν αν οι διαχειριστές της την απέσυραν ή την ανανεώνουν. Η απάντηση ήρθε προχτές όταν η ιστοσελίδα ξανάρχισε να λειτουργεί. Διαβάστε την, στη φωτογραφία που ακολουθεί όπως αναγράφεται στην πρώτη σελίδα της (κάντε «κλικ» για μεγέθυνση).

.

.

.

.

Η διεύθυνση της ιστοσελίδας είναι: http://www.bulgarmak.org/.
Δείτε την και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Εμείς αντιγράφουμε από το καταστατικό της:

Οργάνωση "Βουλγαρικά Ανθρώπινα Δικαιώματα"
Η πολιτική οργάνωση "Βουλγαρικά Ανθρώπινα Δικαιώματα" ιδρύθηκε το 2000 και λειτουργεί νόμιμα μέσα στα πλαίσια της Συνταγματικής τάξης με την έγκριση του του Αρείου Πάγου έχοντας εγγραφεί στα βιβλία πολιτικών κομμάτων της Βουλής των Ελλήνων και του Υπουργείου Εσωτερικών.
Η ίδρυτική πράξη έγινε τον Ιούνιο 2000 με βάση τον νόμο 59/1974 που επιτρέπει την αυτοδίκαιη σύσταση πολιτικών οργανώσεων με προϋπόθεση την κατάθεση Δήλωσης Συνταγματικής πειθαρχίας προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Η δήλωση κατατέθηκε την 1η Ιουνίου 2000 στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Αντίγραφο εστάλη στην Βουλή των Ελλήνων (αριθ. πρωτ.1557) και στο Υπουργείο Εσωτερικών (αριθ.πρωτ. 577/26649) όπου και καταχωρήθηκε στο βιβλίο πολιτικών κομμάτων.
Η ιδρυτική πράξη υπογράφεται από 35 επιφανείς Βουλγαρομακεδόνες της Αιγαιακής Μακεδονίας και ήδη έχει εμπλουτισθεί με περισσότερα από 500 μέλη.
Έδρα της οργάνωσης είναι η πόλη Σόλουν (Θεσσαλονίκη) της Αιγαιακής Μακεδονίας με παραρτήματα στις πόλεις Βόντεν (Έδεσσα), Λέριν (Φλώρινα), και Κόστουρ (Καστοριά).
Μέλη της οργάνωσής γίνονται οι γηγενείς Βουλγαρομακεδόνες που ζουν στο Ελληνικό έδαφος και οι 70.000 Βούλγαροι μετανάστες που εργάζονται στην Ελλάδα.
Η Οργάνωσή έχει ήδη εγγραφή στον ΟΑΣΕ, στο HELSINKI WATCH και συμμετέχει στα διεθνή Fora για τις Βαλκανικές μειονότητες.
Διατηρεί επαφές με όλες τις μειονοτικές οργανώσεις της Ελλάδας και εξωτερικού μεταξύ αυτών το "Ουράνιο Τόξο" το "Μακεδονικό Πατριωτικό Μέτωπο" των ΗΠΑ, τον "Αρβανίτικο Σύνδεσμο" την "Απελευθερωτική Οργάνωση Τσαμουριάς" το "Κίνημα Τούρκων Δυτικής Θράκης" κ.ά.

Βασικές καταστατικές αρχές
Δεν υπάρχει Μακεδονική εθνότητα στα ιστορικά εδάφη της Αιγαιακής και Βαρδαρικής Μακεδονίας. Το αρχαίο Μακεδονικό έθνος έσβησε οριστικά το 148 πΧ με την Ρωμαϊκή κατάκτηση, και δεν υπήρξε καμία ιστορική επανεμφάνιση ούτε απλή αναλαμπή επί είκοσι αιώνες.
Οι γηγενείς κάτοικοι της Μακεδονίας είναι κατά πλειοψηφία Βούλγαροι που κατοικούν στα ιστορικά εδάφη της Μακεδονίας εδώ και 1400 χρόνια.


Περισσότερα: http://www.bulgarmak.org/founding_statute.htm

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ο βουλευτής και η χορεύτρια

Τις τελευταίες μέρες σε διάφορα κεφαλονίτικα blogs και sites "παίζει" ένα βίντεο από τον χορό της αστυνομίας όπου μια χορεύτρια οριεντάλ - προφανώς μετά απο σχετική παραγγελιά - χορεύει προκλητικά μπροστά στο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του νομού, κ. Αλέξανδρου Παρίση.
Έχει δοθεί, κατά τη γνώμη μας, μεγάλη διάσταση χωρίς λόγο.
Και τίτλοι όπως: "Το στριπ-τιζ της αστυνομίας προς τιμή του βουλευτή" και σχόλια όπως:"Λάθος του βουλευτή που δεν αντέδρασε σύμφωνα με το βουλευτικό του αξίωμα, αλλά πάνω από όλα ντροπή στην αστυνομία για τη βραδιά που οργάνωσε" είναι τουλάχιστον υπερβολές.



Από το: http://press-gr.blogspot.com/
και το http://aliadakefalonias.blogspot.com

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Με ευρωπαϊκή βούλα νομιμοποιούνται οι…τουρκικοί σύλλογοι στην Θράκη

Μήνυμα αναγνώστη

Με βούλα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δικαιώθηκε η προσφυγή μελών της μειονότητας για την εκπροσώπηση συλλόγων με την επωνυμία «Τούρκοι» και μάλιστα επιβάλλεται στην χώρα μας πρόστιμο δύο φορές από 8.000 ευρώ.
Ο σύλλογος «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης» είχε καταργηθεί με απόφαση της ολομέλειας του Αρείου Πάγου το 1991 όπως και της «Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής», ενώ ποτέ στην ουσία δεν έπαυσαν να δραστηριοποιούνται.
Μπορεί να κατέβασαν τότε τις πινακίδες τους, αλλά οργάνωναν εκδηλώσεις, συνέδρια, γιορτές και τελετές, είχαν καλλιτεχνική δράση και πολιτική παρέμβαση και διατηρούσαν ιστοσελίδα.

Η απόφαση του ευρωπαϊκού δικαστηρίου ανθρωπίνων δικαιωμάτων που δημοσιεύεται πανηγυρικά στο τουρκικό CNN Turk αναφέρει: "ότι καταδικάστηκε η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μετά την προσφυγή δύο ξεχωριστών συνδέσμων στη Δυτική Θράκη, καθότι η Ελλάδα παραβίασε την διάταξη του άρθρου 11 της Ευρωπαϊκής Συνθήκης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου που αφορά στο δικαίωμα της οργάνωσης".
Το 2005 προσέφυγε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων η Χιουλιά Εμίν με τις έξι φίλες της, συνιδρυτές της «Πολιτιστικής Οργάνωσης Τουρκίδων» όταν η Ελλάδα έκλεισε τον εν λόγω σύνδεσμο.
Ακολούθησε ο Γκαλίπ Γκαλίπ με τους επτά φίλους του, συνιδρυτές της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης» και «Απόφοιτοι Πανεπιστημίων Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης».
Για την προσφυγή του Γκαλίπ Γκαλίπ η Ελλάδα καταδικάστηκε σε πρόστιμο που ανέρχεται σε 8.000 €. Η τουρκική μειονότητα είναι ικανοποιημένη από την απόφαση, ενώ διαβλέπουν ότι άνοιξε ο δρόμος της ίδρυσης νέων μειονοτικών συνδέσμων με το όνομα «τουρκικό» και επαναλειτουργίας όσων έχουν ήδη κλείσει».
Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην Ξάνθη η απόφαση θα γιορτασθεί σήμερα με νταούλια και ζουρνάδες, ενώ θα γίνει η επίσημη ανάρτηση της πινακίδας στα γραφεία του συλλόγου που είχε κατεβεί με απόφαση της ελληνικής νομοθεσίας.


Μ.Μ.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Και η Βουλή συμμετέχει στο κίνημα "Η Ώρα της Γης"

Αύριο Σάββατο 29 Μαρτίου 2008, στις 8 το βράδυ, ένας μεγάλος αριθμός πόλεων σε όλο τον κόσμο θα σβήσουν, για μία ώρα, τα φώτα σημαντικών μνημείων τους, ως συμβολική συμμετοχή στο κίνημα "Earth Hour" δηλαδή, "Η Ώρα της Γης".

Το ίδιο θα γίνει και στην Αθήνα. Και μάλιστα, συμμέτοχος θα είναι και η Βουλή των Ελλήνων, σύμφωνα με τον κ. Δημήτρη Σιούφα.
Όσο για εμάς τους πολίτες και εμείς καλούμαστε να σβήσουμε τα φώτα και να απενεργοποιήσουμε όλες τις ηλεκτρικές συσκευές των σπιτιών μας, την ίδια ώρα.
Η πρωτοβουλία ξεκίνησε πέρυσι στην Αυστραλία, όταν στις 31 Μαρτίου πάνω από δύο εκατομμύρια κάτοικοι και 2.100 επιχειρήσεις στο Σίδνεϊ έσβησαν τα φώτα για μία ώρα.
Αποτέλεσμα, η κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος μειώθηκε κατά 10,2%, μέγεθος που ισοδυναμεί με την απομάκρυνση 48.000 αυτοκινήτων από το δρόμο για μία ώρα.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Η Cosmofon κάνει χρήση του όρου "Μακεδονία" όταν αναφέρεται στην ΠΓΔΜ - Σχετική απάντηση του Ο.Τ.Ε. στο ΛΑ.Ο.Σ.

Δελτίο Τύπου ΛΑ.Ο.Σ.

Ανατριχίλα από τον ΟΤΕ σχετικά με το όνομα Βαρντάρσκα: Δικαιολόγηση της χρήσης του όρου «Μακεδονία» από θυγατρική του και επιχειρήματα - πρόκληση για κάθε Έλληνα.
Απάντηση απέστειλε ο Υπουργός Μεταφορών Κ. Χατζηδάκης στο βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. στη Β΄ Αθηνών Κωστή Αϊβαλιώτη στην ερώτησή του για τους λόγους που η COSMOFON (θυγατρική της COSMOTE) χρησιμοποιεί σε διαφημίσεις της τον όρο «Μακεδονία» όταν αναφέρεται στην Βαρντάρσκα.
Ο Κ. Χατζηδάκης κοινοποιεί στον ερωτώντα βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. την επίσημη θέση του ΟΤΕ με ημερομηνία 27-11-2007, όπου ο ΟΤΕ φαίνεται να ενοχλείται από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο και σημειώνει με έμφαση ότι είναι εταιρεία που λειτουργεί με «ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια» !
Δικαιολογεί, μάλιστα, την COSMOFON «η οποία έχει την έδρα της και δραστηριοποιείται στα Σκόπια και διέπεται από τους κανόνες του κράτους αυτού», κάτι που - κατά τη λογική του ΟΤΕ - προφανώς επιτρέπει να χρησιμοποιεί τον όρο «Μακεδονία» παρόλη την αυτονόητη βλάβη που προκαλείται στα εθνικά μας συμφέροντα.
Παρόλα αυτά, ο ΟΤΕ επισημαίνει ότι «επιστήσαμε την προσοχή στην διοίκηση της εταιρείας αυτής και στην μητρική της εταιρεία COSMOTE να αποφεύγουν (;) να χρησιμοποιούν τη μη αποδεκτή ονομασία του κράτους αυτού και οπωσδήποτε εκτός της επικράτειάς του να το αποκαλούν με την ονομασία που υιοθετεί η ελληνική κυβέρνηση».
Αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι η (άμεσα συνδεδεμένη με τον ΟΤΕ) COSMOFON μπορεί (ή και υποχρεούται!) να χρησιμοποιεί το όνομα «Μακεδονία» εντός της Βαρντάρσκα ανεξαρτήτως της εθνικής βλάβης που προκαλείται;
Αλλά φαίνεται ότι ο ΟΤΕ (που λειτουργεί με «ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια» κλπ και ενοχλείται από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο σχετικά με τα «έργα και τις ημέρες του») προφανώς τελεί εκτός του ελέγχου της ελληνικής κυβέρνησης η οποία δεν μπορεί να επιβάλλει ούτε καν σε αυτόν και τις θυγατρικές του τη μη χρήση του όρου «Μακεδονία».

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τελευταίο Σαββατοκύριακο για τη νυχτερινή λειτουργία Μετρό και Ηλεκτρικού;

Η δοκιμαστική περίοδος παράτασης της λειτουργίας του Μετρό και του Ηλεκτρικού σαββατοκύριακα, τελειώνει αυτήν την εβδομάδα.

Σε όλη τη διάρκειά της ούτε προβλήματα στη συντήρηση του δικτύου παρουσιάστηκαν, ούτε μειωμένη επιβατική κίνηση, ούτε χρεοκοπία της εταιρείας.
Θα συνεχιστεί το μέτρο; Από το υπουργείο Μεταφορών πάντως, δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Απειλητικά μηνύματα σε Σκοπιανούς που υποστηρίζουν το συμβιβασμό στο θέμα του ονόματος

Απειλητικό e-mail κατά της ζωής δέκα πολιτικών, δημοσιογράφων και καθηγητών της ΠΓΔΜ, απέστειλε χθες στα ΜΜΕ των Σκοπίων, άγνωστος, ο οποίος υπογράφει με το ψευδώνυμο «Γιάνε Σαντάσκι» (σ.σ. εκ των ηγετών της οργάνωσης VMRO, στις αρχές του 20ου αιώνα).

«Εάν με μία ακόμη δήλωση, συνεχίσουν την αντιμακεδονική τους δράση για την αλλαγή του ονόματος, τότε μέχρι τις 3 Απριλίου θα εξοντωθούν», αναφέρει το περιεχόμενο αυτού του e-mail , το οποίο κατονομάζει δέκα πρόσωπα τα οποία έχουν επισημάνει την ανάγκη να αποδεχτεί η ΠΓΔΜ ένα συμβιβασμό στο ζήτημα της ονομασίας.
Κάποιοι από τους δέκα αυτούς που κατoνομάζονται ως στόχοι στο απειλητικό e-mail, ζήτησαν από την αστυνομία να διεξάγει σχετική έρευνα. «Οι απειλές αυτές είναι χαρακτηριστικές του κλίματος εθνικιστικής υστερίας που έχει διαμορφωθεί στο εσωτερικό το τελευταίο διάστημα και αποδεικνύουν ότι η Μακεδονία μετατρέπεται σε μία μισαλλόδοξη και αντιδημοκρατική κοινωνία», δήλωσε ο δημοσιογράφος Μπράνκο Γκέροσκι, ένας από τα δέκα άτομα - στόχους που κατονομάζονται στην επιστολή.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Νόμος μπλοκάρει τη δημιουργία νέων φαρμακείων

Μήνυμα αναγνώστη

Το κράτος αποφασίζει να προστατεύει επιλεκτικά μονό τους φαρμακοποιούς που κατέχουν φαρμακεία πατώντας στα "πτώματα" των νέων φαρμακοποιών οι οποίοι έχουν εγκλωβιστεί από νόμο του 2006 που το υπουργείο Υγείας έφερε στη Βουλή και ψήφισε τελικά, παρά πολύ γρήγορα.
Ο νόμος αυτός διασφάλισε με το παραπάνω τους φαρμακοποιούς ιδιοκτήτες φαρμακείων αφού μπλόκαρε την έκδοση αδειών ιδρύσεως φαρμακειών.
Αποτέλεσμα οι νέοι φαρμακοποιοί να είναι τα θύματα αυτού του νόμου αφού δουλεύουν σε φαρμακείαάλλων για «ένα κομμάτι ψωμί» και ίσα - ίσα τους πληρώνουν το Τ.Σ.Α.Υ. ή μένουν άνεργοι τελείως, περιμένοντας ποτέ και αν θα απελευθερωθεί το κλειστό αυτό επάγγελμα.
Πολλοί μάλιστα αναγκάζονται να μεταβιβάζουν τις άδειες επαγγέλματος σε όσους έχουν δικό τους φαρμακείο, έναντι 200.000 – 250.000 ευρώ.
Πού είναι οι ίσες ευκαιρίες στους νέους;

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Και το όνομα αυτού... "Κοινωνία"

Στην ίδρυση νέου κόμματος προχωρά μια ομάδα αποκλειστικά νέων ανθρώπων με πρόεδρο τον Μανώλη Βολουδάκη που στις τελευταίες εκλογές είχε κατέβει υποψήφιος με το κόμμα του Στέλιου Παπαθεμελή.
Το νέο κόμμα με το όνομα "Κοινωνία" προτάσσει σαν κεντρικό ιδεολογικό του άξονα την αδιαίρετη σχέση κράτους και εκκλησιάς και τις ιδεολογικές αρχές του Ιωάννη Καποδίστρια ενώ όπως διαβάζουμε στην ιδρυτική διακήρυξη στόχος τους είναι: «Να πούμε τα πράγματα όπως έχουν! Κριτής μας, γνώμονας μας, πυξίδα μας και γραμμή μας είναι το Ευαγγέλιο της Αγίας Ορθόδοξης Εκκλησίας!
.
Ο ιδρυτής του κόμματος έχει ξεκινήσει περιοδείες από... ναό σε ναό προκειμένου να ενημερώσει τους πιστούς για τις αρχές του κόμματός του. Πυρήνες, όπως μας είπε, υπάρχουν σε πολλές ενορίες της Ελλάδας ενώ υπάρχει και ενδιαφέρον από την Ομογένεια.
.
Το ερώτημα βέβαια που εύλογα τίθεται είναι πώς θα αντιμετωπίσει το νέο κόμμα η εκκλησία και ο νέος Αρχιεπίσκοπος ο οποίος προσπαθεί να τηρήσει χαμηλούς τόνους σε αντίθεση με τον προκάτοχο του…
.
Μιχάλης Αραμπατζόγλου

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

"Η Μακεδονία δεν είναι ελληνική" - Αυτό υποστηρίζεται σε ιστοσελίδα γραμμένη σε άπταιστα ελληνικά

Μετά τα Σκόπια και η Βουλγαρία φαίνεται ότι διεκδικεί τη Μακεδονία.
Αυτό υποστηρίζεται σε ιστοσελίδα η οποία αναφέρεται στα Βουλγαρικά ανθρώπινα δικαιώματα στη... Μακεδονία.
Στην ίδια ιστοσελίδα ο Μέγας Αλέξανδρος παρουσιάζεται ως καταραμένος, αμφισβητείται η ελληνικότητα πολλών εδαφών ενώ από το στόχαστρό της δεν ξεφεύγουν ούτε οι Πόντιοι.

Μάλιστα, ανάμεσα στα πολλά βίντεο που υπάρχουν σε αυτήν, υπάρχει και ένα, το οποίο προβάλλαμε και στην εκπομπή μας, που δείχνει ότι Τούρκοι, Βούλγαροι και Αλβανοί εισβάλλουν στη χώρα μας και μετά από μάχες μόλις 48 ωρών καταφέρνουν να αποδεκατίσουν τον ελληνικό στρατό και να παρελάσουν νικητές στην Κομοτηνή, τη Θεσσαλονίκη και τα Ιωάννινα.
Παρά τις προσπάθειες μας τις τελευταίες τρεις ημέρες να "ανοίξουμε" και πάλι τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα δεν τα καταφέραμε.
Αναρωτιόμασταν αν οι διαχειριστές της την απέσυραν ή την ανανεώνουν. Η απάντηση ήρθε προχτές όταν η ιστοσελίδα ξανάρχισε να λειτουργεί.
Διαβάστε την, στη φωτογραφία που ακολουθεί όπως αναγράφεται στην πρώτη σελίδα της (κάντε «κλικ» για μεγέθυνση).

.Η διεύθυνση της ιστοσελίδας είναι: http://www.bulgarmak.org.

Δείτε την και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...